-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Όσο για τα linux και εκεί δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Και αν μαζευτούμε πολλές εδώ στα mac και αρχίσουν να εξαπλώνονται οι ιοί μάλλον θα την κάνω προς τα linux και εγώ.
τα linuxes
πλακα κανω -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Το κουράσαμε το θέμα. Τέσπα. Έτσι και αλλιώς πρέπει να το πληρώσεις το little snitch. Να δώσεις 30 ευρώ και κάθε τρεις και λίγο θα σου ζητάει άλλα τόσα για τα updates του για να είσαι 80% σίγουρος ότι τα σπασμένα προγράμματα δε θα σου κλειδώσουν..... δε το συνιστώ.Δεν το κουράσαμε, το ξεφτιλίσαμε αλλά μια χαρά το βρίσκω έτσι.
Ωραία λοιπόν. Έχω ένα πρόγραμμα που για να συνεχίσω να το τρέχω δεν πρέπει να επικοινωνήσει με το internet. Τι μου συστήνεις να κάνω αν θέλω να το χρησιμοποιώ και δεν τόχω αγοράσει;
Να του βάζω τρικλοποδιά κάθε φορά που θα ξεκινάει το ταξιδάκι για το ρούτερ ή να κοιτάω τα bank statements;
Η άποψή σου για τα προγράμματα που χρησιμοποιείς ή όχι, για τις θέσεις σου ως προς το θέμα της ασφάλειας στους υπολογιστές κλπ. είναι σεβαστές μιας και τα εφαρμόζεις στον δικό σου υπολογιστή και όχι στο δικό μου.
Επιμένω όμως ότι στην ερώτηση που έγινε, για το πως θα αποφύγει κάποιος να του κλειδώσουν κάποια προγράμματα, σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση η απάντηση δεν είναι:
Κοιτάμε τα bank statements και προσέχουμε που πάμε στο internet...
Και είπαμε, τα προγράμματα είναι να κάνουν άλλες δουλειές και ΟΧΙ να διαγράφουν την ηλιθιότητα. Ο ηλίθιος θα παραμείνει ηλίθιος. Οι υπόλοιποι θα είναι καλυμμένοι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κατεβάζεις και το little snitch σπασμένο.ps. Απο τα πιο βασικά προγράμματα σε ένα mac.
Από τα πρώτα που εγκαθιστώ
Μου αρέσει να δοκιμάζω προγράμματα τα οποία όμως δεν κρατάω καιρό, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα αγοράσω. Για πολλά από αυτά είναι απαρραίτητο. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το κουράσαμε το θέμα. Τέσπα. Έτσι και αλλιώς πρέπει να το πληρώσεις το little snitch. Να δώσεις 30 ευρώ και κάθε τρεις και λίγο θα σου ζητάει άλλα τόσα για τα updates του για να είσαι 80% σίγουρος ότι τα σπασμένα προγράμματα δε θα σου κλειδώσουν..... δε το συνιστώ.
Δεν το κουράσαμε, το ξεφτιλίσαμε αλλά μια χαρά το βρίσκω έτσι.
Ωραία λοιπόν. Έχω ένα πρόγραμμα που για να συνεχίσω να το τρέχω δεν πρέπει να επικοινωνήσει με το internet. Τι μου συστήνεις να κάνω αν θέλω να το χρησιμοποιώ και δεν τόχω αγοράσει;
Να του βάζω τρικλοποδιά κάθε φορά που θα ξεκινάει το ταξιδάκι για το ρούτερ ή να κοιτάω τα bank statements;
Η άποψή σου για τα προγράμματα που χρησιμοποιείς ή όχι, για τις θέσεις σου ως προς το θέμα της ασφάλειας στους υπολογιστές κλπ. είναι σεβαστές μιας και τα εφαρμόζεις στον δικό σου υπολογιστή και όχι στο δικό μου.
Επιμένω όμως ότι στην ερώτηση που έγινε, για το πως θα αποφύγει κάποιος να του κλειδώσουν κάποια προγράμματα, σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση η απάντηση δεν είναι:
Κοιτάμε τα bank statements και προσέχουμε που πάμε στο internet...
Και είπαμε, τα προγράμματα είναι να κάνουν άλλες δουλειές και ΟΧΙ να διαγράφουν την ηλιθιότητα. Ο ηλίθιος θα παραμείνει ηλίθιος. Οι υπόλοιποι θα είναι καλυμμένοι.
Δε χρειάζεται να προσβάλεις.
Ok έχεις δίκιο. Δε κολλήσω άλλο για το little snitch.
Άντε τέλος από μένα.... σας κούρασα αρκετά.
bb -
Είναι η γνώμη μου, δεν προσβάλω κανέναν.
Αναφέρεις συνεχώς χρήστες που πατάνε allow όπου νάναι. Ε αυτοί δεν σώζονται με τίποτα.
Το άτομο που πατάει allow σε ότι του πεταχτεί, που βάζει την υπογραφή του (ας μην συνεχίσω) όπου νάναι κλπ. θεωρώ ότι κινείται ηλίθια και όχι υπεύθυνα και το θεωρώ επικίνδυνο. -

-
Μπορω να κατεβασω Απο κάποιο τορεντ τα office για Mac???
Θέλει κάτι ιδιαίτερο η διαδικασία;; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια χαρά έγιναν τα τελευταία 3 updates στο office 2008.εννοειται, απλα δε μπορουσα να πω με σιγουρια για τα mac, λογικο ομως ειναι να ισχυει κι εκει το ιδιο
μαλλον δεν πολυνοιαζονται για το κλειδι σου
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μηπως γνωρίζετε αν τα μηνύματα από το tade@me.com μπορώ να τα παίρνω σε outlook? Και αν ναι οι ρημαδορυθμίσεις που είναι ?Incoming mail server: mail.mac.com
outgoing: smtp.me.com:tade
port: 993
use sslΑυτά νομίζω χρειάζονται.
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος το dashboard ή μέρος αυτού (π.χ. το ημερολόγιο) να φαίνεται μονίμως στο desktop (όπως στα 7 π.χ.);
-
Μηπως γνωρίζετε αν τα μηνύματα από το tade@me.com μπορώ να τα παίρνω σε outlook? Και αν ναι οι ρημαδορυθμίσεις που είναι ?
Incoming mail server: mail.mac.com
outgoing: smtp.me.com:tade
port: 993
use sslΑυτά νομίζω χρειάζονται.
Eυχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος το dashboard ή μέρος αυτού (π.χ. το ημερολόγιο) να φαίνεται μονίμως στο desktop (όπως στα 7 π.χ.);Για δες από amnesty widgets το singles. Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνεις.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος το dashboard ή μέρος αυτού (π.χ. το ημερολόγιο) να φαίνεται μονίμως στο desktop (όπως στα 7 π.χ.);
Για δες από amnesty widgets το singles. Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνεις.
To superdocker προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις καινούργια widgets
http://mac.softpedia.com/progDownload/S ... 30474.html
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για δες από amnesty widgets το singles. Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνεις.
To superdocker προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις καινούργια widgets
http://mac.softpedia.com/progDownload/S ... 30474.html
Θα του ρίξω μια ματιά, μιας και κατά καιρούς χρησιμοποιώ widgets στο desktop σαν standalone apps.
Με το singles ακριβώς αυτό κάνεις. Δε σου κατεβάζει καινούρια widgets, απλά κάνεις app οποιοδήποτε widget σου αρέσει (που ήδη το έχεις) και θες να τόχεις μόνο του στο desktop. ( on top ή στο background και με δυνατότητα ρύθμισης του opacity)
-
Ξέρει κανείς κανέναν σοβαρό private torrent tracker που να έχει και apps για mac;
-
Ξέρει κανείς κανέναν σοβαρό private torrent tracker που να έχει και apps για mac;Torrentleech.org
Είναι με πρόσκληση όμως και δυστυχώς δεν έχω. -
Tazz και fog ευχαριστώ.
Δοκίμασα το superdocker αλλά δεν κατάφερα τίποτα Περιγράφει το πως γίνεται αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος και τελικά δεν συμβαίνει τίποτα Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο (expose ή spaces π.χ.);
Θα δοκιμάσω και το singles όταν το 'εντοπίσω'.edit: prof προς στιγμήν νόμισα πως ποστάρισα σε λάθος τόπικ (βλέποντας την υπογραφή σου)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...edit: prof προς στιγμήν νόμισα πως ποστάρισα σε λάθος τόπικ (βλέποντας την υπογραφή σου)
EDIT: έχει δοκιμάσει/καταφέρει κανείς να δουλέψει το ρημαδοfacetime μεταξύ ενός Μακ και ενός iphone 4? Ενώ αποδέχεται το facetime ως επιλογή στο τηλέφωνο, προσπαθώ να με καλέσω από τον υπολογιστή αλλά μου λέει ότι ο τάδε δεν έχει facetime. Μήπως δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας η υπηρεσία?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
edit: prof προς στιγμήν νόμισα πως ποστάρισα σε λάθος τόπικ (βλέποντας την υπογραφή σου)
EDIT: έχει δοκιμάσει/καταφέρει κανείς να δουλέψει το ρημαδοfacetime μεταξύ ενός Μακ και ενός iphone 4? Ενώ αποδέχεται το facetime ως επιλογή στο τηλέφωνο, προσπαθώ να με καλέσω από τον υπολογιστή αλλά μου λέει ότι ο τάδε δεν έχει facetime. Μήπως δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας η υπηρεσία?
Σε μένα λειτουργεί μια χαρά πάντως. Έχεις ξανακάνει facetime με το i4 άλλη φορά (δηλαδή μεταξύ δύο τηλεφώνων);
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα δοκιμάσω και το singles όταν το 'εντοπίσω'.Για 2-3 μέρες θα το έχω εδώ.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...