-
Τελικά πήγα στις 10 το πρωί,ψήφισα και τους έδωσα το τηλ μου μπάς και με πάρουνε για να βοηθήσω αλλά τίποτα,τη γλίτωσα
Αν και θα ήθελα να μείνω (λέμε τωρα!!!) γιατί οι υπόλοιποι τακτικοί και αναπληρωματικοί ήτανε φίλοι...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
....Που θα πάμε ρε; Εμείς τώρα γυρίσαμε!quiz: βρείτε μου από που είναι το παραπάνω....
Χάρρυ Κλυν, σατιρίζοντας την κλασσική ατάκα του Ανδρέα, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο δίσκο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αντρεας ακομα μετραει στα γρεβενα?
Πήγα κατα τις πέντε το απόγευμα,και ούτε που μου ειπανε τιποτα.Ψηφισα και εφυγα.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
....Που θα πάμε ρε; Εμείς τώρα γυρίσαμε!
quiz: βρείτε μου από που είναι το παραπάνω....
Χάρρυ Κλυν, σατιρίζοντας την κλασσική ατάκα του Ανδρέα, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο δίσκο.
Σωστός!
Είναι απο το 'Νάντιν Φάτιν', που σατιρίζει τη λάτιν μόδα της εποχής, Μιμή, σκάνδαλα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
-
Μην απαντήσεις εσύ, πιθανότατα το ξέρεις.
Τι χαρακτηριστικό είχε ο δίσκος εκείνος σχετικά με τον τίτλο? Για πείτε... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.
Προσωπικά σε όσες εκλογες εχω κάνει Δικαστικός Αντιπρόσωπος αυτό έχω κάνει.
Τους ρωταω από το πρωι ποιοι θέλουν το 7-1 και ποιοι το 1 ως λήξη και τους χωρίζω εγω.
Ετσι είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.Ασε που το μεσημερι 2 με 3 (στην επαρχια αυτο) τους διωχνω όλους και κραταω μονο το γραμματεα, ωστε να πάνε να φανε κατι και να μου ειναι φρεσκοι.
Σου έχουν έρθει ποτέ ΟΛΟΙ της εφορευτικής ?
Ο Γκαστόνε είσαι?Tην Κυριακή των εκλογων πρεπει να ειχες λοξυγκα!!!
Ουτε ενας δεν πατησε!!!
Επίτιμε, ε επίτιμε!!!!!
Οι 5 με ιατρικα πιστοποιητικά και οι δυο αδικαιολογήτως απόντες.
Το ενα πιστοποιητικό ήταν όλα τα λεφτα. Ο..... πάσχει από οξεία κνίδωση προσώπου!!!!Στην μάνα του που μου το εφερε, της ειπα 'Καλά που δεν εχει οξεια κνίδωση αλλού'.....
Τεσπα. Ωραία περάσαμε και στις 9.30 το βραδυ ειχαμε κλείσει και ξεκινησει για Πρωτοδικείο.Αιντε και του χρονου!!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.
Προσωπικά σε όσες εκλογες εχω κάνει Δικαστικός Αντιπρόσωπος αυτό έχω κάνει.
Τους ρωταω από το πρωι ποιοι θέλουν το 7-1 και ποιοι το 1 ως λήξη και τους χωρίζω εγω.
Ετσι είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.Ασε που το μεσημερι 2 με 3 (στην επαρχια αυτο) τους διωχνω όλους και κραταω μονο το γραμματεα, ωστε να πάνε να φανε κατι και να μου ειναι φρεσκοι.
Σου έχουν έρθει ποτέ ΟΛΟΙ της εφορευτικής ?
Ο Γκαστόνε είσαι?Tην Κυριακή των εκλογων πρεπει να ειχες λοξυγκα!!!
Ουτε ενας δεν πατησε!!!
Επίτιμε, ε επίτιμε!!!!!
Οι 5 με ιατρικα πιστοποιητικά και οι δυο αδικαιολογήτως απόντες.
Το ενα πιστοποιητικό ήταν όλα τα λεφτα. Ο..... πάσχει από οξεία κνίδωση προσώπου!!!!Στην μάνα του που μου το εφερε, της ειπα 'Καλά που δεν εχει οξεια κνίδωση αλλού'.....
Τεσπα. Ωραία περάσαμε και στις 9.30 το βραδυ ειχαμε κλείσει και ξεκινησει για Πρωτοδικείο.Αιντε και του χρονου!!!
