-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τραπεζάκια σαν της παραπάνω φωτό είναι για καφενέδες ρε παιδιά όχι για εστιατόριαΔεν μπορεί κύριε να απλώνεσαι...Θα στιμωχτείς για να φάς
-
rubbing shoulders το λέμε στο χωριό μου.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη Φυλή πάνω από τα Άνω Λιόσια θέλει προσοχή. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες που δεν ανανεώνουν το εμπορευμά τους. Έχω πέσει θύμα 3 φορές. Με λυγμένα τυριά κυρίως. Το ξέρω καλά και δεν είμαι υπερβολικός γιατί έπεσα θύμα. Για παράδειγμα ένας γνωστός λογίστης, φίλος του πατέρα μου μας είπε τη αλήθεια για τον αδερφό του που έχει ταβέρνα εκεί. Αυτά που άκουσα είναι τραγικά. Γι' αυτό ΜΑΚΡΙΑ από άδεια καταστήματα και άλλα περίεργα. Λόγω οικονομικής κρίσης μερικοί κυριολεκτικά σερβίρουν φαγητά από υλικά που έπρεπε να είναι στη χωματερή. Μια ταβέρνα την έκλεισε το υγειονομικό γιατι βρήκαν χελώνα στο αλεύρι. ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Μην σχολιάσω τις τιμές για τη θέλω 3 σελίδες να αναλύω.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ BAR -
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Μια ταβέρνα την έκλεισε το υγειονομικό γιατι βρήκαν χελώνα στο αλεύρι.τελικά την τηγάνισε ή όχι?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μια ταβέρνα την έκλεισε το υγειονομικό γιατι βρήκαν χελώνα στο αλεύρι.
τελικά την τηγάνισε ή όχι?
Αν λες για τη χελώνα δεν ξέρω άλλα το ακούσαμε και πάθαμε αηδία.
-
Μουρούζης στα Καλύβια είναι
Καταρχήν ο τύπος έχει όλη την πλατεία γύρω γύρω δική του εκτός απο ένα. Για πολύ χρήμα...
Ήμουν εκεί πριν 2 βδομάδες μετά απο αρκετό καιρό μπορώ να πω και σκεφτόμουν γιατί κάνω την βλακεία και δεν πάω πιο συχνά.
Η κοπέλα μου πήρε μια μοσχαρίσια η οποία ήταν για 3 άτομα στην κυριολεξία η οποία ήταν ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!!
Τα παϊδάκια δε... απίστευτα! Πολλά μπράβο. Τρώς λες και είσαι σε κανένα χωριό 300 χλμ μακριά απο την Αθήνα!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σ'ένα τέτοιο τραπέζι δε μπορούν να φάνε 2 άτομα νορμάλ?είναι περισσότερο ο σταρχιδισμός του έλληνα. αν είναι άδειο το μαγαζί ναι θα κάτσω σε μεγάλο να χω την άπλα μου, αλλά αν βλέπω ότι έχει κόσμο δε θα πα να ξαπλώσω στο μεγάλο
Αμα μου χωρεσεις σε αυτο το τραπεζι τα απαραιτητα (15-20 σουβλακια, μια σαλατα, τζατζικι ,μελιτζανοσαλατα, φετα, νερο, 2 μπυρες, ψωμια και: χαρτοπετσετες, αλατοπιπερα, μαχαιροπιρουνα, λαδοξιδα , δε βρισκω λογο να παραπονεθω.
-
Αυτα χωρανε.Εσυ θα κατσεις σε αλλο τραπεζι ομως λολ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτα χωρανε.Εσυ θα κατσεις σε αλλο τραπεζι ομως λολοι Γάλλοι τα έχουν προβλέψει όλα με τα πλαινά μίνι τραπεζάκια...
-
σ αυτο το τραπεζι ουτε τα ποδια μου δε χωρανε απο κατω.
αυτο ειναι για 1 ατομο,νανο,χομπιτ η στρουμφακι -
Ο χρήστης george621 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη Φυλή πάνω από τα Άνω Λιόσια θέλει προσοχή. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες που δεν ανανεώνουν το εμπορευμά τους. ..... Γι' αυτό ΜΑΚΡΙΑ από άδεια καταστήματα και άλλα περίεργα. Λόγω οικονομικής κρίσης μερικοί κυριολεκτικά σερβίρουν φαγητά από υλικά που έπρεπε να είναι στη χωματερή.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ BARΗ μοναδική μου εμπειρία από ταβέρνα εκεί (μία από τις πολλές στη σειρά) ήταν προς αποφυγή. Δεν υπήρχε άλλη παρέα στο μαγαζί, μόνοι μας και υποτίθεται ήταν και γνωστός ή συγγενής. Όλα εξαιρετικά βαριά, λιπαρά και όσα τηγανισμένα μέσα στο κακής ποιότητας λάδι. Δεν έφαγα πολύ αλλά πραγματικά με πείραξε και είμαι γνωστός για το γερό μου στομάχι. Και οι τιμές....
