-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
επειδη πολλα εχουν λεχτει και πολλοι εχουν φιλοσοφησει οπως τους συμφερει το θεμα
καιρος να αρχισουν να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τουςhttp://www.ala-racingclub.gr/races_news ... ws_id1=152
Υπαρχει καπου αναφορα που απαγορευει τη διεξαγωγη του αγωνα??? Αναφορα υπαρχει στα μετρα φυλαξης απο την Τροχαια που δε μπορει να διαθεσει 22 οργανα της ταξεως αλλα λιγοτερα,οι ενδιαμεσοι κριτες στους υπολοιπους αγωνες τι κανουν??? δεν ειναι στα καθηκοντα τους η ομαλη φυλαξη κ διεξαγωγη του αγωνα??? η μηπως τα οργανα της ταξεως θα επερναν VHF μπακλαβα σαλιαρα σημαια και βουρ στις ε.δ. Ποσες φορες, μια κι εσυ κριτης εισαι, δεν εχεις ερθει φατσα καρτα με διαφορους που θελουν να περασουν φωναζουν και διαφορα αλλα,ειχες παντα αστυνομια μαζι σου???
Η αποψη μου ειναι βασικα οτι αγωνας στην Αττικη ημερα Κυριακη δε μπορει να γινει μιας κ η μιση Αθηνα απολαμβανει την βολτα της μεχρι βεβαια να μας την κοψουν κ αυτη.
Τα αιτια και οι λογοι που ο αγωνας δεν θα γινει ειναι θεμα της ηγεσιας του σπορ.Τελος να σου τονισω οτι κανεις μας δεν ειναι εισαγγελεας που βαζει σας στο εδωλιο να αποδωσει κατηγορια, αποψη,γνωμη,σκεψη εκφραζουμε.
Ευχη μου ειναι η πραγματικα ιστορικη αυτη λεσχη να βρει τον δρομο που ειναι ανταξιος της ιστοριας της.
Φιλικα
Χρ.ΚουτραςAΓΑΠΗΤΕ ΧΡΙΣΤΟ,
ΑΝ ΣΥΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ' ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ', ΤΟΤΕ ΠΩΣ Η ΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΦΥΛΗ ?
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΟΡΓΑΝΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ?
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
επειδη πολλα εχουν λεχτει και πολλοι εχουν φιλοσοφησει οπως τους συμφερει το θεμα
καιρος να αρχισουν να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τουςhttp://www.ala-racingclub.gr/races_news ... ws_id1=152
Υπαρχει καπου αναφορα που απαγορευει τη διεξαγωγη του αγωνα??? Αναφορα υπαρχει στα μετρα φυλαξης απο την Τροχαια που δε μπορει να διαθεσει 22 οργανα της ταξεως αλλα λιγοτερα,οι ενδιαμεσοι κριτες στους υπολοιπους αγωνες τι κανουν??? δεν ειναι στα καθηκοντα τους η ομαλη φυλαξη κ διεξαγωγη του αγωνα??? η μηπως τα οργανα της ταξεως θα επερναν VHF μπακλαβα σαλιαρα σημαια και βουρ στις ε.δ. Ποσες φορες, μια κι εσυ κριτης εισαι, δεν εχεις ερθει φατσα καρτα με διαφορους που θελουν να περασουν φωναζουν και διαφορα αλλα,ειχες παντα αστυνομια μαζι σου???
Η αποψη μου ειναι βασικα οτι αγωνας στην Αττικη ημερα Κυριακη δε μπορει να γινει μιας κ η μιση Αθηνα απολαμβανει την βολτα της μεχρι βεβαια να μας την κοψουν κ αυτη.
Τα αιτια και οι λογοι που ο αγωνας δεν θα γινει ειναι θεμα της ηγεσιας του σπορ.Τελος να σου τονισω οτι κανεις μας δεν ειναι εισαγγελεας που βαζει σας στο εδωλιο να αποδωσει κατηγορια, αποψη,γνωμη,σκεψη εκφραζουμε.
Ευχη μου ειναι η πραγματικα ιστορικη αυτη λεσχη να βρει τον δρομο που ειναι ανταξιος της ιστοριας της.
Φιλικα
ΑΝ ΣΥΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ' ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ', ΤΟΤΕ ΠΩΣ Η ΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΦΥΛΗ ?
