-
ξερεις μηπως καποιος να μου πει αν οι εταιριες δινουν σαν δωρο το τριγωνο το φαρμακειο και τον πυροσβεστηρα οταν αγοραζεις ενα καινουργιο αυτοκινητο??η πρεπει να το αγορασει καποιος μονος του??
-
ξερεις μηπως καποιος να μου πει αν οι εταιριες δινουν σαν δωρο το τριγωνο το φαρμακειο και τον πυροσβεστηρα οταν αγοραζεις ενα καινουργιο αυτοκινητο??η πρεπει να το αγορασει καποιος μονος του??
-
-
αναλογα την εταιρια, συνηθως ειναι δωρο.
αν πας σε audi κανει μονο 5609€, αλλα σου κανουν δωρο τη τοποθετηση
-
για την ford ρωταω.. γιατι στην προσφορα μου δωρισε μονο το φαρμακειο (το οποιο χθες που πηρα το αυτοκινητο δεν το βρηκα μεσα...)τριγωνο και πυροσβεστηρα οχι..απλα ρωταω γιατι μετα απο πιεση μου εκαναν δωρο τα τελη για το 2010 και σκεφτηκα δηλαδη μου κανανε τα τελη και δεν εδωσαν τα αλλα...αν δηλαδη αυτα τα δινουν στανταρ τοτε με κοροιδεψε μαλλον ..και δεν ειναι ειναι για τα λεφτα τοσο το θεμα απλα για την κοροιδια..
-
Εμενα ολο το παραπανω κιτ το βρηκα μες το αυτοκινητο!
Επισης στο Fiesta μου εκαναν δωρο αισθητηρες παρκαρισματος, συναγερμο και μια κουκουλα!! -
Δωρο 700 Ευρώ στη vw.
-
Εμένα δώρο την 2ετή επέκταση της εγγύησης αξίας 645 ευρώ
-
δωρο τι ρε παιδια? φαρμακειο και τριγωνο σε μενα υπηρχαν στο στανταρ εξοπλισμο
πυροσβεστηρας απο την αλλη οχι
-
αρα οπως καταλαβαινω με δουλεψε ο τυπος...καλα καλα το απογευμα θα δει αυτος...μα να μουδωσει και καλα το φαρμακειο και να μην βρω ουτε αυτο στο αυτοκινητο τελικα...
-
καλα το φαρμακειο πες ειναι bonus, αλλα το τριγωνο εχω την εντυπωση οτι πρεπει να υπαρχει σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα
αμα μεινεις πουθενα περιεργα την εκατσες χωρις τριγωνακι
επισης οσο gay και αν σου ακουγεται σε περιπτωση που χρειαστεις να αλλαξεις κανα λαστιχο στα σκοταδια , καλο ειναι να εχεις μαζι σου κανα φωσφωριζε τζακετ , σαν αυτα που εχουν οι τροχονομοι(ή τιποτα παρκαδοροι) για να σει βλεπουν οι αλλοι
αυτα κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι πιο σημαντικα απο φαρμακειο (που και αυτο βεβαια ειναι σημαντικο) και πυροσβεστηρα
θα σου χρειαστουν πιο συχνα δηλαδη
τριγωνακι ειδικα πηγαινε και παρε ΤΩΡΑ
(και αν ποτε το απλωσεις, μην το βαλεις 10 μετρα μακρια απο το αυτοκινητο σου οπως κανει το 99% των ηλιθιων) -
οχι δεν θα παω να παρω....θα τον βαλω αυτον να μου το δωσει δωρο...αντε απο εκει...απο παντου να βγαλει ηθελε..αρχικα μου ελεγε οτι το μεταλλικο χρωμα κοστιζε 440 ευρω και στην τελικη προσφορα οταν το εκλεινα μου το εβαλε 460..καλα που το ειδα και του το ειπα..μετα μου ελεγε οτι η μια εκδοση απο την αλλη ειχε 700ευρο διαφορα και ρωτησα και σε αλλες αντιπροσωπειες και μου ειπαν ολες 600 και του το ειπα και μου ειπε οτι εκανε λαθος ...τι ειναι αυτος ρε... και καλα ποσο κανει πια αυτο το τριγωνο??
-
Εγώ ως τώρα σε όλα τα αυτοκίνητα 'τριγωνο, φαρμακείο και πυροσβεστήρα' τα βρίσκω στο αμάξι κατα την παραλαβή. Τα περισσότερα τα κλασικά στην ναυλον τσάντα από τα σετ που πουλάνε και τα μαγαζιά με αξεσουάρ, Praktiker, Makro κλπ. Στο QQ είχε και φωσφορούχο γιλέκο που νομίζω πλέον είναι υποχρεωτικό να υπάρχει στο αυτοκίνητο.
Το 'τραγελαφικό' είναι το περιεχόμενο του κουτιού του φαρμακείου με το υγρό μαντηλάκι με οινόπνευμα και το χανζαπλαστ. Φτιάχνω σε ένα Φαρμακείο ένα δικό μου με λίγα € και είμαι μια χαρα.
Τέλος στα υπόλοιπα δώρα οι αισθητήρες και ο συναγερμός είναι τα πιο συνηθισμένα. Δικά τους και μάλλον φτηνά. Αλλά με κάποιες 'καλές' διαπραγματευσεις κάνουν και άλλα, γνήσια εταιρικά.
