-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Υπενθύμιση: όταν ο Χ'γάκης έδινε 500 εκ., ο ΓΑΠ ωρυόταν ότι αυτό δεν είναι σωστό*.- Το σωστό έλεγε, είναι να δωθούν 1000.
Δε ξερω αν ζητουσε να δοθουν 1000 αλλα τα χαρακτηριζε 'ψιχουλα' αναμεσα στους λυγμους απο τα δακρυγονα των Δεξιων ΜΑΤ στο λιμανι του Πειραια που παραδοξως μονο αυτον πειραξαν στα ματια.
Kαι επειδη ηταν 'λιγα' καρφωσε την υποθεση στην ΕΕ.
Να μαθουν οι παλιοφασιστες οι Δεξιοι...Τα μαθατε τα νεα??
Η ενεργειακη επενδυση( http://www.skai.gr/news/opinions/article/152737/poia-einai-i-ependysi-ston-astako-apo-to-katar-/ ) στον Αστακο, αυτη ντε που μας ειχανε ζαλισει τα @@ οτι θα φαμε με χρυσα κουταλια απαξ και γινει και για την οποια ειχε ταξιδεψει ο Αδερφος Νικολακης με το πρωθυπουργικο τζετ μεχρι το Καταρ, τελικα δε θα γινει γιατι οι Καταραμενοι την εκριναν ασυμφορη.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... on-astako/ -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Να κάνω μια αφελής ερώτηση. Για την συγκεκριμένη είδηση, όταν πέσει το πρόστιμο από την Ε.Ε. για παράνομη χρήση των κοινοτικών πόρων, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί κάποιος? Δηλαδή εδω χρεώθηκε το δημόσιο κάμποσες εκατοντάδες εκατομμύρια σε πρόστιμα επειδή κάποιοι θέλησαν να κάνουν κομματική πολιτική με παράνομο τρόπο. Δεν θα πρέπει τώρα να αναλάβουν και τις ευθύνες? Μόνο σε εμένα φαίνεται αυτονόητη αυτή η σκέψη?μα τους τιμώρησε ο λαός στις εκλογές.....όλοι αυτοί στα παράθυρα μοιρολογούν επαναλαμβάνοντας 'αναλάβαμε το πολιτικό κόστος'
το θέμα είναι πότε θα ξεσηκωθεί αυτός ο λαός να τους γ@μήσει αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος για τη διακόρευση για να μην πω, ανασκολόπιση...
-
Eκπομπάρα χθες ο Σαββίδης στην ΕΤ3...!!! Κι όμως έχω την υποψία οτι τα άλλα κανάλια με τα σκουπίδια τους, χτύπησαν δυνατά νουμερα, σε αντίθεση με τη συγκεκριμμένη εκπομπη...
-
Προφητεία ή συνομωσία ?
http://www.youtube.com/watch?v=4ewoiiJd ... _embedded#!
Παρακολουθήστε τι λέει ο Καρατζαφέρης το 2000!!!!!!
- πέφτει ο Σημίτης
- διάδοχος του ο Παπανδρέου
- κυβερνάει η νδ για 3-4 χρόνια
- πρωθυπουργός ο Παπανδρέου
- κατάργηση 13ου και 14ου μισθού
- συνεκμεταλλεύση στο Αιγαίο
-
Αν πρόσεξες τα περί μισθών κλπ αναφέρει ότι προβλέπονταν ούτως ή άλλως λόγω ΟΝΕ και όχι προφητείας για ΔΝΤ.
Τώρα περί Γιωργάκη ήταν σαν να λέει κάποιος επί παντοκρατορίας του γαύρου στη μπάλα 'Να μου το θυμηθείτε, θα ξαναπάρει πρωτάθλημα ο βάζελος...' κοινώς χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Η συνεκμετάλλευση Αιγαίου είναι άλλο ένα στανταράκι που το παίζουν τα εκάστοτε προπατζίδικα εδώ και χρόνια.
