-
Καλορίζικο το τουτούνι Cosneo .Καλοτάξιδο καλόστριφτο και απροβλημάτιστο
(άσχετη πληροφορία:έχουμε τους ίδιους μοχλοδιακόπτες φώτων-υαλοκαθαρηστήρων ) -
Ευχαριστω πολύ όλους σας! Να'στε όλοι καλά
Η κατανάλωση του Costalio είναι άπιαστη. Μόνο για να βγω απο γκαράζ και την ανηφόρα του ... θα μου χαλάει τον μέσο όρο! Θα το προσπαθήσω πάντως! (Ένα πρώτο ρίγος και ανατριχίλα πάντως το 100ευρω για να γεμίσει το σχεδόν άδειο 65λιτρο ρεζερβουάρ. Ευχομαι να αργει να αδειάσει! Με 50, 60€ γεμίζω τα μικρά μου)!!!
Η Renault θα μπορούσε να δώσει κανα δυο γκατζετάκια στο QQ περα απο τους μοχλοδιακόπτες ... (θα ακολουθήσουν κάποιες γκρίνιες μόλις εξακριβωθούν).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η Renault θα μπορούσε να δώσει κανα δυο γκατζετάκια στο QQ περα απο τους μοχλοδιακόπτες ... (θα ακολουθήσουν κάποιες γκρίνιες μόλις εξακριβωθούν).Μάλλον η Renault τους πήρε από την Nissan δεν τους έδωσε (το QQ κυκλοφορεί πριν το Fluence) .Σαν τι gadgetακια δηλαδή?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μάλλον η Renault τους πήρε από την Nissan δεν τους έδωσε (το QQ κυκλοφορεί πριν το Fluence) .Σαν τι gadgetακια δηλαδή?Σαν μορφή δεν ξέρω αν είναι απο Renault σε λειτουργίες πάντως είναι ίδιες με του Micra.
'Γκατζετάκια' εννοώ ένα κλειδί/πλακέτα σαν τα Renault ή έστω σαν του Micra. Μου έδωσαν μια 'κλειδούμπα' που ευτυχώς έχει ένα υπέροχο μπρελόκ απο την αντιπροσωπία. Θα μπορούσαν να βάλουν και μια ένδειξη για τον αέρα των ελαστικών που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στη Laguna. Ίσως να έβαζαν και φωτα ημέρας! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ευχαριστω πολύ όλους σας! Να'στε όλοι καλάΗ κατανάλωση του Costalio είναι άπιαστη.
100ευρω για να γεμίσει
Καλοτάξιδο , θέλουμε και φωτό!!!!
Θα τα μάθεις και θάχεις καλή κατανάλωση!! Το 100€ μη σε ανησυχεί διότι θα κάνεις καμιά 900 χιλιόμετρα!!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάλλον η Renault τους πήρε από την Nissan δεν τους έδωσε (το QQ κυκλοφορεί πριν το Fluence) .Σαν τι gadgetακια δηλαδή?
Σαν μορφή δεν ξέρω αν είναι απο Renault σε λειτουργίες πάντως είναι ίδιες με του Micra.
'Γκατζετάκια' εννοώ ένα κλειδί/πλακέτα σαν τα Renault ή έστω σαν του Micra που μου έδωσαν μια 'κλειδούμπα' που ευτυχώς έχει ένα υπέροχο μπρελόκ απο την αντιπροσωπία. Θα μπορούσαν να βάλουν και μια ένδειξη για τον αέρα των ελαστικών που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στη Laguna. Ίσως να έβαζαν και φωτα ημέρας!Μου είχαν δώσει κι εμένα ένα φανταστικό μπρελόκ με έναν τεράστιο ρόμβο αλλά που να το βάλω στην κάρτα
Και Cosneo τα φώτα ημέρας είναι μικρο λεπτομέριες.Σχεδόν κανένα αυτοκίνητο της Renault δεν έχει εξαιρουμένου του Megane.Τώρα στο θέμα της κάρτας έχεις απόλυτο δίκιο.Και η ένδειξή πίεσης ελαστικών είναι προαιρετική σε όλα τα Renault. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και Cosneo τα φώτα ημέρας είναι μικρο λεπτομέριες.Σχεδόν κανένα αυτοκίνητο της Renault δεν έχει εξαιρουμένου του Megane.Τώρα στο θέμα της κάρτας έχεις απόλυτο δίκιο.Και η ένδειξή πίεσης ελαστικών είναι προαιρετική σε όλα τα Renault.Μικρολεπτομέρειες που δίνουν ένα + στην 'premium' κατασκευή του QQ.
