-
Εγω θα το χω κατα τις 12 περιπου....
-
αργειτε νεοι αργειτεεεε....
-
απαπαπαπα μακρια απο εμενα το NFS. :Ρ
Σημερα εφυγε το GT5 απο UK οποτε μεχρι το τελος της εβδομαδας λογικα θα το χω. Αυτα ειναι
-
Από amazon το πήρες..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Από amazon το πήρες..?yup!
-
Προς Cabala10 και Panos2171: Τελικά το NFSE HP, έχει cockpits?
-
σου απαντησα σε pm αλλα οχι δεν εχει
τουλαχιστον ειναι πιο dark απο τα αλλα και φυσικα ειναι κριμα τοσο ωραια γραφικα να πανε στραφι χωρις καλη φυσικη..
(και φυσικα κατι το αξιοπεριεργο! τα γραφικα ειναι καλοφτιαγμενα δεν κολλαει!) -
Σε ευχαριστώ Γιάννη. Το είδα χθες το pm, αλλά δεν το είχες πάρει ακόμα στα χέρια σου το παιχνίδι και είπα μήπως τελικά είχε. Κρίμα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε ευχαριστώ Γιάννη. Το είδα χθες το pm, αλλά δεν το είχες πάρει ακόμα στα χέρια σου το παιχνίδι και είπα μήπως τελικά είχε. Κρίμα...ειναι ωραιο ομως
-
ξεχασα να πω το αλλο
εχει μια επιλογη μεσα για webcam (ποτ πραγματικα δεν κολλαει με το game )εστειλα ενα Mail χτες το βραδυ στον chief κατι της ea
και μου ελεγε ετοιμαζουν νεο simulator (ναι simulator) σε στυλ mmo με μια μεγαλη ευρωπαικη πολη laser scanned! -
Μακάρι!!!
-
Οντως μακαρι αλλα προσωπικα ειμαι λιγο επιφυλακτικος οταν ακουω για simulator απο την ΕΑ. Και το Shift υποτιθεται πως ηταν simulator συμφωνα με την ΕΑ και καθε αλλο παρα simulator ηταν...
-
ε το εφτασαν σε ενα καλο σημειο οι modders αλλα ναι θελει δουλεια..
απορω γιατι δεν εχει αγορασει ακομη κανενα rfactor/lfs να κανει δουλεια.. -
To δοκιμασα το πρωι το παιχνιδι και μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις.Πολυ ωραια γραφικα,καλο gameplay,απουσια καγκουρεματος(και μονο οπτικα ειναι τελειως αηδια να βλεπες μια λαχανι με πορτοκαλι ριγες Murci πχ) και πολυ καλο soundtrack.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν εχει manual ταχυτητες(οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα επιλογη οποτε πειτε μου αν οντως υπαρχει) και το driftαρισμα που κανει το αυτοκινητο μονο του στις στροφες το οποιο βεβαια εχει την πλακα του οταν το συνηθησεις.Γενικα μετα απο χρονια καναν καλη δουλεια.
Εdit:Οντως Αλεξανδρε δεν εχει κοκπιτ αλλα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου.Εχει εκπληκτικα γραφικα και μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω με τιμονιερα μια χαρα ειναι να βλεπω ολοκληρο το αυτοκινητο.
-
Ενας γυρος με την KS2 στην πιστα του Mugello.Εχω φαει τρελο κολλημα με το συγκεκριμενο μονοθεσιο σ αυτη την πιστα.
-
Μου ηρθε το GT5 σημερα και εχω ψιλολιωσει. Απο αποψη χειρισμου και βαθους το παιχνιδι ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! Εχει καποια θεματα στα γραφικα οπως αρκετα pixelated σκιες οποτε ελπιζω να το φτιαξουν αυτο αλλα προσωπικα ποτε δεν επαιρνα το GT για τα γραφικα του οποτε δεν μ ενοχλει τοσο πολυ.
-
Και γω ρε μαν.Αλλα επεσε χερι-παντοφλα
τα 3 πρωτα διπλωματα πηρα και το all time classic Sunday cup.Το παιχνιδι απλα ειναι απιστευτο.Τελεια εισαγωγη και πολλεεεεςςςςςςςςς ωρες θα πρεπει να αφιερωθουν.Ειδα και κατι πραγματακια να στελνεις αυτοκινητα ,να σχεδιαζεις πιστες και αλλα ωραια καλουδια που δεν προλαβα να ασχοληθω!!!
Παντως ακομα θυμαμαι στο ps1 ποσο εντυπωση μας ειχε κανει ολους στην παρεα το gt1...Πως αλλαζουν οι εποχες...
Δλδ το GT 10 (λεμε τωρα) πως θα ναι???
Billy (και οποιος αλλος θελει ) to sign name μου sto ps3 ειναι Geo_F1.Στειλε friend request
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και γω ρε μαν.Αλλα επεσε χερι-παντοφλατα 3 πρωτα διπλωματα πηρα και το all time classic Sunday cup.Το παιχνιδι απλα ειναι απιστευτο.Τελεια εισαγωγη και πολλεεεεςςςςςςςςς ωρες θα πρεπει να αφιερωθουν.Ειδα και κατι πραγματακια να στελνεις αυτοκινητα ,να σχεδιαζεις πιστες και αλλα ωραια καλουδια που δεν προλαβα να ασχοληθω!!!
Παντως ακομα θυμαμαι στο ps1 ποσο εντυπωση μας ειχε κανει ολους στην παρεα το gt1...Πως αλλαζουν οι εποχες...
Δλδ το GT 10 (λεμε τωρα) πως θα ναι???
Billy (και οποιος αλλος θελει ) to sign name μου sto ps3 ειναι Geo_F1.Στειλε friend request
I will! Thanks!
-
http://gvrteam.gr/portal/2010/12/06/oth ... -released/
Φοβερο!!!!
-
Όλα τα λίνκ τα διάβασα αλλά δεν βρήκα επιλογή για offline profile.
F1 Games/Simulators [#2]