-
Ωραιος!!
θα το φερουμε απ οξω, λοιπον! -
βρίσκεις ένα φίλο που πάει αμερική και τον αγγαρεύεις
300€ τα έδινα πάντως είναι ωραίο γκατζετάκι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eίχα βγει μια βόλτα χτες για να δώ αν είναι τα γυαλιά μου έτοιμα και πέρασα έξω απ το μηλομάγαζο.Το είχαν διαθέσιμο, οπότε έπαιξα μαζί του λίγο.
Καλή φάση να αράζεις στο κρεβάτι και να τρολάρεις στο φόρουμ ή να διαβάζεις εφημεριδούλες, αλλά η τιμή
Αληθεια, με το θέμα usb υπάρχει περίπτωση να κάνουν τπτ? πως μπορείς να μεταφέρεις αρχεία κλπ?Μέσω σύνδεσης με υπολογιστή...Και το της όλης υπόθεσης είναι πως αν ας πούμε ταξιδεύεις και θές να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφέρεις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης πολύ απλά δεν μπορείς. Τεσπά που θα πάει κάποια στιγμή θα πειστούν πως είναι χρήσιμο
-
εγω θα εδινα 350 - 360.. οσο ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ η τιμη του
Ειναι πολυ βολικο ρε γαμωτο..
θες να κατσεις ξαπλα στο σπιτι να χαζεψεις λιγο νετ... δινει λυσειςμιραγκε.. οπωσδηποτε οταν ταξιδευω θα εχω μαζι μου το iPad μου για να περναω τις φωτογραφιες μου..
'η ζωνη ασφαλειας... μου τσαλακωνει τον γιακα!' -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μέσω σύνδεσης με υπολογιστή...Και το της όλης υπόθεσης είναι πως αν ας πούμε ταξιδεύεις και θές να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφέρεις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης πολύ απλά δεν μπορείς. Τεσπά που θα πάει κάποια στιγμή θα πειστούν πως είναι χρήσιμο
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις. Δηλαδή να μεταφέρεις τις φωτογραφίες σου, όπου και να το συνδέσεις.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τεσπά που θα πάει κάποια στιγμή θα πειστούν πως είναι χρήσιμοΔεν είμαι τόσο σίγουρος. Έχω προσέξει κάτι με την apple γενικότερα. Στα μηχανάκια τους βάζουν ακριβώς αυτά που πρέπει ώστε να είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλεύει υπό όλες τις συνθήκες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Νομίζω πως αυτό είναι η καθοδηγητική αρχή τους. Για να μην έχουν usb πάει να πει πως μετά από εξαντλητικές δοκιμές εμφάνιζε πρόβλημα, ή χτυπούσε με κάτι άλλο και δεν δούλευε 100% αυτό το άλλο.
Αυτή λοιπόν η καθοδηγητική αρχή που ανέφερα έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε κατά καιρούς περίεργα πράγματα όπως να λείπει VGA θύρα Δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω αλλά το πιστεύω.
Όλοι ας πούμε λένε ότι δεν ανακάλυψε η apple την οθόνη αφής και απορούν με το θράσος της να την εμφανίζει ως καινοτομία στο iphone. Κι όμως, η apple έφτασε την οθόνη σαν ποιότητα και την αφή σαν αξιοπιστία στο έπακρο. Προφανώς, η όλη σχεδίαση θα χτυπάει με το usb. Τι μπορεί να είναι αυτό κανείς δεν ξέρει. Μπορεί ας πούμε να παρεμβάλει ηλεκτρομαγνητικά με τα συστήματα αφής και να μην είναι η αφή τέλεια όπως την θέλει η apple, μπορεί χίλια δύο.
-
Από όσο γνωρίζω χρειάζεται κιτ για να γίνει αυτό το οποίο κοστίζει 30 ευρώ περίπου. Θα μου πείς και τι είναι 30 ευρώ...Ντάξει πάω πάσο
Τα περι τελειότητας κλπ τα ακούω βερεσέ...Η Apple φημίζεται για τις εμμονές της σε κάποια πράγματα και φυσικά την προσπάθεια επιβολής προτύπων που της φέρνουν λεφτουδάκια λόγω ασυμβατότητας με κλασσικές και απολύτως δοκιμασμένες λύσεις. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μέσω σύνδεσης με υπολογιστή...Και το της όλης υπόθεσης είναι πως αν ας πούμε ταξιδεύεις και θές να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφέρεις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης πολύ απλά δεν μπορείς. Τεσπά που θα πάει κάποια στιγμή θα πειστούν πως είναι χρήσιμο
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις. Δηλαδή να μεταφέρεις τις φωτογραφίες σου, όπου και να το συνδέσεις.