Μια παρόμοια θεωρία συνομωσίας ήθελε πέρσυ ήττα Καραμανλή αλλά... άνοδο της Ντόρας της εξερευνήτριας στην ηγεσία της ΝΔ. Ο Καλαματιανός πώς προέκυψε;Κι ένα αφιερωμένο στον tasosdev. Η μόνη φορά που θα μπορούσε να συμφωνήσει με τον Πλεύρη sr.
http://www.youtube.com/watch?v=LWto_doA ... re=related
-
ε αυτό ακριβώς... σιγά το τρομερό σενάριο δλδ
-
Σημερα το πρωϊ οι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι 'δημοσιογραφοι' των Αλαφουζων (Πορδοσαλτε και σια) εβγαλαν καποια κυρια(;) η οποια ηταν λεει, Προεδρος των Ελληνων στο Παρισι για να μας μιλησει για τις απεργιες στη Γαλλια.
Η εν λογω κυρια (?) εριξε το σχετικο κλαυθμο και οδυρμο για τους κακους απεργους που κλεινουν τους δρομους και διωχνουν τους τουριστες, τους κακους φορτηγατζηδες που δε κανουν διανομη καυσιμων κλπ κλπ, σιχτηρισε τους κακους πολιτικους που δεν εδωσαν λυση στο προβλημα εδω και 20 χρονια στο τελος ευχαριστησε το Θεο που, ευτυχως, βρεθηκε αυτος ο καλος ανθρωπας ο Σασρκοζι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε λυση στο προβλημα.
Κατα τη κυρια(??) το προβλημα συνίσταται στο οτι
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανθρωποι ζουνε περισσοτερο και τα ταμεια αναγκαζονται να πληρωνουν συνταξεις για πολλα χρονια!!!!!
Αφου τελειωσε η κυρια(???) τα Αλαφουζοπουλα (Πορδοσαλτες και σια) αυτοϊκανοποιηθηκαν θαυμαζοντας το συγκροτημενο και απλο τροπο με τον οποια η κυρια(????) παρουσιασε το προβλημα.Αξιος ο μισθος σας Αλαφουζοκολαριοι.
Αφου διαπιστωσατε το προβλημα οτι δηλ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανθρωποι ζουν περισσοτερο καντε τη αυριο και μια εκπομπη προτεινοντας την υποχρεωτικη θανατωση των ανθρωπων στα 70 ωστε να μην ναναγκαζονται τα ταμεια να πληρωνουν συνταξεις για πολλα χρονια.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eκπομπάρα χθες ο Σαββίδης στην ΕΤ3...!!! Κι όμως έχω την υποψία οτι τα άλλα κανάλια με τα σκουπίδια τους, χτύπησαν δυνατά νουμερα, σε αντίθεση με τη συγκεκριμμένη εκπομπη...Tην είδα. Πράγματι ωραία, ως συνήθως.
-
Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι...
Θα χρειαστούν κάποια επιπλέον μετράκια για 700μύρια
350 για να καλύψουν την υστέρηση στα έσοδα απο τέλη ταξινόμησης σε αυτοκίνητα και
άλλα 350 για παράνομες επιδοτήσεις σε αγρότες.Βεντούζα πάει
-
**Δήλωση καταπέλτης μέλους της ΕΚΤ για τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε την κρίση χρέους της χώρας **
Δήλωση καταπέλτης για τον τρόπο που αντιμετώπισε την οικονομική κρίση η ελληνική κυβέρνηση έκανε ο Lorenzo Bini Smaghi μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Lorenzo Bini Smaghi στην Ρώμη στις 14 Οκτωβρίου 2010 στην ημερίδα Aspen Transatlantic Dialogue με θέμα “Western Democracies under Pressure”, ο αξιωματούχος της ΕΚΤ ανέφερε κατά λέξη τα ακόλουθα«Στην Ευρώπη – για να πάρουμε να άλλο παράδειγμα – εάν η ελληνική κυβέρνηση είχε αποφασίσει να παρέμβει με διορθωτικά μέτρα από το Φθινόπωρο του 2009, έχοντας μόλις ανακαλύψει την τρύπα στον προϋπολογισμού που είχε αφήσει η προκάτοχος της, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την κρίση εθνικού χρέους καθώς και το δραστικό πρόγραμμα προσαρμογής, το οποίο έπρεπε να εφαρμόσει τότε, κάτω από την πίεση των αγορών».
