-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ξέρει κανείς σοβαρή μάρκα brie και που μπορώ να το βρώ ???Μιραζ ?????
Αν εχεις Θανοπουλο στη γειτονια σου ,η ντελικατεσεν σιγουρα θα βρεις, αλλα για καλη μαρκα δεν μπορω να σου εγγυηθω .
-
Δεν είναι το πρόβλημα να βρω...
ΝΑ βρώ καλό θέλω
-
επειδη δεν ηξερα τι ειναι το brie εψαξα στο ιντερνετ και εχει στο wikipedia αυτα http://en.wikipedia.org/wiki/Brie που αναφερει τις 2 ποιοτητες που αναγνωριζουν οι Γαλλοι και που θα ζητησεις...Φανταζομαι καλα σε ποιοτητα θα τα βρεις σε εξειδικευμενα καταστηματα αλλαντικων, με το ρισκο βεβαια εκει να το χρυσοπληρωσεις και να ειναι και μουφα
-
Δεν είναι το πρόβλημα να βρω...ΝΑ βρώ καλό θέλω
Με πιάνεις αδιάβαστο Υποθέτω πως υπάρχει το brie της President όπως υπάρχει και το camabert οπότε είναι μια καλή λύση. Δεν μιλάμε για ΤΟ τυρί αλλά ΟΚ η ποιότητα είναι σταθερή και άνω του μετρίου. Αν το βρείς σε ατομικά πάρε τα μικρά εκτός αν η μεγάλη ρόδα από την οποία κόβουν είναι σε καλή κατάσταση δλδ ο τελευταίος πελάτης αγόρασε σχετικά πρόσφατα. Ο Κοσμάς στην Μοδίανο είχε ποικιλία Γαλλικών τυριών το ίδιο και ο και του πουλιού το γάλα αλλά και η γαλλικά αλυσίδα υπερμάρκετ. Λογικά θα βρείς σε τι τιμές δεν γνωρίζω. Για roquefort υπάρχουν αυτά της Société έτοιμα σε ατομικές μερίδες. Αυτά τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Εγώ παίρνω president από τον του πουλιού το γάλα. Όπως τα λες σε γενικές γραμμές.
-
Και εγώ President παίρνω αλλά δεν περνάει ούτε καν ξυστά από αυτά που έχω φάει στη Γαλλία ...
Ο Κοσμάς είναι γενικά Respect, αλλά το Σάββατο που ήμουν εκεί μου την έδωσαν πάρα πολύ οι αγενέστατοι τύποι στον πάγκο των τυριών - αλλαντικών ....
-
Δεν είναι το πρόβλημα να βρω...ΝΑ βρώ καλό θέλω
Ο Θανοπουλος φερνει μια καλη μαρκα (de meaux ) ,ετσι μου λενε αυτοι που το τρωνε γιατι εγω προτιμω το παπιγιον το βιολογικο
-
Brie de meaux = ποικίλια και όχι μάρκα και ουσιαστικά είναι το πλέον κλασσικό brie. Προσωπικά προτιμώ όταν το βρίσκω το Melun ενώ αν θέλω κάτι φτηνό αγοράζω Coulommiers. Τώρα το να ψάχνεις αυτό που έφαγες στην Γαλλία και ήταν τέλειο μου θυμίζει το ψάξιμο για βιολογική φέτα βαρελίσια στο Παρίσι. Δεν γίνεται
Ο Κοσμάς γενικά είχε ένα θέμα με τους υπαλλήλους του σε τυριά και αλλαντικά, ειδικά τα Χριστούγεννα με τις ουρές για παστουρμά η κατάσταση ξέφευγε...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Brie_(fromage) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Brie de meaux = ποικίλια και όχι μάρκα και ουσιαστικά είναι το πλέον κλασσικό brie. Προσωπικά προτιμώ όταν το βρίσκω το Melun ενώ αν θέλω κάτι φτηνό αγοράζω Coulommiers. Τώρα το να ψάχνεις αυτό που έφαγες στην Γαλλία και ήταν τέλειο μου θυμίζει το ψάξιμο για βιολογική φέττα βαρελίσια στο Παρίσι. Δεν γίνεται
Ο Κοσμάς γενικά είχε ένα θέμα με τους υπαλλήλους του σε τυριά και αλλαντικά, ειδικά τα Χριστούγεννα με τις ουρές για παστουρμά η κατάσταση ξέφευγε...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Brie_(fromage)Αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω μια μάρκα της προκοπής ...
-
Μάρκες δεν πολυυπάρχουν καθώς τα καλά προέρχονται από μικρούς παραγωγούς και δεν έχω ιδέα πόσα διαφορετικά σήματα υπάρχουν στην Γαλλία και βέβαια τα γούστα διαφέρουν σημαντικά. Δοκίμασε αυτό που λέει ο Γιώργος, δεν ξέρω αν θα το βρείς στην Θεσσαλονίκη βέβαια
-
Τέρμα τα ψέμματα, ήρθε το τέλος. Τα Aldi μοίρασαν φυλλάδιο με 50% έκπτωση στα πάντα την επόμενη βδομάδα λόγω κλεισίματος. Το 'τα πάντα' είναι πολύ σχετικό βέβαια, καθώς ήδη τις προάλλες το τοπικό κατάστημα βρισκόταν υπό διάλυση. Τα περισσότερα ράφια με τρόφιμα εκτός ψυγείου ήταν άδεια, το μισό κατάστημα ήταν γεμάτο με εμφιαλωμένα νερά, σακκούλες δεν είχαν. Παραδόξως ψωμί και γαλακτοκομικά-αλλαντικά είχαν ακόμα (και φρέσκο γάλα).
Δευτέρα πρωί θα πάω να σηκώσω όσα παγωτά έχουν απομείνει.
-
Περασα χτες απο το σημειο που ηταν το Αldi στη Πατρα. Εχει κατεβασει ρολα, πινακιδες τα παντα ολα...Απ τη μια λογικο αφου ηταν 12 χλμ απο το κεντρο της Πατρας, κοντα στον Αη Βασιλη. Οτι γλυτωνες απο τις χαμηλες τιμες τα χανες σε βενζινη...λογικη καταληξη
-
Αυτό που είδες είναι το δεύτερο Άλντι της Πάτρας. Το βασικό είναι εντός της πόλης, δίπλα σχεδόν από το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα.
-
Ετσι ειναι, απλα δεν εχω εικονα τι γινετε στο αλλο
-
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
......
Πάει και στο θέμα ΔΝΤ, πάει και στο Ζώα...Ναι για το ΔΝΤ, για τα ζώα δεν έχεις δίκηο.
Εχεις περάσει απο Lidl , πρίν κάν ανοίξει, Δευτέρα πρωί που ξεκινάνε οι νέες εβδομαδιαίες προσφορές ή Σάβατο που έχει τις extra προσφορές, να δείς τι γίνεται? Τουλάχιστον 15 άτομα (σχεδόν όλοι απο 40-70 ετών) περιμένουν απ΄ έξω!
Δύσκολες ημέρες ήρθαν και ακολουθούν δυσκολότερες -
Δεν φαίνεται τόσο στη φωτογραφία, αλλά στο Ζώα εντάσσεται γιατί το μαγαζί έχει και δωρεάν υπαίθριο πάρκινγκ, και δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ και 30 μέτρα πιο πέρα υπάρχει μια τεράστια αλάνα, αλλά οι περισσότεροι πάνε και παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και στη μέση του δρόμου και γίνεται της τατιάνας...
-
Απο χτες εχει στο Καρφουρ (τρεχει και σημερα) προσφορα για παρθενο ελαιολαδο 5 ltr ('Κτήμα')καθως και για ηλιέλαιο.
Ειναι και τα δυο σε καλη τιμη,πλην ομως απο την εταιρεία που το όνομα της εμφανιζεται συνεχώς στά σκάνδαλα με τα ηλιέλαια! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο χτες εχει στο Καρφουρ (τρεχει και σημερα) προσφορα για παρθενο ελαιολαδο 5 ltr ('Κτήμα')καθως και για ηλιέλαιο.
Ειναι και τα δυο σε καλη τιμη,πλην ομως απο την εταιρεία που το όνομα της εμφανιζεται συνεχώς στά σκάνδαλα με τα ηλιέλαια!Αν είναι έτσι πόσταρε το εδώ.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=35916Ψάχνει και εκεί πολύς κόσμος για φτηνό λάδι
Σούπερμαρκετ