μπορει να μου πει καποιος, μερικους λογους για να εχει κανεις τις φωτογραφιες του σε ενα iPad?
(και με κανα δυο, βολευομαι) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπορει να μου πει καποιος, μερικους λογους για να εχει κανεις τις φωτογραφιες του σε ενα iPad?
(και με κανα δυο, βολευομαι)Γιατι ετσι το θελει η Apple!
Που ξερουμε οτι θα βαλεις ΜΟΝΟ δικες σου φωτογραφιες;;;;
Αν βαλεις φωτογραφιες αλλων, χωρις να χεις DRM και μετα αυτοι οι αλλοι κατηγορισουν την Apple οτι σε βοηθισε να κλεψεις την πνευματικη τους ιδιοκτησια;;;;
Τι θα κανει η Apple;;;; -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(και με κανα δυο, βολευομαι)Μπορώ να σου πώ έναν.
5ήμερο ταξίδι και σου γεμίζει η κάρτα μνήμης. Έχεις μαζί σου το iPad αντι να αγοράσεις μια ακόμα κάρτα απλά τις περνάς εκεί. -
Ο περισσοτερες φωτογραφιες που εχουμε ειναι τραβηγμενες απο κινητο και μενουν αποθηκευμενες στο κινητο. Αν θελει καποιος μπορει να τις μεταφερει στον σταθερο υπολογιστη του, να τις επεξεργαστει η να τις κανει back-up σε εναν εξωτερικο σκληρο. Με το iPad τωρα τι παιζει ; Δεν εχει θυρα usb ; Δηλαδη αυτο σημαινει πως αν θελησεις για καποιον λογο να του περασεις καποιες φωτογραφιες ετσι για να τις κουβαλαει μεσα του, σε περιπτωση που θες να τις δειξεις σε ενα φιλο καπου καπως καποτε, θα πρεπει να το συνδεσεις με τον ΗΥ σου για να γινει η μεταφορα, μεγαλη ταλαιπωρια ... Αλλα για μισο λεπτο ... οι φωτογραφιες αυτες που θα θες να δειξεις, δεν θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα τραβηγμενες απ'το κινητο σου ; Το κινητο σου δεν θα το εχεις μαζι σου ; Στην τελικη και στο iPhone αν θες να περασεις φωτογραφιες, αναγκαστικα δεν το συνδεεις με τον HY ; Σιγουρα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη ευκολια η υπαρξη μιας θυρας usb αλλα μην τα βαψουμε και μαυρα, δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο μειονεκτημα, ειδικα αν αναλογιστουμε οτι το 95% της χρησης του θα γινεται εντος σπιτιου απ'τον μεσο αγοραστη.
Εγω παντως θα περασω απο ενα καταστημα για να παιξω λιγακι μαζι του και αν δω οτι δεν υπαρχουν σοβαρα drawbacks θα, σκεφτω σοβαρα να αντικαταστησω το Macbook μου, με ενα iPad για να κανω την ιδια εκτενη καθημερινη χρηση που κανω και τωρα με το λαπτοπ. Αν μπορω με το pad να γραφω, να σερφαρω και να ενεργω το ιδιο γρηγορα οπως και με το ποντικι μου, δεν βρισκω λογο να μην το δοκιμασω. Αν και πολυ φοβαμαι οτι ξαπλα στο κρεβατι, δεν θα μπορεις να γραψεις και τοσο γρηγορα οσο με το laptop. Οσο για την χωρητικοτητα δεν με πολυ-απασχολει, θα κοιταξω για το πιο μικρο, μιας και εχω εξωτερικο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
(και με κανα δυο, βολευομαι)Μπορώ να σου πώ έναν.
5ήμερο ταξίδι και σου γεμίζει η κάρτα μνήμης. Έχεις μαζί σου το iPad αντι να αγοράσεις μια ακόμα κάρτα απλά τις περνάς εκεί.πραγματα τα οποια συμβαινουν καθημερινα, δηλαδη..