Ακολουθεί το αγγλικό κείμενο για του λόγου το αληθές «In Europe – to take another example – if the Greek government had decided to intervene with corrective action as early as autumn 2009, having just discovered the budget hole left by its predecessor, it could have avoided the sovereign debt crisis and the drastic adjustment programme which it then had to put in place under pressure from the markets» ενώ ολόκληρη η ομιλία του Lorenzo Bini Smaghi βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, http://www.ecb.int/press/key/date/2010/ ... 14.en.html.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=160
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι...
Θα χρειαστούν κάποια επιπλέον μετράκια για 700μύρια
350 για να καλύψουν την υστέρηση στα έσοδα απο τέλη ταξινόμησης σε αυτοκίνητα και
άλλα 350 για παράνομες επιδοτήσεις σε αγρότες.Βεντούζα πάει
Αυτα για τους αγροτες δεν νομιζω να τα πληρωσουμε,θα παιξει πολυ παραταση.
Με το πετρέλαιο θερμανσης μπορουμε να βγαλουμε πολυ ευκολα μια 500αρα εκατομμυρια σε ενα χρονο -
dream on cpp...
Οτι μετρα κ να βαλουν πλεον λιγοτερα θα εισπραττουν αφου ο κοσμος λεφτα δεν εχει...
Οσο θα πεφτει η αγορα τοσο θα υπαρχει και η περιφημη υστερηση στα εσοδα...Το παιχνιδι ειναι χαμενο εδω και ενα χρονο απο τοτε που ξεκινησαν να ανεβαινουν οι φοροι...
Ολα τα αλλα ειναι σωστα, οταν μπηκε στο παιχνιδι το ΦΠΑ, βενζινες κλπ πηραμε την κατω βολτα...Δεν προκειται να υπαρξει αναπτυξη διοτι δεν υπαρχουν αμυαλοι να επενδυσουν εδω..
Απλα θα αρχισει να πεφτει ξεπουλημα απο γη μεχρι ΔΕΚΟ κλπ για να συντηρειται η παρουσα κατασταση..
So simple.. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σημερα το πρωϊ οι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι 'δημοσιογραφοι' των Αλαφουζων (Πορδοσαλτε και σια) εβγαλαν καποια κυρια(;) η οποια ηταν λεει, Προεδρος των Ελληνων στο Παρισι για να μας μιλησει για τις απεργιες στη Γαλλια.Η εν λογω κυρια (?) εριξε το σχετικο κλαυθμο και οδυρμο για τους κακους απεργους που κλεινουν τους δρομους και διωχνουν τους τουριστες, τους κακους φορτηγατζηδες που δε κανουν διανομη καυσιμων κλπ κλπ, σιχτηρισε τους κακους πολιτικους που δεν εδωσαν λυση στο προβλημα εδω και 20 χρονια στο τελος ευχαριστησε το Θεο που, ευτυχως, βρεθηκε αυτος ο καλος ανθρωπας ο Σασρκοζι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε λυση στο προβλημα.
Κατα τη κυρια(??) το προβλημα συνίσταται στο οτι
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανθρωποι ζουνε περισσοτερο και τα ταμεια αναγκαζονται να πληρωνουν συνταξεις για πολλα χρονια!!!!!
Αφου τελειωσε η κυρια(???) τα Αλαφουζοπουλα (Πορδοσαλτες και σια) αυτοϊκανοποιηθηκαν θαυμαζοντας το συγκροτημενο και απλο τροπο με τον οποια η κυρια(????) παρουσιασε το προβλημα.Αξιος ο μισθος σας Αλαφουζοκολαριοι.
Αφου διαπιστωσατε το προβλημα οτι δηλ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανθρωποι ζουν περισσοτερο καντε τη αυριο και μια εκπομπη προτεινοντας την υποχρεωτικη θανατωση των ανθρωπων στα 70 ωστε να μην ναναγκαζονται τα ταμεια να πληρωνουν συνταξεις για πολλα χρονια.
Θα προσπαθήσω να μάθω ποια είναι αυτή η κυρία, νομίζω θα έχει ενδιαφέρον
Κανα όνομα τπτ συγκράτησες ? παρουσιαστικό ?
