-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 92&catid=4
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=54292&catid=4Και φυσικά εκπληκτικός σχολιασμός από τις νέες μορφές ζωής της NASA κάτω από την είδηση.
-
Σε μόνιμη αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως
07:50 - Παρ 03/12/2010, tvxsteam [ - ] Μέγεθος [ + ]Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την Τετάρτη την προσφυγή του επανεκλεγέντος δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλου, κρίνοντάς την ως αβάσιμη, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία». Ο κ. Χρονόπουλος είχε προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης του γενικού γραμματέα της Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου, που τον έθεσε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο».
Η απόφαση του ΣτΕ, όπως ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σημαίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να λάβει ξανά το αξίωμα του δημάρχου παρότι εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, καθώς η σχετική νομοθεσία τού στερεί για πάντα αυτό το δικαίωμα με βάση και τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
«Η αργία του ισχύει μέχρι να παρουσιάσει αθωωτικές αποφάσεις για τα αδικήματα που κατηγορείται. Αν αυτά είναι τελεσίδικα, τότε η αργία ισχύει και για τη νέα του θητεία ως δημάρχου. Τη λύση στο θέμα θα τη δώσουμε ξανά σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και με βάση πάντα τη νομιμότητα», δήλωσε στην εφημερίδα ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως και η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με γνωμοδότησή της είχε κρίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος εκτός της καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος σε υπόθεση που αφορούσε παράνομες προσλήψεις στο τοπικό ΚΕΠ, είχε βλάψει οικονομικά και το Ελληνικό Δημόσιο.
**Ο πρώην δήμαρχος βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με την υπόθεση προσπάθειας εξαφάνισης χρηματικού προστίμου σε παράνομες καντίνες της παραλίας Ζαχάρως.
Ακόμα, σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικαστήρια ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την περίπτωση της ξενοδοχειακής του μονάδας μέσα σε περιοχή απόλυτης προστασίας στο οικοσύστημα του Καϊάφα, την οποία έχτισε χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες, των οποίων η Πολεοδομία της νομαρχίας Ηλείας έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση.
Κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.**
Να χαιρόμαστε τους δημότες Ζαχάρως που επανεξέλεξαν αυτόν τον καλό άνθρωπο για δημαρχό τους
-
ΤΣΟΥΠ! Να και η πράσινη αγρογή...
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/vie ... job&type=1
Προσλήψεις εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, μετατάξεις κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας καθώς και ενοικίαση εργαζομένων από τον ιδιωτικό τομέα προβλέπει το νομοσχέδιο 'Επιτάχυνση και διαφάνεια υλοποίησης Στρατηγικών Επενδύσεων' που ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Τέλος, επιτρέπεται η απόσπαση στην εταιρεία υπαλλήλων από το δημόσιο τομέα, τις τράπεζες και τις θυγατρικές τους εταιρίες και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και ο δανεισμός υπαλλήλων από τον ιδιωτικό τομέα με ειδική συμφωνία. Οι αποσπώμενοι στην εταιρεία εξακολουθούν να λαμβάνουν από την υπηρεσίαου αποσπώνται το σύνολο των αποδοχών τους με τα πάσης φύσεως επιδόματα, γενικά ή ειδικά, της οργανικής τους θέσεως. Με αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι δυνατή η χορήγηση σε αυτούς ειδικού επιδόματος.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην δούμε κανά γυμναστή ή καμπαρετζή. Ας πάρουν τουλάχιστον κομματόσκυλα με κανά ΜΒΑ έτσι για τα μάτια του κόσμου
-
Σταμάτα ρε γκρινιάρη Έλα πάμε παρέα να κάνουμε αίτηση στο opengov ?
-
Δεν ξέρω... Εγώ μόνο λίγους μήνες είχα δουλέψει σε club. Δεν ξέρω αν φτάνουν... Πχ σφηνάκια καμικάζι δεν θυμάμαι πως γίνονται. Φαντάζομαι κάποιον σύντροφο θα βρουν που να ξέρει. Ο γιος του συντρόφου Ανδρουλάκη πχ που δούλευε και πόρτα κάτι παραπάνω θα έχει υπόψη του
Τώρα σοβαρά, αν κρίνω από τις ενέργειες Γερουλάνου -που σε μένα τουλάχιστον φαίνονται αρκετά σοβαρές- μπορεί να βγει και κάτι θετικό. Όπως είπε και ο Χατζηγάκης το ότι είναι κομματόσκυλο κάποιος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει για μια δουλειά.
Όχι όμως και τον καμπαρετζή σου ρε φίλε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι όμως και τον καμπαρετζή σου ρε φίλε...
Και αμα θελουν να πιουν ενα κοκτειλ ρε φιλε;Να μην υπαρχει καποιοος που να ξερει;
-
Άσχετο (αλλά μια που το ανέφερες). Είχα ακούσει περίπτωση αισχρού μισάνθρωπου δικηγόρου ο οποίος είχε προσλάβει 'χατηρικά' μια κοπέλα για γραμματέα η οποία δούλευε και σε μπαρ. Ο τύπος (γενικότερα ψυχάκιας) πήγε και έφτιαξε κάτι σαν μπαρ με ποτά έξω και έλεγε σε πελάτες του (μπροστά στην κοπέλα) 'Αν θέλετε κανά ποτάκι ζητήστε εδώ από την κοπέλα που δουλεύει σε μπαρ και ξέρει...'.
Δεν ξέρω με το εμότικον να συνοδέψω το συγκεκριμένο...
