-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(ελπίζω η διαχειριστική ομάδα να έχει humor. )
Επειδή διαθέτουμε και από αυτό, θα το ξανακάνουμε Nikos147.
ΥΓ Νίκο αποφάσισε ένα nick το όποιο όμως δεν θα αλλάξει ξανά. Ναι, δεν είμαστε τόσο κακοί, μάλλον συμβαίνει κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.
-
tip: nikosM5
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή διαθέτουμε και από αυτό, θα το ξανακάνουμε Nikos147.
(θα ήταν πολύ 'μπροστά'. Θα πάθαινε πλάκα μετά το 1ο του post )
πολυ-συμπαθή μου και συμπατριώτη mod,αν το και σκίσαμε το topic, να πω στο κάτω-κάτω...και τι έγινε αν κάποιοι (ελάχιστοι) χρήστες ζητάνε να αλλάξουν nickname κάθε 2-3-5 χρόνια?
Ας μην είμαστε/είσαστε και τόσο 'κακούληδες' ( ).
Αν δείτε ότι γενικεύει το φαινόμενο, το 'κόβετε' και λήγει το θέμα.και για να επιστρέψω ontopic, μήπως να κάνουμε καμια λίστα?αδράνεια βλέπω.
ΥΓ:μπήκα σε σκέψεις να το αλλάξω κι εγώ το nickname μου σε κάβουραςΑ3.βρε λες?
-
-
nikosBMW nikospropelakias nikosBavaria κλπ είναι πιθανόν πάλι να λήξουν!
Ο λόγος αποφυγής συχνών αλλαγών υποθέτω ότι είναι κυρίως για να μην δημιουργείται θέμα ταυτοπροσωπίας. Δεν μπορεί κάποιος που βλέπω να γράφει καιρό σαν ΑΒΓ οπότε έχω αντιστοιχίσει το ύφος με το όνομα ξαφνικά να λέγεται ΒΓΑ και μετά κάτι άλλο κλπ. Και θεωρώ επιβεβλημένο να αναφέρει στην υπογραφή του για 6 μήνες το προηγούμενο όνομά του.Επιστρέφω στο θέμα. Έχει παρθεί κάποια απόφαση για την διαδρομή και τον τελικό προορισμό, το τμήμα της μέρας (και τη μέρα αν και μάλλον για Σάββατο) το ύφος (χαλαρό, ζωηρό, οικογενειακό), τις παράπλευρες δράσεις (καφέ, φαΐ, πικνίκ με bbq) κλπ;;
Εγώ δεν θέλω να εκφέρω άποψη γιατί η συμμετοχή μου ή όχι δεν εξαρτάται από κανέναν από τους παραπάνω λόγους (βασικά αν δω την τελευταία στιγμή ότι μπορώ όποτε το βάλετε δεν είμαι δύσκολος σχετικά με το πότε, που κλπ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Νίκο αποφάσισε ένα nick το όποιο όμως δεν θα αλλάξει ξανά. Ναι, δεν είμαστε τόσο κακοί, μάλλον συμβαίνει κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.**Nikos! ** (με το θαυμαστικό και κεφαλαίο Ν) ...γίνεται?
Απλό, λυτό κι απέριττο...και κρατάω υπογραφή για 6μήνες at least.
Ευχαριστώ παιδάκια
===========
Τώρα για τη βολτούλα μας. Να σας πω...μήπως να πηγαίναμε και για κανένα καρτάκι?
Φάση θα έχει πάντως κι αυτό.
Καλά ΟΚ...αν δε σας αρέσει, πάμε βολτούλα προς Νέα Μάκρη λέω εγώ...και φαγητάκι στη Πεντέλη.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα για τη βολτούλα μας. Να σας πω...μήπως να πηγαίναμε και για κανένα καρτάκι?
Φάση θα έχει πάντως κι αυτό.
Καλά ΟΚ...αν δε σας αρέσει, πάμε βολτούλα προς Νέα Μάκρη λέω εγώ...και φαγητάκι στη Πεντέλη.
βασικά 'καρτ', δεν ξέρω που έχει και να αξίζει να μπούμε για να τα πάρουμε.Ξέρω ότι θα έχει πλάκα, αλλά πχ του Αγ.Κοσμά τα κάρτ είναι ψόφια και κάνουν μόνο για να κάνεις βόλτα γύρω-γύρω την πίστα.
Εσύ βέβαια που έχεις δικό σου καρτ,μιλάς από άλλο επίπεδο, οπότε το μόνο που σε νοιάζει είναι η πίστα.@onyx!
βασικά εγώ το έθεσα ως πρόταση και προς το παρόν, ενεργή συμμετοχή βλέπω μόνο από τον Νίκο (οι άλλοι μπορεί απλώς να μην έχουν πρόβλημα ή να μην έχουν δει ότι κανονίζουμε).Γενικά μπορούμε να το πάμε για 'χαλαρή' βόλτα και μπορεί να καταλήξουμε για 'γρήγορη' αναλόγως τα κέφια.
Προσωπικά πρότεινα για καφέ, αλλά και για φαγητό πάλι μέσα είμαι (όσο μιλάμε για Σάββατο γιατί Κυριακή είμαι 'κλεισμένος' στο φαγητό και το απόγευμα ).
Ερώτηση (διερευνητική):
ποιοί έχουν PMR (ή αλλιώς walkie-talkie)? νομίζω θα ήταν χρήσιμα κι αυτά ώστε να μην σπάσει η παρέα στη διαδρομή (αν πάμε όλοι μπρος-πίσω κάπου πιο απομακρυσμένα).
Εγώ πχ έχω, αλλά να μιλάω μόνος μου ή στο βρόντο??μ@λ@κία δεν είναι? -
Γεια σου ρε Γιωργάρα!
Τα καρτ της Παλλήνης είναι εντάξει, έχουν και χρόνους και θα έχει πλάκα...στον Άγιο Στέφανο δεν έχω κάνει με νοικιάρικα. Καλά φαίνονται. Δε θα κάνω με το δικό μου βρε συ...εννοείται αυτό
Τώρα αν πάμε βολτούλα...είμαι μέσα ΟΠΟΤΕ θέλετε, φτάνει να μην είναι ΣΚ F1 ε?
PMR έχω!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γεια σου ρε Γιωργάρα!Τα καρτ της Παλλήνης είναι εντάξει, έχουν και χρόνους και θα έχει πλάκα...στον Άγιο Στέφανο δεν έχω κάνει με νοικιάρικα. Καλά φαίνονται. Δε θα κάνω με το δικό μου βρε συ...εννοείται αυτό
Τώρα αν πάμε βολτούλα...είμαι μέσα ΟΠΟΤΕ θέλετε, φτάνει να μην είναι ΣΚ F1 ε?
PMR έχω!
Νομίζω αυτό το Σ/Κ δεν έχει τίποτα από F1.το επόμενο είναι...
Πάμε στα καρτ να σας ρίξω όλους από 5 γύρους (πίττα μ' απ' όλα )...
Ωραίος με το PMR.
Είχα πάρει ένα σετ με ένα φίλο επειδή πηγαίναμε συχνά εκδρομές 'μπρος-πίσω' με τα αμάξια μας και μου έμεινε.
Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει, έχω ρίξει πολύ γέλιο ενώ και σε μεγάλες διαδρομές η παρέα δεν 'σπάει' επειδή πάμε με διαφορετικά αμάξια. -
Προλαβαίνουμε να οργανωθούμε για αυτό το ΣΚ? ...το βράδυ έχω μόνο μια υποχρέωση, λογικά θα είμαστε πίσω όμως.
Αλλιώς πάμε για το παράλλο...να μαζέψουμε και κόσμο
Εγώ τα είχα πάρει γιατί είχαμε πάει ταξίδι με 3 αυτοκίνητα με τους γονείς μου (εγώ, bro, αυτοί) με συγγενείς κλπ, πάνω...στη Βόρεια Ελλάδα...και είχε πολύ πλάκα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Νίκο αποφάσισε ένα nick το όποιο όμως δεν θα αλλάξει ξανά. Ναι, δεν είμαστε τόσο κακοί, μάλλον συμβαίνει κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.**Nikos! ** (με το θαυμαστικό και κεφαλαίο Ν) ...γίνεται?
Απλό, λυτό κι απέριττο...Νομίζω με αντιγράφεις....εγώ έχω όνομα με θαυμαστικό στο τέλος...
