-
Α οκ λάθος νόημα έβγαλα
-
Ναι συγνωμη, EOOE ειναι. Μπερδευτηκα λιγο με το οτι ειναι plexiglass σαν της ΦΙΛΠΑ.
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ασχολιαστες πηγαινε στην κατασταση που φαινεται να ειναι το αυτοκινητο σε σχεση με τις πινακιδες που φερει..Απλα και μονο αυτο.Α ΟΚ τοτε. Αλλα βεβαια εξωτερικα εγω τι βλεπω να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και προσεγμενη, αν εξαιρεσουμε οτι την παρκαρε σε χωραφι (επιφοβο για σαπισματα πατωματος), εχει ανοιχτο το καπω και εχει γεμισει λασπη ο προφυλακτηρας μαλλον απο βροχη...
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ναι συγνωμη, EOOE ειναι. Μπερδευτηκα λιγο με το οτι ειναι plexiglass σαν της ΦΙΛΠΑ.Το ασχολιαστες πηγαινε στην κατασταση που φαινεται να ειναι το αυτοκινητο σε σχεση με τις πινακιδες που φερει..Απλα και μονο αυτο.
Α ΟΚ τοτε. Αλλα βεβαια εξωτερικα εγω τι βλεπω να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και προσεγμενη, αν εξαιρεσουμε οτι την παρκαρε σε χωραφι (επιφοβο για σαπισματα πατωματος), εχει ανοιχτο το καπω και εχει γεμισει λασπη ο προφυλακτηρας μαλλον απο βροχη...
Θα ανεβω 10-12 Δεκεμβρη.. Συναδελφε ψηνεσαι με τον Gez να παμε τη δουμε..?
-
Αν ο Γιωργος ειναι με αδεια απο τον στρατο, τοτε αν εχω χρονο παμε με τα χιλια.
-
Αν ο Γιωργος ειναι με αδεια απο τον στρατο, τοτε αν εχω χρονο παμε με τα χιλια.Καλα ασε θα βαλουμε τον Νικο-nikzhk..Θα σκασουμε με την xm να εχουμε ενα κυρος.. Γνωστες κι ετσι.. Παζαρια απο εδω απο εκει και τη γνωστη μου γκρινια με 300 κατοσταρικα ο καθενας τη σωζουμε.. Μη σου πω και πιο χαμηλα..
-
Αν σκασουμε με το ΧΜ και ειδικα στην τελεια κατασταση που ειναι, δεν θα ζητησει 3 Χ 300 ευρω, αλλα 5000 ευρω....
Ασε να παμε με το ΖΧ ή το Xantia και βλεπουμε. -
Αν σκασουμε με το ΧΜ και ειδικα στην τελεια κατασταση που ειναι, δεν θα ζητησει 3 Χ 300 ευρω, αλλα 5000 ευρω....
Ασε να παμε με το ΖΧ ή το Xantia και βλεπουμε.Εγινε θα το χω και απλυτο..
-
ΟΚ Αλλα μην το αφησεις με τις κουτσουλιες πανω...
-
ΟΚ Αλλα μην το αφησεις με τις κουτσουλιες πανω...Ποτε δεν εχει κουτσουλιες πανω η zx-αρα..Παρτο πισω..
Τελος
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχατι γελας ρε..δε το πα για αστειο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι γελας ρε..δε το πα για αστειο..
παράκρουση
-
Τελευταία παρατηρώ πολλά παρατημένα Citroen στο δρόμο και δεν ξέρω το γιατί. Καθημερινά βλέπω 5
Citroen BX (ενάμισι χρόνο τώρα με πινακίδες δίπλα σε μια πλατεία. Σε φρικτή κατάσταση)
Citroen AX (κόκκινο μικρό έξω από πολυκάτοικια μήνες ξεχασμένο και μαλιστα το άτιμο έχει ΥΥΥ στην πινακίδα)
Citroen ZX (κόκκινο μες τη βρόμα με σπασμένο πίσω τζάμι και λιομένα λάστιχα. Πινακίδες κανονικά. 1 χρόνο)
Citroen C4 (μπροστά από επίσης ένα παρατημένο Fiat. Πρόσφατο. Σε άριστη κατάστση. Ανήκει σε γυναίκα)
Citroen ZX 3d (Χωρίς πινακίδες σε ένα μικρό οικόπεδο. Βρόμικο με φοβερές ζάντες. Άτυχο και αυτό)
Γιατί να παρατήσει κανείς ένα ιστορικό Citroen; Ήταν τόσο ξεχοριστά οχήματα
Πάλια ένας αστοιχείοτος γέρος είχε μια καφέ GS. Ο βλάκας το έστειλε για παλιοσίδερα. ΕΛΕΟΣ. Κρίμα γιατί τα Citroen είναι τα περισσότερα παρατημένα οχήματα στην Αθήνα. Ιδιαίτερα τα κλασικά. -
Εγω επειδη ποσταρω συνεχεια στο classic safary και κοιταζω γυρω απο χομπι, απλα θα σου πω οτι ειναι τελειως μοιρασμενα τα παρατημενα αυτοκινητα σε σχεση με τη φιρμα τους..
Ισως παρατηρεις τα citroen γι αυτο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω επειδη ποσταρω συνεχεια στο classic safary και κοιταζω γυρω απο χομπι, απλα θα σου πω οτι ειναι τελειως μοιρασμενα τα παρατημενα αυτοκινητα σε σχεση με τη φιρμα τους..