Γιατί κάποιοι άνθρωποι ταΐζουν αηδίες τους συνανθρώπους τους και επιπλέον τους κλέβουν και συνεχίζουν να επιβιώνουν;;; -
στη Φυλη εχει και καλες ταβερνες, ψαξτε - ρωτηστε
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη Φυλή πάνω από τα Άνω Λιόσια θέλει προσοχή. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες που δεν ανανεώνουν το εμπορευμά τους. ..... Γι' αυτό ΜΑΚΡΙΑ από άδεια καταστήματα και άλλα περίεργα. Λόγω οικονομικής κρίσης μερικοί κυριολεκτικά σερβίρουν φαγητά από υλικά που έπρεπε να είναι στη χωματερή.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ BARΗ μοναδική μου εμπειρία από ταβέρνα εκεί (μία από τις πολλές στη σειρά) ήταν προς αποφυγή. Δεν υπήρχε άλλη παρέα στο μαγαζί, μόνοι μας και υποτίθεται ήταν και γνωστός ή συγγενής. Όλα εξαιρετικά βαριά, λιπαρά και όσα τηγανισμένα μέσα στο κακής ποιότητας λάδι. Δεν έφαγα πολύ αλλά πραγματικά με πείραξε και είμαι γνωστός για το γερό μου στομάχι. Και οι τιμές....
Γιατί κάποιοι άνθρωποι ταΐζουν αηδίες τους συνανθρώπους τους και επιπλέον τους κλέβουν και συνεχίζουν να επιβιώνουν;;;Εινα 'διασημες ' για τα κατεψυγμενα τους ,μια φορα μπηκα σε μια κ κοντεψα να βγαλω τα αντερα μου απο την μποχα του κατεψυγμενου αρνιου .Ιουλιο κ Αυγουστο σερβιρουν ολες αρνι γαλακτος
-
Δεν θυμάμαι το άλλο θέμα με τα καλά μέρη και ρωτάω στο παρόν:
το Gazarte (που γνωρίζω ότι το επισκέπτονται κάποιοι εδώ μέσα) προσφέρεται για ποτάκι χωρίς ΔΥΝΑΤΗ μουσική το χειμώνα στον 1ο όροφο; Ή στα ζαλίζουν τίποτα εναλλακτικοί από τους άλλους ορόφους;Κάτι άλλο για κουβεντούλα, γούτσου-γούτσου κλπ στην ευρύτερη περιοχή (από Γκάζι-Ψυρή ως Κολωνάκι); [όχι μπακουροστέκια] Μερσί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
το Gazarte (που γνωρίζω ότι το επισκέπτονται κάποιοι εδώ μέσα) προσφέρεται για ποτάκι χωρίς ΔΥΝΑΤΗ μουσική το χειμώνα στον 1ο όροφο; Ή στα ζαλίζουν τίποτα εναλλακτικοί από τους άλλους ορόφους;Κάτι άλλο για κουβεντούλα, γούτσου-γούτσου κλπ στην ευρύτερη περιοχή (από Γκάζι-Ψυρή ως Κολωνάκι); [όχι μπακουροστέκια] Μερσί.
Λέω κι εγώ, πολύ αισιόδοξος είναι τώρα τελευταία ο Μάνος, ούτε ποστ κόλαφους ούτε τπτ.
Τελικά μάλλον δίκιο έχει η τάσαινα που μου λέει να βρω κάνα γκομενάκι. -
Κάτι άλλο για κουβεντούλα, γούτσου-γούτσου κλπ στην ευρύτερη περιοχή (από Γκάζι-Ψυρή ως Κολωνάκι); [όχι μπακουροστέκια] Μερσί.
Πάνω στην πλατεία (Γκάζι), δίπλα στο hoxton είναι ένα στενό (όπως κοιτάς το μαγαζί στα αριστερά). Εκεί μέσα παίζει ένα αρκετά ενδιαφέρον μπαράκι χωρίς πολύ ντάπα ντούπα.
Από την άλλη ενδιαφέρον μαγαζί είναι και το fantaseed με την προϋπόθεση ότι δεν θα ενοχληθείς αν δεις λεσβίες να ξηγιούνται γλωσσόφιλο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέω λεσβίες δεν λέω σαν τις γκομενάρες στις τσόντες που τζιβιτζιλικώνονται μεταξύ τους αλλά γκουρού-βαρβατίλα-Σωτηρία Μπέλου φάση.(το μαγαζί θεωρείται gay-friendly)Ψυρρή για πάρα πολύ ηρεμία φάση είναι το fidelio (κάπου κοντά στην Ερμού ανεβαίνοντας για την πλατεία με την εκκλησία). Καλή φάση είναι και το soul (Ευριπίδου ανεβαίνοντας προς Αθηνάς) αλλά εκεί κάνουν πιάτσα οι sisters...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήμουν Gazarte την Δευτέρα. Είναι από τα αγαπημένα μου στέκια (αν και στο μωρό μου πέφτει κάπως... ήρεμο είναι η αλήθεια! ).
Η μουσική είναι εξαιρετική όπως πάντα και δεν παίζει δυνατά, οπότε μπορείς να κουβεντιάσεις άνετα. Αν πας καθημερινή, δεν θα έχει πολύ κόσμο, αλλά δεν θα είναι και άδειο.Έχει και εξαιρετικά κοκτέιλ, όπως και μια ωραία λίστα με malts αν δεν σε πειράζουν τα 10€+.
-
Κατά 'κει θα κατευθυνθώ λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ.
Στον Τάσο δεν απαντάω γιατί θα μείνει κάπως έτσι μέχρι τα Φώτα.
EDDIE, είπα για χαλαρές καταστάσεις και ατμόσφαιρα και με στέλνεις στα κλουβιά με τις τρελές;
-
Το fantaseed ειδικά καθημερινές είναι πολύ χαλαρά και παίζει ωραία μουσικούλα. Απλά μες στη νόρμα μπορεί να πεταχτεί και κανά σκηνικό σαν αυτό που είπα.
Το κλουβί με τις τρελές είναι δίπλα ακριβώς... -
Ρε έντυ το σοουλ στην Ευριπίδου δε το χαν σπάσει κανά 2-3 χρόνια πριν, τέτοιες μέρες ; Πότε ξανάνοιξε ;
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν