-
Θα προτιμούσα να σε δω σαν Μποτρίνι αλλά για λέγε...
-
Οκ θα το κάνουμε αλά Gordon Ramsey. Ποιος τον χέζει τον Μποντρίνι... γνήσια πράγματα!
Πρώτα από όλα, αυτή η γαμημένη φωτογραφία θέλει λίγο γαμημένο φως ακόμα...
Τόσο σκοτεινή δεν θα την έβγαζε ούτε η γιαγιά μου στο γαμημένο αυτόματο!Το που θα βάλεις το πουλί σου, είναι δικό σου θέμα.
Είτε το βάλεις στην άκρη, είτε το βάλεις στο κέντρο, είναι το ίδιο σωστό...Τώρα, προσωπικά θα ήθελα να βάλεις αυτό το γαμώπουλο κάτω δεξιά...
Photoshop ξέρεις, κάνε το. Μην είσαι χαμένος.Α! ακόμα κάνε λίγο crop για να το φέρεις πιο κοντά... έτσι το πουλί σου θα δείχνει μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Α! ακόμα κάνε λίγο crop για να το φέρεις πιο κοντά... έτσι το πουλί σου θα δείχνει μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:

ανέμπνευστη φωτογραφία
- απαράδεκτο φόντο
- δεν με αρέσει το καδράρισμα
- έπρεπε να παίξεις λίγο με τον φωτισμό και το βάθος πεδίου
1 βήμα μπροστά και 3 πίσω κάνεις άμα ποστάρεις τέτοιες φωτό
-
Ψιτ, εγω ειμαι ο Μουρατήδης της παρέας!θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιον άλλον.
ο Μουράτ αρέσκεται στα αγοράκια θες να σου βγει το όνομα ? -
Οκ θα το κάνουμε αλά Gordon Ramsey. Ποιος τον χέζει τον Μποντρίνι... γνήσια πράγματα!Πρώτα από όλα, αυτή η γαμημένη φωτογραφία θέλει λίγο γαμημένο φως ακόμα...
Τόσο σκοτεινή δεν θα την έβγαζε ούτε η γιαγιά μου στο γαμημένο αυτόματο!Το που θα βάλεις το πουλί σου, είναι δικό σου θέμα.
Είτε το βάλεις στην άκρη, είτε το βάλεις στο κέντρο, είναι το ίδιο σωστό...Τώρα, προσωπικά θα ήθελα να βάλεις αυτό το γαμώπουλο κάτω δεξιά...
Photoshop ξέρεις, κάνε το. Μην είσαι χαμένος.Α! ακόμα κάνε λίγο crop για να το φέρεις πιο κοντά... έτσι το πουλί σου θα δείχνει μεγαλύτερο.
OK, το γαμοκατάλαβα!
edit: Απορία... Δίνοντας παραπάνω φως, δε θα χανόταν κάπως αυτή η έντονη αντίθεση που δημιουργείται?
-
Κώστα να σου πω την ταπεινή μου άποψη
Ωραία χρώματα, αλλά σαν φωτό δε μου λέει κάτι. αυτό βέβαια μη το παίρνεις αρνητικά γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό. υπάρχουν φωτό που σε μένα λένε πολλά αλλά στους άλλους τπτ. -
Οκ θα το κάνουμε αλά Gordon Ramsey. Ποιος τον χέζει τον Μποντρίνι... γνήσια πράγματα!Πρώτα από όλα, αυτή η γαμημένη φωτογραφία θέλει λίγο γαμημένο φως ακόμα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OK, το γαμοκατάλαβα!edit: Απορία... Δίνοντας παραπάνω φως, δε θα χανόταν κάπως αυτή η έντονη αντίθεση που δημιουργείται?
Όχι, άκου τι κάνεις...
Το κάνεις 2-3 στοπ πιο φωτινό... και έπειτα ανεβάζεις το contrast.
Με το που ανεβάσεις το contrast θα χάσει λίγο απο την φωτινότητα μεν αλλά εσένα δεν σε νοιάζει δε γιατί ήδη είσαι 1 στοπ επάνωΈτσι και φωτινό είναι και με μεγάλη αντίθεση.
-
OK, το γαμοκατάλαβα!
edit: Απορία... Δίνοντας παραπάνω φως, δε θα χανόταν κάπως αυτή η έντονη αντίθεση που δημιουργείται?
Όχι, άκου τι κάνεις...
Το κάνεις 2-3 στοπ πιο φωτινό... και έπειτα ανεβάζεις το contrast.
Με το που ανεβάσεις το contrast θα χάσει λίγο απο την φωτινότητα μεν αλλά εσένα δεν σε νοιάζει δε γιατί ήδη είσαι 1 στοπ επάνωΈτσι και φωτινό είναι και με μεγάλη αντίθεση.
Eντάξει με τα τεχνικά. Προτεινόμενος για πούλο από το τοπικό είναι ή όχι
-
Όχι ακόμα βρε συ
Πρώτα θα δούμε την ¨πειραγμένη¨ φωτογραφια του και μετά
-
αυτή δεν είναι δική μου, την τράβηξε ο παπαράτσι htanso21

Uploaded with ImageShack.us
-
Αποκλείεται να την τράβηξε ο Θάνος.
Κρίνοντας από το είδος του βρακιού, η φωτο αυτή πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 χρόνια πριν.Θάνο, δεν προλαβαινω αυτη τη στιγμη ν' ασχοληθώ βρε συ...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτή δεν είναι δική μου, την τράβηξε ο παπαράτσι htanso21

Uploaded with ImageShack.us
Πολύ ωραία φωτο με σωστό καδράρισμα. Εστιάζεις κατευθείαν στο θέμα.
Παπαράτσι από ποια άποψη? Κρι-(η)-τική (εκ του Σεφερλέως βεβαίως-βεβαίως) ή φωτογραφική (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω)
-
εγώ ένιωσα την επιθυμία να εκθέσω την δουλειά του καλλιτέχνη.
οποιαδήποτε διευκρίνηση μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει. -
Να βαλω και εγω ο καρχαριος μια http://picasaweb.google.com/lh/photo/UQ ... directlink Βαρατε ελευθερα.
-
Χωρίς να είμαι ειδικός στις φωτό το τοπίο αυτό μου θύμησε μια φυσιολατρική εξόρμηση προς Προυσσο ,Καρπενησι΄που έφαγα το κρύο της αρκούδας και έψαχνα λίγο ήλιο να ζεσταθώ!
Θα έλεγα ότι είναι φωτογραφία ελπίδας. -
Λιγο εξω απο την Καλαματα στο δρομο για Σπαρτη, κοντα στην Αλαγονια και κατακαλοκαιρο. Ασχετο, υπαρχει καποιο προγραμμα που να μικραινει την αναλυση στις φωτο ?
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτή δεν είναι δική μου, την τράβηξε ο παπαράτσι htanso21Ρε ψεύτη!
Σωστά είπε ο Ταύρος, αυτή ΔΕΝ είναι δικιά μου.Μπορεί να βγάζω μοντέλα, αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι είμαι και παπαράτσι...
Πέρα απο την κάθε πλάκα. Ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν θα γίνω παπαράτσι...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Να βαλω και εγω ο καρχαριος μια http://picasaweb.google.com/lh/photo/UQ ... directlink Βαρατε ελευθερα.Μου αρέσει!
Μου αρέσει το πως περνάει το φως μέσα από τις φυλλωσιές των δέντρων.
Αλλά θα ήθελα να ήσουν μισό μέτρο αριστερά για να μην μπαίνουν στο πλάνο σου με αυτό τον τρόπο τα φύλλα που είναι πάνω δεξιά. Επίσης θα την ήθελα ένα στοπ (αν όχι δυο) υποφωτισμένη και με παραπάνω αντίθεση για να δώσει ένα πιο θεαματικό αποτέλεσμα το φως.
Ακόμα αν βλέπω καλά, πρέπει να είχε αρκετή υγρασία;
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...