-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για δες που έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία και δυνατότητες στο 'λειψό' από software (για πολλούς, όχι για μένα) περιβάλλον macos.Σπύρο, όταν είχα πρωτοπάρει mac, είχα στήσει και parallels, για να είμαι καλυμμένος. Σήμερα, δεν έχω σε κανένα μηχανάκι μου windows partition, και ειλικρινά δε μου έχει λείψει τίποτα από εφαρμογές. Βέβαια, αν ήμουν λογιστής ή αρχιτέκτονας ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά αφενός στο επάγγελμά μου οι mac είναι ο κανόνας και τα windows η εξαίρεση, αφετέρου και στις 'οικιακές' εφαρμογές (media players, φωτογραφίες, μουσική κ.λπ.) η ποικιλία είναι τεράστια.
-
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για mac που να κάνει πάνω-κάτω ό,τι κάνει ο χαρτοφύλακας (briefcase) των windows;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για mac που να κάνει πάνω-κάτω ό,τι κάνει ο χαρτοφύλακας (briefcase) των windows; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για mac που να κάνει πάνω-κάτω ό,τι κάνει ο χαρτοφύλακας (briefcase) των windows;
Το οποίο btw τα σπάει...απλά!
Το definition του cloud. Βάζεις ό,τι θες στο public και το κατεβάζει όποιος φίλος σου θέλει.
Υπάρχει και app για το iPhone.
-
Και το mobileme το κάνει αυτό.
Δε νομίζω οτι υπερέχει κάπου το dropbox (εκτός της τιμής). -
Καλό φαίνεται αλλά θα προτιμούσα κάποιο που να μην κάνει upload σε κάποιον server όπως το dropbox. Σε windows χρησιμοποιώ αυτό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε mac
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καλό φαίνεται αλλά θα προτιμούσα κάποιο που να μην κάνει upload σε κάποιον server όπως το dropbox. Σε windows χρησιμοποιώ αυτό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε machttp://www.econtechnologies.com/pages/cs/chrono_overview.html
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καλό φαίνεται αλλά θα προτιμούσα κάποιο που να μην κάνει upload σε κάποιον server όπως το dropbox. Σε windows χρησιμοποιώ αυτό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε mac
http://www.econtechnologies.com/pages/cs/chrono_overview.html
Δοκιμασμένο; Το εντόπισα και το κατέβασα για να το τεστάρω αλλά δε μου λειτούργησε... αν είναι καλό να δοκιμάσω ξανά
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
http://www.econtechnologies.com/pages/cs/chrono_overview.html
Δοκιμασμένο; Το εντόπισα και το κατέβασα για να το τεστάρω αλλά δε μου λειτούργησε... αν είναι καλό να δοκιμάσω ξανά
Στο tiger (10.4.11) που έχω εγώ παίζει. Αξίζει νομίζω να το ξανατεστάρεις. Μήπως έφταιγε η γραμμή τελικά.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στο tiger (10.4.11) που έχω εγώ παίζει. Αξίζει νομίζω να το ξανατεστάρεις. Μήπως έφταιγε η γραμμή τελικά.Το ξανατεστάρησα και πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα σφάλματος
Δίνουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια ...edit: Όλα OK
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και το mobileme το κάνει αυτό.
Δε νομίζω οτι υπερέχει κάπου το dropbox (εκτός της τιμής).Μάλλον υπερέχει και σε ταχύτητα....
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Στο tiger (10.4.11) που έχω εγώ παίζει. Αξίζει νομίζω να το ξανατεστάρεις. Μήπως έφταιγε η γραμμή τελικά.
Το ξανατεστάρησα και πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα σφάλματος
Δίνουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια ...edit: Όλα OK
Κάποιες εφαρμογές, όπως η συγκεκριμένη, είναι πολύ τίμιες για τα λεφτά τους. Παρόμοια ισχύουν και για Speed Download, Roxio, xTorrent, Paragon NTFS, VMware Fusion κλπ, που έχω αγοράσει εδώ και χρόνια και παίζουν μια χαρά στο ταπεινό tiger. IMHO, πάντα.
