-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ok boss, οτι πεις, θα κατσω φρονιμος μεχρι να τους το παω
Ασχετο, αν θελει κανεις τα 4 μαμα ηχεια του Ignis, τα χαριζω. Χαλια ποιοτητα μεν, αχρησιμοποιητα δεΕγώ! Θα είναι οτι πρέπει για το Lada που έχω φυλαγμένο. (Το πρώτο μου τουτού! Μη με παρακαλάτε δεν το πουλάω! )
0€ 1, 0€ 2, 0€ 3, 'ΜΠΑΜ' κατοχυρωθηκαν στον ψηλεα στο βαθος!
Μονο που θα κανεις ενα κοπο να ανεβεις μια μερα προς ΒΠ να τα παρεις. Αν ερθεις ΣΚ πρωι παμε κ για μια ειδικη στο Ντραφι. Να ερθεις με το SAAB ομως, οχι με το Ελ Εϊ Ντι Εϊ! -
Ο χρήστης SILVESTER έγραψε:
ΝΑΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ (ΛΟΓΟ ΥΨΟΥΣ ΕΝΝΟΩ);
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΓΚΝΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 0-100!!!Να ξεκαθαρισουμε λοιπον καποια πραγματα. Κατα τη γνωμη μου, αν θες 'καινουργιο' αυτοκινητο που να πλησιαζει οσο γινεται σε οδικη συμπεριφορα κ τιμη τα σαξοραλα παρε SportKa (απο οσα εχω ακουσει-διαβασει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια), αν εισαι fan των γαλλικων αναρτησεων παρε clio, αν θελεις κ χωρους κ μπορεις να διαθεσεις παραπανω χρηματα παρε 206, αν θελεις ακομα μεγαλυτερους χωρους, κορυφαια παθητικη ασφαλεια, διαθετεις κ αλλα χρηματα (μαλλον) κ δεν σε νοιαζει η σπορ εμφανιση κ οδηγηση παρε modus, αν θελεις ενα φθηνο, αξιοπιστο, που να φαινεται κ να ειναι γρηγορο, all-around αυτοκινητο, μικρων διαστασεων κ αξιοπρεπων χωρων παρε Ignis sport. Φυσικα η κατηγορια περιλαμβανει κ αλλους αξιολογους ανταγωνιστες. Ειναι κ θεμα προσωπικου γουστου απο εκει κ περα. Αυτα κατα την ταπεινη μου αποψη..
-
ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΟΥΣ ΣΕ 1, ΜΕ 115 ΑΛΟΓΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΓΚΝΙΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ok boss, οτι πεις, θα κατσω φρονιμος μεχρι να τους το παω
Ασχετο, αν θελει κανεις τα 4 μαμα ηχεια του Ignis, τα χαριζω. Χαλια ποιοτητα μεν, αχρησιμοποιητα δεΕγώ! Θα είναι οτι πρέπει για το Lada που έχω φυλαγμένο. (Το πρώτο μου τουτού! Μη με παρακαλάτε δεν το πουλάω! )
0€ 1, 0€ 2, 0€ 3, 'ΜΠΑΜ' κατοχυρωθηκαν στον ψηλεα στο βαθος!
Μονο που θα κανεις ενα κοπο να ανεβεις μια μερα προς ΒΠ να τα παρεις. Αν ερθεις ΣΚ πρωι παμε κ για μια ειδικη στο Ντραφι. Να ερθεις με το SAAB ομως, οχι με το Ελ Εϊ Ντι Εϊ!Τα 0€ μπορώ να τα πληρώσω σε δόσεις; Είναι μεγάλο το ποσόν!
Μέσαααααα για ειδική, Αλλά την άλλη εβδομάδα που θα είμαι Ελλάδα.
Θα σου στείλω πμ.
Με το Saab ολίγον τι δύσκολο να έρθω γιατί το έχω στην Αγγλία. Αλλά με τις 19αρες με το 30αρι προφιλ που έχω βαλει το βλέπω χλωμό να το φέρω ποτέ Ελλάδα.
Με το Ibiza 'sado edition' θα είμαι. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τα 0€ μπορώ να τα πληρώσω σε δόσεις; Είναι μεγάλο το ποσόν!
Μέσαααααα για ειδική, Αλλά την άλλη εβδομάδα που θα είμαι Ελλάδα.
Θα σου στείλω πμ.
Με το Saab ολίγον τι δύσκολο να έρθω γιατί το έχω στην Αγγλία. Αλλά με τις 19αρες με το 30αρι προφιλ που έχω βαλει το βλέπω χλωμό να το φέρω ποτέ Ελλάδα.
Με το Ibiza 'sado edition' θα είμαι.Μονο με 12μηνη επιταγη!
Ναι, κριμα να το σπασεις το αυτοκινητακι, αστο εκει καλυτερα.
Τα ηχεια, ξαναλεω, ειναι μαπα (15W νομιζω) κ εχουν διαμετρο 10 εκ. Αν επιμενεις οτι σου κανουν, πες μου οποτε θες. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Είσαι κάτοχος; Το έχεις οδηγήσει; Αν ναι για πες εντυπώσεις γιατί εγώ είμαι με το ένα πόδι μέσα να το αγοράσω στην Ελλάδα.O χρονογράφος τι είναι;
**ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 900 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ.
ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ 3500 RPM ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΕΚΕΙ!
ΕΙΝΑΙ 935 ΚΙΛΑ ΜΕ 109 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ. ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΉΧΟ. ΕΙΝΑΙ BEST VALUE FOR YOUR MONEY ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΕ MAIL.Ο ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!!! ΑΠΛΟ Ε?**
-
Ο χρήστης vassbak έγραψε:
ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 900 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ.
ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ 3500 RPM ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΕΚΕΙ!
ΕΙΝΑΙ 935 ΚΙΛΑ ΜΕ 109 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ. ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΉΧΟ. ΕΙΝΑΙ BEST VALUE FOR YOUR MONEY ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΕ MAIL.Ο ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!!! ΑΠΛΟ Ε?
Καταρχην καλοταξιδο.
Με A/C κτλ μαλλον το 945 kg ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα... ( http://www.globalsuzuki.com/automobile/ ... index.html )
Καιτοι το μοτερ του ειναι δυνατο, δεν θα ελεγα οτι εχει δυναμη σε ολο το φασμα, μαλλον αγκομαχει κατω απο τις 2000-2500 rpm..(εν μερει λογικο γιατι δειχνει φανερα την απροθυμια του να δουλευει τοσο χαμηλα) Αληθεια, ειναι το πρωτο σου αυτοκινητο;
Αν κ ειμαι κατοχος του ιδιου μοντελου, ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο 'χρονογραφος' που λες. Μαλλον εννοεις μια χαζη επιλογη του κεντρικου display που δειχνει ποση ωρα ειναι το αυτοκινητο σε λειτουργια ή κατι τετοιο κ μηδενιζει με δικη του πρωτοβουλια. Λιγο αχρηστο το βρισκω προσωπικα. Απο την αλλη ενα οικονομομετρο θα ηταν πολυ χρησιμοτερο πιστευω αλλα γουστα ειναι αυτα..Επ'ευκαιρια θελω καταγγειλω δημοσιως οτι απο τοτε που εβαλα τον sado μεσα, οι ραγες ολισθησης του καθισματος κοπανανε κ μου ειπαν απο το service οτι θελουν αντικατασταση! Απαιτω αποζημιωση αμεσα!
-
Ping of death, για την μετατρωπή σε GrN, όταν και αμα το αποφασίσεις κάνε κρούσει στην Suzukimotorspor Europe στην Ουγαρία, εκεί στείνουν και τα S1600 του παγκοσμίου, ένα ταξιδάκι μέχρι εκει και είσαι έτοιμός διότι ο εδώ αντιπρώσοπος θα σου βγάλει την ψυχή αλλα θα σου ξηλώσει και το ταμιευτήριο , την εχω ψιλωψάξει αμα θές περισσότερα τα λέμε.
