-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος ξεκιναει δηλαδη;
Να δουμε ποσα θύματα θα αφήσει!!! Εννοώ πόσες σελίδες!!!
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Εγω προσπαθω να καταλαβω το νοημα του θεματος
Αφορά την προέλευση των οχημάτων. Όχι που βρίσκεται το εργοστάσιο. Είναι γενικό Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
Η Ρωσσία. Να το κλειδώσω τώρα;
-
Lada Niva
Citroen 2CV
Renault 4L
Toyota Supra
Volkswagen
Alfa Romeo Julia Veloce
Chevrolet Camaro
Nissan 240SX
Seat Ibiza
Austin Mini
Jaguar E-Type
ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ -
Θέλω να συζητήσω για την προέλευση των οχημάτων εδώ στο forum. Δε βρήκα τέτοιο topic και αποφάσισα να φτιάξω εγώ ένα.viewtopic.php?f=5&t=13753
Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
viewtopic.php?f=5&t=21273
-
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
+1
-
Lada Niva
Citroen 2CV
Renault 4L
Toyota Supra
Volkswagen
Alfa Romeo Julia Veloce
Chevrolet Camaro
Nissan 240SX
Seat Ibiza
Austin Mini
Jaguar E-Type
ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣΚαλα η volksawagen ολοκληρη ειναι θρυλος....
τι να πει κανεις για το ibiza βεβαια.. -
Γράφω αυτό το ποστ, απλώς και μόνο για να είμαι
IN BEFORE DA LOCK
-
Τελικά δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τόσο μεγάλο!!! Ήδη με κατηγορείτε για άπειρα πράγματα. Ένας που είπε ότι πάμε σε Γ παγκόσμιο και είχε δίκιο. Άλλος ποστάρει ένα ΤΟΠΙΚ η οποία έχει εγκαταλειφτεί από το 2006. Που να το βρω. Μα από το 2006...
-
Φυσικά και υπάρχουν και άπειρες άλλες. Προσπάθησα να βάλω τις πιο αναγνωρισμένες. Τώρα την Smart την ξέχασα επίσης. Αν και τα πιο εξοτικά οχήματα των περασμένων δεκαετιών ανήκουν στις μάρκεσ που δεν έγραψα. Αν τις έγραφα όλες θα ήθελα 2 σελίδες
Πριν πάρει το δρόμο του το νήμα ( κλειδαρούμπα δηλαδή ) θα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτό το ποστ
Προσπαθώ να καταλάβω ποιές άλλες άπειρες μάρκες εκτός από αυτές που αναγράφονται στο ποστ του μαρίν, αλλά δεν τα καταφέρνω
-
Τελικά ναι κλειδώστε το πριν με σφάξουν που τόλμησα και έφτιαξα νεο τοπικ. Ήταν λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος
-
Βέβαια το παράξενο μου φάνηκε επειδή όπως γράφεις
'ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (Ssangyong, Bugatti, Artega, AIM, Datsun [την είχε πάρει η Nissan], NSU, Rolls Royce, Mini, Holden, Aura)'
και λίγο πιο πάνω λες ότι η Suzuki είναι Νοτιοκορεάτικη
Οξύμωρο κομματάκι...
-
δεν πρεπει να ανοιγουμε τετοια thread..
-
Καθόλου. Θα σκοτωθούμε εδώ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!! Μάλλον θα ασχοληθώ με κανα τυχαίο ποστ απο σω και από κει.
-
για το καλο της ανθρωποτητας το λεω οχι τιποτα αλλο
-
Ναι ρε φυσικά. Ας αφήσουμε άλλους να τη διαλύσουν!!! ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
AMERICA vs ASIA vs EUROPE