-
-
Crossover μάλλον το DS5 . Κάτι σαν τα volvo xc70 , allroad κλπ
http://translate.googleusercontent.com/ ... SVmbrTwJbw -
Χωρίς υδρο και στην βάση του 5008. Bah Bravo ενα premium Picasso
Άρα πρέπει να περιμένουμε το DS6 για κάτι πραγματικά haut gamme -
Οχι, αυτο μαλλον Βασιλη που ανεβασες ειναι πατεντα, με μεμβραννη Led που αντικαθιστα τον παλαιο φωτισμο. Δεν μου φαινεται για εργοστασιακη εφαρμογη. Ειναι τα μαυρα πραγματακια με το εξογκωμα (τα αλλα ειναι ταπες για λαμπες που δεν χρησιμοποιουνται) πανω στον πινακα:
Οι λαμπτηρες ειναι ετσι: -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μα και εγώ γι'αυτό ακριβώς ρωτάω...τα χω ξαναπει, εχω αλλαξει μπολικες φορες συγχρονιζε, 2 φορες γραναζια και μια φορα εσπασε και το καβουκι του διαφορικου και το πεταξαμε κι αυτο
ειχε φυγει ενα δοντακι απο ενα γραναζι δορυφορο και μια φορα οπως πηγαινα χαλαρα σφηνωσε αναμεσα σε καποιο γραναζι και το καβουκι, τρυπησε το καβουκι και χυθηκαν οι βαλβολινες στην ασφαλτο.. (αφου πρωτα σηκωσαν ενα θεαματικο συννεφου καπνου, μιας και ηρθαν σε επαφη με την εξαγωγη..)
τρομερη ποιοτητα πανω απο ολα και φυσικα ο,τι καλυτερο για την ασφαλεια σου
(ευτυχως που πηγαινα με 40 οταν το παθα )και για να μη λες οτι μονο εγω παθαινω κατι τετοια, το ιδιο εχει παθει συμφορουμιτης μαλιστα με το 106 του
-
3 citroën και τα 3 σασμαν μας βγήκαν στην πένα!κιούση στο audi coupé gt που είχε ένα φεγγάρι ο μπαμπάς μας έφυγε η ντίζα απ το γκάζι(δεν κάνω πλάκα) και κάναμε μια greek-πατέντα γ ν πάει ως το συνεργείο...Είναι να μην σου τύχει...(δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου πάντως,φιλικά)
-
μπααα πλεον καμια αγανακτηση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπααα πλεον καμια αγανακτησηεγώ δεν το βλέπω ούτε πριν ούτε μετά κάποια αγανάκτηση.
-
Αγανάκτηση θα είχε αν το είχε πληρώσει ο ίδιος
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αγανάκτηση θα είχε αν το είχε πληρώσει ο ίδιοςαν ηταν στο χερι μου το αυτοκινητο θα ειχε φυγει πανω στο χρονο
(που επιανε ακομα καλα λεφτακια, αντε το πολυ στο 2ο)δεν υπαρχει περιπτωση να ετρωγα στη μαπα ολα αυτα
επισης αν ημουν σε σημειο που ηταν στο χερι μου δε θα εδινα λεφτα δικα μου για αυτο το αυτοκινητο
το οτι στην οικογενεια μου δε θελουν να το πεταξουν οπως και την αλλη γαλλικη γελοιοτητα ειναι προβλημα τους.. εγω δε θα τους αλλαξω τα μυαλα, δε μπορω αλλωστε
-
Να λέμε την αλήθεια Γιώργο, νομίζω ότι ο βασικός λόγος είναι ότι του πίνεις το αίμα, οπότε ίσως 'μέσα σου' έχεις αποδεχτεί ότι εν μέρει φταίει και η χρήση σε κάποια προβλήματα.
Το λέω γιατί πχ όταν ένα αμάξι βγάζει προβλήματα τέτοια (που περιγράφεις) με κιβώτιο, δεν είναι μία ζημιά που γίνεται γιατί πας 'σαν άνθρωπος' (όχι ότι σε κατακρίνω έτσι? ).
Οπότε αν το σπας όλη μέρα και μετά σου καίει λάδια ή χαλάσουν τα συγχρονισέ της 2ας και 3ης ή την ακούσει το διαφορικό μπροστά, εεε...εντάξει ξέρεις ότι έβαλες κι εσύ το χεράκι σουεγώ γι'αυτό έγραψα ότι δε βλέπω αγανάκτηση και όχι γιατί είναι λεφτά άλλου (που στο κάτω-κάτω λεφτά της οικογένειάς σου είναι και οφείλεις να τα πονάς μιας και από το ίδιο 'σακούλι' βγαίνουν )
-
Για τι αυτοκινητα μιλαμε;
Γιατι τοσα προβληματα με το κιβωτιο ειδικα σε ενα αμαξι δεν εχει τυχει να ακουσω.... -
c2 vts
-
Και νομίζω με σένσο...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και νομίζω με σένσο...εβγαινε;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και νομίζω με σένσο...οχι ρε..
Ασε που τα senso ειναι 1.6 110 vtr..
-
Άχα... πάσο.
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Για τι αυτοκινητα μιλαμε;
Γιατι τοσα προβληματα με το κιβωτιο ειδικα σε ενα αμαξι δεν εχει τυχει να ακουσω....για αυτο το κιβωτιο παντως εγω δεν εχω ακουσει και λιγα
Να λέμε την αλήθεια Γιώργο, νομίζω ότι ο βασικός λόγος είναι ότι του πίνεις το αίμα, οπότε ίσως 'μέσα σου' έχεις αποδεχτεί ότι εν μέρει φταίει και η χρήση σε κάποια προβλήματα.
Το λέω γιατί πχ όταν ένα αμάξι βγάζει προβλήματα τέτοια (που περιγράφεις) με κιβώτιο, δεν είναι μία ζημιά που γίνεται γιατί πας 'σαν άνθρωπος' (όχι ότι σε κατακρίνω έτσι? ).
Οπότε αν το σπας όλη μέρα και μετά σου καίει λάδια ή χαλάσουν τα συγχρονισέ της 2ας και 3ης ή την ακούσει το διαφορικό μπροστά, εεε...εντάξει ξέρεις ότι έβαλες κι εσύ το χεράκι σουεγώ γι'αυτό έγραψα ότι δε βλέπω αγανάκτηση και όχι γιατί είναι λεφτά άλλου (που στο κάτω-κάτω λεφτά της οικογένειάς σου είναι και οφείλεις να τα πονάς μιας και από το ίδιο 'σακούλι' βγαίνουν )
καποια προβληματα που μου χει βγαλει δεν εχουν να κανουν με τη χρηση που του εκανα (μην αρχισω παλι να απαριθμω, θα στα πω στον επομενο καφε)
καποια σιγουρα εχουν να κανουν.. στο θεμα του κιβωτιου, το αυτοκινητο μου εσκασε απο το εργοστασιο με προβληματικο συγχρονιζε 3ης το οποιο αλλαχτηκε στα πρωτα 3000 χλμ οπου ακομα εστρωναγενικα απογοητευτηκα πολυ απο το συγκεκριμενο, με εχει αποζημιωσει ομως σε αλλους τομεις (κυριως της διασκεδασης) , οποτε ας παει στο διαολο
δεν τα παιρνω, γιατι εχω βαρεθει να τα παιρνω με οτιδηποτε πλεον.
δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει, αλλα πλεον με διακατεχει μια τρομερη ηρεμια .. εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω απο τις λαμαρινες και πολυ πιο σοβαρη λαμαρινα να προσεξω και να φροντισω (δυστυχως και με δικα μου λεφτα ) απο το c2ειναι το πιο μπουρδελο αυτοκινητο που ειχαμε ποτε.- απο την αλλη ομως εγω εχω περασει πολυ καλα μαζι του και οσο και να το σνομπαρουν πολλοι, στον οδηγικο τομεα εγω το βρισκω πολυ ανω του μετριου
μπορει να κοπαναει, να τριζει, να καταρρεει, αλλα αμα θες να τρεχαλισεις και να στριψεις (τουλαχιστον οταν ειχε αμορτισερ, γιατι πλεον ειναι βαρκα) σε αποζημιωνε για ολες τις υπολοιπες κακες στιγμεςενα μοτερακι τουρμπο 150 αλογα να ειχε και λιγο καλυτερη ποιοτητα και θα ηταν τελειο
-
Παντως ειναι κιβωτιο που αντεχει πολλα, αλλα θελει το λιγοτερο τις μαμα βαλβολινες ή καλυτερες οταν του κανεις σκληρη χρηση και να αλλαζονται και νωριτερα. Αν τις ταλαιπορεις συχνα, ανεβαζουν περισσοτερη θερμοκρασια απ' οτι πρεπει και δεν μπορουν να δουλεψουν καλα, αναβοντας αργα αργα το κιβωτιο με τις συνεπειες που ανεφερες. Σε βελτιωμενα VTS που περναν τα 150+ αλογα, εχουν ακουστει κομμενες βασεις σασμαν και κοντρες κινητηρα, εως και κομμενες βιδες βασεων στα ιδια σημεια. Θελει λιγο προσοχη το θεμα.
-
ναι το κιβωτιο θελει συνεχεια βαλβολινη, γινεται πολυ γρηγορα για πεταμα
φυσικα κανεις δε σκοπευει να την αλλαξει, μεχρι να αρχισουν παλι να μην μπαινουν οι ταχυτητες..
CITROËN FORUM