-
Υπάρχει κάποιος φίλος που να γνωρίζει εμπειρικά, αν γράψω ένα document σε Microsoft Office 2008 for Mac, σε .doc format (όχι .docx), αν αυτό τελικά θα είναι συμβατό με Microsoft Office 2003 για Windows? Θα μπορούσα εναλλακτικά να το γράψω σε Microsoft Office 2004 for Mac? Έχετε δει κάποιες διαφορές ή ασυμβατότητες? Γιατί είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν μερικές ψιλοδιαφορές, αλλά δεν τις θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποιος φίλος που να γνωρίζει εμπειρικά, αν γράψω ένα document σε Microsoft Office 2008 for Mac, σε .doc format (όχι .docx), αν αυτό τελικά θα είναι συμβατό με Microsoft Office 2003 για Windows? Θα μπορούσα εναλλακτικά να το γράψω σε Microsoft Office 2004 for Mac? Έχετε δει κάποιες διαφορές ή ασυμβατότητες? Γιατί είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν μερικές ψιλοδιαφορές, αλλά δεν τις θυμάμαι.Καμία ασυμβατότητα. Ίσως κάτι ελάχιστες με copy paste εικόνων (κάντην past as image και είσαι jet).
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Υπάρχει κάποιος φίλος που να γνωρίζει εμπειρικά, αν γράψω ένα document σε Microsoft Office 2008 for Mac, σε .doc format (όχι .docx), αν αυτό τελικά θα είναι συμβατό με Microsoft Office 2003 για Windows? Θα μπορούσα εναλλακτικά να το γράψω σε Microsoft Office 2004 for Mac? Έχετε δει κάποιες διαφορές ή ασυμβατότητες? Γιατί είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν μερικές ψιλοδιαφορές, αλλά δεν τις θυμάμαι.
Καμία ασυμβατότητα. Ίσως κάτι ελάχιστες με copy paste εικόνων (κάντην past as image και είσαι jet).
Ωραίος.
Είναι διπλωματική και την δέχονται μόνο σε .doc. Αν είναι μόνο εικόνες, εντάξει δεν θα είναι πολλές. Φοβόμουν μήπως επηρεάσει και τη μορφή-δομή του κειμένου (π.χ. italics, table of contents).
-
Σήμερα μου έπεσε στα χέρια μου πρώτη φορά ένα iPad. Ήταν μοντέλο με 16gb wi fi. Το αγόρασε φίλος μου από την Νέα Υόρκη πριν από κάποιες μέρες 400 ευρώ. Μου είπε ό,τι στο τελωνείο δεν του ζήτησαν φόρο.
Τώρα στην πράξη μου άρεσε. Όταν βγήκε και εγώ δεν καταλάβαινα τον λόγο της ύπαρξης του, αλλά άμα το πιάσεις στα χέρια σου είναι νομίζω ό,τι πιο πρακτικό σε μεταφερόμενο υπολογιστή (αν είνα δόκιμος ο όρος). Ποιοτικότατο (όπως όλα τα Apple)
Ωραία οθόνη, σε προδιαθέτει να την αγγίζεις συνεχώς, η απόκριση της είναι καταπληκτική, νομίζω καλύτερη από ό,τι στο iPhone.
Και εκεί που έχεις 'φιαχτεί' συναντάς στο internet ένα αρχείο flash και η χαρά σου πάει περίπατο.Ο φίλος μου μου είπε απ' ό,τι είδε και από τον κύκλο του, αλλά και γενικά, τα iPad δεν είναι και τόσο 'χύμα' (πολλά) όσο νομίζουμε εμείς εδώ. Κυκλοφορούν βέβαια πολλά tablets αλλά στην πλειοψηφία τους είναι πιο φτηνές λύσεις από το iPad.
Είχε και μια ωραία δερμάτινη θήκη σε μορφή βιβλίου που το προστάτευε κιόλας, είναι ό,τι πρέπει για να το κουβαλάς μαζί σου χωρίς κόπο ή να το χρησιμοποιείς εκεί που δεν βολεύουν οι υπόλοιποι φορητοί υπολογιστές.
-
Μου έκλεψαν το iPhone γαμώτο
Τους το κλείδωσα...τους πέταξα και μήνυμα ξέρω που είσαι...είχε φτάσει στη Πανόρμου και μετά τέλος.
Τι άλλο να κάνω?
Αύριο θα πάω στην αστυνομία να το δηλώσω.
-
πως εγινε;
-
οχι ρε Νικο....
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...