-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Να δείτε που στο τέλος ο μόνος που δεν θα συμμετάσχει θα είναι ο....dickdick
Τελικά , οι φίλοι , σου δίνουν τις μεγαλύτερες πίκρες......(να τον πικάρω λίγο μπας και φιλοτιμηθεί)
Οχι και να δωσω πικρα στους φιλους μου!
Εννοειται οτι ειμαι μεσα και μαλιστα πολυυυυυυ μεσα!
Εγω βλεπω παντα το μεγαλυτερο που γραφει η στιγμιαια (νομιζω οτι ειναι 25).Ωραιαο βιντεακι Κωστη.Κανε οικονιμια στη χαρτοταινια μη ξεμεινουμε παλι!
Η δε βασικη αρχη του ''κινηματος'' ειναι η σκεψη που τριγυριζει στο μυαλο μου τωρα τελευταια!
Μπήκε σε χρήση η ... μονωτική! (τελείωσε η χαρτοταινία )
Υπογραφή δεν βλέπω να βάζεις όμως φίλε.....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως να υπογράψουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας - αντίστασης....Ναι!
- velissarios (δικαιωματικά πρώτος μεταξύ ίσων -μην ξεχνάμε και τις δημοκρατικές μας αρχές- μια και δική του ιδέα ήταν το κίνημα.)
- Κωνσταντίνος
- Orestisren
- Sakaflias
- Tsargy
6.dickdick
..................
χ.
Περιμένουμε συμμετοχή απ όλο τον αυτοκινητιστικά αξιοπρεπή ανένταχτο αντιστασιακό κόσμο
-
Αν φτάσουμε τις 8 συμμετοχές θα είναι επιτυχία.
Στις δε 10 θαύμα! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε σεις, εγώ γιατί δεν είμαι στην λίστα;!!!
Ήμουν απο τους πρώτους που έδειξαν ενδιαφέρων!
ΑπαπαπααααTo **Κίνημα 212 **είναι άκρως δημοκρατικό....μπαίνεις και υπογράφεις
-
Να σου πω, κοιτα να βγει παραέξω το κίνημα, να βγαλουν αφήσες, να το δείξει το troktiko, να το πουν στην τηλεόραση...
Και κανείς να μην ξέρει τι στο καλό είναι στην τελική! -
Να πω μια ιδέα.Μήπως αυτό
Να το βγάλουμε και σε αυτοκόλλητο και να κολλήσουμε στα αυτοκίνητά μας -
Orestisren..μ αρέσει η ιδέα σου
Διακριτικό βέβαια , καθ ότι είμαστε και υπέρμαχοι της ισσοροπημένης αισθητικής
Kαι για τον φίλο dickdick που προσπαθεί να συλλάβει την έννοια ...
venceremos ** σημαίνει :'θα νικήσουμε'
Ο αριθμός 212 είναι ένας 'τυχαίος'* **αριθμός που οροιοθετεί (όρια) , που θέτει σημεία πέρα από τα οποία απαγορεύεται να πάμε. Όρια που θα προσπαθήσουμε να υπερπηδήσουμε. Όρια που με την κατάκτησή τους δεν επιβάλλονται ποινές.*****Στην περίπτωσή μας ο αριθμός είναι η μέγιστη ταχύτητα που δίνει ο κατασκευαστής των οχημάτων μας.
-
Εγώ έχω δύο θέματα : α) Δέν έχω διαβάσει ακόμα το μανιφέστο...
Καί β) Το αυτοκίνητο μου δεεεέ φτάνει τά 212... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Καί β) Το αυτοκίνητο μου δεεεέ φτάνει τά 212...Tα 212 χλμ/ωρα τελικη.Γιατι τα 212 λιτρα βενζινη/ωρα καταναλωση τα εχεις πιστευω!
(Πλακα κανω ε)
-
Καί β) Το αυτοκίνητο μου δεεεέ φτάνει τά 212...Tα 212 χλμ/ωρα τελικη.Γιατι τα 212 λιτρα βενζινη/ωρα καταναλωση τα εχεις πιστευω!
(Πλακα κανω ε)
212plus
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Καί β) Το αυτοκίνητο μου δεεεέ φτάνει τά 212...cruzakias...υπομονή!
α. Μανιφέστο είναι αυτό , δεν είναι μάνι-μάνι πέστο!
(έρχεται τις επόμενες ημέρες , καταθέστε και καμιά πρόταση )
β.Είπαμε ο αριθμός είναι τυχαίος , αντιπροσωπεύει το 'όριο'.
γ. Από κατανάλωση όμως πας καλά.....
δ. Είσαι απ αυτούς που 'χαίρονται' το όχημά τους.Αρα....
Βάλε την υπογραφή σου! -
Κατι μου λεει οτι σε λιγες μερες καποιοι θα δινουν καταθεσεις στην αντιτρομοκρατικη !
