-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Προσωπικά επειδή η ζωή είναι ώραια θα διάλεγα το Μιτο με το DNA του κτλ...
ε ειπε μεχρι 15000 το παιδι, μην το παρακανουμε
-
Γεια σας παιδια,ευχαριστω για την βοηθεια σας και συγνωμη για τα greeklish.
Ποια εκδοση του ford fiesta ταιριαζει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομο? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ελλήνικος πλίζ!
'Να αντέχει τις μεγάλες ταχύτητες'. Για ανέλυσέ το αυτό παρακαλώ...Τιποτα το ιδιετερο, απλα να ειναι σταθερο και γενικα ασφαλες κατα την οδηγηση σε μεγαλες ταχυτητες.
-
Ο χρήστης grigoris92 έγραψε:
Ποια εκδοση του ford fiesta ταιριαζει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομο?η 1,6 sport
-
Ο χρήστης grigoris92 έγραψε:
Ποια εκδοση του ford fiesta ταιριαζει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομο?ρε rafi το παιδι εχει για τιμη γυρω στα 15 οποτε φανταζομαι η 1.6 sport ξεφευγει πολυ απο το budget...
Στο 1.4 που φανταζομαι οτι σ ενδιαφερει οποιαδηποτε εκδοση εχει την ιδια συμπεριφορα στο δρομο...Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι στη φτηνη εκδοση (που εχει η κοπελα μου και εχω κανει αρκετα χιλιομετρα ως συνοδηγος και σπανιοτερα ως οδηγος) εχει αρκετα σκληρα καθισματα που κουραζουν μετα απο ωρα, πραγμα ισως να αλλαζει στις πολουσιοτερες αλλα αυτο θα μας το επιβεβαιωσει ο Focusman οπου φανταζομαι ειναι πιο ειδικος στα του fiesta...Παντως απο συμπεριφορα στο δρομο δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, πολυ καλο κατα την αποψη μου
-
Leon 1.2 TSI Elegance στα 14.990€ ... το ιδανικό όχημα για ευχαρίστηση στο δρόμο, οικονομία και άνετο ταξίδι...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ποια εκδοση του ford fiesta ταιριαζει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομο?ρε rafi το παιδι εχει για τιμη γυρω στα 15 οποτε φανταζομαι η 1.6 sport ξεφευγει πολυ απο το budget...
Στο 1.4 που φανταζομαι οτι σ ενδιαφερει οποιαδηποτε εκδοση εχει την ιδια συμπεριφορα στο δρομο...Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι στη φτηνη εκδοση (που εχει η κοπελα μου και εχω κανει αρκετα χιλιομετρα ως συνοδηγος και σπανιοτερα ως οδηγος) εχει αρκετα σκληρα καθισματα που κουραζουν μετα απο ωρα, πραγμα ισως να αλλαζει στις πολουσιοτερες αλλα αυτο θα μας το επιβεβαιωσει ο Focusman οπου φανταζομαι ειναι πιο ειδικος στα του fiesta...Παντως απο συμπεριφορα στο δρομο δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, πολυ καλο κατα την αποψη μου
Το 1.6 sport maximum να κανει 15.500€.
Ford Fiesta
Μερψεδες α κλασσε.
-
Bibendum προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει θεμα με τα καθισματα!!!! Ειναι αρκετα μαλακα και στο Αθηνα- Κομοτηνη που εκανα προσφατα, εγω και ο πατερας μου, ταξιδεψαμε μια χαρα
Επισης οταν το πηρα (εχω την εκδοση sport) το Μαρτιο ο πωλητης μας το εδωσε με 15.100 € (εχω γλιτωσει καθε αυξηση ΦΠΑ κλπ ). Υποψιαζομαι οτι τωρα θα στο δινουν καπου στα 15.500 €
Παντως αν θελεις καπως περισσοτερη ανεση (και μπορεις να αντεξεις 2,3 μηνες που θα κανει για παραγγελια, γιατι αμφιβαλλω αν θα εχουν στοκ) μπορεις να επιλεξεις την 1,6 Titanium. To sport μια χαρα ειναι αλλα η αναρτηση κοπαναει λιιιιιγο Φυσικα και με τα 2 θα κανεις πολυ καλο ταξιδι απλως πιστευω οτι το κατι παραπανω στην ανεση το εχει η Titanium
Αυτα!!! -
Για ταξίδια και σημαντικές ταχύτητες σχετικά συχνά το μεγάλο αυτοκίνητο (και μεταξόνιο) κάνει τη διαφορά. Ιδανικά με σχετικά μεγάλο κινητήρα ή έστω με αρκετή ροπή για να έχει μακριές σχέσεις που σημαίνουν ήσυχο και ξεκούραστο και οικονομικό ταξίδι. Μην πάρεις αυτοκίνητο που να πρέπει να πηγαίνει με πάνω από 4000 στροφές με τις ταχύτητες που θέλεις να πηγαίνεις... διάλεξε κάτι που να πηγαίνει με 3-3500 στροφές. Τα σύγχρονα τουρμπάκια βγάζουν ροπές από χαμηλά οπότε έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν μακριές σχέσεις.
Τα πιο πάνω θα πρέπει να είναι ο βασικός στόχος. Μετά μπαίνουν βέβαια και θέματα εξόδων, διαστάσεις και πάρκινγκ κλπ κλπ.... Αν όμως μπορείς να πάρεις κάτι μεγάλο πάρτο κι ας μην είναι τόσο νευρικό. Θα στο ξεπληρώσει στα ταξίδια και η διαφορά είναι μεγάλη. Αν τύχει να κάνεις τη διαδρομή συχνά και μπορείς, δοκίμασε να την κάνεις με διαφορετικά αυτοκίνητα πχ ένα μικρό κι ένα μεγάλο και ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
Βέβαια όταν ήμουν στην ηλικία σου δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποιος που να λάμβανε σοβαρά υπόψη του ή να ενοχλιόταν από αυτά που τώρα λέω σαν αρνητικά (έλλειψη άνεσης, θόρυβος....) οπότε.... όπως εσύ γουστάρεις! -
εφοσον εισαι απειρος και νεος οδηγος ( 18 χρονων) γιατι δεν κοιτας για κανα μεταχειρισμενο αμαξι? με 8000 ή 10000 ευρω παιρνεις ενα αξιοπρεπεστατο αμαξι και κανεις για ενα διαστημα τη δουλεια σου.
Αλλα αμα θελεις οπωσδηποτε καινουργιο τοτε και εγω προτεινω το polo 1,2 TSI , τωρα με τα νεα τελη που νομιζω οτι για τα 1200cc ειναι 120 ευρω και με την αυξημενη βενζινη ειναι optimal και νομιζω για τα ταξιδια ειναι μια χαρα τι στιγμη που ειναι υπερτροφοδοτουμενο.
Οσο αναφορα το fiesta , ειναι πολυ ανετο στα ταξιδια, εγω που εχω την σπορ εκδοση ειμαι ικανοποιημενος, δεν ξερω πως ειναι τα καθισματα στις αλλες εκδοσεις.
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Leon 1.2 TSI Elegance στα 14.990€ ... το ιδανικό όχημα για ευχαρίστηση στο δρόμο, οικονομία και άνετο ταξίδι...Οντως!! και μαλιστα η elegance!! Στη θεση σου θα το επαιρνα... χθες!
-
Ρε παιδια στο site της Σεατ που κοιταξα χθες δεν το ειδα καπου....
Και εκτος αυτου ολα ωραια και καλα με το Leon (μου αρεσει παρα πολυ εξωτερικα ) αλλα το εσωτερικο του ειναι καπως.....μουντο -
Κι εγω, εδω το βρηκα http://www.4t.gr/default.php?pname=Mode ... del_id=361
Για το εσωτερικο η κεντρικη κονσολα ειναι αρκετα ανεμπνευστη, γενικα ομως μου εκανε καλη εντυπωση στην εκδοση σπορτ απ που εχω μπει. Οπως κ να'χει ομως ειναι μια κατηγορια πανω, εχει ανεξαρτητη αναρτηση, για ταξιδι που ρωτησε ο φιλος θα ειναι σαφως ανωερο απο τα μικρα. Σε αυτη την τιμη το θεωρω bargain, αν βεβαια τα ταξιδια ειναι σπανια, θα βολευε κι ενα μικρο που πλεονεκτει στην ευελιξια εντος πολης.
-
Καλα και γω αν κοιταζω συνεχως τα οργανα (σ'αυτο το ωραιο λευκο που εχουν), συμβιβαζομαι αλλα αν τελικα κοιταξει το Leon να ΜΗΝ το παρει με το ηχοσυστημα που βαζουν και στο Ibiza. (Ειναι τρομερα δυσχρηστο και το λεω απο προσωπικη εμπειρια στο Ibiza ενος φιλου μου)
ΥΓ: Εφτασα τα 1000 ποσταρισματα!!!!
-
στο δρομο βρε να κοιτας μπορει να προκυψει απροσμενο ενδιαφερον
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΥΓ: Εφτασα τα 1000 ποσταρισματα!!!!
Με το καλο να τα 100,000ασεις!!!
-
Γρηγόρη πάρε ενα Grande Punto 1,4tj του '09 με 20,25χιλ χλμ στα 12 χιλιάρικα και είσαι οκ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Να αντέχει τις μεγάλες ταχύτητες'. Για ανέλυσέ το αυτό παρακαλώ...
Να επαναλάβω την ερώτηση και να το κάνω πιο λιανά. Τι εννοείς 'μεγάλες ταχύτητες'? Αν μιλάς για τα 140-150 που είναι ένας καλός ρυθμός ταξιδίου στον αυτοκινητόδρομο (αλλά απαράδεκτος και δη για νέο οδηγό στην Πατρών-Κορίνθου) ακόμα και ένα 1000άρι πάει με τόσα και σε διαβεβαιώ οτι δε θα κάνει μπαμ μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Σαν άπειρος νέος λοιπόν η προτεραιότητά σου θα έπρεπε να είναι η φιλικότητα και η ευκολία οδήγησης και όχι 'ν' αντέχει σε μεγάλες ταχύτητες'. Και τα γράφω αυτά επειδή ψυλιάζομαι οτι το έχεις πάρει λίγο στραβά το θέμα και είναι κρίμα. Δε μιλάς και για autobahn, για την Πατρών-Κορίνθου μιλάς.
-
peugeot 207 rallye.ksefeugei ligo apo ta 15 xiliarika alla den yparxei se auta ta lefta kati pio oloklhromeno.
Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod] -
Παιδες κι εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι... σκεφτομαι να παρω ή το polo 1,2 tsi highline ή το ibiza 1,2tsi SC Sport ή το fiesta 1,6 sport.... τι προτεινετε? (Σκεφτειτε οτι θα αλλαξω ηχοσυστημα και εξατμιση αλλα μην σας επηρεασει στην προταση )
-
Αμα ειναι να αλλαξεις εξατμιση(ολη να υποθεσω κ οχι μονο το τελικο)καποιο απο τα 2 γερμανικα.
Να πιασουν κ τοπο τα ευρω σου.
Άπειρος νέος ψάχνει....αυτοκίνητο!