-
Τα τέλη της 2,5αρας Ζ4 βγαίνουν κάτω από 500άρικο με τα νέα κόλπα;
Και έχει και έκπτωση ή μας τέλειωσε ο τζάμπας; -
Ναι,495 βγαίνουν. Οι παλαιοί (ενός έτους ) θα πληρώσουμε σχεδόν τα διπλάσια.. 800 για την ακρίβεια...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα τέλη της 2,5αρας Ζ4 βγαίνουν κάτω από 500άρικο με τα νέα κόλπα;
Και έχει και έκπτωση ή μας τέλειωσε ο τζάμπας;Αν ψάχνεις να πάρεις καινούργια, ψάξε το...
Παίζουν προσφορές... Ο Σφακιανάκης που ξέρω κάνει σίγουρα...
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... b393959042
BMW series 3
-
ευχομαι να μην ειναι ετσι...
πιο πολυ μοιαζει στην 5GT
γμτ κερατο σου σχεδιαστη επιπλων Βαν Μ@λ@κοιντεν τι στο καλο σκεφτεσαι;
Αν ειναι δυνατον...
μονο η κουπε αξιζει αλλα το σενταν για μενα δεν βλεπεται απλα.
Φλυαρο με πολλες γραμμες ΑΣΧΗΜΟ προφυλακτηρα μπροστα και πλαινο με εκεινη την γραμμη που σπαει στην μπροστα πορτα,boring.καπου το εχουν χασει μου φαινεται εκει στην ΒΜW...
-
Εξαρτάται πως θα το δει κανείς. Δηλαδή τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από την BMW? Με την φυγή της ομάδος Bungle άλλαξε η σχεδιαστική φιλοσοφία. Άλλα αυτοκίνητα έγιναν πιο ουδέτερα, άλλα πιο επιθετικά, άλλα χωρίς προφανή για εμάς σκοπό ύπαρξης. Εξηγούμαι, η f10 έγινε πιο συντηρητική και πιο ουδέτερη, η e89 έγινε πιο μυώδης, η 5gt απλά έγινε . Όπως το βλέπω εγώ, πηγαίνουν πιο πολύ στο μαρκετινγκ και στους περισσότερους πελάτες που θέλουνε να έχουνε. Λογικό δεν είναι?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχομαι να μην ειναι ετσι...πιο πολυ μοιαζει στην 5GT
γμτ κερατο σου σχεδιαστη επιπλων Βαν Μ@λ@κοιντεν τι στο καλο σκεφτεσαι;
Αν ειναι δυνατον...
μονο η κουπε αξιζει αλλα το σενταν για μενα δεν βλεπεται απλα.
Φλυαρο με πολλες γραμμες ΑΣΧΗΜΟ προφυλακτηρα μπροστα και πλαινο με εκεινη την γραμμη που σπαει στην μπροστα πορτα,boring.καπου το εχουν χασει μου φαινεται εκει στην ΒΜW...
Εγω βλεπω τρια διαφορετικα αμαξωματα στις φωτογραφιες... Σενταν, κουπε και η τριτη κατι σαν... 3gt
-
Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο από τα 3 το 'gt' .... μήπως πρέπει να βάλω γυαλιά ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο από τα 3 το 'gt' .... μήπως πρέπει να βάλω γυαλιά ?+1 αλλά εγώ θεωρούμαι κακόγουστος γενικά
-
Photoshop είναι και τα δύο.
-
σας στέλνει ειδοποιήσεις το φορουμ? εμένα δε μου έστειλε σήμερα τίποτα από όσα απαντήσατε
-
Αφού όλα τα posts ήταν ανούσια, τι ειδοποιήσεις να σου στείλει!
-
ελα ντε....
δεν τσακώθηκαν πολύ.. ίσως αυριο να έχει τιποτα μπινελίκια να μου στείλει
-
Εμένα μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη sedan ΒΜW η Ε60. Η καινούρια BMW είναι γερασμένη ήδη εμφανισιακά, ενώ κατά πάγια τακτική η 3άρα θα είναι ακόμη πιο συντηρητική υποθέτω...
Το μόνο που απομένει είναι η επόμενη 1-series να μοιάζει στο ...Golf!
Τα liftback αμαξώματα σαν την GT δεν είναι ό,τι ομορφότερο, αλλά και τα sedan δεν είναι καθόλου πρακτικά (αν και όντως όμορφα... ). Εγώ sedan δύσκολα θ' αγόραζα, η πρακτικότητά τους είναι ΧΑΛΙΑ!
Για οικογενειακό, SUVλάκι ή station μόνο! Ευτυχώς που δεν θα μου χρειαστεί σύντομα δηλαδή...
-
delete
-
3ος μέρος αποκάλυψης 1 Μ coupe.
http://www.youtube.com/watch?v=1spzeR-g ... r_embedded
Αύριο έρχονται οι υπόλοιπες λεπτομέριες + αναλυτικές φωτογραφίες.
-
σας στέλνει ειδοποιήσεις?
ρε μπας και τις κόβει το scanner στη δουλειά? -
Μέτα την επίσημη παρουσίαση της 1Μ, διέρρευσαν τα παρακάτω:
- Η επόμενη 1Μ (βασισμένη στην F20 1er) πιθανόν να ονομαστεί Μ2, γιατί η BMW σκέφτεται να ονομάζει Σειρά 2 τις σπορ εκδόσεις της 1.
- Η επόμενη 1Μ (ή Μ2) και η επόμενη Μ3, πιθανόν να έχουν περισσότερες dedicated σπορ εκδόσεις, όπως έτοιμες για πίστα ή/και πιο ελαφρωμένες.
- Πολλοί πιστεύουν ότι το Μ-Division έχει γίνει πολύ luxurious και έτσι αυτές οι εκδόσεις θα προσπαθήσουν να αλλάξουν αυτή τη λογική.
- Η επόμενη 1Μ (ή Μ2) θα φοράει 4-κυλ (turbo)
- Η επόμενη Μ3 θα φοράει 6-κυλ (turbo)
- Η επόμενη 1Μ (ή Μ2) θα βγαίνει σε επιπλέον εκδόσεις όπως πχ cabrio
- Η παραγωγή της Μ3 (Ε92) τελειώνει στα μέσα του 2012. Το 2014 θα παρουσιαστεί η καινούρια, άρα μέχρι τότε θα υπάρχει κενό.
- Η BMW σκέφτεται τα παρακάτω μοντέλα για να γεμίσει αυτό το κενό: Ζ4Μ, Χ3Μ που θα χρησιμοποιούν το μοτέρ της τωρινής 1Μ Coupe, αλλά αναβαθμισμένο.
(τα έγραψα κι εδώ: viewtopic.php?f=8&t=42923&p=2066060#p2066060 )
-
BMW FORUM