-
http://www.suzukisport.com/news/040205s ... index.html.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ .ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 16ΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ -
http://www.suzukisport.com/news/040205s ... index.html.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ .ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 16ΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ -
Red_army7, οντως ειναι μουρλια στα ασπρα αλλα επιφυλασομαι αν θα το φερουν εδω ποτε σε αυτο το χρωμα οποτε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μην κανεις ορεξη, αυτο μπορει να ειναι κανενα super special edition με τετραπεταλουδο κτλ μονο για Ιαπωνια. Ειναι αρκετα συνηθες το φαινομενο για Ιαπωνες κατασκευαστες.
Deggman, ενταξει δεν σκοπευω να το κανω κ GrN αλλα ηδη περιμενω τιμες απο την αντιπροσωπεια για μεσαιο, τελικο κ φιλτρο απο suzuki sport κ βεβαια με εχουν γραψει. Επομενη κινηση να επικοινωνησω με Σφακιανακη. Αν κ τοτε δεν γινει τπτ σκεφτομουν να στειλω mail στην αντιπροσωπεια της Αγγλιας. Αν εχεις καμια εναλλακτικη, ευπροσδεκτη.ΥΓ sado, μην κανεις τον κινεζο! Περιμενω ακομα αποζημιωση!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
http://www.suzukisport.com/news/040205ss_speedl_tmc16/index.html.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ .ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 16ΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙΤο λινκ είναι λάθος, δεν βγάζει πουθενά (404 not found)...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.suzukisport.com/news/040205ss_speedl_tmc16/index.html.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ .ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 16ΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙΤο λινκ είναι λάθος, δεν βγάζει πουθενά (404 not found)...
Βγαλε την τελεια στο τελος!
-
Thanks ping.
Iδού λοιπόν
Απλά πανέμορφο το συγκεκριμένο..
-
Πάνω που κοίταζα φωτό από τον κινητήρα του Ignis και σκεφτόμουν ότι η διαρύθμιση προσφέρεται για σκούπα τύπου 306 maxi και punto kit car, βρήκα αυτό:
http://www.suzukisport.com/news/041006s ... t/img2.jpg
Πανέμορφη και αφού είναι εργοστασιακή, θα έχει και εγγυημένη απόδοση.
Το θέμα είναι όμως, από που τα παραγγέλνεις....Από Σφακιανάκη το κόβω δύσκολο...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Πάνω που κοίταζα φωτό από τον κινητήρα του Ignis και σκεφτόμουν ότι η διαρύθμιση προσφέρεται για σκούπα τύπου 306 maxi και punto kit car, βρήκα αυτό:http://www.suzukisport.com/news/041006s ... t/img2.jpg
Πανέμορφη και αφού είναι εργοστασιακή, θα έχει και εγγυημένη απόδοση.
Το θέμα είναι όμως, από που τα παραγγέλνεις....Από Σφακιανάκη το κόβω δύσκολο...
Βαλτος εισαι κ συ; Προσπαθειτε να μου τιναξετε τον προϋπολογισμο στον αερα; Μαλλον εχεις δικιο κ πρεπει να κανω.. υπερβαση ιεραρχιας κ να επικοινωνησω απευθειας με suzuki sport europe στην Ουγγαρια οπως προτεινε κ ο deggman αν κ φοβαμαι οτι εκει ασχολουνται αποκλειστικα με τα αγωνιστικα..
Εγω για αυτα εχω ζητησει τιμες: http://www.suzukisport.com/english/sale ... index.html
http://www.suzukisport.com/news/031022s ... index.html
http://www.suzukisport.com/ss_racing/po ... index.html αλλα οσο εχουν ενημερωσει εσας, αλλο τοσο κ εμενα.. -
Παρακαλω να ηρεμισετε λιγακι με τις βελτιωσεις μεχρι να το παραγγειλει η κοπελα μου
Ναι την επεισα τελικα για το Ignis sport(της αρεσε το μαυρο χρωμα που ειδαμε...)
