-
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /97537.asp
Γίνεται άμεσα αντιληπτό νομίζω γιατί το πόσταρα στο συγκεκριμένο θέμα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/97537.aspΓίνεται άμεσα αντιληπτό νομίζω γιατί το πόσταρα στο συγκεκριμένο θέμα...
Γιατί ;
-
Θα σου πει ο HF...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...., αφού είμαι κουλάδι ως γνωστόν, αφού ούτε σε ένα Nurbugring δεν έχω πάει
Άσε που δεν κοιτάω ποτέ την κατανάλωση και δεν παίρνω το πόδι από το γκάζι!Εμ, δεν έχεις το σωστό αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/97537.asp
Γίνεται άμεσα αντιληπτό νομίζω γιατί το πόσταρα στο συγκεκριμένο θέμα...
Γιατί ;
θα δεις....
stay tuned... -
εντύπωση μου κάνει πως η κατανάλωση της 320 e46, 2170cc, παίζει κάτω από 10l/100km εκτός πόλης σε αυτοκινητόδρομο (με 150 χαω ) κ σε επαρχιακούς δρόμους (9,6 από τον υπολογιστή αυτοκινήτου). Εντός πόλης δεν έχω μετρήσει...
-
περίπου τόσο...
εχει 6αρι? και ccτο δικό μου με δυσκολία 320i το καταφέρνω γιατί με πονάει το πόδι όταν το πατάω λίγο και κουράζομαι να το κρατάω...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
περίπου τόσο...
εχει 6αρι? και ccτο δικό μου με δυσκολία 320i το καταφέρνω γιατί με πονάει το πόδι όταν το πατάω λίγο και κουράζομαι να το κρατάω...
όχι, 5άρι έχει...
cc= cubic centimeters=ml ,δλδ 2,17 λίτρα κινητήρας...
Το πόδι δεν είναι πρόβλημα... έχει κουμπί για να κρατά την ταχύτητα σταθερή... βοηθάει πολύ στα ταξίδια... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
περίπου τόσο...
όχι, 5άρι έχει...
Το πόδι δεν είναι πρόβλημα... έχει κουμπί για να κρατά την ταχύτητα σταθερή... βοηθάει πολύ στα ταξίδια...cc = cruise control, το κουμπί δηλαδή που λες
Πολύ καλή η κατανάλωση!
Δε θες να μάθεις που είμαι εγώ
13.4!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
περίπου τόσο...
όχι, 5άρι έχει...
Το πόδι δεν είναι πρόβλημα... έχει κουμπί για να κρατά την ταχύτητα σταθερή... βοηθάει πολύ στα ταξίδια...cc = cruise control, το κουμπί δηλαδή που λες
Πολύ καλή η κατανάλωση!
13.4!
αααααααααααααα
αυτό εννοούσε ο coyote!!!
Γιατί στο πόστ στο οποίο αναφέρθηκε έγραψα 2170cc και εκ παραδρομής νόμισα πως εκεί αναφέρθηκε... mea culpa...Είμαι σίγουρος πως μες την πόλη κ το δικό μου κάπου εκεί θα είναι... Απλώς για μες την πόλη υπάρχει κ το πόλο που κάνει τις χαμαλοδουλιές
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
περίπου τόσο...
όχι, 5άρι έχει...
Πολύ καλή η κατανάλωση!
13.4!
Μέση τόσο πολύ???
Τι κάνεις βρε παλαβέ και καίει τόσο?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μέση τόσο πολύ???
ακόμα θυμάμαι εκείνη την ατάκα που άκουσα όντας συνοδηγός του Νίκου:
μ@λ@κ@, πόσο με καυλώνει ψηλά??? (εννοούσε όταν στρόφαρε ψηλά το μοτέρ)Δεν είναι δύσκολο, μετά την παραπάνω δήλωση, να καταλάβεις το γιατί.
Nick, προσπάθησε πιο πάνω.ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΥΓ: ρε μήπως έχει τίποτα πλατειούλες κοντά στο σπίτι σου και αργήσεις να γυρίσεις σπίτι?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
περίπου τόσο...
όχι, 5άρι έχει...
Πολύ καλή η κατανάλωση!
13.4!
Μέση τόσο πολύ???
Νομίζω το υπογραμμισμένο είναι το keyword
Έχει 'μέσα' κάτι αναβάσεις, καταβάσεις με τα άλλα τρελοκομεία (Κίκιζα, busso, qsi) στη Πεντέλη, έχει και λίγο 'τυπική' ( ) οδήγηση, έχει λίγο σταμάτα/ξεκίνα σε κίνηση και έχει και Αττική Οδό
Πάντως στην Εθνική μου καίει ένα 10άρι με 11άρι αν πηγαίνω με 140.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μέση τόσο πολύ???
ακόμα θυμάμαι εκείνη την ατάκα που άκουσα όντας συνοδηγός του Νίκου:
μ@λ@κ@, πόσο με καυλώνει ψηλά??? (εννοούσε όταν στρόφαρε ψηλά το μοτέρ)Δεν είναι δύσκολο, μετά την παραπάνω δήλωση, να καταλάβεις το γιατί.
Nick, προσπάθησε πιο πάνω.ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΥΓ: ρε μήπως έχει τίποτα πλατειούλες κοντά στο σπίτι σου και αργήσεις να γυρίσεις σπίτι?
Έτσι, έτσι. Το στροφάρεις, ακούγεται...και γράφει 14άρια
Έχει και κάτι καλές πλατειούλες είναι η αλήθεια
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έτσι, έτσι. Το στροφάρεις, ακούγεται...και γράφει 14άρια
Έχει και κάτι καλές πλατειούλες είναι η αλήθεια
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως στην Εθνική μου καίει ένα 10άρι με 11άρι αν πηγαίνω με 140.Λογικό ακούγεται αλλά απέχει αρκετά από έναν κινητήρα λιγότερο επιθετικού προσανατολισμού που συνδυάζεται με ένα μακρύτερο κιβώτιο.
Εμένα που είναι πιο βαρύ, πιο παλιό και αυτόματο σε σταθερή κατάσταση στην Εγνατία θέλει 160 για να πιάσει τα 10λτ. Αλλά βέβαια τα 160 είναι μόνο ~3500 στροφές. Για τα 140 που είναι γύρω στο 3050 στροφές θέλει 9λτ. Οπότε λογικές και οι καταναλώσεις που αναφέρθηκαν για τον 2200 κινητήρα.
Αλήθεια Νίκο τα 140 με πόσες στροφές τα έχεις; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αλήθεια Νίκο τα 140 με πόσες στροφές τα έχεις;Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 4-4.5 με 6η (προφανώς ).
-
μπορειτε να μου εξηγησετε πως εγω,
αμαξι του 2005,
165 αλογα Digital Tuning,
το αμαξι με ηλιοροφη και εξοπλισμο πληρη
225,45,17και εχω καταναλωση 9,8 στην χειροτερη ενω αν ειμαι autostrada πεφτω και κατω απο 8...
μπορει να παιζει ρολο εκτος απο το στυλ οδηγησης και η βενζινη;
μεχρι τωρα του εχω βαλει 95αρα αντε 20 φορες... -
Εμένα είναι καρφωμένο στα 7,4 από υπολογιστή ταξιδίου εσείς πως μετράτε ; με χρήση επαρχιακές οδούς και λίγο εθνική .
BMW FORUM