'EL-EM'
Καλημερα, δε προσπαθω να καλυψω την ανεπαρκεια και τις διαφορες δικαιολογιες,ισως να το εθεσα με λαθος τροπο αλλα θελω να πω οτι ενας αγωνας στα περιχωρα της Αθηνας μια μερα σαν την Κυριακη εχει μεγαλυτερο προβλημα σε σχεση με το Σαββατο που και παλι σε ορισμενες περιοχες υπαρχει θεμα,ενα παραδειγμα που ετυχε ας πουμε εμενα στο τελευταιο Παλαδιο που εγινε στο Λαυριο , κατοικος της Πλακας με ενα Mondeo κτυπησε το αυτ/το μου με το ετσι θελω γιατι εκλεισα τον δρομο ακουγοντας τα καντηλια της ζωης μου.
Η αποψη μου ειναι οτι σαφεστατα το Σαββατο ειναι μια καλυτερη μερα διεξαγωγης ειδικα σε ασφαλτινο αγωνα οσον αφορα την κυκλοφορια αλλα και σιγουρα με λιγοτερους θεατες κατι το οποιο δεν ειναι κ οτι καλυτερο για τον χωρο των αγωνων.
Τωρα τα εμπρος πισω κανω δε κανω αγωνα και ολα τα σκηνικα ξαναστηνω αγωνα και ξανα παλι πισω,οπως εγραψα και πιο πανω,μηπως εφτασε η ωρα να δει η ηγεσια του σπορ που πρεπει και που δε πρεπει να δινει αγωνες?
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Φιλικα
'EL-EM'
Καλημερα, δε προσπαθω να καλυψω την ανεπαρκεια και τις διαφορες δικαιολογιες,ισως να το εθεσα με λαθος τροπο αλλα θελω να πω οτι ενας αγωνας στα περιχωρα της Αθηνας μια μερα σαν την Κυριακη εχει μεγαλυτερο προβλημα σε σχεση με το Σαββατο που και παλι σε ορισμενες περιοχες υπαρχει θεμα,ενα παραδειγμα που ετυχε ας πουμε εμενα στο τελευταιο Παλαδιο που εγινε στο Λαυριο , κατοικος της Πλακας με ενα Mondeo κτυπησε το αυτ/το μου με το ετσι θελω γιατι εκλεισα τον δρομο ακουγοντας τα καντηλια της ζωης μου.
Η αποψη μου ειναι οτι σαφεστατα το Σαββατο ειναι μια καλυτερη μερα διεξαγωγης ειδικα σε ασφαλτινο αγωνα οσον αφορα την κυκλοφορια αλλα και σιγουρα με λιγοτερους θεατες κατι το οποιο δεν ειναι κ οτι καλυτερο για τον χωρο των αγωνων.
Τωρα τα εμπρος πισω κανω δε κανω αγωνα και ολα τα σκηνικα ξαναστηνω αγωνα και ξανα παλι πισω,οπως εγραψα και πιο πανω,μηπως εφτασε η ωρα να δει η ηγεσια του σπορ που πρεπει και που δε πρεπει να δινει αγωνες?
Χρ.ΚουτραςΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φιλικα
'EL-EM'
Χρ.ΚουτραςΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ο σχεδιασμος του 2011 ειναι προ των πυλων,σε αναμονη λοιπον.
Οσο για το πρωταθλημα σας, αξιοι!!! και του χρονου.
Χρ.Κουτρας -
Φίλε ΚΟΥΤΡΑ, ΔΕΝ ΉΞΕΡΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ?.
1)Εδώ Κυριακή και ακυρώθηκε Μερκούρης στο ακρόπολης.
2) η μετακληθείσα μάγος του σπορ, θα τα κατάφερνε!.
