-
Δεν τα ξέρω μόνο τα έχω δει.
Έχουν ένα μεγάλο καπάκι εκεί που είναι το κουμπί. Αν χρειαστεί αλλαγή το φλοτέρ ή ο μηχανισμός πρέπει να το κάνεις από το άνοιγμα του καπακιού.Θα έβαζα μόνο αν η λεκάνη ήταν επιτοίχια (δεν πατούσε στο πάτωμα).
-
βάλε μια τούρκικη. ηχομόνωση άψογη και ακούς μόνο το χλουπ
-
Αισθητικα ειναι μια πολυ καλη λυση ,δεν γνωριζω αν βγαζουν προβληματα, επισης αν ο υδραυλικος σου ειναι επιφυλακτικος ,καλο θα ειναι να τον αντικαταστησεις γιατι δεν το κατεχει το θεμα .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To πάσο μόλις με είδε με τη σέγα πήγε πάσο! Όλα οκ! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εχει κανεις εμπειρία απο εντοιχισμένα καζανακια ? αυτα που χτίζονται μεσα στον τοιχο.
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα να βαλω 'η οχι ? ο υδραυλικος μου ειπε οτι βγαζπυν ευκολα προβληματα αλλα τα ρημαδια προσφερουν πολυ ωραια αισθητικη και ηχομονωση και λεω να παρω το ρισκοΜην κάνεις κανένα αστείο!
Ναι είναι πολύ όμορφα.
Ναι κάνουν λιγότερο θόρυβο.
ΑΛΛΑ
Έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά! Πχ φλοτέρ, δεν μπορείς να πάρεις ένα απο το μαγαζί της περιοχής σου και το αλλάξεις σε περίπτωση που χαλάσει.
ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το ίδιο με αυτό που είχε απο τον κατασκευαστή του, άρα θα το πάρεις μόνο απο τον αντιπρόσωπο... if you know what I mean... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εχει κανεις εμπειρία απο εντοιχισμένα καζανακια ? αυτα που χτίζονται μεσα στον τοιχο.
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα να βαλω 'η οχι ? ο υδραυλικος μου ειπε οτι βγαζπυν ευκολα προβληματα αλλα τα ρημαδια προσφερουν πολυ ωραια αισθητικη και ηχομονωση και λεω να παρω το ρισκοΜην κάνεις κανένα αστείο!
Ναι είναι πολύ όμορφα.
Ναι κάνουν λιγότερο θόρυβο.
ΑΛΛΑ
Έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά! Πχ φλοτέρ, δεν μπορείς να πάρεις ένα απο το μαγαζί της περιοχής σου και το αλλάξεις σε περίπτωση που χαλάσει.
ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το ίδιο με αυτό που είχε απο τον κατασκευαστή του, άρα θα το πάρεις μόνο απο τον αντιπρόσωπο... if you know what I mean...Thnx thano
-
Όπως και ο παραπάνω. Ναι όμορφα αλλά αν μπορείς να τα αποφύγεις καλό θα κάνεις. Από ένα καζανάκι θέλεις να δουλεύει απροβλημάτιστα για πολλά πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Το πιο απλό πράμα που μπορεί να σου προκύψει όπως να θέλεις να ρυθμίσεις το φλοτέρ για λιγότερο νερό για οικονομία ή να το ξεκολλήσεις ή έστω να ρίξεις κυβάκι αρωματικό είναι ιστορία για ταχυδακτυλουργούς. Και δεν μιλάμε για αντικατάσταση πχ τσιμούχας σε διαρροή (η οποία λόγω εντοιχισμού δεν θα γίνει και αντιληπτή μέχρι να κάνει ζημιά στον τοίχο)...
Εντάξει γινόμαστε κακοί, μερικά είναι σχεδιασμένα καλύτερα... αλλά νομίζω τον έπιασες τον υπαινιγμό μας!Για το αθόρυβο μέρος θα δεις ότι πολύ καλό αποτέλεσμα θα έχεις σε οποιοδήποτε κοινό καζανάκι αν βάλεις σωληνάκι ώστε το νερό που τρέχει για να γεμίσει το καζανάκι να καταλήγει χαμηλά, κάτω από την επιφάνεια του νερού.
-
10 χρόνια υπάρχουν στο χώρο εργασίας μου εντοιχισμένα χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα λειτουργίας.
κ επειδή έχει κ σε πολλά αποδυτήρια μπορώ κ το γενικεύω...έβαλα στο σπίτι μου κ οκ ως τώρα...
προτείνω μια καλή επώνυμη εταιρεία απλά για σιγουριά.προσβαση για τα μέρη που χρειάζεται υπάρχει σχετικά απλή.