Ισως παρατηρεις τα citroen γι αυτο..Σίγουρα απλά στην περιοχή μου στα Δ.Π είναι τα περισσότερα σου λέω. Είμαι πολυ κολλημένος με τα παρατημένα οχήματα και γενικά όσα δεν μετακινούνται και γι' αυτό τώρα τελευταία πρόσεξα αρκετά Citroen ξεχασμένα. Είναι και από άλλες μάρκες βέβαια άλλα νομίζω πως η κατάταξη πάει 1. Citroen 2. Mazda 3. Daewoo. Τουλάχιστον στα Δ.Π. Παραπέρα μπορεί και να αλλάζει. Πάντως είναι πολύ κρίμα γιατι αυτά τα γαλλικά οχήματα από τη Citroen έχουν αφήσει ένα ανεξίτιλο μελάνι στην αυτοκίνηση και θα συνεχίζουν να αξίζουν. Οι μ@λ@κες που τα παρατάνε δεν αξιζουν!
-
Αστα να πανε.... Ισως στα Δυτικα Προαστια εχει πολλα γιατι ειναι λιγο πιο 'φτωχες' γειτονιες αρα ενα CItroen ειναι πιο κοντινο σε αποκτηση απο μια Merc/BMW κτλ κτλ...
Γενικα κριμα παντως.... -
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Τελευταία παρατηρώ πολλά παρατημένα Citroen στο δρόμο και δεν ξέρω το γιατί. Καθημερινά βλέπω 5
Citroen BX (ενάμισι χρόνο τώρα με πινακίδες δίπλα σε μια πλατεία. Σε φρικτή κατάσταση)
Citroen AX (κόκκινο μικρό έξω από πολυκάτοικια μήνες ξεχασμένο και μαλιστα το άτιμο έχει ΥΥΥ στην πινακίδα)
Citroen ZX (κόκκινο μες τη βρόμα με σπασμένο πίσω τζάμι και λιομένα λάστιχα. Πινακίδες κανονικά. 1 χρόνο)
Citroen C4 (μπροστά από επίσης ένα παρατημένο Fiat. Πρόσφατο. Σε άριστη κατάστση. Ανήκει σε γυναίκα)
Citroen ZX 3d (Χωρίς πινακίδες σε ένα μικρό οικόπεδο. Βρόμικο με φοβερές ζάντες. Άτυχο και αυτό)
Γιατί να παρατήσει κανείς ένα ιστορικό Citroen; Ήταν τόσο ξεχοριστά οχήματαΑνάμεσα σε όλα αυτά που ανέφερες, πού βλέπεις τα κλασικά?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Γιατί να παρατήσει κανείς ένα ιστορικό Citroen; Ήταν τόσο ξεχοριστά οχήματαΑνάμεσα σε όλα αυτά που ανέφερες, πού βλέπεις τα κλασικά?
Ήταν και ένας βάτραχος ο οποίος μαζεύτηκε από το δήμο. Δεν είχε πινακίεσ η κάτι άλλο και ήταν αφημένο το έλεος του δήμου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του. Σκέψου όμως ότι όσα ανέφερα τώρα θα είναι και επίσημα κλασικά μετά από 10 χρονια. Αντι να τα παρατάνε στους δρόμουσ έπρεπε να τα φροντίζουν. Δεν θα έχουμε να βλέπουμε προσεγμένα ZX BX AX στο μέλλον και τότε θα τα ψάχνουμε...
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Σκέψου όμως ότι όσα ανέφερα τώρα θα είναι και επίσημα κλασικά μετά από 10 χρονια. Αντι να τα παρατάνε στους δρόμουσ έπρεπε να τα φροντίζουν.Για ξαναδιάβασε την υπογραφή σου Σε πολλές περιπτώσεις δε φτάνει μια ζωή ούτε για να φροντίζεις ένα (κλασικό) αυτοκίνητο.
[ Δεν θα έχουμε να βλέπουμε προσεγμένα ZX BX AX στο μέλλον και τότε θα τα ψάχνουμε...
Νομίζω δεν πρόκειται να τα ψάξει κανείς γιατί δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο άχρωμα και άγευστα αυτοκίνητα 'μιας χρήσης'. Κάνουμε τη δουλειά μας όσο μας συμφέρει οικονομικά και μετά στην πρώτη στραβή το πετάμε. Έτσι άλλωστε ήταν όλα τα αυτοκίνητα που βγήκαν απο τη δεκαετία του 80 και μετά. Δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά η Ιστορία. Φτιαχνόταν το οποιοδήποτε μοντέλο για να αντέξει (και τεχνολογικά, και αισθητικά) μέχρι την εμφάνιση του αντικαταστάτη του. Δηλαδή, πενταετία κατά μέσο όρο, και μετά δε μας ενδιαφέρει η συνέχεια (αυτοκινητοβιομηχανίες και αγοραστές). Γιατί πολύ απλά έτσι ήταν η αγορά και έτσι πρόσταζε το μάρκετινγκ, είτε μας αρέσει είτε όχι. Γι αυτό και οι παλιότερες διαφωνίες μου με την έννοια 'modern classic' και την ένταξη αυτοκινήτων στα 'ιστορικά' μόνο και μόνο βάσει ημερομηνίας κατασκευής.
(εξκιουζέ μουα για το )
-
Πριν αρκετό καιρό βρέθηκα κοντά στις γραμμές του ΗΣΑΠ κάπου ανάμεσα στους σταθμούς μαρούσι με ηράκλειο, και είδα σε ένα οικόπεδο μια citroen sm χρώματος μπλέ η οποιά φαίνεται πως είναι πολύ καιρό εκεί , δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί αλλά ξέρει κάποιος κάτι ?
Classic Citroen Forum