3) δεν μπορούν οι εναπομείναντες να κάνουν έναν σωστό αγώνα?!!!. Να καλέσουν από τα αρχεία τα μέλη της λέσχης ΟΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ. Έτσι και αλλιώς φαλίρανε. Σίγουρα του χρόνου εάν τους δώσουν αγώνες, θα είναι συνύπευθοι στο χάος που έχει γίνει. Και μην σκεφτούν για την ριτσώνα να τους την δώσουν………ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ παλικάριa, και όχι όπως της έκανε η ΚΑΙΤΗ. Τι φοβάστε?.....έτσι και αλλιώς καμένα χαρτιά ήσαστε. Τα μπαστουνιά της ήσαστε. Τελευταία πράξη σας και ο Έλληνας ξεχνάει γρήγορα, τόπε και ο ‘δρακουμελ’ μπρρρρρρρρρρ…
4) σίγουρα τα λεφτά των συμμετοχών δεν έφταναν, όπως και αυτό το «…..Αν θυμάμαι καλά μεταξύ 1100 και 1500 Ευρώ!» με έκανε να ανατριχιάσω!!!....μου θυμίζει της αποφάσεις της ‘παιδικής χαράς’ που μας κυβερνάει, που πάει να κάνει το σουβλάκι 5ε και νομίζει ότι θα πάρει έτσι φόρους…..μα το καρνέ της ‘μετακληθείσας’, φαίνεται ότι δεν καλύπτει της απαιτήσεις των πατρόνων, που όπως φαίνεται τώρα την φτύνουν…. «καιρός στα λάχανα, καιρός στα παραπούλια». Γεράσαμε μέντορα μου, γεράσαμε!!......
5) μα ετσι παντα δεν γινότανε? «….. στην χειρότερη ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.» μα στην ΑΛΑ της δύναμης του μεγάλου ΙΚΑΡΟΥ, εθελοντές ήμαστε και στο τέλος ένα τραπέζι και είμαστε ευτυχισμένοι και όλοι φίλοι. Μετά τον πίρε ο θεός, για να του οργανώνει τους αγώνες, σαν καλύτερος που ήτανε, και πέσαμε στα συμφέροντα και της δολοπλοκίες, όπου και την ‘κάναμε’ με ελαφρά πηδηματάκια. Και δεν βαστάς τον κόσμο ΚΑΙΤΗ μου, κόβοντας την πίτα, σε χώρο που χρειάζεται ‘παπιών’, χωρίς ακόμη να ενημερώσεις τους πάντες. Καλώντας μάλιστα και τον κατά τα άλλα συμπαθή ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ. Δεν γνωρίζω εάν είχες καλέσει και τον άλλο φίλο σου, τον άσπονδο φίλο του προηγούμενου!!!!......σίγουρα θα γινότανε εκεί ότι έγινε και στην εκπομπή του καλού μου φίλου ΦΩΤΙΝΕΛΗ.
Μας διέλυσες κυρία, κατάστρεψες την λέσχη, την πρώτη, την παντοδύναμη, με τα καμώματα σου. Μα σε αγαπώ ακόμα, γιατί ήσουν ικανή, μα διάβασε… ΉΣΟΥΝ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ.
Antonis-team. -
Αντωνη ολα στη ζωη εχουν αρχη και τελος, μονο που αυτο πολλες φορες ερχεται νωριτερα, αλλοτε το βλεπεις να πλησιαζει κ το παλευεις και αλλοτε συμβαινει ακαριαια, αρκετες φορες λογω ελειψης ενεργειων που ονομαζουμε προληψη,εδω η κατασταση εδειχνε, μονο οι ιδιοι δε το ειδαν ποτε, η το ειδαν οταν ηταν αργα. Αποτελεσμα,η παρουσα κατασταση σε μια λεσχη που κατα το παρελθον αποτελουσε κοσμημα στο χωρο.
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μήπως κανένας γνωρίζει τον τελικό αριθμό συμμετοχών?.
Μήπως κανένας γνωρίζει επίσημους λόγους ακύρωσης?.
Η ΕΘΕΑ γνωρίζει τίποτα?.
Αγωνιζόμενοι δηλώσαντες, που τους ξεπούλησαν, γνωρίζουν τίποτα?.Antonis-team.
Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν 47!!!!
-
........φυσικα ακομα κανενα σχολιο/αποψη απο ΕΘΕΑ/ ΣΟΑΑ............
-
Ο ΣΟΑΑ έβγαλε αυτή την ανακοίνωση στο site του:
Με αφορμή την ακύρωση του Αττικό Ράλι καθώς και την αοριστία διεξαγωγής του αγώνα Μαύρο Ρόδο το Δ.Σ. του συνδέσμου θεωρεί ότι η λέσχη Α.Λ.Α αδυνατεί –τουλάχιστον στην τρέχουσα περίοδο- να ανταποκριθεί με συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει μέσα από τις προκηρύξεις πρωταθλημάτων κυπέλλων επάθλων κ.λ.π. κάτι που δυστυχώς είχαμε επισημάνει αρκετές φορές με συγκεκριμένα περιστατικά στο παρελθόν. Αναγνωρίζοντας όμως την συμβολή της ιστορικής Α.Λ.Α. στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ευελπιστούμε ότι με τις κατάλληλες αναδιαρθρωτικές ενέργειες να μπορέσει και πάλι να διοργανώσει επίσημες διοργανώσεις.