-
Εξαρτάται από το νερό και το μάστορα. Είχα βάλει παλιώτερα γνωστής γερμανικής εταιρίας(grohe) και με έσκισε. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικά. Ξυλώθηκε ματά από 2 χρόνια περίπου(μαζί με τα πλακάκια-γυψοσανίδα κλπ) για να μπει συμβατικό της ideal standard. Έκτοτε κανένα πρόβλημα, και ας παλεύουν με την τουαλέτα. Σπίτι που είσαι πιο προσεχτικός, μπορεί και να το έβαζα για αισθητικούς λόγους. Αλλά και πάλι στα ίδια και λιγότερα χρήματα έχει πολύ όμορφες λεκάνες.
-
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα να βαλω 'η οχι ? ο υδραυλικος μου ειπε οτι βγαζπυν ευκολα προβληματα αλλα τα ρημαδια προσφερουν πολυ ωραια αισθητικη και ηχομονωση και λεω να παρω το ρισκοΜην βάλεις.
Είχα για 15 χρόνια. Όταν χάλασαν δεν μπορούσα να βρω πια το ανταλλακτικό. Αναγκάστηκα να βγάλω τα πλακάκια για να αλλάξω το καζανάκι. Στις βλάβες του φλοτέρ έπρεπε να κάνω τον Χουντίνι για να αλλάξω τα λαστιχάκια. -
-
στο αμάξι μία κ καλή
-
Σας ευχαριστω ολους Τελικα με ψησατε θα βαλω απλο καζανακι !
-
:lol:Σας ευχαριστω ολους Τελικα με ψησατε θα βαλω απλο καζανακι !
μπορεις και με εναν κουβα να κανεις δουλεια
-
Περι εντοιχισμενων καζανακιων....
Σε μια σωστη τοποθετηση δεν υπαρχει κανενα προβλημα..
Αν ειναι κρεμαστη η λεκανη θελει σωστο τσιμενταρισμα (τυπικα για σωστη δουλεια ειναι 2 μεροκαματα μονο για το καζανακι)
καθως και να υπολογιστει σωστα το τελικο δαπεδο αφου μετα δεν παιζει μετακινηση...Ανταλλακτικα βρισκεις παντου και δεν ειναι και τοσο ακριβα πια..
Το λαστιχο εχει το πολυ 2Ε (αν ειναι κανα grohe) και φλοτερ μεχρι 15Ε. Τα φλοτερ ομως επισκευαζονται αρκει να γνωριζει ο μαστορας...Στα νεα συστηματα που ειναι μονομπλοκ δεν υπαρχουν τσιμουχες και λοιπα παρελκομενα οποτε απο που να γινει η διαρροη???
Τα μονα σημεια προσοχης ειναι αυτα που κουμπωνουν οι σωληνες στη λεκανη τα οποια ειναι και αυτα επισκευαζομενα αν κανουν τσαφ...Ακριβο ειναι σαν αγορα αν πας σε καλες μαρκες (geberit, grohe, IS) καθως και ακριβη η τοποθετηση..
Οσο αφορα παλια εντοιχισμενα εκτος απο κατι μεταλλικα του 75 (με μηχανισμο μπιλιας σε σιδερενια βαση ) που καμια φορα τρυπαγαν και γινοταν ο τοιχος λιμνη ολα επισκευαζονται και ανταλλακτικα υπαρχουν.
Οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται διοτι χρειαζεται υπομονη και να ξερεις που να βρεις τι.Ασχετο> Ο νιαγαρας Kariba στην φωτο ειναι οτι πιο σαβουρα για πλαστικο νιαγαρα...
Fascimiliani μονο σε νιαγαρα που δεν σπαει ο βραχιονας της αλυσιδας καθε μηνα...
Αλλιως all time classic μαντεμενιος...Σωληνιτσα Φ8 σε μαγαζι με ψυκτικα μονο.. Πρεπει να βγαζει η KME...
-
ευχαριστώ βρήκα τελικά
-
υπάρχει τρόπος να μπει τρυπάνι 1mm σε δράπανο που δεν το υποστηρίζει? δεν μπορεί δλδ να σφίξει με τόσο ψιλό τρυπάνι ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει τρόπος να μπει τρυπάνι 1mm σε δράπανο που δεν το υποστηρίζει? δεν μπορεί δλδ να σφίξει με τόσο ψιλό τρυπάνι ?Πρεπει να υπαρχουν με χοντρη βαση
-
θα το κοιτάξω ευχαριστώ
επίσης, υπάρχει κάποιο πινακάκι που να δείχνει την αντιστοιχία Φ και ιντσών?
γιατί ζήτησα Φ8 σ'ένα μαγαζί, μου έδωσε 1/4 και τελικά είναι Φ6 απ'όσο κατάλαβα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα το κοιτάξω ευχαριστώ
επίσης, υπάρχει κάποιο πινακάκι που να δείχνει την αντιστοιχία Φ και ιντσών?
γιατί ζήτησα Φ8 σ'ένα μαγαζί, μου έδωσε 1/4 και τελικά είναι Φ6 απ'όσο κατάλαβαKoιτα στο http://www.convertworld.com/el/ αν εχει κατι
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]