Κάποιοι βέβαια θα πουν 'γενεθλια έχετε και θέλετε και δώρα?'. Η απάντηση μου είναι 'όχι αλλά εκμεταλλεύομαι την ανάγκη του έμπορου να πουλήσει σε δύσκολες εποχές'. -
550 e
πατάκια
πυροσβεστήρασ
φαρμακείο
χειρ στο τιμόνιαλφα
ποτέ δώρα απο αντιπροσωπεια... ξενον , συναγερμ κλπ... κάκιστης ποιότητας,...
-
Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω μία υποψία μου:
τα δώρα που σου κάνει ο αντιπρόσωπος ( αν τον αφήσεις να τ'αποφασίσει αυτός) είναι επιεικώς ψευτο-δώρα!
Σε Fiesta με δωράκια: ξένον, αισθητήρες, συναγερμό το αποτέλεσμα είναι ο συναγερμός να μην είναι 'ενσωματωμένος' στη λειτουργία του κλειδιού και να έχει ξεχωριστό μπλιμπλίκι, τα ξένον αποδείχτηκαν τελικά άφτερμάρκετ* ( δεν ξέρω καν αν έβγαιναν ως εργοστασιακό έξτρα) και οι αισθητήρες το ίδιο ( είναι και μαύροι σε άσπρο Fiesta..).
Άρα πιέζουμε ώστε να προσθέσουμε κάτι ακόμα εργοστασιακό ακόμα και αν αυτό είναι μόνο ένα ή δύο και όχι όλα αυτά τα ..φρου-φρου.Έτσι είναι ή σε άλλους κάνουν εργοστασιακά δώρα; Ή τις άφτερ-μάρκετ λύσεις δεν τις βλέπετε και τόσο αρνητικά; Εγώ ξενέρωσα πάντως..
*και έλεγα γιατί με στράβωνε τόσο.. Άφτερ-μάρκετ **και **κακορυθμισμένα λοιπόν
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Άρα πιέζουμε ώστε να προσθέσουμε κάτι ακόμα εργοστασιακό ακόμα και αν αυτό είναι μόνο ένα ή δύο και όχι όλα αυτά τα ..φρου-φρου.Εννοείται εργοστασιακά και μόνο. Παρόλ' αυτά το τριο ασφάλειας (τρίγωνο, πυροσβεστήρας και φαρμακείο) δεν βρίσκω κανένα λόγο να είναι με το σήμα της VW, NIssan, BMW.
Eκεί που ίσως θα ήθελε ψάξιμο για το τι 'παίζει' είναι με τα εσωτερικά πατάκια που συνήθως είναι του εισαγωγέα ή της αντιπροσωπίας. Κάποτε είχα ακούσει ότι η Mercedes είχε κάνει 'θεμα' που αντιπρόσωπος της πουλούσε τα γνήσια ως έξτρα ενώ τα αυτοκίνητα της έρχονταν με τα εργοστασιακά στο στάνταρ εξοπλισμό και παραδίδονταν στους πελάτες με ντόπια διαφημιστικά!
-
Εμένα μου έκαναν δώρο το σέτ τρίγωνο ,φαρμακείο ,πυροσβεστήρα, και με έβαλαν να διαλέξω ανάμεσα σε ανεμοθωράκια ( αν τα λέω καλά...πάντως ειναι αυτά που έχουν στα μπροστινά παράθυρα τα ταξί ),πλαστικά διάτρητα κουρτινάκια για τα τρία πίσω παράθυρα, ή προστατευτική κουκούλα.Δεν είχαν κάτι άλλο εξτρα αφού η έκδοση πού πήρα ειναι η ls plus με όλα εργοστασιακά .Διάλεξα λοιπόν την προστατευτική κουκούλα και αγόρασα έναν καλύτερο πυροσβεστήρα ...καλού-κακού...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα μου κάνουν πάντα χοντρή έκπτωση στην τιμή......τι καλύτερο ?Με τα αυτοκίνητα που αγοράζεις εσύ θα πρεπει να σου δίνουν και ένα ...πόλης ,δώρο.
-
Κάνουν οι εταιρίες δώρα....
Τρυκ είναι , όπως όλες οι αντίστοιχες περιπτώσεις στην αγορά. -
Δώρο για μένα είναι μόνο μια γενναία έκπτωση στην τιμή καταλόγου.
Κάθε έμπορος μπορεί να μειώσει (λιγότερο ή περισσότερο) το εμπορικό του κέρδος, εφόσον καίγεται να πουλήσει.
Γι' αυτό πριν κλείσετε την παραγγελία, παζαρέψτε όσο μπορείτε την τελική τιμή και φροντίστε να κατοχυρωθείτε εγγράφως.
Όλα τα άλλα 'δώρα' είναι στάχτη στα μάτια.Συναγερμοί, αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ. καλύτερα να τα τοποθετούνται από το εργοστάσιο και να γίνεται μία έκπτωση στην τιμή του αυτοκινήτου με τα έξτρα, ή έστω να τοποθετούνται από τον ιδιοκτήτη εκ των υστέρων σε κατάστημα της επιλογής του, ώστε να διαλέγει ο ίδιος την ποιότητα του αξεσουάρ και να επιβλέπει την εργασία της εγκατάστασης, για να μη γίνει καμία ζημιά.
Όσο για πυροσβεστήρα, τριγωνο και φαρμακείο παίρνεις και από ένα κατάστημα αξεσουάρ σε εξευτελιστική τιμή...
τι δωρα κανουν οι εταιριες?