Το Δ.Σ.
-
Σωστοοοοο .... αρκει να εξαφανιστει το φαντασμα της οπερας απο εκει μεσα ....και να μπορεσουν να ξαναπατησουν ανθρωποι που θελουν και μπορουν , με νεες αντιληψεις και ορεξη .....χωρις συμβουλες παροχημενες .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σωστοοοοο .... αρκει να εξαφανιστει το φαντασμα της οπερας απο εκει μεσα ....και να μπορεσουν να ξαναπατησουν ανθρωποι που θελουν και μπορουν , με νεες αντιληψεις και ορεξη .....χωρις συμβουλες παροχημενες .....
Με 100000000+, Βάρδα να το καταλάβουν τα εναπομείναντα εξαπτέρηγα, (που έχουν τα χαρτιά με της διευθύνσεις). Όλοι δεχόμαστε μέχρι και να την λάβουμε με αντικαταβολή του γραμματοσήμου. Αλλιώς να πάνε σε χώρες που δεν τους εκδίδουν….
Antonis-team. -
.....τηλεφωνο με πηραν δευτερα πρωι πρωι................αλλα τα λεφτα αφαντα.......!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
.....τηλεφωνο με πηραν δευτερα πρωι πρωι................αλλα τα λεφτα αφαντα.......!!!!!!!!!!!!!
….πάντως δεν νομίζω φίλε μου, να κάνουν τέτοιο χοντρό ατόπημα……
Το πρόβλημα της ανικανότητας τους, δημιούργησε την δαπάνη της προετοιμασίας των αγωνιστικών, που τα περισσότερα είναι και ΙΧ. Και οπωσδήποτε οι μικρό παροχές των ‘πατρόνων’ εξανεμίστηκαν σίγουρα, και τα οποία τι θα γίνουν?. (η άλλη παράμετρος).
Το σίγουρο είναι ότι και οι δυο απαντήσεις, από της δυο υπηρεσίες δεν αρνούνται την τέλεση του αγώνα, ΑΠΛΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Εσείς θέλετε τον αγώνα?, εεεεεεεεε φύλαξε τον. ΜΑ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ. Θα μπορούσαν να μας παρακαλέσουν εμάς (κριτές και ΤΕ και ‘τραπεζάκια’), να δουλέψουμε ανιδιοτελώς, πράγμα που δεν θα αρνιώμαστε.
Βεβαίως θα έπρεπε να υπάρχει διαφάνεια από πλευράς λέσχης!!!.....
Και να μην με καλούσανε, δεν θα πήγαινα να δω αγώνα?. Εδώ μας έχει βγει γραβάτα……η διάθεση για έναν αγώνα, μετά της τόσες ακυρώσεις!!!.....Άκουσα κάποιες δικαιολογίες για το Σάββατο αντί της Κυριακής που βλακωδώς επέλεξαν. Ότι δήθεν «για να μην παρατήσουμε της δουλειές μας». Και βεβαίως ‘έκραξα’ χοντρά αυτόν που μου το είπε.
Μα αναρωτήθηκα μήπως έχει δίκιο?. Αυτόματα όμως σκέφτηκα, ότι δεν νομίζω να υπάρχουν οδηγοί και κριτές, εσωτερικές οικιακοί βοηθοί, που έχουν έξοδο την Κυριακή!!!!.....
Και τέλος, με το κείμενο της ανακοίνωσης τους, μας «ευχαριστούν» που σαν ‘κόπανοι’ τους προτιμήσαμε, και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ τα ζωντόβολα του σπορ δεν ζήτησαν. Λες και εμείς φταίγαμε, που δεν ξέρουν να διαβάσουν τα έγγραφα που τους αποστάλεισαν, και εμείς επιλέξαμε την Κυριακή.Ρε παλικάρια φίλοι μου της ΕΘΕΑ, μια ανακοίνωση ‘για την τιμή των όπλων’, για να μην αισθανόμαστε όλοι εμείς οι αιμοδότες του σπορ, ότι είμαστε εντελώς μ@λ@κες.
