-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
a. something regarded as fashionable or significant by a particular group
b. (as modifier) a cult showhttp://www.thefreedictionary.com/cult
Αυτο που καταλαβαινω, οτι ειναι κατι δημοφιλες, πλην ομως οχι αντικειμενικα ποιοτικο. Οι καλτ ταινιες των 80'ς αςπουμε ειχαν μεγαλη απηχηση και φανατικο κοινο αλλα αντε δες τις τωρα
Αντιστοιχος ελληνικος μου φαινεται το 'γραφικος' (με την καλη του εννοια)Η τοποθέτηση σου είναι αρκετά κοντά σε αυτό που κ εγώ αρχικά ειχα στο μυαλό μου.
Αν κάποιος αλλος έχει να προσθέσει κάτι περισσοτερο δεκτό!
thanx παντως -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για 'ιδέα', κατά κόσμον ΙΡ, η κατοχύρωση νομίζω μπορεί να γίνει μόνο με τη διαδικασία του Patent registration, ήτοι δικηγόρος ή/και εξειδικευμένο γραφείο.ΑΝ ζητά μόνο 3ψήφιο ποσό είναι ΠΟΛΥ φτηνός ο δικηγόρος και δεν θα ήμουν σίγουρος να όντως καλύπτει τα πάντα. Εγώ εξ όσων γνωρίζω μιλάμε για περίπου 1.500-3.000
Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούν ΟΛΕΣ οι εταιρείες/startups/κλπ για να εξασφαλίσουν τα IP τους και ΔΕΝ νομίζω ότι το 'γράμμα στον εαυτό μου' εξασφαλίζει το οτιδήποτε.*
Για το θέμα κόστους, υπάρχουν και 'ενδιάμεσες' λύσεις, σύμφωνα με τις οποίες το γραφείο πληρώνεται ένα μικρό μέρος των χρημάτων που λέμε, αλλά απόκτά δικαιώματα/ποσοστά επί τς αξία πώλησης του IP.*Συζητάς για χρηματοδότηση εταιρείας γύρω από κάποιο IP. Η πρώτη και πιο σίγουρη ερώτηση είναι 'έχεις κατοχυρώσει το IP;'. Ε, απάντηση 'ναι το έχω στείλει με γράμμα στον εαυτό μου', πολύ απλά δεν παίζει. Η μόνη απάντηση που παίζει είναι είναι το νούμερο του registration.&-
Τώρα το είδα, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!
-
Γιατί λέγεται ότι οι gay άντρες 'λατρεύουν' συγκεκριμένες γυναίκες ηθοποιούς;
Πχ Marilyn Monroe, Cher, Barbra Streisand, Traci Lords κλπ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαββατο στις 7 παρα εικοσι ειχες αυτη την απορια;Μηπως να παρεις κανενα ντεπον για τον πυρετο;
Το μασαζ μαλλον δεν ειναι αρκετο.Άκουσα αυτό το τραγουδάκι, θυμήθηκα τη Barbra κλπ κλπ.
Ξέρεις την απάντηση από πρώτο χέρι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άκουσα αυτό το τραγουδάκι, θυμήθηκα τη Barbra κλπ κλπ.
Ξέρεις την απάντηση από πρώτο χέρι;δεν ξερω εγω απο αυτα
-
Εχω το εξης ιδιαιτερο προβλημα και θελω την βοηθεια σας εαν γνωριζεται καποια λυση.
Μενω σε οικοδομη 6 διαμερισματων τα οποια ανηκουν σε 2 αδερφια ( τα οποια ειναι σφαγμενα μεταξυ τους) απο τα 3 διαμερισματα που εχει ο δικος μου σπιτονοικοκυρης τα 2 ειναι ενοικιασμενα και το 3 μενει ο πατερας τους (ο οποιος λειπει ολο τον χειμωνα). απο τα αλλα 3 μονο το 1 κατοικείτε απο τον 2ο αδερφο και τα αλλα δυο ειναι αδεια.
Εχουμε κοινο λεβητα με ογκομετρηση, καθε φορα που βαζουμε πετρελαιο βλεπουμε τι χρηση (κυβικα μετρα) εχει κανει ο καθενας και αναλογως το ποσοστο που αναλογει στον καθενα γινεται η χρεωση.
Μεχρι εδω ολα καλα. Τωρα με τα κρυα ομως το δικο μου σπιτι (2ος) το οποιο απο κατω του εχει και τα 2 ξενοικιαστα διαμερισματα (του αλλου αδερφου οχι του σπιτονοικοκυρη μου) πραγματικα δεν ζεσταινεται με τιποτα. εχω ελεγξει εννοειτε για εξαερωση, οτι το νερο εχει την σωστη θερμοκρασια στα σωματα κτλ, απλως λογο οτι εξω εχει 0 βαθμους και το σπιτι ειναι βορεινο δεν μπορω να το ζεστανω και αναγκαζομαι να καιω 9-10 ωρες την μερα.
