Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σαν κάτοχος Megane δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα παρά το γνωστό με τους πολλαπλασιαστές sagem.
To έχω αναφέρει και παλιότερα, στο Megane πρώτης γενιάς facelift τα πρώτα κομμάτια του χειμώνα του 1999 όταν παρουσιάστηκε δεν είχαν πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές (ούτε το δικό μου) και δεν ήταν της Sagem. Το πρόβλημα ξεκίνησε σε αυτά που ήρθαν λίγο πριν τα μέσα του 2000 που είχαν και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση του κινητήρα 1,4 (του έβαλαν ένα πλαστικό καπάκι) και διαφήμιζαν ότι απο 95 άλογα έχει 98.
Οι 16V κινητήρες της RENAULT K4M (1600) και k4J (1400) είχαν πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκαν τέλος του 1997 αρχές 1998. Πρωτοπαρουσιάστηκαν σε SCENIC 1, φάση 1 (υπάρχουν λίγα κομμάτια στην Ελλάδα). Φορούσαν άλλοτε πολλαπλασιαστές της SAGEM ή της DENSO. Οι πολλαπλασιαστές της δεύτερης δε είχαν τόσο συχνές βλάβες αλλά είχαν και αυτοί.
Το ξαναλέω και εγώ. Τα ίδια προβλήματα με πολλαπλασιαστές είχαν και στην VW και στην OPEL και στην BMW αλλά την ρετσινιά την φορτώθηκε η RENAULT.
Από περιέργια ξέρεις τι πολλαπλασιαστές φοράνε τώρα τα Κ4.(να είμαστε προετοιμασμένοι αν μη τι άλλο )