Θα σου έγραφα το ανάποδο γιατί φέτος έμαθα κι άλλες περιπτώσεις με σχεδόν απαρτία στην εφορευτική (εγώ δεν πήγα, ούτε η κοπέλα μου : παντρευόταν κολλητός το Σάββατο )
Αλλά φαίνεται το πύκνωμα ατυχίας φέτος έπεσε πανω σου (αλήθεια που ήσουν?) -
Γυρισε φαινεται η τυχη...
Με ματιασες!!!Υ.Γ. Στο Κρανίδι του νομου Αργολίδος.Μια χαρούλα ήτανε.Μόνο 411 από τους 567 εγγεγραμμένους και ευτυχως μόνο 1 σταυρός. Βοηθησε για το γρηγορο ξέμπλεγμα μας ότι τα είχαμε φτιαξει όλα απο το Σάββατο με τον κολλητό μου-γραμματέα και ότι βέβαια μου είχε κοψει να πάρω το φιλαράκι μου μαζί με αυτη την ιδιότητα.
-
Εντάξει κάθε φορά πάνω κάτω τόσοι είναι. 573 εγγεγραμένοι σε εμένα 477 ψηφίσαντες.
-
Κάποιος με έχει βάλει στο μάτι και κάθε φορά με καλούν εφορευτική επιτροπή
Αρκετά όμως αυτή η κοροϊδία. Φέτος δε θα τους κάνω το χατίρι (όπως δεν τους το έκανα και την προηγούμενη φορά ).
Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να το αποφύγει; Κάποια αίτηση απαλλαγής στο δήμο πιθανώς;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κάποιος με έχει βάλει στο μάτι και κάθε φορά με καλούν εφορευτική επιτροπήΑρκετά όμως αυτή η κοροϊδία. Φέτος δε θα τους κάνω το χατίρι (όπως δεν τους το έκανα και την προηγούμενη φορά ).
Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να το αποφύγει; Κάποια αίτηση απαλλαγής στο δήμο πιθανώς;
νομιζω πρεπει να πας χαρτι απο γιατρο
-
Αν εισαι ετεροδημοτης πες οτι δεν μπορεις να πας με ειχαν βαλει και εμενα αλλα δεν πηγα ηταν και η πρωτη μου ψηφος και ειχε πεχτει τρελο σκηνικο με τον παππου μου και τον αστυνομο.
Πηγε ο αστυνομος στο χωριο (ειμαι ετεροδημοτης) και ειμαι ειστε ο Θωμας Μ.?
Παππους:Ο ιδιος
Αστυνομικος: Αποκλειεται να ειστε εσεις.
Παππους:Γιατι?
Αστυνομος:Ειστε ο Θωμας Μ. του Κων/νου?
Παππους: ναι
Αστυνομος: Καποιο λαθος πρεπει να εγινε εδω περα
Παππους: Γιατι? Αυτος ειμαι
Αστυνομος: Ναι εδω λεει οτι ειστε γεννηθεις το 1989
Παππους: Αααα τον εγγονο μου ψαχνεται
Αστυνομος: Που μπορω να τον βρω?
Παππους: Μενει στην Αθηνα
Αστυνομος: Γεια σας.Και ετσι ουτε τηλεφωνα πηρα ουτε τιποτα και γλιτωσα την εφορευτικη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αρκετά όμως αυτή η κοροϊδία. Φέτος δε θα τους κάνω το χατίρι (όπως δεν τους το έκανα και την προηγούμενη φορά ).
Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να το αποφύγει; Κάποια αίτηση απαλλαγής στο δήμο πιθανώς;νομιζω πρεπει να πας χαρτι απο γιατρο
Το μόνο εύκολο.
Thomas δυστυχώς είμαι εφορευτική στο δήμο που ψηφίζω (και μένω) οπότε...
Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και το να πάω να ψηφίσω. Για εφορευτική δεν το συζητώ. Απλά επειδή δε θέλω να 'χώσω' άλλους να κάνουν τη δουλειά που θα έκανα εγώ, κοιτάζω να βρω έναν τρόπο να με αντικαταστήσουν εγκαίρως.
-
πώς ειναι δυνατον να σε καλουν σε δημο που δεν εισαι κατοικος
εγω για χρονια (για παντα δηλαδη ) ημουν δημοτης του χωριου μου και φυσικα δε με ειχε φωναξει ποτε κανεις. με το που εγινα Γλυφαδιωτης , τσουπ με καλουν εφορευτικη
πηγα ο βλακας και ημαστα 2 αναπληρωτες εχουν κι εδω το κακο συνηθειο να σε φωναζουν 2 και 3 φορες σερι, αλλα αυτη τη φορα δε με καλεσαν
δεν ξαναπαω παντως γιατι ηταν μεγαλο πακετο
να ρωτησω, απο νομικη αποψη λενε οτι μπορουν να σου κανουν κατι, αλλα μπορουν?