Antonis-team. -
Η ΕΠΑ/ ΕΘΕΑ, δημοσίευσε την εξής Ανακοίνωση στις 6 Οκτωβρίου 2010:
Μετά την αδυναμία της ΑΛΑ να τελέσει το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ και τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια τα οποία δεν μας επιτρέπουν την αντικατάσταση του αγώνα, το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ θα προσμετρήσει με τους υπόλοιπους επτά (7) αγώνες, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη.
Τέλος, το γεγονός ότι η ΑΛΑ δεν κατόρθωσε φέτος να διοργανώσει το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ και το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ μας προβληματίζει ιδιαίτερα και αξιολογείται.
Ο νέος ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΛΥ, που ισχύει από 01/01/2010, αναφέρει στα αντίστοιχα άρθρα:
*ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA & ΒΑΘΜΟΙ
- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και ΚΥΠΕΛΛΩΝ
5.1 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΡΑΛΛΥ
Ένας υποψήφιος αγώνας μπορεί να ενταχθεί στο Πρωτάθλημα / Κύπελλο μόνο αν έχει οργανωθεί την προηγούμενη χρονιά από αυτή που θα ενταχθεί στο Πρωτάθλημα / Κύπελλο και αν οι αναφορές των εκπροσώπων που έχει ορίσει η ΕΘΕΑ είναι ικανοποιητικές.
5.2 ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ή/και ΚΥΠΕΛΛΟΥ (Διεθνείς και Εθνικοί αγώνες)
Κάθε αγώνας που ματαιώνεται μπορεί να μην ενταχθεί στο Πρωτάθλημα / Κύπελλο στα επόμενα χρόνια, εκτός από την περίπτωση ανωτέρας βίας, που αναγνωρίστηκε σαν τέτοια από την ΕΘΕΑ.
5.3 ΑΝΑΦΟΡΕΣ (ΕΚΘΕΣΕΙΣ)
Κάθε αγώνας του Πρωταθλήματος ή/και Κυπέλλου του οποίου η αναφορά του παρατηρητή έδειξε ότι δεν ήταν σύμφωνος με τους κανονισμούς ή δεν εξασφάλισε επαρκές επίπεδο ασφαλείας, μπορεί πλέον να μην γίνει δεκτός στο πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια.5.3.1 Για κάθε ράλλυ θα γίνει αναφορά από ένα Παρατηρητή της ΕΘΕΑ και πιθανώς από άλλα στελέχη της ΕΘΕΑ, και θα εξεταστεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΘΕΑ.
5.3.2 Κάθε αγώνας Πρωταθλήματος ή/και Κυπέλλου που από την έκθεση του Παρατηρητή φαίνεται είτε ότι δεν ήταν σύμφωνος με τους κανονισμούς είτε ότι απέτυχε να φτάσει σε επαρκές επίπεδο βάσει των σημείων που ελέγχθηκε, μπορεί να μην γίνει δεκτός τα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα.*Η εκάστοτε ετήσια προκήρυξη, αναφέρει στις Γενικές Διατάξεις:
*APΘPO 3
...H EΘEA διατηρεί το δικαίωμα, με αιτιολογημένη απόφαση, να συμπεριλάβει στην προσμέτρηση των τίτλων και άλλους αγώνες που δεν αναφέρονται στην παρούσα Προκήρυξη και που πάντως θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις διατάξεις της.......Eάν πριν ή κατά την τέλεση ενός αγώνα που προσμετρά για την απονομή των τίτλων δεν τηρηθεί μια προϋπόθεση από αυτές που απαιτούνται για να προσμετρήσει ο αγώνας, η EΘEA μπορεί με αιτιολογημένη απόφασή της, να προσμετρήσει τον αγώνα αυτόν...
...Eπίσης μπορεί, με αιτιολογημένη απόφασή της, να απονείμει τίτλο για τον οποίον δεν συμπληρώθηκαν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις απονομής του...
APΘPO 4
...H EΘEA μπορεί με απόφασή της να αλλάξει τις ημερομηνίες, τους τόπους τέλεσης και τους οργανωτές ενός ή περισσοτέρων από τους αγώνες που προσμετρούν για τους προκηρυγμένους τίτλους ή να αντικαταστήσει ή να αφαιρέσει έναν ή περισσότερους από αυτούς...*Το σίγουρο είναι ότι στην Μεσογείων, εν όψει της κατάρτισης της προκήρυξης του 2011, θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, πολλά δεδομένα να λάβουν υπόψιν τους, πολλά άρθρα και κανονισμούς να εφαρμόσουν και σε πολλές 'φιλικές' πιέσεις να αντισταθούν, καλών, παλαιών, τιμίων (πραγματικά) ανθρώπων του χώρου, πλήν όμως άτολμων και κουρασμένων...
