-
Πω,πω,πω πνεύμα ..................
Εύγε Αντρέα μην τον αφήσεις στιγμή.Το κυνήγι, του οτιδήποτε, θέλει θάρρος και ψυχραιμία, όπως ξέρεις καλύτερα απο μένα.
Για όσους θέλουν να δούν απο κοντά την πρώτη αυτή πρωτοποριακή προσπάθεια ,λέμε να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί γι απάνω με επιστροφή Κυριακή βράδυ.Όσοι πιστοί που μπορούν κανονίζουμε να πάμε παρέα.
-
SYΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και Καλό Κουράγιο...!
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΣΚαι να μην χαθούμε Κύριε Στρατή μας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επίσεις,νά σάς ευχαριστήσω όλους γιά τίς ευχές σας,καθώς καί γιά τήν προθυμία γιά βοήθεια.
Σάν 'ψαρούκλες' στόν χώρο δέν μπορούμε νά υποσχεθούμε αποτελέσματα,αλλά θά δώσουμε τόν καλύτερο εαυτό μας.
τό μόνο πού μπορεί νά κάνουμε λάθος,είναι μέ τό 'καρνέ' τού αγώνα.Ναί μέν,ή Σοφία τού ΑΟΘ μού τά εξήγησε λεπτομερώς,αλλά ίσως νά γίνει κανένα μπέρδεμα στόν αγώνα.
Κατά τά άλλα,αισθάνομαι ετοιμοπόλεμος,καί παραδόξως δέν έχω τό παραμικρό άγχος.
Ο Τζέιμς (sakinen-σωφέρ ),φαίνεται στρεσαρισμένος αυτές τίς μέρες,καί έτσι αποφασίστηκε νά υποστεί 'ειδική κούρα αποστρεσαρίματος'!!!
Αρκεί νά μήν μας κάνουν αλκοτέστ στόν αγώνα!!!Υ.Γ. Κάστορα,αυτές τίς μέρες θά τελειοποιήσω τή νέα μέθοδο γραφής τών ειδικών.
'3-2-1 GO-go-go καί στά σουβλάκια STOOOOP!!!!'ΑΓΑΠΗΤΕ HUNTER,
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΣΚ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CARNET ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΙΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM']
-
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!
Οποιος έρθει στον αγώνα περιμένουμε να τον δούμε! Θα είμαστε όλοι εκεί!
-
ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΓΑΠΑΩ.......................ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.
(Αλλά και το άλλο,με τις συννεφιές,με κάνει καλύτερο )
-
salome, μοιπως η υπογραφή σου είναι λίγο εκτός αγώνα?
Φίλοι όλα καλα να πάνε και να ανεβείτε στην ράμπα του τερματισμού νικητές. Διοτι και τελευταίοι νικητές θα είστε, αλλωστέ το αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα ρόλο, αρκή η προσπάθεια.
Από οτι κατάλαβα το δίδιμο θα πάει αέρα ώστε η φουφου να ανάψει ποιο έυκολα.
Το μπόνους ο τιμ μανατζάρε θα το δώσει σε σουβλάκια και προβατίνες?
Να πάρετε και φίλμ για τη φωτογραφική και αν είναι δυνατό in car πλάνα με ήχο απο την ενδοσυνεώηση, αν υπάρχει συνενώησει μεσα στον πανικό .
Αν και δεν θα ανέβω να σας δώ απο κόντα το μυαλό μου θα τρέχει παρέα σας και θα περιμένουμε αυθημερών ενημέρωση, salome κανόνισε να μας αφήσετε να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα.
Ναι κυριοι το ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ HUNTER,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΣΚ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CARNET ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΙΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM']
Τί μπορώ νά πώ τώρα.Φίλε ΕΛ-ΕΜ,πραγματικά μέ σκλαβώνεις!!!
Τό πρόβλημα είναι ότι δέν προλαβαίνω γιά φροντιστήριο,διότι τό Σαββάτο θά δουλεύω μέχρι τό απόγευμα.
Χίλια ευχαριστώ πάντως!!!
Ακόμα μία φορά,ευχαριστούμε άπαντες γιά τίς ευχές σας.
Αυτές οι ευχές σας,μάς έχουν ντοπάρει ψυχολογικά.ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!
'ΤΣΑΝΤΑ,ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ'!!! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΣΣτράτη ,
το ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, απο όλους μας , τους TRFάδες (ή ταρίφες , έτσι μας βάφτισαν ) είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε .Ευχαριστούμε !!!
Αποστόλης Νούσιας
για τους ΤΑΡίφες . -
Γεια σας απο την Κοζανη.Μετα απο τρεις μερες παρεα με τον Σακη και τον Αντρεα αφου οργωσαμε τις Ε.Δ. γαφοντας και τσεκαρωντας σημειωσεις με καποιες στασεις για 'ανεφοδιασμο' παιταχτηκα μεχρι την Κοζανη να δω τον junior.
Oι προετοιμασιες του αυτοκινητου βρισκονται στο τελικο σταδιο και θα τελειωσουν μεχρι την Παρασκευη.Το πληρωμα εχει μια καλη χημεια που πιστευω να γινει ακομη καλλιτερη οσο παιρνανε οι μερες.
Αντρεα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλια σου,πολυχρονος και σιδεροκεφαλος.
Μην κολλας στο καρνε θα τα ξαναπουμε και ολα θα ειναι Ο.Κ.
Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας και την προσφορα για βοηθεια.
Οσοι βρεθητε Θεσσαλονικη ειστε καλεσμενοι στην παρεα μας και θα χαρουμε να σας δουμε. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Αντρεα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλια σου,πολυχρονος και σιδεροκεφαλος.Τι λες τώρα, εχει γενέθλια η συνοδηγάρα;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά...Φέρτε τη Γαλλίδα στη ράμπα, έχουμε κύπελλο εξασφαλισμένο! :>>
-
Πρόκεται για την πλατφόρμα που επιτρέπει σε ανθρώπους με περιορισμένες (κυρίως οικονομικές) δυνατότητες να μπουν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρει μπρος ενώ είναι άγνωστο το που θα φτάσει.
Το όνειρο για μένα δεν είναι απλώς να πετύχουμε το στόχο μας σαν TRF ή σαν 'Λέσχη αυτοκινήτου αγωνιστική δύναμη Τουτάτης' (ή κάπως έτσι ) ο οποίος φυσικά είναι να μπορέσουμε όλοι να τρέξουμε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο σε κάποιο αγώνα από το μπάκετ του οδηγού και αυτό να συνεχιστεί για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται.Το όνειρο είναι να ξεπηδήσουν και άλλοι σύλλογοι αντίστοιχοι με το δικό μας και να μπουν πολλοί ακόμα άνθρωποι στο χώρο αυτό και να του δώσουν τον αυθορμητισμό και την αθωότητα που σε μεγάλο βαθμό λείπει.
Μα τι τεράστιες αντιφάσεις επικρατούν στο χώρο αυτό σε όλα τα επίπεδα.
Από τη μία μικρές - ελάχιστες συμμετοχές ή ακόμα και 'παράγοντες' να έχουν τουπέ φόρμουλα 1 και από την άλλη ονοματάρες γίγαντες σαν αυτούς που τους είδατε λιγες γραμμές πιο πριν (sx, el- em) να σε υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες !Να μπαίνεις στο ιστορικό συνεργείο - υπόγειο των Αναγνωστοπουλέων- APR και να σε σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά σου όπως σπάνια σου έχουν ξαναφερθεί ποτέ.
Ευχαριστούμε κε Χρήστο και αγαπητέ Βασίλη!Ευχαριστούμε τον κο Κουκουμάκη για την άψογη συμπεριφορά και την εξίσου σκλαβωτική αντιμετώπιση.
Ευχαριστούμε το συνφορουμά GF Rallye που μας βοήθησε πολύ με το δικό του τρόπο σε μια αρκετά δύσκολη περίδο.
Ευχαριστούμε όσους εμπιστευτηκαν τις λαμαρίνες του κουκλιού μας για να βάλουν να αυτοκόλλητά τους και να μας βοηθήσουν με τέτοιο τρόπο ωστε τα παιδιά μεθαύριο να εκκινούν με πραγματικά ιδανικές συνθήκες για αυτοκίνητο της κατηγορίας Ν!
Όλα εδώ εκκινούν και έρχεται συνέχεια!
-
Μονο μπράβο αρμόζουν σε αυτη την προσπάθεια!! Οτιδήποτε χρειαστείτε στο ΔΕΘ, ξέρετε που θα με βρείτε...
Καλή αρχη, καλό τερματισμό -
Hunter στην εκκίνηση θα είμαι εκεί πιθανός και στον τεχνικό έλενχο. Το καρνέ όντος είναι τυφλοσούρτης αλλά άμα θέλετε βοήθεια θα είμαι δίπλα σας...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Αντρεα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλια σου,πολυχρονος και σιδεροκεφαλος.
Τι λες τώρα, εχει γενέθλια η συνοδηγάρα;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά...Φέρτε τη Γαλλίδα στη ράμπα, έχουμε κύπελλο εξασφαλισμένο! :>>
Ευχαριστώ γιά τίς ευχές σας παίδες!!!
Εκλεισα τά εικοσιτέσσερα καί μπήκα στά εικοσιπέντε μου!!! -
Μήπως πρέπει να κλείσουμε κανα anti briefing για την άλλη βδομάδα στα Καλύβια???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μήπως πρέπει να κλείσουμε κανα anti briefing για την άλλη βδομάδα στα Καλύβια???Εκπληκτική ιδέα Χρήστο!
Ανοίγω απσουμστι ( !! )θέμα στις Ανακοινώσεις!! -
Εδω νοιώθω πολύ ζεστά.Υπάρχουν φίλοι αλλά και γνωστοί.Μαθαίνω τόσα πολλά και ξέρω που θα πω τον 'πόνο' μου.Όμως νοιώθω ιδιαίτερη τιμή όταν γίνεται ειδική αναφορά στο 'RALLY.GR' για την τρελλή μας την ιδέα.
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ.ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ...............
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
μόλις το διάβασα...τρομερό....!!! άντε και σε έντυπο να σας μάθει όλη η Ελλάδα... -
και στο autopress.gr σας κάνουν αναφορά!!
http://www.autopress.gr/enews/show.asp?ID=283
Μάλιστα εκεί σας έκαναν και από ομάδα λέσχη!!!Μπράβο παιδιά, καλό αγώνα!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)