-
Με ομπρελιτσα
-
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η διαγραφή έγινε λόγω του ότι η Τατιάνα Στεφανίδου, συμμετείχε σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων, κάτι το οποίο αντιβαίνει ρητά το καταστατικό της Ένωσης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η διαγραφή έγινε λόγω του ότι η Τατιάνα Στεφανίδου, συμμετείχε σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων, κάτι το οποίο αντιβαίνει ρητά το καταστατικό της Ένωσης.
θα βάλει τα κλάμματα τώρα η Τατιάνα λες και οι σκουπιδοεκπομπές της βασίζονταν στην δημοσιογραφική της ιδιότητα..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η διαγραφή έγινε λόγω του ότι η Τατιάνα Στεφανίδου, συμμετείχε σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων, κάτι το οποίο αντιβαίνει ρητά το καταστατικό της Ένωσης.
Αυτά τα λαμόγια μας δουλεύουν κανονικά και το θέμα είναι ότι πιάνει με το παραπάνω
-
Μόλις με ενημέρωσαν ότι βρέθηκε χώρος στο αριστερό αιδειόχειλο της Τατιάνας, προς την κλειτορίδα και λίγο στο πλάι που χωράει να γραφτεί η λέξη ΕΣΗΕΑ κάθετα.
Οπότε όλα ΟΚ. -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Καμμιά φορά απ' το πουθενά (και απ' την ηλιθιότητα κάποιων!) δημιουργούνται ζητήματα εκεί που δεν πρέπει, λες και δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα...
Παραβίασε το άσυλο για ένα βιβλίο!
http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/913 ... 12-01.html
Νομίζω ότι είμαστε η μόνη χώρα στο κόσμο που η είσοδος αστυνομικού σε Πανεπιστημιακό χώρο για προσωπική του υπόθεση απαγορεύεται ενώ στον ίδιο χώρο δεν απαγορεύονται (ή σωστότερα 'υπάρχει ανοχή για') οι ποινικά κολάσιμες πράξεις.
Υπήρχε ανάγκη να μπει με full gear μέσα στο Πανεπιστήμιο ?
Δεν μπορούσε να φορέσει ένα μπουφάν από πάνω ή τέλοσπάντων να εξηγήσει τι πάει να κάνει, αλλά μπήκε καβάλα στην μηχανή και με τους συναδέλφους του ?
Btw, εγώ είμαι υπέρ της άποψης να ιδρυθεί Πανεπιστημιακή Αστυνομία που θα αποτρέπει ποινικά κολάσιμες πράξεις και δεν θα επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια κωμικά περιστατικά...
-
Καμία
-
Φυσικά
-
Me too
-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Καμμιά φορά απ' το πουθενά (και απ' την ηλιθιότητα κάποιων!) δημιουργούνται ζητήματα εκεί που δεν πρέπει, λες και δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα...
Παραβίασε το άσυλο για ένα βιβλίο!
http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/913 ... 12-01.html
Νομίζω ότι είμαστε η μόνη χώρα στο κόσμο που η είσοδος αστυνομικού σε Πανεπιστημιακό χώρο για προσωπική του υπόθεση απαγορεύεται ενώ στον ίδιο χώρο δεν απαγορεύονται (ή σωστότερα 'υπάρχει ανοχή για') οι ποινικά κολάσιμες πράξεις.
Υπήρχε ανάγκη να μπει με full gear μέσα στο Πανεπιστήμιο ?
Δεν μπορούσε να φορέσει ένα μπουφάν από πάνω ή τέλοσπάντων να εξηγήσει τι πάει να κάνει, αλλά μπήκε καβάλα στην μηχανή και με τους συναδέλφους του ?
Btw, εγώ είμαι υπέρ της άποψης να ιδρυθεί Πανεπιστημιακή Αστυνομία που θα αποτρέπει ποινικά κολάσιμες πράξεις και δεν θα επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια κωμικά περιστατικά...
-
Οϊμέ, μπήκαν οι μπάτσοι στο πανεπιστήμιο, θρήνος και οδυρμός!
Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, παίζει και να είμαστε οι μόνοι γελοίοι στον κόσμο όπου γίνονται ποινικώς κολάσιμες πράξεις, καταστροφές, βανδαλισμοί, εκφοβισμοί και παρεμπόδιση του διδακτικού προσωπικού, κατάχρηση του χώρου για προώθηση ιδίων συμφερόντων ξένων προς την πανεπιστημιακή μελέτη και έρευνα και δεν μιλάει κανείς, την ίδια στιγμή που αν μπει ένας ένστολος αστυνομικός μέσα για καθαρά προσωπική του υπόθεση -να δανειστεί ένα βιβλίο για την φοιτήτρια γυναίκα του (SO FUCKIN' WHAT???) γίνεται... διαδήλωση μην μας κόψει το άσυλο και το γάλα.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αυτά έγραψα εγώ Χρήστο Λάππα ?
Για κάποιους από εσάς ο κόσμος χωρίζεται σε συγκεκριμένες ομάδες (εν προκειμένω του μαύρους και τους κόκκινους φασίστες), και κρεμώντας ταμπελάκια σε ανθρώπους των οποίων τις απόψεις δεν μπαίνετε τον κόπο να διαβάσετε, αισθάνεστε υπεράνω...Ποιος μίλησε για εσένα καλέ μου άνθρωπε;
-
Πραγματικά, εν έτει 2010 αδυνατώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί το άσυλο.....
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]