-
A, το ίδιο έκαναν σε μέτριας κίνησης δρόμο κοντά στο σπίτι μου. Μετά τις γυναίκες-μαϊμούδες να και τα μαϊμουδάκια.
Εν τω μεταξύ η συγκέντρωση 'για τον Αλέξη' είχε μεγάλη πλάκα. Κουτσοί, στραβοί....
Το κνίτικο σύνθημα 'Εμπρός Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι' από παιδικές φωνούλες...
Συνθήματα για άνοιγμα των συνόρων για όλους τους μετανάστες...
Μια κοπελιά να φωνάζει ότι δεν θέλει να διαβάζει και να δίνει εξετάσεις (το χωράφι του παππού σου μάθε που πέφτει, μάθε και λίγο άρμεγμα γιατί μπορεί να σου χρειαστεί - αν ο μπαμπάς δεν σου ετοίμασε διαμέρισμα και καλές καταθέσεις φυσικά).
Ε ρε γλέντια! -
Βαρύ το πένθος στη νεολαία μας.
Φίλη στο facebook που μας τα είχε ζαλίσει τις τελευταίες μέρες για την δολοφονία σε status update πριν 2-3 ώρες:
Maraki mmu:DD Gamiceee to piConiii xDD Ta xeilh mmu fainontai kapws alla mareseiii to mallakii mmm Ec xazoo3an8ia mmu gomenaraaa opws pantaaa;DDD
3ereis na pozareiss marhhh lo0graaa:P
xaxaxaxaxaxaxa
S'agapwww xazii mmuu -
Στα Ελληνικα;
-
Μαράκι μουυ Γαμησε το πικόνι (εννοεί φωτογραφία) Τα χείλη μου φαίνονται κάπως, αλλα μ'αρέσειιιι το μαλλάκι μου Εσύ χαζοξανθιά μου γκομενάρα όπως πάνταααα
Ξέρεις να ποζάρεις μαρηηη λούγκρααα
χαχαχαχαχα
Σ'αγαπάω χαζή μουΠαρέλειψα τα emoticons.
-
Μμμμ. Παιδεραστής;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μαράκι μουυ Γαμησε το πικόνι (εννοεί φωτογραφία) Τα χείλη μου φαίνονται κάπως, αλλα μ'αρέσειιιι το μαλλάκι μου Εσύ χαζοξανθιά μου γκομενάρα όπως πάνταααα
χαχαχαχαχα
Και παλι δεν βγαζει νοημα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μμμμ. Παιδεραστής;busted
Όχι καλέ, απλά αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς της νέας γενιάς.
Η ωριμότητα που αντιμετωπίζουν τα πράγματα κάποιοι νέοι όπως η Μαιρούλα στο παραπάνω post είναι αξιοσημείωτη. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Βαρύ το πένθος στη νεολαία μας.Φίλη στο facebook που μας τα είχε ζαλίσει τις τελευταίες μέρες για την δολοφονία σε status update πριν 2-3 ώρες:
Maraki mmu:DD Gamiceee to piConiii xDD Ta xeilh mmu fainontai kapws alla mareseiii to mallakii mmm Ec xazoo3an8ia mmu gomenaraaa opws pantaaa;DDD
3ereis na pozareiss marhhh lo0graaa:P
xaxaxaxaxaxaxa
S'agapwww xazii mmuu -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
χαχαχαχαχα
Και παλι δεν βγαζει νοημα
Γέρασες Bill
-
μιας και πιασαμε τις γενικοτητες - η νεα γενια ετσι, η παλια αλλιως και δε συμμαζευεται -
εχω τις παρακατω αποριες
α. δεν ειναι ειρωνικο οι γενιες που κατεστρεψαν την ελλαδα και ευθυνονται για το σημερινο χαλι να κοροϊδευουν τη νεα γενια; με τι μουτρα γυρνατε και κραζετε τα πιτσιρικια; πραγματικα αναρωτιεμαι, εγω θα ντρεπομουν
β. ας δεχθουμε οτι η νεα γενια ειναι [insert κρα εδω]. μονη της εγινε ετσι ή οι υπεργαματες παλαιοτερες γενιες την εκαναν ετσι;
καλο το κρα αλλα να κοιταμε και τα μουτρα μας λιγο δε βλαπτει. ειδικα τετοιες εποχες που ο ελληνας εχει ταυτιστει σε ολον τον πλανητη με την τεμπελια και την απατεωνια θα προτεινα μια σχετικη αυτοσυγκρατηση στην κριτικη μας γιατι αμα γυρισει μπουμερανγκ θα μαζευουμε σφαλιαρες και για το σπιτι
-
Πάντως, τείνει να γίνει αργία για τα σχολεία το συμβάν με τον Γρηγορόπουλο. Άλλο που δεν θέλανε και οι μαθητές, σα να τους φαντάζομαι. 'Τι μέρα είναι αύριο? 6 δεκεμβρίου? A, ωραία, αργία πάλι' .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άλλο που δεν θέλανε και οι μαθητές,Ενώ οι καθηγητές θα έχουνε πακετωθεί άσχημα με μία ακόμα αργία
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εν τω μεταξύ συνεχίζει η μαλακία και η αποσύνθεση να διατρέχει την ελληνική κοινωνία.
Σε γυμνάσιο έγινε το εξής περιστατικό:
Πήγαν κάτι πιτσιρίκια στη Διευθύντρια και ζήτησαν να φύγουν 'για να πάνε στην πορεία για τον Αλέξη'. Μιλάμε για 12χρονα-14χρονα παιδιά.
Η κα. Διευθύντρια τους είπε ότι μπορούν να φύγουν, αλλά ότι θα πάρουν απουσία. Η απουσιολόγος μπαίνει θριαμβευτικά στην τάξη και λέει 'παιδιά, φεύγουμε!'.
Κι έφυγαν.
Πήγαν ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ. Για την πορεία, για καφεδάκι, για βόλτα, εν πάσει περιπτώσει την κοπάνισαν.
Η δε Διευθύντρια πήρε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ τλφ τους γονείς να τους ενημερώσει ότι μάθημα γίνεται μεν κανονικά, πλην όμως κάποιων τα παιδιά είχαν ήδη φύγει!
Δηλαδή εμπιστεύεσαι το παιδί σου στο σχολείο και το σχολείο, για Χ λόγους, τα αμολάει χωρίς να το γνωρίζουν εκ των προτέρων οι κηδεμόνες τους.
Και πες ότι τα βλέπουν τίποτα μπουμπούκια ξέμπαρκα και τα βουτάνε, τα σαπίζουν και τα ληστεύουν. Πες ότι στην πορεία μπλέκονται τα πιτσιρίκια μεταξύ μολότωφ και δακρυγόνων και καταλήγουν στο νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια και αναπνευστικά προβλήματα.
Ευθύνη; Σίγουρα όχι η Διευθύντρια του σχολείου, που έπραξε κατά συνείδηση. Μην εμποδίσουμε τα παιδιά να εκφραστούν. Μάμησέ τα.πραγματικά ΣΟ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΟ να θέλουν οι πιτσιρικάδες να χάσουν μάθημα
τέτοια αποσύνθεση πρώτη φορά στην ελληνική κοινωνία
που πάει επιτέλους αυτός ο τόπος
δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά
o tempora o mores
όταν τα λεγε ο ΚΚ αυτά...
εμείς τότε...
-
Ποσα χρονια θα το γιορταζουμε το θεμα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άλλο που δεν θέλανε και οι μαθητές,
Ενώ οι καθηγητές θα έχουνε πακετωθεί άσχημα με μία ακόμα αργία
Παράληψις, να κάνω edit??
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μιας και πιασαμε τις γενικοτητες - η νεα γενια ετσι, η παλια αλλιως και δε συμμαζευεται -εχω τις παρακατω αποριες
α. δεν ειναι ειρωνικο οι γενιες που κατεστρεψαν την ελλαδα και ευθυνονται για το σημερινο χαλι να κοροϊδευουν τη νεα γενια; με τι μουτρα γυρνατε και κραζετε τα πιτσιρικια; πραγματικα αναρωτιεμαι, εγω θα ντρεπομουν
β. ας δεχθουμε οτι η νεα γενια ειναι [insert κρα εδω]. μονη της εγινε ετσι ή οι υπεργαματες παλαιοτερες γενιες την εκαναν ετσι;
καλο το κρα αλλα να κοιταμε και τα μουτρα μας λιγο δε βλαπτει. ειδικα τετοιες εποχες που ο ελληνας εχει ταυτιστει σε ολον τον πλανητη με την τεμπελια και την απατεωνια θα προτεινα μια σχετικη αυτοσυγκρατηση στην κριτικη μας γιατι αμα γυρισει μπουμερανγκ θα μαζευουμε σφαλιαρες και για το σπιτι
++++
Κανενας δεν φαινεται να στεναχωριεται απο την κρατικη/κυβερνητικη καταστολη που φαινεται να εχει παρει τα πανω της(κροτου-λαμψης ,δακρυγονα,ροπαλα ακομα και για ασημαντη αφορμη),την απαγορευση της κυκλοφοριας,την επιτηρηση ολοκληρων τετραγωνων με χιλιαδες αστυνομικους,την χρηση των ΜΑΤ ακομα και σε πορεια των ΑΜΕΑ(!),την κυβερνητικη δυσφορια για τα μπλογκς(παρεμβαση παγκαλου για γνωστοποιηση ip επειδη τον αποκαλεσαν γουρουνι),την ομερτα των ΜΜΕ(εξαιρουνται οι νεκροι και οι βανδαλισμοι),την τρομολαγνεια(ανοίγοντας χτες τυχαια την τι-βι νομισα οτι μας την ειχαν πεσει τιποτα εξωγηινοι),τις αθροες προσληψεις γουρουνιων(δεν αντεξα)και την μη περικοπη των μισθων τους(οι μοναδικοι ΔΥ* που δεν θα υποστουν περικοπες ,μεωσεις ,μεταταξεις),κ .ο.κ.
Τι να θυμιζει αραγε η κατασταση
Ξυπνατε νοικοκυραιοι θα μας παρουν και τα σωβρακα .
*η μοναδικοι ΔΥ που δεν εχει στοχοποιησει κανενας νοικοκυραιος .Τυχαιο
-
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Quiz:Απο που ηρθε το τουβλο?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_4816.html
Εξαρτάται από την οπτική γωνία από την οποία παρατηρείς την τροχιά του.
Εν τω μεταξύ συνεχίζει η μαλακία και η αποσύνθεση να διατρέχει την ελληνική κοινωνία.
Σε γυμνάσιο έγινε το εξής περιστατικό:
Πήγαν κάτι πιτσιρίκια στη Διευθύντρια και ζήτησαν να φύγουν 'για να πάνε στην πορεία για τον Αλέξη'. Μιλάμε για 12χρονα-14χρονα παιδιά.
Η κα. Διευθύντρια τους είπε ότι μπορούν να φύγουν, αλλά ότι θα πάρουν απουσία. Η απουσιολόγος μπαίνει θριαμβευτικά στην τάξη και λέει 'παιδιά, φεύγουμε!'.
Κι έφυγαν.
Πήγαν ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ. Για την πορεία, για καφεδάκι, για βόλτα, εν πάσει περιπτώσει την κοπάνισαν.
Η δε Διευθύντρια πήρε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ τλφ τους γονείς να τους ενημερώσει ότι μάθημα γίνεται μεν κανονικά, πλην όμως κάποιων τα παιδιά είχαν ήδη φύγει!
Δηλαδή εμπιστεύεσαι το παιδί σου στο σχολείο και το σχολείο, για Χ λόγους, τα αμολάει χωρίς να το γνωρίζουν εκ των προτέρων οι κηδεμόνες τους.
Και πες ότι τα βλέπουν τίποτα μπουμπούκια ξέμπαρκα και τα βουτάνε, τα σαπίζουν και τα ληστεύουν. Πες ότι στην πορεία μπλέκονται τα πιτσιρίκια μεταξύ μολότωφ και δακρυγόνων και καταλήγουν στο νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια και αναπνευστικά προβλήματα.
Ευθύνη; Σίγουρα όχι η Διευθύντρια του σχολείου, που έπραξε κατά συνείδηση. Μην εμποδίσουμε τα παιδιά να εκφραστούν. Μάμησέ τα.πραγματικά ΣΟ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΟ να θέλουν οι πιτσιρικάδες να χάσουν μάθημα
τέτοια αποσύνθεση πρώτη φορά στην ελληνική κοινωνία
που πάει επιτέλους αυτός ο τόπος
δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά
o tempora o mores
όταν τα λεγε ο ΚΚ αυτά...
εμείς τότε...
Ίσως θα έπρεπε να βάλω μερικά bold, ίσως και λίγο χρωματάκι για να καταλάβουν όλοι.
Καλύτερα τώρα; -
δε το ξανακλειδώνετε λέω γω ?
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου