-
εχω σπασμενο 3gs.
πως περναω προγραμμα το οποιο δεν υπαρχει σε καποιο repo του cydia (το οποιο κατεβασα απο το internet ή το εφτιαξα);;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εχω σπασμενο 3gs.
πως περναω προγραμμα το οποιο δεν υπαρχει σε καποιο repo του cydia (το οποιο κατεβασα απο το internet ή το εφτιαξα);;;To αρχείο φαντάζομαι είναι deb.
To βάζεις στον φάκελο /var/root/Media/Cydia/AutoInstall/.
Κάνεις reboot και θα εγκατασταθεί μόνο του. -
http://gizmodo.com/5677827/record-hd-vi ... iphone-3gs
-
EPIC FAIL το 4άρι σήμερα
Χτύπησε το ξυπνητήρι μια ώρα μετά
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Ενώ άλλαξε κανονικά η ώρα στο κινητό, χτύπησε μια ώρα μετά...και το ίδιο έκανε και σε άλλους δύο φίλους με το ίδιο κινητό.
Το έφτιαξα σβήνοντας το alarm και φτιάχνοντας καινούριο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
EPIC FAIL το 4άρι σήμερα
Χτύπησε το ξυπνητήρι μια ώρα μετάΓιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Ενώ άλλαξε κανονικά η ώρα στο κινητό, χτύπησε μια ώρα μετά...και το ίδιο έκανε και σε άλλους δύο φίλους με το ίδιο κινητό.
Ενω η Νοκια ;
Το δικο μου Ν82 πηγε μια ωρα πισω και το ξυπνητήρι ,στις 07:10 αντι για 08:10
επειδη κατι αναλογο μου εκανε και στην αλλαγη για θερινη ωρα το ελενξα απο χθες . -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
EPIC FAIL το 4άρι σήμεραΧτύπησε το ξυπνητήρι μια ώρα μετά
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Είναι γνωστό bug.
http://www.macobserver.com/tmo/article/ ... g_bug_fix/ -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Έλαααααααα μωρέ πώς κάνεις έτσιιιιιι?????? Το μηλαράκι δουλεύει για σένα... θα κατάλαβε οτι είχες ανάγκη απο ύπνο! Τόσο μπροστά το iPhone 4, εντελώς AI
-
δεν το κανει μονον στα 4αρια... και στο 3gs το κανει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
δηλαδή μετέτρεψε όλα τα ξυπνητήρια που είχες πριν την αλλαγή ώρας σε +1ώρα μετά την αλλαγή?
πχ αν είχες παλιά ξυπνητήρι στις 7:00 , τώρα το πήγε 8:00 ?
Στο δικό μου (3gs με την τελευταία έκδοση περασμένη) βράδυ Σαββάτου το είχα βάλει να χτυπήσει στις 9:30, και όντως χτύπησε το πρωί Κυριακής στις 9:30 με βάση τη νέα ώρα... -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
EPIC FAIL το 4άρι σήμερα
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Έλαααααααα μωρέ πώς κάνεις έτσιιιιιι?????? Το μηλαράκι δουλεύει για σένα... θα κατάλαβε οτι είχες ανάγκη απο ύπνο! Τόσο μπροστά το iPhone 4, εντελώς AI
Τυχερό ήταν το μηλαράκι που ο γείτονας άνοιξε το παράθυρο στις 8:10 και ξύπνησα
Άρα είναι θέμα του iOS.
Εντάξει...fail!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
EPIC FAIL το 4άρι σήμερα
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
δηλαδή μετέτρεψε όλα τα ξυπνητήρια που είχες πριν την αλλαγή ώρας σε +1ώρα μετά την αλλαγή?
Στο δικό μου (3gs) εχθες Κυριακή το είχα βάλει να χτυπήσει στις 9:30, και όντως χτύπησε στις 9:30 με βάση τη νέα ώρα...Ναι
Το ξυπνητήρι που έχω για καθημερινές στις 7:45, χτύπησε όταν έφευγα για το γραφείο...στις 8:45!
Το ίδιο έκανε και σε δύο φίλους
ΑΝ όμως σβήσεις το alarm και φτιάξεις καινούριο...χτυπάει κανονικά
Οπότε τώρα θέλουν ΟΟΟΛΑ σβήσιμο γιατί θα έχεις θέμα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
EPIC FAIL το 4άρι σήμερα
Γιατί είναι ΤΟΣΟ ηλίθιο?
Στο δικό μου (3gs) εχθες Κυριακή το είχα βάλει να χτυπήσει στις 9:30, και όντως χτύπησε στις 9:30 με βάση τη νέα ώρα...Ναι
Το ξυπνητήρι που έχω για καθημερινές στις 7:45, χτύπησε όταν έφευγα για το γραφείο...στις 8:45!
Το ίδιο έκανε και σε δύο φίλους
ΑΝ όμως σβήσεις το alarm και φτιάξεις καινούριο...χτυπάει κανονικά
Οπότε τώρα θέλουν ΟΟΟΛΑ σβήσιμο γιατί θα έχεις θέμα
αν και δεν είχα πρόβλημα, θα τα σβήσω και θα τα φτιάξω πάλι από την αρχή για το φόβο των Ιουδαίων
ευχαριστώ!επίσης παρήγγειλα 4 καλώδια Belkin από Αγγλία. Εκείνα που είχα πάρει με 1€/τεμ δεν τα χρησιμοποιώ παραφαίνονται για χιμπατζήδες
Το καθένα Belkin βγήκε κατόπιν προσφοράς που έδωσα 7€ με μεταφορικά, δλδ 28€ σύνολο, από 35€ περίπου που ήθελε αρχικά...
Καλή μου φαίνεται η τιμή, θα περιμένω να δω κ από κοντά... -
είσαι υπερβολικός Πέτρο. γιατί δε πήρες από κίνα/χονγκ κονγκ με ούτε 1€/τεμ και 0 μεταφορικά? δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι.
εμένα πάντως το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικά σήμερα.
υπάρχει κανένας τρόπος όταν στερεύει από μνήμη το iphone να μην κλείνει το πρόγραμμα που δουλεύεις εκείνη τη στιγμή αλλά τα υπόλοιπα που έχουν μείνει στο background ?
-
Γιατι να τα σβησεις και μην τους αλλαξεις απλα την ωρα;
-
Κλείστε τα και κοιμηθείτε μπρε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κλείστε τα και κοιμηθείτε μπρεΜε το καμπαναριο τοσα κοντα και τον σκυλο να λειτουργει με την 'παλια' ωρα ακομα δεν ειναι και τοσο ευκολο
Σημερα σηκωθηκα απο τις 07:00 -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είσαι υπερβολικός Πέτρο. γιατί δε πήρες από κίνα/χονγκ κονγκ με ούτε 1€/τεμ και 0 μεταφορικά? δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι.εμένα πάντως το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικά σήμερα.
υπάρχει κανένας τρόπος όταν στερεύει από μνήμη το iphone να μην κλείνει το πρόγραμμα που δουλεύεις εκείνη τη στιγμή αλλά τα υπόλοιπα που έχουν μείνει στο background ?
Βασίλη όπως έχω γράψει παραπάνω, είχε αγοράσει ο αδερφός μου από Χόνκ Κόνκ 2 με 1€ έκαστο. Όμως εμφανισιακά είναι κάπως περίεργο το usb βύσμα, κ το φοβάμαι να το βάλω να δουλέψει, μήπως χαλάσει κανένα iphone, 1 στο εκατομμύριο να συμβεί...
Γενικώς έιμαι κ λίγο περίεργος... από τη στιγμή που το κινητό κοστίζει 500€, το να το ρισκάρω για 5-10€ μου φαίνεται υπερβολή... Σε κανένα ipod των 60€ θα το δοκίμαζα... στο κινητό όχι, μιας κ αν πάθει κάτι, θα χτυπώ το κεφάλι στον τοίχο κ θα ξεβολευτώ μέχρι να δω τί θα κάνω Belkin είχα αγοράσει από Ελλάδα παλαιότερα κ ήμουν ευχαριστημένος. Για αυτό τα ξαναπαρήγγειλα... Στην Ελλάδα το φθηνότερο belkin κοστίζει γύρω στα 17€ το καλώδιο μαζί με φορτιστή τοίχου...
-
Τα ίδια καλώδια είναι. Εκτός αν νομίζεις ότι της apple φτιάχνονται από παρθένες 18χρονες υπό το σεληνόφως στην Κούβα, μαζί με τα πούρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ίδια καλώδια είναι. Εκτός αν νομίζεις ότι της apple φτιάχνονται από παρθένες 18χρονες υπό το σεληνόφως στην Κούβα, μαζί με τα πούρα.της apple δεν ξέρω, της Belkin ΝΑΙ!
Γενικώς της Belkin που έχω είναι πολύ σκληρό
Δεν χαλάει εύκολα σαν τα apple. Τουλάχιστον δεν έχει χαλάσει ακόμα
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...