-
Ευχαριστώ Μιχάλη μου. Όπως πάντα ακριβής και ενημερωμένος.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Όπως αντιλαμβάνεστε, εναπομείναντες στην ΑΛΑ, μονόδρομος πλέον διαγράφετε για το μέλλον της.
Καλέστε από τους καταλόγους που έχετε στα χέρια σας, όλους, ΟΛΑ τα παλαιά μέλη καθώς και πιθανών και καινούργια (πράγμα που δεν βλέπω), και κάνετε αρχαιρεσίες. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που ο νόμος ορίζει, και προχωράμε.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, τότε ήσαστε οι μόνοι που συνεργείτε για το κλείσιμο της λέσχης.
Όταν η ΕΘΕΑ και ο ΣΟΑΑ, διαπιστώσουν την ανασύνταξη της ΑΛΑ, με βαρύγδουπα ονόματα που είχαμε και με πλήθος γνωστούς του σπορ, είναι σίγουρο πως θα χαρεί. Οι υγιείς λέσχες δίνουν αντικείμενο ύπαρξης και στον ΣΟΑΑ, μα και στην ΕΘΕΑ.
Οι ‘λιγούρικες’ λέσχες σφραγίδα, είναι για να διατηρούν τα προσχήματα για ορισμένους, μα κανείς δεν της αγάπησε, διότι είναι ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ του σπορ, κινούμενες σκοτεινά και ‘λιγδιάρικα’. Κατά καιρούς τους πετάνε και ένα ‘κόκαλο’, για να της συντηρούν.
Όταν αναδιοργανωθούν οι ιστορικές λέσχες, σίγουρα και αν είναι δυνατόν και καινούργιες, τότε δεν θα έχουν λόγω υπάρξεις οι , και θα ‘λουφάξουν’ στην ανυπαρξία τους.
Μια σωστή λέσχη, με αρκετά μέλη, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Δίνει χαρά σε οδηγούς και παράγοντες, ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ λάτρες του σπορ, και όχι «φαντάσματα» του βρομερού παρελθόντος της διαπλοκής και της αδιαφάνειας.
Σας εγκαλώ εις την τάξη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΕ κριτής
Κάποτε μέλος της ΑΛΑ (μα ακόμα στην ψυχή μου). -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Το σίγουρο είναι ότι στην Μεσογείων, εν όψει της κατάρτισης της προκήρυξης του 2011, θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, πολλά δεδομένα να λάβουν υπόψιν τους, πολλά άρθρα και κανονισμούς να εφαρμόσουν και σε πολλές 'φιλικές' πιέσεις να αντισταθούν, καλών, παλαιών, τιμίων (πραγματικά) ανθρώπων του χώρου, πλήν όμως άτολμων και κουρασμένων...Θα μενει αραγε καθολου ελευθερος χρονος για τα υπολοιπα μικρα προβληματακια του μηχανοκινητου οταν τελειωσει αυτη η πολυ (και δημιουργικη θα προσθετα) δουλεια; Θα παρει ή οχι αγωνα απο τους συνεταιρους της στην ομοσπονδια η ΑΛΑ; Μεγαλο ερωτημα, μεγαλη αγωνια διχως αλλο.
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
.....τηλεφωνο με πηραν δευτερα πρωι πρωι................αλλα τα λεφτα αφαντα.......!!!!!!!!!!!!!οι 16 που πληρωσαν την συμμετοχη τους στο αττικο απο τους 46 που δηλωσαν συμμετοχη πηραν τα χρηματα τους απο την λεσχη η απο τους λπγαριασμους που δηλωσαν στην ΑΛΑ μεχρι την τεταρτη 6/10
εσεις ποιος απο τους 16 που πληρωσαν ειστε?
δωστε μου το ονομα σας να σας απαντησω
-
καλημερα σας .....εσεις ποιος ειστε ????? ρο_Νι ειμαι εγω
-
για να μην υπαρχουν περαιτερω αμφιβολιες σε οσους διαβαζουν .....μολις λυθηκε το θεμα του παραβολου.......
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