-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τα ίδια λάδια τόση διαφορά ; Και τα έδωσες;Μα το έχω πει τόσες φορές. Μου πήραν 155euro για λάδια, φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας...!... 10 λεπτά εργασία.
Πήγα 8.30 το πρωί και έφυγα 8.45 γιατί έπρεπε στις 9.00 να είμαι στο γραφείο...Να μην τα δώσω;
Είπα να πάω να αλλάζω λαδάκια κάθε 6 μήνες. Βλακεία τεράστια. Μία φορά το χρόνο και πολύ είναι.
Και μετά μου έμεινε από μπαταρία. Άλλα 150euro...
Έχω δώσει πάνω από 300euro το τελευταίο διάστημα, για ένα αυτοκίνητο που ξεκουράζεται στο γκαράζ ...
Μαζοχισμός ... -
φιλε μου την τριτη παω για σερβις 2 ετων, κοστος € 300, το αμαξι ξεκουραζεται στο γκαραζ μου και εχει ΜΟΝΟ 12.500 χλμ. ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ?????????????????? ευτυχως δεν μου εχει βγαλει τιποτε ομως
-
150 ευρώ για μπαταρία έδωσες γιατί έμεινες και δεν μπόρεσες να κάνεις έρευνα αγοράς.
Στην lion εμένα μου παίρνουν 15 ευρώ για εργασία αλλαγής λαδιών, φίλτρου και ροδέλας. Με τα λάδια δικά μου (4*8)= 47.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πήγα άλλαξα λάδια στο εξουσιοδοτημένο, στο Cordoba!...
40euro με εργασία ...
Έβαλα τα κλάματα...
Στην Peugeot μου πήραν μόνο για τα λάδια 96euro... Πίκρα τεράστια.Ε ναι, λογικό δεν είναι να κοστίζει μόνο 40ευρώπουλα όταν για λάδια παίρνει τα καμένα του 207;
Κοινή λογική
Και τα 96 είναι μια χαρά! Υπάρχουν και χειρότερα. Γι αυτά τα πράγματα μην πηγαινεις καν σε εξουσιοδοτημένους. Τζάμπα πετάς τα λεφτά σου. Σχετικά με τα 10 λεπτά, μου κάνει εντύπωση. Πολύ σύντομα μας τα λες
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
φιλε μου την τριτη παω για σερβις 2 ετων, κοστος € 300, το αμαξι ξεκουραζεται στο γκαραζ μου και εχει ΜΟΝΟ 12.500 χλμ. ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ?????????????????? ευτυχως δεν μου εχει βγαλει τιποτε ομωςωχ! μην μου λες για το service των δύο ετών!...
Και εγώ ετοιμάζομαι σιγά-σιγά... Ελπίζω να μην με ξεβρακώσουν ...Εγώ ακόμη είμαι στα 8000χλμ... και δεν βλέπω να ανεβαίνουν.
150 ευρώ για μπαταρία έδωσες γιατί έμεινες και δεν μπόρεσες να κάνεις έρευνα αγοράς.
Στην lion εμένα μου παίρνουν 15 ευρώ για εργασία αλλαγής λαδιών, φίλτρου και ροδέλας. Με τα λάδια δικά μου (4*8)= 47.
Για τα λάδια το έχω ξαναπεί. Εσύ μπορεί να έχεις γνωστούς σε διάφορες εμπορίες και συνεργεία και να σε βλέπουν με άλλο μάτι. Εγώ είμαι απλά ένας από το πελατολόγιο και τίποτα παραπάνω.
Όσο για την μπαταρία, 20 χρόνια κανένα αυτοκίνητο δεν μου έχει μείνει. Μέχρι και το Yugo που είχα που είχε και ηλεκτρικά προβλήματα, με την μπαταρία δεν μου παρουσίασε κάτι. Τέλος πάντων. Μετά από 20 χρόνια, αγόρασα και φορτιστή μπαταρίας...
