-
Ο χρήστης ekdromeas έγραψε:
Παρακαλω σχολιάστε το....Τα δικά μου σχόλια τα έγραψα ήδη παραπάνω. Όμως σε άλλο thread είδα ότι θέλεις να οδηγείς και σε χωματόδρομους. Το Urban Cruiser μάλλον δεν έχει αρκετή απόσταση από το έδαφος για να πηγαίνει άνετα εκεί. Εξάλλου είπαμε ότι urban = αστικό, δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στα εκτός δρόμου.
-
Ξερει κανεις ποση ειναι η αποσταση του Urban απο το εδαφος και ποια θα ειναι η off road συμπεριφορα του;
-
http://www.worldcarfans.com/9090403.016/2010-toyota-urban-cruiser-in-depth
Απ'ό,τι λέει το άρθρο, τελικά θα κυκλοφορήσει και 4χ4!
Πότε το περιμένουμε Ελλάδα;
Και σε ποιά τιμή πάνω κάτω; -
Απ'ό,τι λέει το άρθρο, τελικά θα κυκλοφορήσει και 4χ4!
Πότε το περιμένουμε Ελλάδα;
Και σε ποιά τιμή πάνω κάτω;...δεν νομιζω οτι θα το εισαγουν τελικα...
-
**4 Τροχοί **http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=10126
'... Δυστυχώς όμως η Toyota δηλώνει ότι δεν σχεδιάζει να το εισάγει στην χώρα μας. Όπως λένε οι άνθρωποι της εταιρίας πρόκειται για μία απόφαση του τμήματος μάρκετινγκ, σε συνδυασμό και με το γεγονός του υψηλού κόστους (καθώς κατασκευάζεται επί ιαπωνικού εδάφους).'**Auto Τρίτη **http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/90743.asp
'Να ’ρθει ή να μην έρθει;
Το παραπάνω είναι ένα ερώτημα που ταλανίζει αρκετά την ελληνική αντιπροσωπεία
...
Αν δεν έρθει λοιπόν ίσως να «χάσει έδαφος» απέναντι στους ανταγωνιστές του. Μπορεί όμως και όχι… Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έρθει με χαμηλότερη βασική τιμή από ό,τι τα 18.500 ευρώ των άλλων ευρωπαϊκών αγορών. Τότε σίγουρα θα αποτελεί μια γοητευτική πρόταση. Όπως και να έχει στην Ελλάδα δεν μπορεί να έρθει πριν το Σεπτέμβριο του 2009, αφού η γραμμή παραγωγής από το εργοστάσιο είναι συγκεκριμένη. Μέχρι τότε… θα δούμε'.**In.gr **http://www.in.gr/auto/expositions/exposition.asp?lngEntityID=62408
... Το Urban Cruiser δεν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά το 2009, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο έναρξης των πωλήσεών του μέσα στη χρονιά που ακολουθεί.Ας αφήσουν τα SX4 και Terios να πουλάνε ...
-
Το βενζινοκίνητο δεν είναι μόνο μπροστοκίνητο ; Αν ναι, μάλλον όχι και τόσο συμφέρουσα η εισαγωγή του...
-
Γιογιότα και τζιπάκι...κάτι μου λέει ότι θα πατούσε κάτω για πλάκα το Κασκασάι...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το βενζινοκίνητο δεν είναι μόνο μπροστοκίνητο ; Αν ναι, μάλλον όχι και τόσο συμφέρουσα η εισαγωγή του...Μόνο μπροσθιοκίνητο το 1,33, τετρακίνητο μόνο σε diesel.
Πάντως το Qasqhai μπορεί να συνεχίζει να χαμογελά!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας αφήσουν τα SX4 και Terios να πουλάνε ...Γιογιότα και τζιπάκι...κάτι μου λέει ότι θα πατούσε κάτω για πλάκα το Κασκασάι...
Πάντως το Qasqhai μπορεί να συνεχίζει να χαμογελά!!!
Μάλλον όλοι περιμένατε ένα μικρό RAV4... Καμία σχέση! Όπως τόνισα και προηγουμένως, είναι απλώς ένα ακόμα supermini (Yaris με διαφορετική σχεδίαση και λίγο πιο μεγάλο χώρο αποσκευών).
Εξάλλου, δεδομένης της υψηλής τιμής του σε άλλες χώρες, πόσοι στην Ελλάδα θα το προτιμούσαν έναντι των Qashqai, SX4 κλπ, που είναι και μια κατηγορία πάνω;
-
To Qashqai είναι κατηγορίας C. Το SX4 δεν νομίζω, σαν υπερυψωμένο Β μου φαίνεται, πόσο διαφέρει από ένα Corsa π.χ.;
Υπερυψωμένο Γιογιότα, όσο ακριβό και να βγαίνει, είναι καταδικασμένο να πουλήσει. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, έχει και καλό κινητήρα και με περιβαλλοντικό προφίλ και λιγότερα τέλη, πόσο νομίζετε ότι θέλει η μέση Ελληνίδα και ο μέσος Έλληνας;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To Qashqai είναι κατηγορίας C. Το SX4 δεν νομίζω, σαν υπερυψωμένο Β μου φαίνεται, πόσο διαφέρει από ένα Corsa π.χ.;Είναι 4.14m, άρα σαφώς κατηγορία C. Το Urban Cruiser είναι μόλις 3.93m.
Υπερυψωμένο Γιογιότα, όσο ακριβό και να βγαίνει, είναι καταδικασμένο να πουλήσει. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, έχει και καλό κινητήρα και με περιβαλλοντικό προφίλ και λιγότερα τέλη, πόσο νομίζετε ότι θέλει η μέση Ελληνίδα και ο μέσος Έλληνας;
Πού το είδες το υπερυψωμένο;
Είναι 1.54m στο ύψος, δηλαδή περίπου έναν πόντο περισσότερο από το Yaris, στο οποίο βασίζεται... Μήπως οι φωτογραφίες με προοπτική από κάτω προς τα πάνω σου δημιούργησαν αυτή την ψευδαίσθηση; Εγώ πάντως το έχω δει από κοντά (ως Scion xD, στην Αμερική) και μόνο ως 'πολυμορφικίζον' supermini θα το χαρακτήριζα.
Στην Ελλάδα, ποια έκδοση νομίζεις ότι θα πουλούσε; Όπως τα υπολογίζω, η δικίνητη 1.33 θα έβγαινε πάνω από 2000 ευρώ ακριβότερη από την αντίστοιχη -- σε κυβισμό και εξοπλισμό -- έκδοση του Yaris. Προσφέρει αρκετά παραπάνω για να δικαιολογήσει μια τέτοια διαφορά; Δυστυχώς όχι, σε καμία περίπτωση. Άντε μερικοί να το αγόραζαν μόνο και μόνο για να ξεχωρίζουν από τα Yaris που έχει όλος ο κόσμος, αλλά μέχρι εκεί (οι ίδιοι δηλαδή που θα έδιναν λεφτά για ένα VW CrossPolo ή ένα Rover Streetwise ). Η τετρακίνητη έκδοση, πάλι, ως diesel περιορίζεται από τις γνωστές απαγορεύσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες, πολύ λογικό μου φαίνεται να μην εισαχθεί.
-
To SX4 μου φαίνεται ότι δεν ανταγωνίζεται το Astra και το Golf ή το Qashqai. Αλλά το terios π.χ. και τα λοιπά σχετικά ακριβά σουπερμίνι. Έστω ότι παλινδρομεί ανάμεσα στις κατηγορίες. C σαφώς πάντως δύσκολα το λες. Το μήκος δεν είναι το μόνο που φτιάχνει κατηγορίες.
Η δικίνητη 1.33 θα πουλούσε, ακόμα και αν άλειφαν με σκατά τις χειρολαβές. Εδώ βλέπουμε CrossPolo (ναι, στη γειτονιά έχει 4 ) που δεν έχει τη δυναμική ενός τζιποyaris. Ντήζελ και τετρακίνητα, από τη στιγμή που μιλάμε για μη πώληση σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, πραγματικά δεν θα τραβούσε.
Όντως, δεν είναι ψηλό, ο σωρός όμως δεν το γνωρίζει... Γιατί, τα άλλα τζιπολουκ είναι ψηλότερα; Το iQ δείχνει τον δρόμο...