Φυσικα αυτο σημαινει οτι οταν ερθει η ωρα να βαλουμε πετρελαιο θα εχω τρελη χρεωση.
Η ερωτηση μου ειναι, καταρχην ειναι υποχρεωμενος ο πατερας των δυο ο οποιος μπορει μεν να λειπει αλλα εχει διαμερισμα οπου ειναι κατοικια του να πληρωνει καποιο ποσοστο για το πετρελαιο? επισης ειναι υποχρεωμενος ο αλλος αδερφος να πληρωνει καποιο ποσοστο για την θερμανση, για τα 2 διαμερισματα που κραταει ξενοικιαστα?
Για το εαν υπαρχει καταστατικο δεν το γνωριζω, καθως και σε διαμαχη για θεματα παρκινγκ δεν εμφανισαν τιποτα και ο δικος μου ιδιοκτητης δεν γνωριζει εαν υπαρχει.
Πως μπορω να κινηθω απο εδω και περα? τα 'κοινοχρηστα' ουσιαστικα τα εχει αναλαβει ο 2ος αδερφος και δεν υπαρχει εταιρεια.
-
παίδες απορία:
Φτάνω αεροδρόμιο μεσάνυχτα, μέχρι να ξεμπερδέψω θα πάει κοντά μία.Πως μπορώ να κατέβω κάπου κοντά στο κέντρο με ΜΜΕ, για να μη μου πιάσουν τον κώλο οι ταρίφες?
Απώτερος στόχος είναι να φτάσω κοντά στα δικαστήρια στην Αλεξάνδρας -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
παίδες απορία:
Φτάνω αεροδρόμιο μεσάνυχτα, μέχρι να ξεμπερδέψω θα πάει κοντά μία.Πως μπορώ να κατέβω κάπου κοντά στο κέντρο με ΜΜΕ, για να μη μου πιάσουν τον κώλο οι ταρίφες?
Απώτερος στόχος είναι να φτάσω κοντά στα δικαστήρια στην ΑλεξάνδραςΠότε φτάνεις;
-
παίδες απορία:
Απώτερος στόχος είναι να φτάσω κοντά στα δικαστήρια στην ΑλεξάνδραςKατι ειχε αναφερει ο thomasc200k για γραμμη χ96 που ειναι 24ωρη..
-
Παρασκευή, ελπίζω να πετάει
-
Παρασκευή, ελπίζω να πετάειΠαρασκευή τι ώρα; ρε με το τσιγκέλι θα στα βγάλω;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παρασκευή, ελπίζω να πετάει
Παρασκευή τι ώρα; ρε με το τσιγκέλι θα στα βγάλω;
Θα παρεις τηλεφωνο για βομβα;
-
παίδες απορία:
Απώτερος στόχος είναι να φτάσω κοντά στα δικαστήρια στην Αλεξάνδραςτί άλλο να γράψω ρε θάνο τα λέω όλα
-
παίδες απορία:
Απώτερος στόχος είναι να φτάσω κοντά στα δικαστήρια στην ΑλεξάνδραςΤα ίδια θα λέμε;
Θα σε παραλάβω με λουλούδια και χορεύτριες -
έλεγα να μη σας ζαλίζω βραδιάτικα ρε, αλλά αν είναι να έρθεις με χορεύτριες
-
Για τον ίδιο σκοπό ρώταγα και εγώ... τεσπα
-
έλεγα να μη σας ζαλίζω βραδιάτικα ρε, αλλά αν είναι να έρθεις με χορεύτριεςΈτοιμες τις έχω. Αρκεί να θυμάσαι ότι έρχεσαι Ελλάδα, δεν πας Χαβάη.
Αφού το ζάλισμα δεν το γλυτώνω ...τι το πρωί, τι από το βράδυ.
-
Υπάρχει κι ένα καλό αν τον παραλάβεις βράδυ
Κούραση μέρας + ταξίδι = (ενδεχομένως) να μιλάει λιγότερο
-
άσε, θα φέρω τις δικές μου τότε
Να δούμε αν θα πετάξουμε τελικά(ενώ αν κατέβαινα με την εύα και τα χειμερινά, ουδέν πρόβλημα )
σε περίπτωση κόπωσης έχω ετοιμάσει κασέτα
-
κάτι πήρε τ'αυτί μου για ματαιώσεις πτήσεων
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)