-
Ο χρήστης forgodshake έγραψε:
...Καλώς τον, τον πωλητή της Lion ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για τα λάδια το έχω ξαναπεί. Εσύ μπορεί να έχεις γνωστούς σε διάφορες εμπορίες και συνεργεία και να σε βλέπουν με άλλο μάτι. Εγώ είμαι απλά ένας από το πελατολόγιο και τίποτα παραπάνω.
Όσο για την μπαταρία, 20 χρόνια κανένα αυτοκίνητο δεν μου έχει μείνει. Μέχρι και το Yugo που είχα που είχε και ηλεκτρικά προβλήματα, με την μπαταρία δεν μου παρουσίασε κάτι. Τέλος πάντων. Μετά από 20 χρόνια, αγόρασα και φορτιστή μπαταρίας...
Κανέναν γνωστό δεν έχω σε αντιπροσωπεία ή εμπορία. Προφανώς αν μιλούσα για ειδικές τιμές δεν θα τις ανέφερα εδώ.
Το 207 σου άλλες απαιτήσεις σε ρεύμα έχει σε σχέση με το yugo.
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...
Το 207 σου άλλες απαιτήσεις σε ρεύμα έχει σε σχέση με το yugo.Προφανώς...
Ωστόσο περίμενα από ένα αυτοκίνητο που είναι γεμάτο ηλεκτρονικές ενδείξεις, να έχει και μία ένδειξη για πτώση της τάση της μπαταρίας. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα βολτόμετρο; Μάλλον όχι. -
Οι μπαταρίες δεν είναι όπως παλιά ... Η ποιότητα έχει πέσει...
Ειλικρινά όμως , απορώ πως σε βαλαν/καταφερες και την πληρωσες σε ένα αυτοκίνητο -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ωστόσο περίμενα από ένα αυτοκίνητο που είναι γεμάτο ηλεκτρονικές ενδείξεις, να έχει και μία ένδειξη για πτώση της τάση της μπαταρίας. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα βολτόμετρο; Μάλλον όχι.Έλαedit mod , εδώ πωλητής!
Ακόμα ένα μάθημα κοινής λογικής: Τα τελειότερα συστήματα να έχεις, αν το γαμωμπρίκι δεν πας να το βάλεις καμιά φορά μπροστά, δεν θα μπορέσει να σου πεί τίποτα! Χα, απλο ε;;; Μάλλον το επόμενο σου αμάξι θα πρέπει να σου στέλνει αναφορές κατάστασης στο κινητό σου, γιατί μέχρι να το δεις
Μεταξύ μας τώρα, οι μπαταρίες απλά μια μέρα πεθαίνουν χωρίς σαφείς προειδοποιήσεις. Θα πρεπε να το ξέρεις τόσα χρόνια πια
-
... εδώ πωλητής!
...Έλα πωλητή!.. Όλα πάνε καλά! Θα πουλήσεις πάλι και θα πάρεις και το μερτικό σου!...
Το 207 προηγείται στην ψηφοφορία...!...Τα υπόλοιπα σαφώς δεν σχολιάζονται γιατί είναι φανερό ότι δεν κατέχεις από ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά.
Αλλά από πωλήσεις καλά τα πας... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στην Peugeot μου πήραν μόνο για τα λάδια 96euro... Πίκρα τεράστια.
Storm και εγώ όταν ρώτησα πόσο είχαν τα λάδια στην αντιπροσωπεία μου είχαν πεί κάπου 20 ευρώ το λίτρο.
Ε τα πήρα από έξω με 8,50 ευρώ (και τα λάδια που ήθελα κιόλας και συνιστά η peugeot, όχι κάτι shell που βάζανε αυτοί) και τους τα πήγα να τα βάλουν.Πάλι αγόρασα προχθές λάδια για το service των 2 χρόνων που έρχεται και σε μένα και τα πήρα 5χ9 = 45. Ανέβηκαν λίγο..
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ωστόσο περίμενα από ένα αυτοκίνητο που είναι γεμάτο ηλεκτρονικές ενδείξεις, να έχει και μία ένδειξη για πτώση της τάση της μπαταρίας. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα βολτόμετρο; Μάλλον όχι.Εδώ αμάξια δεν έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας νερού.
