-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
θέλω φωτογραφία
Θέλω να έρθεις
Θα βγάλουμε, θα βγάλουμε!
αυτό το Σ/Κ μαμιέται το σύμπαν...
Φαντάσου είχα κανονίσει 'κενό' για την κυριακή και τελικά μου ήρθε από το πουθενά υποχρέωση (δουλειά).
Μην τα βάζεις μαζί μου...βάλτα με το θεό του καιρού που έριξε κεραυνούς στην Κάρυστο και έκαψε κάτι πίνακες στον υποσταθμό. -
Δε πειράζει Γιωργάρα!
Θα έρθει κ ο qsis, μόλις μιλήσαμε.
Παιδιά να πούμε κατά τις 14:00 πάλι;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε πειράζει Γιωργάρα!Θα έρθει κ ο qsis, μόλις μιλήσαμε.
Πιο νωρίς
-
Όταν βγάλετε ώρα βάλτε και οδηγίες πως μπορώ να έρθω από Ασπρόπυργο μήπως και περάσω καμία βόλτα...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δε πειράζει Γιωργάρα!
Θα έρθει κ ο qsis, μόλις μιλήσαμε.
Πιο νωρίς
Κατά τη 1?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατά τη 1?Εγώ λέω 12 πάνω στην Πεντέλη, βία 12.30
-
ΟΚ 12:30.
-
Οκ
-
Πηρα τηλ τον Vell και Volvozeus, δεν απαντανε...
Anyway, εμεις τα λεμε 12:30, στο σημειο που βρεθηκαμε την προηγουμενη φορα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όταν βγάλετε ώρα βάλτε και οδηγίες πως μπορώ να έρθω από Ασπρόπυργο μήπως και περάσω καμία βόλτα...Κανείς;;;
-
Μπαινεις Αττικη Οδο προς Αεροδρομιο, και βγαινεις στην εξοδο της Λ.Πεντελης (νομιζω ειναι η 12).
Κανεις αριστερα κι ανεβαινεις προς τα βορεια, μπροστα σου θα βλεπεις το βουνο της Πεντελης σιγα σιγα.
Οταν προχωρησεις ~2 χλμ, θα βρεθεις σε κατι φαναρια, αριστερα θα παει Μελισσια, ευθεια Πεντελη, δεξια ισως λεει Γερακα κλπ κλπ. Συνεχιζεις ευθεια και στα 3 χλμ βρισκεις κατι σαν πλατεια, εσυ συνεχιζεις με την ροη του δρομου (κανει σχεδον 150 μοιρες αριστερα ο δρομος εκει), καμια 400-500 μετρα μετα ειναι το σημειο. -
Αν κατάλαβα καλά είναι αυτό το σημείο;
http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8& ... 16512&z=17
-
Αχα.
-
Thanks!
-
Το πρόγραμμα πώς έχει ακριβώς; Καφεδάκι περιλαμβάνεται κάπου στη λίστα ώστε να περάσω κι εγώ μια βόλτα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το πρόγραμμα πώς έχει ακριβώς; Καφεδάκι περιλαμβάνεται κάπου στη λίστα ώστε να περάσω κι εγώ μια βόλτα;Ψηλοχύμα είμαστε...θα συναντηθούμε...βόλτα στο βουνό μετά λογικά φαγητό και μετά ίσως καφεδάκι...αλλά δε ξέρω να σου πω ακριβώς ώρα
-
Τελικά δεν τα κατάφερα να ξυπνήσω...
Ελπίζω την επόμενη φορά να κανονίσουμε κάπου πιο δυτικά!
-
Εθεάθη πριν από λίγο στην Πεντέλη convoy αυτοκινήτων αποτελούμενο από bmw 3, opel vectra, audi s3, alfa 147 και Fiat Tempra Δεν πιστεύω να ήταν κανένας γνωστός...
-
χτυπα καμια κορνα
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικά δεν τα κατάφερα να ξυπνήσω...Ελπίζω την επόμενη φορά να κανονίσουμε κάπου πιο δυτικά!
θα συναντηθουμε ρε φιλε πού θα παει ?
-
Και κέντρο με βολεύει πάντως.
Να'ναι καλά το μετρό.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!