-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μάρκο πού είσαι?
Δώσε αναφορά για περιφερειακό, παιδικές χαρές, παιδότοπους κλπκαλα εσυ εισαι πιστολερο, ποτε προλαβες...
-
ούτε καν νοερά bre
-
είν΄εποχή για τέτοια ??
-
Όχι βέβαια
-
Γνωριζει κανεις για ποιον λογο κλεισανε τους δρομους Αγ. Δημητριου απο το υψος του Ιβανωφειου και κατω απο το σπιτι μου στην Σαραντα Εκκλησιες στο υψος του πρατηριου shell δεν μπορουμε να παμε στο κεντρο αν γνωριζει κανεις ας ποσταρει??
-
Για άσφαλτο μου είπανε...
-
Χτες στην ευθεεια πριν τα Μαλγαρα το απογευμα Toyota κατι verso του αλλαξε τη σχεδιαση ο ιδιοκτητης του,
πως τα καταφερε σε τρεις λωριδες και μονος του, υπνος ή λαστιχο
Και το κορυφαιο, τα καταφεραν και τρακαραν μεσα στα διοδια Μαλγαρων, 2 ή 3 αμαξια, και ημουνα ετοιμος μα παω σε εκεινη τη λωριδα
εννοειται πως αυτος που την προκαλεσε, ενας που αφησε κενο 2 αμαξια μπροστα του και σταματησε αποτομα δεν επαθε τιποτα,
την πατησε ενα φουντο με εναν μεγαλουτσικο οδηγο που δεν επιασαν αντανακλαστικα και φρενα και εσκασε σε ενα Hilux ή κατι παρομοιο.
Για γελια και για κλαμματα, δουλειες για τους λαμαριναδες.
-
-
Την ιδια αξιοπιστια μ 'αυτον εχει πλεον ολο το πολιτικο συστημα! Απλα εκεινοι τα λενε πιο ωραια.. και τους πιστευουμε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όχι βέβαιαΕ, καλά... να παντρευτείτε πρώτα...
-
O Μπουτάρης τα ΄΄έχωσε΄΄ στον Άνθιμο
Εύγε καλέ μου άνθρωπε.
-
Άνθιμος κατά Μπουτάρη: Η εκκλησία θα είναι εναντίον σου
Χθες, ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και στην εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με ομιλητή τον Γιάννη Ραγκούση, χαρακτήρισε τους Ψωμιάδη, Άνθιμο και Παπαγεωργόπουλο ως «το τρίγωνο του συντηρητισμού της Θεσσαλονίκης», αποκαλώντας παράλληλα τον Άνθιμο «μουτζαχεντίν που δεν έχει καμία σχέση με την ορθοδοξία».
Ο μουτζαχεντίν απάντησε ότι αν δεν σταματήσει την εναντίον του κριτική και δεν ανακαλέσει τα όσα εναντίον του έχει πει δεν πρόκειται να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Μπουτάρης for President! Πρώτη φορά στεναχωριέμαι που δεν είμαι δημότης Θεσσαλονίκης πλέον...
Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει δημιουργηθεί μία νέα δημοσίευση σε αυτό το θέμα. Μπορεί να θέλετε να αναθεωρήσετε τη δημοσίευσή σας λαμβάνοντας υπόψη αυτό.
Εγώ πήγα να το γράψω πρώτος! -
Αμα θες ενα 5λεπτο για κοπυ πέιστ ............
-
Μπράβο κυρ Γιάννη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...αποκαλώντας παράλληλα τον Άνθιμο «μουτζαχεντίν που δεν έχει καμία σχέση με την ορθοδοξία».[/i]Ένας που δηλωμένα δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία, μιλάει για κάποιον άλλον, ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία....
Σαν να βγαίνω εγώ να πω ότι ο Σουμάχερ (τυχαίο όνομα) δεν έχει σχέση με τα μηχανοκίνητα σπορ. Να το πει αυτό ο Φιζικέλα (τυχαίο κ πάλι), να πω... -
Γιατί, χρειάζεται ιδιαίτερη σχέση με την θρησκεία για να καταλάβει κανείς ότι δεν λέει λόγια αγάπης ο Άνθιμος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, χρειάζεται ιδιαίτερη σχέση με την θρησκεία για να καταλάβει κανείς ότι δεν λέει λόγια αγάπης ο Άνθιμος; -
Έτσι ξεκινάει ένας απελευθερωτικός αγών
Από το 9.22 και μετά όλοι οι αγωνισταί, με μπροστάρη τον Ά(γ)ριο Σαλονίκης
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=206690 -
ο ανθιμος και συναφη του μπορουν να πανε σπιτια τους για ενα ζεστο τσαι και να αφησουν τον κοσμο στην ησυχια του;;
-
σε όλες τις δημοσκοπήσεις οι θεσμοί που χαίρουν την εμπιστοσύνη του κοινού είναι ο στρατός και η εκκλησία....
μετά την πλήρη απογοήτευση στα πρόσωπα των πολιτικών ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο αγαπητοί συμπολίτες???διαλέχτε...Χούντα ή Μουτζαχεντίν... τον συνδυασμό τον φοβάμαι...
Posts προς Θεσσαλονικείς