εννοω αν στεκει νομικα να σε βαζουν να δουλεψεις χωρις να πληρωνεσαι ? εστω και κατι συμβολικο?
(την ωρα που οι δικηγοροι και οι δημοσιοι υπαλληλοι παιρνουν γαμω τα λεφτα και στη δικη μου περιπτωση τα εξυναν και εδιναν μονο εντολες τα ζωα )
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να το αποφύγει; Κάποια αίτηση απαλλαγής στο δήμο πιθανώς;νομιζω πρεπει να πας χαρτι απο γιατρο
Το μόνο εύκολο.
Thomas δυστυχώς είμαι εφορευτική στο δήμο που ψηφίζω (και μένω) οπότε...
Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και το να πάω να ψηφίσω. Για εφορευτική δεν το συζητώ. Απλά επειδή δε θέλω να 'χώσω' άλλους να κάνουν τη δουλειά που θα έκανα εγώ, κοιτάζω να βρω έναν τρόπο να με αντικαταστήσουν εγκαίρως.
Χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο νομίζω, όχι γιατρό απλά...
Εφορευτική σε καλούν μόνο στο εκλογικό τμήμα όπου είσαι γραμμένος, σιγά μην τρέχεις και στα Κύθηρα (πχ.)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο νομίζω, όχι γιατρό απλά...
Εφορευτική σε καλούν μόνο στο εκλογικό τμήμα όπου είσαι γραμμένος, σιγά μην τρέχεις και στα Κύθηρα (πχ.)Και από δημόσιο νοσοκομείο έχω (δυστυχώς και ευτυχώς).
Αυτό ακριβώς ισχύει με την εφορευτική. Ένας λόγος όμως να σε καλέσουν στα Κύθηρα και να μένεις στην Αθήνα είναι αν ήσουν κάποτε δημότης Κυθήρων και δεν έχεις φροντίσει (ή έχεις φροντίσει και δεν έχει ολοκληρωθεί) τη μεταδημότευσή σου στον δήμο που κατοικείς (ο λόγος που δεν παρέστην στην εφορευτική επιτροπή στις πρόσφατες εκλογές )
-
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από το δήμο για να μάθω πως γίνεται να διαγραφώ από μέλος της εφορευτικής και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να υποβάλλω αίτημα διαγραφής στο πρωτοδικείο.
Και πρέπει να τρέξω μέχρι το πρωτοδικείο; Online δε γίνεται να την κάνω; (χιούμορ)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από το δήμο για να μάθω πως γίνεται να διαγραφώ από μέλος της εφορευτικής και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να υποβάλλω αίτημα διαγραφής στο πρωτοδικείο.Και πρέπει να τρέξω μέχρι το πρωτοδικείο; Online δε γίνεται να την κάνω; (χιούμορ)
Μην πατησεις καθολου, ουτε για ψηφο!
-
Μου ήρθε και μένα για εφορευτική!
Το κουφό είναι ότι αυτή την εποχή εργάζομαι εκτός Ελλάδας με άλλους 2 Ελληνες και στον έναν εξ αυτών ήρθε επίσης για εφορευτική, δεν είναι στατιστικά απίθανο ?
Ρώτησε μάλιστα δικηγόρο τι γίνεται αν λείπει στο εξωτερικό και του απάντησε ότι δεν αρκεί να έχει σφραγίδες σε διαβατήρια, αποκόμματα από check-in κτλ. αλλά πρέπει την ημέρα των εκλογών να πάει στο τοπικό προξενείο (αν υπάρχει, αν όχι ? ) να δηλώσει 'παρών'. Δηλαδή να χάσει έτσι και αλλιώς χρόνο ασχολούμενος με τις εκλογέςΤώρα που το σκέφτομαι: χαρτί από νοσοκομείο = απλή διάγνωση κάποιας ασθένειας (πχ. η κλασσική -στο στρατό- οσφυαλγία ) ή και να νοσηλεύεσαι ?
-
Αν βρω χρόνο θα πεταχτώ να ψηφίσω (δεν πρόκειται να με κρατήσουν με το ζόρι). Το θέμα είναι να βρεθεί έγκαιρα αντικαταστάτης για να μην επιβαρυνθεί την όποια χαμαλοδουλειά μου κάποιος αναπληρωματικός.
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές