Ο χρήστης george39 έγραψε:
Γειά σε όλους σας κατ' αρχήν. Παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα τις συζητήσεις σας σαν απλός επισκέπτης μέχρι σήμερα που αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό που παρακολουθούσα τις συζητήσεις σας ένιωθα πλέον ένας από εσάς. Δεν είμαι όμως γιατί έχουμε μία βασική διαφορά!! Δεν έχω καταφέρει (ακόμη τουλάχιστον) να αποκτήσω το αντικείμενο του πόθου μου, το Q5. Δεν κοιτάζω πλέον για καινούργιο γιατί η τιμή του με τα extra που θα το ήθελα είναι, μετά και το φόρο πολυτελείας, απαγορευτική για μένα. Αν έχει κάποιος από εσάς κάποιο υπ' όψιν που να πωλείται, σε καλή εννοείται κατάσταση και full extra, θα μου έκανε μεγάλη χάρη να με ειδοποιούσε ώστε να αποκτήσω κι εγώ το αυτοκίνητο που τόσο έχω αγαπήσει.
Αχ βρε φίλε george39...
Έχουμε το ίδιο όνομα, μάλλον την ίδια ηλικία (εάν καταλαβαίνω από το Nickname) και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: Μας τρελαίνει το Q5 αλλά μας πέφτει (πλέον) λιγάκι ακριβό. Εγώ βέβαια έκανα τη μ@λ@κί@ με τα μειωμένα Τέλη Ταξινόμησης πέρσι να μην πάρω ένα από τα έτοιμα αλλά να ποντάρω στη συνέχιση της μείωσης και μετά τις 7 Αυγούστου για να παραγγείλω ένα όπως το ήθελα και φυσικά την πάτησα. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου
Τουλάχιστον με το post σου πήρα θάρρος ότι υπάρχουν και άλλοι κολημένοι με την αυτοκινητάρα αυτή σαν κι εμένα.
Πάντως εγώ λέω να το ρίξω στην αποταμίευση για κάνα δύο χρόνια ακόμη γιατί εκ πεποιθήσεως δεν αγοράζω ποτέ μεταχειρισμένα (ίσως λάθος μου). Εσύ εάν επιτρέπεεται τί budget έχεις περίπου για μεταχειρισμένο;