Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hmmm: κοσμογονικές αλλαγές
Λέτε λέτε εσείς. Εγώ αυτό που φοβόμουν ήταν μην μου προκύψει καμιά μπριζόλα το αμάξι.
Τουναντίον διαπιστώνω πόσο λάθος έκανα.
ΤΕΛΕΙΟ απλά
Οπότε εφόσον εγώ πετάω από τη χαρά μου γιατί είμαι 110% ικανοποιημένος από την επιλογή μου, τότε όλα μπαίνουν από το ένα και βγαίνουν από το άλλο αυτί...
Παρεπιπτόντως πολλές φορές θυμάμαι τα λόγια του SV2. Όσο και αν έχω κατηγορήσει τα προηγούμενα χρόνια τα SUV άλλο τόσο τα εκτιμώ τώρα. Πραγματικά υπάρχουν πιο ιδανικά αυτοκίνητα για την μορφολογία του ελληνικού εδάφους?
Δεν ξέρω μπορεί να γέρασα στο μυαλό, αλλά έχω περάσει και από σκληρές αναρτήσεις που τις ευχαριστιέσαι για 5 λεπτά και τις καταριέσαι τις υπόλοιπες 23 ώρες και 55 λεπτά τις ημέρας.....
Βέβαια όπως βλέπετε εγώ δεν έχω ταμπού ούτε κόλλημα με τις εταιρίες αρκεί τα προιόντα αυτών να με ικανοποιούν. Το αμάξι που αγόρασα ήταν στα μάτια προτού την αγορά, το χείριστο. Έψαχνα να βρω με το ζόρι εναλλακτικές τύπου bmw X1. Άλλαξα άρδην όταν το οδήγησα. Λάτρεψα αυτό που προσφέρει στο δρόμο, όπως το προσφέρει.
Τέλος πάντων άποψη μου είναι αυτή βέβαια.
Χαίρομαι για την ευχάριστη υποδοχή από τους VAG owners, δεν χαίρομαι με τους ταλιμπάν ιταλόφιλους που νομίζουν ότι έγινα εχθρός
Αυτά