Λοιπον με φιλτρο-προγραμμα-εξατμιση θα πηγαινει 120 αλογατα...Not bad at all.. -
[list:2yc4e5ze]Αν ειναι να παρει καποιος το Ignis ρε παιδια, γιατι να μην επιλεξει την Corolla?[/list:u:2yc4e5ze][list:2yc4e5ze]H to Civic? [/list:u:2yc4e5ze][list:2yc4e5ze]Mh moy peite μονο επειδη βγαζει 109 αλογα στα 1300 γιατι θα κοπαναω τα κρανος στον τοιχο [/list:u:2yc4e5ze]
-
Απ'οτι εμαθα απο ενα φιλαρακι μου το traction ειχε παει στο εξωτερικο οπου γινοταν η παρουσιαση και το μοντελο ηταν σε ασπρο χρωμα.Υπαρχει αλλα η ελληνικη αντιπροσωπια δεν το φερνει και δεν ξερω γιατι.Θα παω την δευτερα να ρωτησω και θα σας πω τι μου ειπαν.Ισως να γινεται με παραγγελια.Θα δουμε.Ολα αυτα τα βελτιωτικα που βγαζει η suzuki λετε να αξιζουν?Λενε ποσα αλογα παιρνει με την φιλτροχοανη και το συστημα εξατμισης κ.τ.λ?Αυτη η ασπρη 16αρα που εχει το ignis sport ειναι της speedline.Μπηκα στην σελιδα της σπιντλινε και δεν την βρηκα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απ'οτι εμαθα απο ενα φιλαρακι μου το traction ειχε παει στο εξωτερικο οπου γινοταν η παρουσιαση και το μοντελο ηταν σε ασπρο χρωμα.Υπαρχει αλλα η ελληνικη αντιπροσωπια δεν το φερνει και δεν ξερω γιατι.Θα παω την δευτερα να ρωτησω και θα σας πω τι μου ειπαν.Ισως να γινεται με παραγγελια.Θα δουμε.Ολα αυτα τα βελτιωτικα που βγαζει η suzuki λετε να αξιζουν?Λενε ποσα αλογα παιρνει με την φιλτροχοανη και το συστημα εξατμισης κ.τ.λ?Αυτη η ασπρη 16αρα που εχει το ignis sport ειναι της speedline.Μπηκα στην σελιδα της σπιντλινε και δεν την βρηκα.Τα βελτιωτικά που βγάζει η Suzuki είναι πολύ ψαγμένα και είναι σε λογικές τιμές. Δεν αποσκοπούν στο να κάνουν το αυτοκίνητο βολίδα, αλλά κυρίως στοχεύουν στο να το κάνουν αξιόπιστο και ακούραστο σε γρήγορους ρυθμούς, πχ track day. Eξ΄ού και οι περίεργοι θερμοστάτες και οι μπάρες ενίσχυσης που δίνει η Suzuki Sport.
Τώρα, για το πρόγραμμα, δεν θα βασιζόμουν σε αυτό, αφού αφ'ενός έλάχιστοι είναι πλέον οι εγκέφαλοι ιαπωνικών αυτοκινήτων που 'σηκώνουν' επαναπρογραμματισμό, αφ' ετέρου ποιος γνωρίζει υπεύθυνα να επαναπρογραμματίσει την λειτουργία του VVTi;
Σκούπα και εξάτμιση, 110+ άλογα, και μετά επικεντρωνόμαστε στο στήσιμο, γιατί εκεί πραγματικά πονάει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Και δεν φτάνει βέβαια ένα σετ αμορτισέρ. Είναι πιο βαθιές οι αιτίες...
IGNIS SPORT VVti 109hp - ΑΝΑΚΛΗΣΗ