-
Καί β) Το αυτοκίνητο μου δεεεέ φτάνει τά 212...cruzakias...υπομονή!
α. Μανιφέστο είναι αυτό , δεν είναι μάνι-μάνι πέστο! Καλό
(έρχεται τις επόμενες ημέρες , καταθέστε και καμιά πρόταση )
β.Είπαμε ο αριθμός είναι τυχαίος , αντιπροσωπεύει το 'όριο'.
γ. Από κατανάλωση όμως πας καλά..... Ανέκδοτο έχει γίνει Εχώ πάψει προ πολλού να μετράω τήν κατανάλωση
δ. Είσαι απ αυτούς που 'χαίρονται' το όχημά τους.Αρα....
Βάλε την υπογραφή σου! Τήν υπογραφή μου θά την βάλω αφού πρώτα διαβάσω καί εγκρίνω το μανιφέστο -
Κατι μου λεει οτι σε λιγες μερες καποιοι θα δινουν καταθεσεις στην αντιτρομοκρατικη !**ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ PREMIUM ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ **
-
Μαζί σας αδέρφια!
(είναι η μέγιστη ταχύτητα που πιάνω συνδυαστικά)
-
Μήπως να υπογράψουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας - αντίστασης....
Ναι!
- velissarios (δικαιωματικά πρώτος μεταξύ ίσων -μην ξεχνάμε και τις δημοκρατικές μας αρχές- μια και δική του ιδέα ήταν το κίνημα.)
- **Κωνσταντίνος **
- Orestisren
- Sakaflias
- Tsargy
- dickdick
- kotetsi
.................
χ.
Περιμένουμε συμμετοχή απ όλο τον αυτοκινητιστικά αξιοπρεπή ανένταχτο αντιστασιακό κόσμο
-
Αν φτάσουμε τις 8 συμμετοχές θα είναι επιτυχία.
Στις δε 10 θαύμα!Φειδωλος εισαι φιλε...
Μήπως να υπογράψουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας - αντίστασης....
Ναι!
- **Κωνσταντίνος **
- Orestisren
- Sakaflias
- Tsargy
- dickdick
- kotetsi
- efthymis
.................
χ.
... να τη κι η επιτυχια
Το 'θαυμα' ερχεται...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι!
- **Κωνσταντίνος **
- Orestisren
- Sakaflias
- Tsargy
- dickdick
- kotetsi
- efthymis
.................
χ.
... να τη κι η επιτυχια
Το 'θαυμα' ερχεται...
Περιμένουμε και τις προτάσεις όλων σας!
Μια γενική ιδέα της κατεύθυνσης που θέλουμε να πάρει το Κίνημα την έχετε...εμπρός λοιπόν!
Σκεφτείτε τι σας 'χαλάει' στον κόσμο της (δήθεν) Αυτοκίνησης και πείτε το! -
Αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι η καθιέρωση του αυτοκινήτου σαν 'μέσον κοινωνικής καταξίωσης'
Σου αρέσει? Παρτο!!!
Τα χρειάζεσαι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του? Πάρτο και σκίστο!!!
Άλλα στα παραπάνω δεν πρέπει να είναι ικανή η γνώμη του γείτονα, του φούρναρη, της γκόμενας ή του κύκλου που φιλοδοξούμε (ματαιοδοξούμε θα'λεγα) να μπούμε, να μας καθορίσει αυτό που θα πάρουμε...(εκτός αν τα χρήματα θα μας τα δώσουν) -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι η καθιέρωση του αυτοκινήτου σαν 'μέσον κοινωνικής καταξίωσης'
Σου αρέσει? Παρτο!!!
Τα χρειάζεσαι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του? Πάρτο και σκίστο!!!
Άλλα στα παραπάνω δεν πρέπει να είναι ικανή η γνώμη του γείτονα, του φούρναρη, της γκόμενας ή του κύκλου που φιλοδοξούμε (ματαιοδοξούμε θα'λεγα) να μπούμε, να μας καθορίσει αυτό που θα πάρουμε...(εκτός αν τα χρήματα θα μας τα δώσουν)Φαντάζομαι ότι αυτό χαλάει αρκετούς από εμάς.
Φυσικά έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου , την κοινωνική και οικονομική του θέση , καθώς και τον βαθμό αυτογνωσίας που έχει να επιδείξει.
Η αίσθηση του 'ωραίου' πολλές φορές βέβαια μπορεί να είναι αποτέλεσμα διεργασιών που έχουν λάβει χώρα μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο (κοινωνική τάξη , μόρφωση , κουλτούρα , βιομηχανική παράδοση κλπ). Εδώ μπαίνει το ερώτημα , πως οι 'πάροχοι' των προιόντων , επηρεάζουν και σε τι βαθμό το κριτήριο της αισθητικής αποδοχής.
Fiat Bravο 2007