-
δεν καταλαβαινω τις προθεσεις της τογιοτα???και γενικοτερα αυτων που θα επιλεξουν ενα οχημα που ειναι κρος οβερ αλλα δεν ειναι 4χ4, επισης ενα κομπακτ οχημα με παρουσιαστικο οικογενειακου(χαμηλο) και μικρο χωρο αποσκευων οπως ακομη και κινητηρα μικρο η ακομη και με των 4χ4 ντιζελ??? μαλλον θα επελεγα το ντιζελ 4χ4 αλλα αμα εμενα επαρχια...αλλιως αποριπτεται///παιρνω και το αουρις στο φιναλε...η το γιαρις// ας το βαγαλουν λιγο μεγαλυτερο και ψιλοτερο με των 1.6 τετρακινητο παντα και τιμουλα απο 19.000 εως 23.000 βλεπε ςχ4 σουζουκι και τεριος...
-
17 μήνες μετα ... έφτασε Ελλάδα και μόνο το 2κίνητο 1,33 βενζίνης!
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/urban_cruiser/index.aspx
1.33 5D URBAN CRUISER ACTIVE 17.500€
1.33 5D URBAN CRUISER STYLE 18.500€
1.33 5D URBAN CRUISER STYLE CLIMA 18.850€
1.33 5D URBAN CRUISER LOUNGE 19.500€
(Επιπλέον χρέωση μεταλλικού χρώματος 350€ και περλέ χρώματος 420€)Από τότε ... μια τεράστια παγκόσμια ανάκληση και ένα αποτυχημένο crash test προέκυψαν!!!
Το καλοκαίρι live στην Κύπρο που το είδα, ενα μικρότερο -στο στυλ του Kia Soul- αμάξι είναι. -
εδώ λοιπόν του πάει καλύτερα...
Έψαχνα να βρω τι είναι το Urban Cruiser και είδα ότι είναι Toyotomi και μετά είδα τις τιμές και έπαθα εγκεφαλικό...
Από 18000euro με τάσια και ατσάλινες ζάντες... Ζημιά...
Και αν κάποιος θέλει μία αξιοπρεπή έκδοση πρέπει να φθάσει κοντά στα 20.000euro...Με αυτά τα λεφτά αγοράζω δύο Dacia Stepway Sandero ...
-
Ενώ είναι ενδιαφέρον, είναι ακριβό. Εδώ το Yeti 1.4 με τους 125 ξεκινάει από 19Κ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
17 μήνες μετα ... έφτασε Ελλάδα και μόνο το 2κίνητο 1,33 βενζίνης!http://www.toyota.gr/cars/new_cars/urban_cruiser/index.aspx
1.33 5D URBAN CRUISER ACTIVE 17.500€
1.33 5D URBAN CRUISER STYLE 18.500€
1.33 5D URBAN CRUISER STYLE CLIMA 18.850€
1.33 5D URBAN CRUISER LOUNGE 19.500€
(Επιπλέον χρέωση μεταλλικού χρώματος 350€ και περλέ χρώματος 420€)Από τότε ... μια τεράστια παγκόσμια ανάκληση και ένα αποτυχημένο crash test προέκυψαν!!!
Το καλοκαίρι live στην Κύπρο που το είδα, ενα μικρότερο -στο στυλ του Kia Soul- αμάξι είναι.Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την στιγμή που βασίζεται σε ένα παλαιότερο μεν(Yaris) πεντάστερο δε μοντέλο, πήρε μόνο 3 ατέρια στο crash-test......;
Γενικώς πολύ προχειροστημένη δουλειά μου κάνει και σαφώς κάτω από τις δυνατότητες της εταιρείας με ένα Rav4 και ένα Landcruiser στο δυναμικό της!!!!!! -
Εξοπλισμός της κάθε έκδοσης έχει ανακοινωθεί? Άσχετο, αλλά autobild και autocar που αγοράζω κάθε τεύχος δεν ανέφεραν τίποτα ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο.Ούτε παρουσίαση ούτε τίποτα.Παράξενο.....
-
Στο site έχει ανακοινωθεί ο εξοπλισμός και όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες:
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/urba ... _page.aspx
Εμένα μου αρέσει πολύ. Άλλωστε το επόμενό μου αυτοκίνητο μάλλον θα είναι κάποιο crossover σε αυτό το στυλ.
Στα θετικά και ο κινητήρας . Δίνει καλές επιδόσεις.
Αλλά πολύ ακριβό ρε σεις... Γιατί τόσο ακριβό;...
-
Γιατί είναι μόδα...
Υ.Γ.: Μην σε ακούσω πάλι για το Sandero... θα σε Saneriασω! Και αυτό μόδα είναι, αλλά φτηνιάρα.
Toyota Urban Cruiser