-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
γιατι χρειαζεται εξαιρεση για να επιβεβαιωθει ενας κανονας ;Γιατι δεν ειναι ολοι/ολα ιδια για να μπορουν να συμμορφωνονται με ενα κανονα...
-
Καλησπέρα!
Θέλω να στείλω έναν φάκελο στην Αγγλία. Κάποια πρόταση για εταιρεία κούριερ; Κοίταξα για DHL αλλά μου βγαίνει φθηνότερο να πάω Αγγλία αεροπορικώς να το παραδώσω ο ίδιος.
-
τι βάρος έχει? ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ακριβότερο) κοίταξες ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι βάρος έχει? ΕΛ.ΤΑ. ή Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ακριβότερο) κοίταξες ?Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν ξέρω για το βάρος, αλλά φαντάσου οτι είναι 5-6 χαρτιά. Μάλλον με ταχυμεταφορές θα το στείλω.
-
2 ερωτήσεις:
- Πώς λέγεται το slide rule στα ελληνικά?
- Πού μπορώ να βρώ (εκτός ebay)?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
2 ερωτήσεις:- Πώς λέγεται το slide rule στα ελληνικά?
λογαριθμικός κανόνας ?
-
Γνωρίζει κανείς ...Πολωνικά?
Καμιά μεταφρασούλα?
**no i co to ma być? **
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://www.poltran.com/Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ...Πολωνικά?Καμιά μεταφρασούλα?
**no i co to ma być? **
'Oπότε, τι είναι αυτό;'
2 ερωτήσεις:
- Πώς λέγεται το slide rule στα ελληνικά?
λογαριθμικός κανόνας ?
Γράψε στο ebay 'slide rule' και θα σου βγάλει, χάρακας (=κανόνας) είναι
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ...Πολωνικά?Καμιά μεταφρασούλα?
**no i co to ma być? **
εμπλεξες με Πολωνέζα ?
-
Αν έμπλεξε με Πολωνέζα και τον ρωτάει 'Oπότε, τι είναι αυτό;', έχει θέμα.
-
Τι ειναι αυτο το delete banned users που μου βγαζει καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Τι ειναι αυτο το delete banned users που μου βγαζει καθε φορα που προσπαθω να συνδεθωΈβγαζε, γιατί αν συνεχίζει να το βγάζει, τότε δεν έχεις κάνει αυτή την ερώτηση, μιας και δεν μπορείς.
Κβαντική φορουμιστικήΔιέγραψαν τους spam users που είχαν φαει ban και εκείνη την στιγμή είχαν πάθει κοκομπλόκο, τα κοκοψαρα του phpBB.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν έμπλεξε με Πολωνέζα και τον ρωτάει 'Oπότε, τι είναι αυτό;', έχει θέμα. -
Έχουμε κανένα θέμα με έπιπλα?
Θέλω να πάρω ένα 2πλό κρεβάτι, απλό, οικονομικό. Πήγα στα ικεα, εντος κ δεν βρήκα κάτι που να μου άρεσε. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να πάω? Επίσης συμφέρει να πάω σε ξυλουργό να μου φτιάξει ένα ή μπα? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχουμε κανένα θέμα με έπιπλα? .............Κοίταξε και εδώ .
Αλλιώς, ρίξε μια ματιά στην Ηλιουπόλεως. Μετά απο τα ΤΕΦΑΑ και προς το κέντρο, έχει πολλά καταστήματα επίπλων στη σειρά, αν προτίθεσαι να δώσεις παραπάνω χρήματα (πάνω απο 500€, πιθανώς και χωρίς το στρώμα) . -
Αν είχες την δυνατότητα να πας στον Ασπρόπυργο, από τη πίσω μεριά (Λεωφόρο ΝΑΤΟ), που είναι όλες οι βιοτεχνίες, θα έβρισκες ό,τι ήθελες.
πχ Λαμπράκης Μιχάλης - Λεωφόρος ΝΑΤΟ 1 Ασπρόπυργος, T.K. 193 00 (Δ. Ασπροπύργου, Ν. Αττικής) Τηλ. 2105313743
Δοκιμασμένη λύση και εγγύηση (σε 4 σπίτια και 3 εξοχικά)
-
Καλησπέρα!
Έστειλα στις 9/11 ένα γράμμα για Αγγλία με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (special priority mail - spm).
Έχω το tracking number που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη (SP XX XXX XX X GR). Όταν το βάζω στο site των ταχυμεταφορών μου βγαίνει αυτό:
10/11/2010 13:14:28 ΤΑΧ/ΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Μετά από 2-3 μέρες και ενώ συνέχιζε να μου βγάζει την παραπάνω γραμμή, τους πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν tracking για την UPS ο οποίος δεν βοήθησε ιδιαίτερα:
Η UPS δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα στοιχεία αποστολής για το αίτημά σας. Παρακαλούμε επαληθεύστε τις πληροφορίες σας και ξαναπροσπαθήστε αργότερα.
Καμία ιδέα τι παίζει; Είναι πολύ νωρίς για να αγχωθώ (υποτίθεται ότι το γράμμα θα ήταν Αγγλία την επόμενη μέρα); Γενικά έχει κανείς εμπειρία από SPM;
Ευχαριστώ!
-
Αν το έχουν στείλει, όταν ξημερώσει Δευτέρα θα το έχουν παραλάβει. Και πες σε αυτόν που θα το παραλάβει, πως αν το έστειλες συστημένο, θα χρειαστεί υπογραφή.
Οι ταχυδρόμοι ξεκινάνε από τις 6μιση-7 στην Αγγλία.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)