Όπως είχε πει και κάποιος άλλος σκέφτομαι ότι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μπει άλλο όνομα που να μοιάζει τόσο με το δικό μου....
Το θέλεις με διάστημα ανάμεσα στο όνομα και το θαυμαστικό όπως το έχω εγώ ή κολλητό; Νομίζω το διάστημα προσφέρει ένα κατιτί! Ανεξαρτητοποιεί το όνομα και ενδυναμώνει το θαυμαστικό. -
...Κυριοι, επιστρεφω στο θεμα μας, και πιο συγκεκριμενα, αφου εχετε εκδηλωσει σε ενα βαθμο
τις προτιμησεις σας, **προτεινω συγκεντρωση στην Κεντρικη πλατεια της Παλαιας Πεντελης **(ερχομενοι απο την Λ. πεντελης, περνωντας το Ζαχαροπλαστειο/καφε του Μπακα και συνεχιζοντας ολο ευθεια στον κεντρικο δρομο μετα απο 2km φτανουμε σε μια μικρη πλατειουλα, περναμε το 'πετρινο του Σταματη' και κατοπιν συνεχιζοντας τον κεντρικο, βλεπουμε την εκκλησια στο δεξι μας χερι, στα 200μετρα συναντουμε την μεγαλη πλατεια, διασχιζουμε σχεδον την μιση και σταματαμε εκει που εχει αρκετο χωρο με πολλα παρκαρισμενα αυτοκινητα) στις 14:00, ημερα
Σαββατο 16 Οκτωβριου, ξεκιναμε 15λεπτα μετα, αφου εχουμε συγκεντρωθει πλεον, την ομορφη διαδρομη μεχρι την διασταυρωση για Αγιο Πετρο (στο σημειο που ειχαμε ανασυγκροτηθει στο γνωστο καφε με την ωραια θεα), κανουμε ενα 5λεπτο διαλειμμα, συνεχιζουμε προς Νεα Μακρη μεχρι να βγουμε λιγο πριν απο την διασταυρωση της Μαραθωνος, και κατοπιν γυρναμε παλι πισω, -αναλογως τα κεφια- ειτε στο γνωστο καφε, ειτε στην πλατεια της Παλαιας Πεντελης κατευθειαν για φαγητο/καφε/παγωτο.
Πως το βλεπετε?PS Καβουρα, το PMR θα φανει χρησιμο για να ειναι το 'κοπαδι' μαζεμενο...
Αν θελεις φερτο, να εχει απο ενα ο πρωτος και ο τελευταιος αντιστοιχα... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ΥΓ Νίκο αποφάσισε ένα nick το όποιο όμως δεν θα αλλάξει ξανά. Ναι, δεν είμαστε τόσο κακοί, μάλλον συμβαίνει κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.
**Nikos! ** (με το θαυμαστικό και κεφαλαίο Ν) ...γίνεται?
Απλό, λυτό κι απέριττο...Νομίζω με αντιγράφεις....εγώ έχω όνομα με θαυμαστικό στο τέλος...
Όπως είχε πει και κάποιος άλλος σκέφτομαι ότι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μπει άλλο όνομα που να μοιάζει τόσο με το δικό μου....
Το θέλεις με διάστημα ανάμεσα στο όνομα και το θαυμαστικό όπως το έχω εγώ ή κολλητό; Νομίζω το διάστημα προσφέρει ένα κατιτί! Ανεξαρτητοποιεί το όνομα και ενδυναμώνει το θαυμαστικό.Κολλητό...το κενό είναι registered σε σένα
...Κυριοι, επιστρεφω στο θεμα μας, και πιο συγκεκριμενα, αφου εχετε εκδηλωσει σε ενα βαθμο
τις προτιμησεις σας, **προτεινω συγκεντρωση στην Κεντρικη πλατεια της Παλαιας Πεντελης **(ερχομενοι απο την Λ. πεντελης, περνωντας το Ζαχαροπλαστειο/καφε του Μπακα και συνεχιζοντας ολο ευθεια στον κεντρικο δρομο μετα απο 2km φτανουμε σε μια μικρη πλατειουλα, περναμε το 'πετρινο του Σταματη' και κατοπιν συνεχιζοντας τον κεντρικο, βλεπουμε την εκκλησια στο δεξι μας χερι, στα 200μετρα συναντουμε την μεγαλη πλατεια, διασχιζουμε σχεδον την μιση και σταματαμε εκει που εχει αρκετο χωρο με πολλα παρκαρισμενα αυτοκινητα) στις 14:00, ημερα
Σαββατο 16 Οκτωβριου, ξεκιναμε 15λεπτα μετα, αφου εχουμε συγκεντρωθει πλεον, την ομορφη διαδρομη μεχρι την διασταυρωση για Αγιο Πετρο (στο σημειο που ειχαμε ανασυγκροτηθει στο γνωστο καφε με την ωραια θεα), κανουμε ενα 5λεπτο διαλειμμα, συνεχιζουμε προς Νεα Μακρη μεχρι να βγουμε λιγο πριν απο την διασταυρωση της Μαραθωνος, και κατοπιν γυρναμε παλι πισω, -αναλογως τα κεφια- ειτε στο γνωστο καφε, ειτε στην πλατεια της Παλαιας Πεντελης κατευθειαν για φαγητο/καφε/παγωτο.
Πως το βλεπετε?PS Καβουρα, το PMR θα φανει χρησιμο για να ειναι το 'κοπαδι' μαζεμενο...
Αν θελεις φερτο, να εχει απο ενα ο πρωτος και ο τελευταιος αντιστοιχα...ΜΕΣΑ!
-
Ποιοι αλλοι ειναι μεσα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποιοι αλλοι ειναι μεσα;θα ξανακάνω μία προσπάθεια να πάρω τον vellerefontis, αλλά κάποιο τεχνικό πρόβλημα με κρατάει 'μακρυά του' ( ).
Προς το παρόν 'βλέπω' ότι είμαστε 4 (κάτσε να φτιάξω λίστα) :
1)Κάβουρας
2)Νίκος! (πρώην nikos120i, wannabe nikosSM5 )
3)Billopoulos
4)Γρηγόρης (Κίκιζας)
5)...?@Γρηγόρη (Κίκιζα), το έχω πάντα μέσα στο αμάξι το 'μπρίκι' (PMR), απλώς θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχαμε όλοι από ένα (το οποίο δεν κάνει πάνω από 30€ ένα απλό, ενώ υπάρχουν και οικονομικά των 10 και 15€ σε περίπτωση που κάποιος έχει θέληση να πάρει ).
Ερώτηση...σαν πολύ 'μεσημέρι' δεν μαζευόμαστε???Μέχρι να πάμε κάπου κτλ δε θα πάει 15:00? Μήπως να μαζευόμασταν κατά τη 13:00 ας πούμε????
Επιπλέον, επειδή εγώ είμαι αγόρι (όμορφο κτλ-κτλ ) από τα ΝΠ (Νοτίων Προαστίων) και τα ΒΠ δεν τα ξέρω και πολύ καλά, ΜΗΠΩΣ...λέω μήπως θα ήταν εύκολο να μου δώσετε κανα δρόμο, καμιά διασταύρωση να το βάλω στο ΓΠΣ (κοινώς GPS ) για να έρθω και να μην 'χαθώ' ?
-
Σε ποιο μερος των ΝΠ εισαι να σε πω ακριβως!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σε ποιο μερος των ΝΠ εισαι να σε πω ακριβως!μωρέ 'κάπως' θα ανέβω τον Κηφισσό (κατεύθυνση προς Λαμία) και ΚΑΠΟΥ πρέπει να 'βγω'.Εκεί με τις πλατείες παλαιάς Πεντέλης, μου τα χαλάει λίγο γιατί δεν ξέρω σε ποιά έξοδο θα βγω.
ΥΓ:Παλαιό Φάληρο μένω.
ΥΓ2: Ειλικρινά θα προτιμούσα κάποια διεύθυνση/σταυροδρόμι για λόγους ευκολίας (call me 'GPS'). -
Η κεντρική πλατεία πάντως που περιγράφουν τα παιδιά είναι νομίζω εδώ.
-
Αυτη ακριβως ειναι!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η κεντρική πλατεία πάντως που περιγράφουν τα παιδιά είναι νομίζω εδώ.Α...εύκολο!!!Ξέρω πώς να πάω εκεί (δεν ήξερα ότι είναι η Παλαιά Πεντέλη εκεί ).
Αλήθεια, scotch, εσένα να σε υπολογίζουμε?
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!