εχω αγορασει την ψηφιακη μου, εχω ηδη κανα δυο τρεις τεσσερις καρτες μνημης οι οποιες παιζουν απο δω κι απο κει και οταν αποφασισω να παω διακοπες, δεν θα τις βαλω ολες στην θηκη της φωτογραφικης, αντιθετα θα παρω το iPad για να περναω εκει τις φωτογραφιες αμα γεμισει η μια και μοναδικη καρτα μνημης που θα εχω μαζι μου..
Και γιατι οταν γυρισω με το καλο στο σπιτι μου, να μην ακολουθησω την αντιστροφη διαδικασια, αφου μ' αρεσει να βασανιζομαι? -
Εφόσον τον χρησιμοποιείς και σαν φορητό είναι μεγάλο μειονέκτημα να μην μπορεις να μεταφέρεις αρχεία.
Θες να πάρει μια ταινία από ένα φίλο, ο,τιδηποτε ρε παιδί μου.Σοβαρά τώρα δεν το θεωρείτε μειονέκτημα?
Τριαντάφυλλε, πας διακοπές και θες να χαζέψεις τις φωτό σου, ή και να κρατήσεις backup πχ
-
tm όντως, οι περισσότεροι προτιμούν και φέρνουν κάποιο μεγαλύτερο αποθηκευτικό μέσο που έχει και καμιά δυνατότητα παραπάνω (τόσο οθόνης για να βλέπεις τις φώτο όσο και κάποια άλλα τέσπα).
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, για αυτά τα 'κάποια άλλα', τελικά καλύτερα να πάρεις κανά μικρό notebook καλύτερα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εφόσον τον χρησιμοποιείς και σαν φορητό είναι μεγάλο μειονέκτημα να μην μπορεις να μεταφέρεις αρχεία.
Θες να πάρει μια ταινία από ένα φίλο, ο,τιδηποτε ρε παιδί μου.Σοβαρά τώρα δεν το θεωρείτε μειονέκτημα?
Τριαντάφυλλε, πας διακοπές και θες να χαζέψεις τις φωτό σου, ή και να κρατήσεις backup πχ
αυτα που λετε, δεν νομιζω να τα κανει καποιος...
Αν θελω να παω διακοπες, θα παρω το νετμπουκ μαζι μου, επειδη θα το χρησιμοποιησω για 'αναγκη'
για να κανω μπακ απ τις φωτο μου, ΔΕΝ θα το κανω ουτε απο το iPad, ουτε απο το netbook, ουτε απο πουθενα..
Σε αναγκη (και ευκολια) θα πηγαινα σε ενα κιοσκι, θα εβαζα την καρτα μου και θα μου τις εβγαζε σε σιντι
Διακοπες ειμαι!
Να σου πω και το αλλο?
καλωδιακι απο την καμερα, στην τιβι του δωματιου του ξενοδοχειου..
Αυτα που λετε, πραγματικα τα βλεπω σαν την διαφημιση που λεει 'η ζωνη μου τσαλακωνει το πουκαμισο'
Η πρακτικοτητα (για μενα) του iPad ειναι να μπορω να το εχω παντου μεσα στο σπιτι και να χαζευω κατι, αν βαριεμαι να ανοιξω το λαπιτοπ η τον iMac
δεν με ενδιαφερει να κανω τιποτε παραπανω
Ασχετο: με μια ερευνα στο γκουγκλ, ειδα οτι υπαρχει εφαρμογη ftp client..
αρα... γιατι δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια? -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Οσο για την χωρητικοτητα δεν με πολυ-απασχολει, θα κοιταξω για το πιο μικρο, μιας και εχω εξωτερικο.Τι εξωτερικό; Δίσκο; Και πώς ακριβώς σκέφτεσαι να τον συνδυάσεις με το iPad;
-
Πολύς κόσμος κάνει το λάθος να συγκρίνει το iPad με ένα κανονικό laptop ή ακόμα και netbook. Μην μπαίνετε σε αυτή τη λογική, τόσο το iPad όσο και το iPhone είναι σχεδιασμένα για να δουλεύουν με το iTunes, και η Apple δεν προσπάθησε ποτέ να το κρύψει αυτό. Επομένως, μην αναζητάτε να κάνετε τις ίδιες δουλειές που θα κάνατε με έναν υπολογιστή, αλλά αντιμετωπίστε το σαν ένα gadget sui generis, σχεδιασμένο για να προσφέρει σερφάρισμα και εφαρμογές από το app store. Σε κάποιους αυτό μπορεί να κάνει, σε κάποιους άλλους μπορεί να μην προσφέρει κάτι παραπάνω. Αν δεν είχα laptop, ίσως να το σκεφτόμουν (τι ίσως δηλαδή, θα το είχα αγοράσει ήδη ), τώρα μου είναι περιττή πολυτέλεια.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οσο για την χωρητικοτητα δεν με πολυ-απασχολει, θα κοιταξω για το πιο μικρο, μιας και εχω εξωτερικο.
Τι εξωτερικό; Δίσκο; Και πώς ακριβώς σκέφτεσαι να τον συνδυάσεις με το iPad;
Δεν σκεφτομαι, εγραψα παραπανω οτι για να εχεις iPad η υπαρξη ενος αλλου ΗΥ ειναι απαραιτητη. Οποτε τραγουδια, φωτογραφιες, ταινιες σου-ξου μου-ξου μανταλακια τα κατεβαζεις απ'τον ΗΥ σου και το iPad κανει ακριβως την χρηση που περιεγραψε ο ντριφτερ παραπανω.
Καλή φάση να αράζεις στο κρεβάτι και να τρολάρεις στο φόρουμ ή να διαβάζεις εφημεριδούλες ...
και πολλα πολλα ακομα να προσθεσω εγω !
Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, τα παραπανω μπορω να τα κανω και με το iPhone, απλα το Pad σε βοηθα να τα κανεις με μεγαλυτερη ανεση. Οποτε φανταζομαι οτι αν σκεφτουν ολοι με τον ιδιο τροπο, θα το αποκτησουν μονο οι αρρωστοι gadget freaks, οι τρελαμενοι με την apple και φυσικα οι 'εχοντες' ...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οσο για την χωρητικοτητα δεν με πολυ-απασχολει, θα κοιταξω για το πιο μικρο, μιας και εχω εξωτερικο.
Τι εξωτερικό; Δίσκο; Και πώς ακριβώς σκέφτεσαι να τον συνδυάσεις με το iPad;
Aυτό ακριβώς θα ήθελα να ρωτήσω
ρε τριαντάφυλλε, θες να παρεις 5 ταινείες να δεις στις διακοπες.
Πως θα το κάνεις
θα πρέπει απο πριν να αποφασίσεις να τις περάσεις στο ipad, αντί να μπορέσεις να συνδέσεις σαν άνθρωπος τον σκληρό σου.Αρα το μόνο που σε εξυπηρετεί, είναι να το χρησιμοποιείς ως internet browser.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτα που λετε, δεν νομιζω να τα κανει καποιος...
Αν θελω να παω διακοπες, θα παρω το νετμπουκ μαζι μου, επειδη θα το χρησιμοποιησω για 'αναγκη'
για να κανω μπακ απ τις φωτο μου, ΔΕΝ θα το κανω ουτε απο το iPad, ουτε απο το netbook, ουτε απο πουθενα..
Σε αναγκη (και ευκολια) θα πηγαινα σε ενα κιοσκι, θα εβαζα την καρτα μου και θα μου τις εβγαζε σε σιντι
Διακοπες ειμαι!
Να σου πω και το αλλο?
καλωδιακι απο την καμερα, στην τιβι του δωματιου του ξενοδοχειου..
Αυτα που λετε, πραγματικα τα βλεπω σαν την διαφημιση που λεει 'η ζωνη μου τσαλακωνει το πουκαμισο'
Η πρακτικοτητα (για μενα) του iPad ειναι να μπορω να το εχω παντου μεσα στο σπιτι και να χαζευω κατι, αν βαριεμαι να ανοιξω το λαπιτοπ η τον iMac
δεν με ενδιαφερει να κανω τιποτε παραπανω
Ασχετο: με μια ερευνα στο γκουγκλ, ειδα οτι υπαρχει εφαρμογη ftp client..
αρα... γιατι δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια?Στις διακοπές σου αμα λάχει σηκώνεις και ένα ftp για να γουστάρεις.
Τέσπα ο καθένας έχει το δικό του τρόπο για να βλέπει κάποια πράγματα...Εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να δώσω 30 ευρώ για να αγοράσω το ρημαδοαντάπτορα για κάρτα SD όταν αυτό θα μπορούσε να είναι στην συσκευασία. Και όχι οι φωτογραφίες μου ΔΕΝ είναι στο κινητό μου
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...