(έχει γούστο να είναι η διευθύντρια του ελληνικού σπιτιού στην εστία )
-
Πρόεδρος πάντως της Ελληνικής Κοινότητας (Maison de la Grèce, 9, rue Mesnil) είναι νομίζω ο Κακούρος αλλά ίσως ασχολείται και η γυναίκα του
@mirage
Πρόεδρος της ΕΠΕΣ ποιος είναι σήμερα ; Παρατάξεις πως είναι μοιρασμένες στο ΔΣ ;
Μετά το Γιωτόπουλο πήγαν όλα κατά διαόλου -
ε πες μας τίποτα για τον εν λόγω, a propos πάντα
-
Δεν ξέρω αν θα σε στενοχωρήσω αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι είμαι λίγο νεότερος απ'όσο νομίζεις : ο Γιωτόπουλος ήταν στο Παρίσι πριν το 65 κι εγώ έφτασα Παρίσι το 1996 μέχρι το 2003, δε λες ότι συμπέσαμε κι όλας
Δες εδώ viewtopic.php?f=13&t=29533&start=2655, επίσης ο τότε πρόεδρος της ΕΠΕΣ ήταν συγκάτοικός μου και το δούλεμα έπεφτε βροχή : βλ. ο διάδοχος του Γιωτόπουλου κλπ (αν και δε νομίζω ότι ο Γιωτόπουλος ήταν ποτέ πρόεδρος ).
Επίσης γνώριζα το Δ. Σκαρπαλέζο (καθηγητής πανεπιστημίου, μαθηματικός) ο οποίος είχει εμφανιστεί στις εφημερίδες ως ο κουκουλοφόρος καθοδηγητής της 17Ν. Το γέλιο που έπεφτε ήταν απίστευτο γιατί ο Σκαρπαλέζος δεν λέει το 'ρ', το λέει 'γ' οπότε ήταν χοντρή μ@λακία να είναι κουκουλοφόρος στις μαζώξεις της 17Ν γιατί τον αναγνωρίζεις από χλμ μόλις απλά ανοίξει το στόμα του. Καταλαβαίνεις τί γινόταν όταν διαβάζαμε τα δημοσιεύματα που τον 'φωτογράφιζαν' ως κουκουλοφόρο καθοδηγητή της 17Ν. Γκούγκλισε περί Σκαρπαλέζου να δεις ( και ο πατέρας του ήταν διάσημος νευρολόγος καθηγητής).
Άλλα ενδιαφέροντα περί Σκαρπαλέζου από κοντά -
Κουτσάν δεν έχω ιδέα πρέπει να το ψάξω. Πάντως η κυρία υποψιάζομαι πως είπε μαλακίες. Εμένα η ζωή μου κυλάει σχεδόν ομαλά, εντάξει ψιλοταλαιπωρούμαι αλλά δεν τα έχω βάψει μαύρα όπως και κανένας Γάλλος. Μέχρι σήμερα άλλωστε η κοινή γνώμη είναι με τους απεργούς.
-
Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΕΙ ότι η απεργία στη Γαλλία αναφέρεται στο γενικότερο συνταξιοδοτικό και όχι στο να διατηρηθούν κλαδικά, συντεχνιακά και εχθρικά προς την κοινωνία και την οικονομία προνόμια λίγων.
Επαναλαμβάνω: η απεργία στη Γαλλία αναφέρεται στο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ.
Συνεχίστε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΕΙ ότι η απεργία στη Γαλλία αναφέρεται στο γενικότερο συνταξιοδοτικό και όχι στο να διατηρηθούν κλαδικά, συντεχνιακά και εχθρικά προς την κοινωνία και την οικονομία προνόμια λίγων.Επαναλαμβάνω: η απεργία στη Γαλλία αναφέρεται στο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ.
Συνεχίστε παρακαλώ.
Nα ενημερώσω πως στην Μασσαλία οι ναυτεργάτες απεργουσαν ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ,και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν αυτά που θέλανε.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δεν τα γνώριζα όλα αυτά -
http://www.google.gr/search?hl=el&safe= ... =&gs_rfai=
Τελικά χρειάζεται ελληνικός δάκτυλος για να καπελωθεί μια απεργία.
Αυτό που έγραψες παραπάνω 'Μέχρι σήμερα άλλωστε η κοινή γνώμη είναι με τους απεργούς' το ανέφερες δηλαδή για τους συγκεκριμένους στη Μασσαλία; Υπάρχει κάποια δημοσκόπηση ειδικά γι' αυτούς ή είναι η προσωπική σου αίσθηση;
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!