Η Renault εδώ και χρόνια παρέχει κάποιες μικρές τεχνολογικές ή τεχνικές 'πινελιές' που με εντυπωσίαζαν. Αυτά που θυμάμαι τώρα (αν και υπήρχαν πολλές), στην πρώτη Laguna, γαλλόφωνη (και αγγλόφωνη αν θυμάμαι) ευγενικότατη γυναικεία φωνή μου έλεγε να βάζω την ζώνη μου, να κλεισω την πόρτα, να βάλω μπροστά, να μην κοιτάω αλλού πέρα απο μπροστά στο δρόμο, να μην μιλάω και να μην παιρνω καραμέλες από αγνώστους κλπ, όπως και το πτυσσόμενο κάλυμμα στον χωρο του ηχοσυστήματος στην κεντρική κονσόλα. Την δε ένδειξη πίεσης ελαστικών όταν πρωτοεμφανίστηκε στη Laguna (δεν θυμάμαι σε πια γενιά) την είχαν απο την βασική έκδοση 1,6 με τις σιδερένιες ζάντες και τα τασια. -
καλοταξιδο πλεον cosneo
-
Καλοταξιδο Cosneo!!!!! Θελουμε φωτογραφιες!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
Σύντομα θα φωτογραφηθεί!ΥΓ. Σήμερα δεν βλέπω να κοιμάμε καλά! Ίσα που κατεβάζω ένα ράντσο απέναντι του και να το βλέπω, να το βλέπω, να το βλέπω το πανέμορφο θηριάκι μου!!!
-
Μου θυμιζεις εμενα πριν 6 μηνες που επαιρνα το Fiesta...
Εγω μαλιστα ημουν σε χειροτερη θεση απο σενα γιατι οταν το παραλαμβαναμε εγω ημουν Κομοτηνη και ετσι το πηρε ο πατερας μου (εγω το πηρα μετα απο μια βδομαδα) -
Παρέλαβες cosneo?
Άντε καλά χιλιόμετρα με τη νέα αγάπη! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
Σύντομα θα φωτογραφηθεί!ΥΓ. Σήμερα δεν βλέπω να κοιμάμε καλά! Ίσα που κατεβάζω ένα ράντσο απέναντι του και να το βλέπω, να το βλέπω, να το βλέπω το πανέμορφο θηριάκι μου!!!
Καλοτάξιδο...
Φαντάζομαι ότι ίσως και να κοιμήθηκες μέσα στο 'θηριάκι' ...Γρήγορα το παρέλαβες!... Ωραίος!...
-
Ευχαριστω πολύ για τις ευχές!
Τελικά βολεύτηκα το βράδυ με το προσπέκτους (όπως εδώ και 3 εβδομάδες της αναμονής)!
Κατα το απογευμα θα ασχοληθώ μαζί του λεπτομερώς. -
Καλοτάξιδο Νισσανιστί !!
-
Kαλοταξιδο cosneo να το χαρεις,
με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα. -
Θα περιμένουμε πολύ ακόμα???? για φωτογραφίες ντε...
-
http://img2.netcarshow.com/Nissan-Qashq ... per_01.jpg
πόσο θα διαφέρει από ένα Νissan Qashqai ?
edit: πτου πάλι αυτό το κ***site
-
Με αυτο που μας δειχνεις;Αρκετα!!!
-
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)