-
Nαι, υπάρχει σε μερικά αμάξια το έξτρα αυτό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, υπάρχει σε μερικά αμάξια το έξτρα αυτό...σε χωρες με πολυ κρυο υπαρχει ενα συστημα που κραταει την μηχανη ζεστη.Αυτο να ειναι;
-
μάλλον αυτό είναι, αν και δεν ήξερα Χ5 υπουργική όπως λέει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σε χωρες με πολυ κρυο υπαρχει ενα συστημα που κραταει την μηχανη ζεστη.Αυτο να ειναι;
Εκείνο δεν είναι καυστήρας , είναι ηλεκτρική αντίσταση την οποία και βάζεισ στη μπρίζα για να ζεστάνεις τη μηχανή πιο γ΄ρηγορα το χειμώνα ... Είχε το Αμαζόν του πατέρα μου τέτοιο μαραφέτι (1969 παρακαλώ)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μάλλον αυτό είναι, αν και δεν ήξερα Χ5 υπουργική όπως λέει.Πασοκτζη ειναι αφου ειναι του 2002 και πρασινη
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
σε χωρες με πολυ κρυο υπαρχει ενα συστημα που κραταει την μηχανη ζεστη.Αυτο να ειναι;
Εκείνο δεν είναι καυστήρας , είναι ηλεκτρική αντίσταση την οποία και βάζεισ στη μπρίζα για να ζεστάνεις τη μηχανή πιο γ΄ρηγορα το χειμώνα ... Είχε το Αμαζόν του πατέρα μου τέτοιο μαραφέτι (1969 παρακαλώ)
νομίζω υπάρχει και έκδοση μη ηλεκτρική που παίρνει βενζίνη απο το τεπόζιτο.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
νομίζω υπάρχει και έκδοση μη ηλεκτρική που παίρνει βενζίνη απο το τεπόζιτο.
Ε ναι δεν αποκλείεται ....
-
Υπάρχει σε αρκετά αυτοκίνητα σαν έξτρα καυστήρας που με χρονοδιακόπτη ρυθμίζεται να ανάβει καίγοντας καύσιμο (δεν μιλάμε για την ηλεκτρική κουβέρτα ή το αερόθερμο που δουλεύουν με μπρίζα) και ζεσταίνει το σαλόνι και το ψυκτικό του κινητήρα. Πχ θέλω να φύγω το πρωί στις 8, το προγραμματίζω να πάρει μπρος ο καυστήρας στις 7:40 ώστε όταν μπω να χουχουλιάζω αμέσως!
Θεωρώ πιθανότερο να το έχει προσέξει πιο πολύ κάποιος που το έχει πληρώσει από την τσέπη του το αυτοκίνητό του... Οπότε η ιδέα να πάρω μτχ από υπουργό που δεν το πλήρωσε και που το οδηγάει οδηγός που επίσης δεν το πλήρωσε και πιθανότατα δημόσιος υπάλληλος με προσόν του η γνωριμία με τον υπουργό δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δελεαστική.... -
Hλεκτρική αντίσταση στο κάρτερ είχαν παλιά ορισμένα αυτοκίνητα για να βοηθηθούν στην ψυχρή εκκίνηση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είχαν και τα τζιπ Μερσεντές στον στρατό. Γενικά έπαιζε παλιά που τα λάδια ήταν χονδρά.
-
Παίζει ακόμα στις Σκανδιναβικές χώρες, τον Καναδά την Αλάσκα κλπ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παίζει ακόμα στις Σκανδιναβικές χώρες, τον Καναδά την Αλάσκα κλπτοτε το αμαξι ανηκει σε Πασοκο wannabe Sweden
-
Ο Πασόκος έχει αυτό
http://www.webasto.co.uk/general/en/am_automobile_3177.html
που βρίσκεται στον κατάλογο με τα έξτρα της BMW -
Για BMW 316 E36 μοντ 92-96 με 170-200k χλμ τα 2-2500ευρω ειναι λογικη τιμη η οχι???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για BMW 316 E36 μοντ 92-96 με 170-200k χλμ τα 2-2500ευρω ειναι λογικη τιμη η οχι???αν ειναι σε καλη κατασταση ναι.
-
Oσο καλη μπορει να ειναι για ενα αμαξι τετοιας χρονολογιας.
-
Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα, ac έχει ας πούμε ???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oσο καλη μπορει να ειναι για ενα αμαξι τετοιας χρονολογιας.ναι οκ.
αλλα αν πχ, εχει λιωμενα λαστιχα, τελειωμενα αμορτισερ, σκισμενο σαλονι και χτυπηματακια στο αμαξωμα, δεν ειναι καλη η τιμη. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα, ac έχει ας πούμε ???Αν δεν εχει AC καποιο αυτοκινητο τη σημερον ημερα Γιαννη δεν πωλειτε,χαριζεται.
-
Ρε παιδιά τι γίνεται;
Βλέπω αγγελίες (κυρίως εδώ μέσα, δεν ψάχνομαι γενικότερα) και βλέπω ότι τα χιλιάρικα κατεβαίνουν λες και είναι ουισκάκι
Τώρα μόλις άνοιξα μια αγγελία ενός ΜΧ-5 και η τιμή έπεσε από τα 22 χιλιάρικα στα 15 Μιλάμε για γκρέμισμα. Το ίδιο ισχύει και με πολλές άλλες, αυτοκίνητα οποιασδήποτε μάρκας.
Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει (αρνητικά) το θέμα...
-
το 22 δεν το πίστευε ούτε ο ιδιοκτήτης ρε φίλε.
σιγά μην δώσει κάποιος 22κ για μτχ ΜΧ-5.
στα 15 κάτι πάει και έρχεται αλλά είναι κακή εποχή για κάμπριο και κακή περίοδος γενικότερα για 'ντελικατέσεν' επιλογές.γενικά, και μιλάω εμού συμπεριλαμβανομένου, όλοι τηρούν στάση αναμονής. αν δεν έχεις ανάγκη δεν αγοράζεις τώρα.
Τιμες μεταχειρισμενων