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
...Πάλι αγόρασα προχθές λάδια για το service των 2 χρόνων που έρχεται και σε μένα και τα πήρα 5χ9 = 45. Ανέβηκαν λίγο..
Πολύ καλή η κίνησή σου. Τι λάδια αγόρασες; Εμένα μου βάζουν Fuchs GT Titan. Τα έχω βρει στο ίντερνετ γύρω στα 12euro/λτ.
Και πόσα θα σου πάρουν για την εργασία;
Σε ερώτηση που έκανα εγώ μου είπαν ότι χρεώνεται μία εργατοώρα (μικρό service) και είναι 45euro ...Δηλαδή 90euro τελική τιμή με κόστος λαδιών. Εκτός αν έχεις βρει συνεργείο που να μην χρεώνει λιγότερα στην εργασία.
υ.γ. α! τα λάδια από που τα αγοράζεις;
-
Διαγραφη ενος ακομα προκλητικου ποστ[mod]
-
... Σε ξεμπροστιάζω αύριο πάλι ...ok. Πάνω από όλα η ποιότητα στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Πάλι αγόρασα προχθές λάδια για το service των 2 χρόνων που έρχεται και σε μένα και τα πήρα 5χ9 = 45. Ανέβηκαν λίγο..
Πολύ καλή η κίνησή σου. Τι λάδια αγόρασες; Εμένα μου βάζουν Fuchs GT Titan. Τα έχω βρει στο ίντερνετ γύρω στα 12euro/λτ.
Και πόσα θα σου πάρουν για την εργασία;
Σε ερώτηση που έκανα εγώ μου είπαν ότι χρεώνεται μία εργατοώρα (μικρό service) και είναι 45euro ...Δηλαδή 90euro τελική τιμή με κόστος λαδιών. Εκτός αν έχεις βρει συνεργείο που να μην χρεώνει λιγότερα στην εργασία.
υ.γ. α! τα λάδια από που τα αγοράζεις;
Σου χρεώνουν μια εργατοώρα για αλλαγή λαδιών; Εμένα 15 ευρώ με χρέωσαν πριν έναν χρόνο περίπου, μαζί με ροδέλα και φίλτρο λαδιού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου χρεώνουν μια εργατοώρα για αλλαγή λαδιών; Εμένα 15 ευρώ με χρέωσαν πριν έναν χρόνο περίπου, μαζί με ροδέλα και φίλτρο λαδιού.
Τώρα αν πω την άποψή μου θα έρθει ο άλλος και θα με 'ξεφωνίσει';
Άστο καλύτερα. Σταματώ εδώ οποιαδήποτε αναφορά για το 207.
Πλέον μόνο για άλλα αυτοκίνητα. -
O άλλος βέβαια πωλητής bravo πρέπει να είναι
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Να ξέρεις μόνο πως αν πας σε thp 150αρι, τα τέλη σου θα είναι 328 ευρω σε αντιθεση με το 156αρι που θα είναι γυρω στα 232, όσο περίπου και του tsi. Στη θέση σου πάντως θα γλυκοκοιτούσα και λίγο μεγαλύτερη κατηγορία. Τι θα έλεγες για leon 1.8 tsi ή για Bravo? Τιμή γύρω στα 20000, πολύ πιο ποιοτηκά, μεγαλύτερα σε χώρους και γρήγορα!Όχι δεν με ενδιαφέρει μεγαλύτερη κατηγορία διότι και σε επιδόσεις θα πέσω και δεν είναι της ηλικίας μου . Δεν με αντιπροσωπεύουν αμάξια τύπου λεόν και μπράβο . Επίσης πάνω από 1.6 δεν με παίρνει, θα ανέβω σκάλα ...
Βέβαια το θέμα έχει ξεφύγει λιγουλάκι.
Πάντως αυτή τη στιγμή με ότι οδήγησα και είδα είμαι πιο κοντά στο cupra.
Aγορά καινούργιου μικρού GTI