-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κρατώντας την συσκευή κάθετα, ενώ παίζει το τραγούδι απλά αγγίζεις την οθόνη. Θα εμφανιστεί (ή θα εξαφανιστεί) το progress bar. Και θα παραμείνει έτσι μέχρι να ξανα-αγγίξεις την οθόνη.πες τα ρε Χρήστο και είχα συμβιβαστεί πως στο 3GS δεν μπορούσα να έχω μπάρα 5 μέρες αυτό είχα προσέξει
επίσης είχα ανοιχτό το shake suffle και καμιά φορά δεν καταλάβαινα γιατί άλλαζε τραγούδι νόμιζα πως πατούσα κανένα πλήκτρο κατά λάθος... μετά μπήκα στις ρυθμίσεις για να δω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κρατώντας την συσκευή κάθετα, ενώ παίζει το τραγούδι απλά αγγίζεις την οθόνη. Θα εμφανιστεί (ή θα εξαφανιστεί) το progress bar. Και θα παραμείνει έτσι μέχρι να ξανα-αγγίξεις την οθόνη.
Αυτό είναι by default το ξέρω...Την ρύθμιση του ποστ σου που μιλάς για μόνιμα θέλω
Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς.
-
Γιατί έχεις αφήσει το toggle της μπάρας στο on. Προφανώς ο προηγούμενος το είχε αφήσει στο off και για να την δεις έπρεπε για μια φορά να αγγίξεις την οθόνη (shock, horror ).Αυτό λέω. Πως βάζουμε αυτό το on για την μπάρα γιατί σε μένα είναι στο off και πρέπει να αγγίξω την οθόνη με σοκ δέος κτλ
-
Γιατί έχεις αφήσει το toggle της μπάρας στο on. Προφανώς ο προηγούμενος το είχε αφήσει στο off και για να την δεις έπρεπε για μια φορά να αγγίξεις την οθόνη (shock, horror ). -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί έχεις αφήσει το toggle της μπάρας στο on. Προφανώς ο προηγούμενος το είχε αφήσει στο off και για να την δεις έπρεπε για μια φορά να αγγίξεις την οθόνη (shock, horror ).
Αυτό λέω. Πως βάζουμε αυτό το on για την μπάρα γιατί σε μένα είναι στο off και πρέπει να αγγίξω την οθόνη με σοκ δέος κτλ
Από την στιγμή που θα την αγγίξεις και θα είναι on, τις επόμενες φορές που θα χρησιμοποιήσεις το iPhone θα εξακολουθεί να είναι on.
Στο δικό μου τουλάχιστον έτσι είναι.
-
Γιατί έχεις αφήσει το toggle της μπάρας στο on. Προφανώς ο προηγούμενος το είχε αφήσει στο off και για να την δεις έπρεπε για μια φορά να αγγίξεις την οθόνη (shock, horror ).
Αυτό λέω. Πως βάζουμε αυτό το on για την μπάρα γιατί σε μένα είναι στο off και πρέπει να αγγίξω την οθόνη με σοκ δέος κτλ
Από την στιγμή που θα την αγγίξεις και θα είναι on, τις επόμενες φορές που θα χρησιμοποιήσεις το iPhone θα εξακολουθεί να είναι on.
Στο δικό μου τουλάχιστον έτσι είναι.
ΟΚ και στο δικό μου έτσι είναι απλά έτσι πως το έθεσες νόμιζα πως μπορεί να γίνει και χωρίς να την αγγίξεις έστω και μια φορά. Να ανοίγει δλδ με την μπάρα στο on
-
http://www.nooz.gr/tech/i-nokia-paramenei-moni-tis-sto-symbian
Είδε και απόειδε η SE ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αφου Αυτό που είπες δεν ισχύει...
-
Ε δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος, απλά νύσταξε!
-
Ε δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος, απλά νύσταξε!+1
-
καλημερα!
μια ερωτησουλα!
εχω να χρησιμοποιησω android απο το Hero, απο τοτε χρησιμοποιω αποκλειστικα webOS και iOS...
ειδικα το δευτερο ομως το εχω βαρεθει και ψαχνω τιποτε αλλο
ετσι εχω απομονωσει 2 κινητα απο τον σωρο που με ενδιαφερουν.
το Galaxy S και το Nexus One.
και τα δυο στοιχιζουν 499Ε οποτε η τιμη δεν παιζει πολυ ρολο στην επιλογη.Το Σαμσουνγκ εχει καλητερη οθονη,καλητερο επεξεργαστη,καμερα αλλα δεν ξερω αν παιρνει ολα τα updates και επισης σαν συσκευη αν και ομορφη δεν ειναι σαν το Nexus.
Το τελευταιο δεν εχει κατι καλυτερο απο το Σαμσουνγκ εκτος απο την κατασκευη την αισθηση στο χερι και την υποστηριξη απο τους xda.ποιο απο τα δυο θα με συμβουλευατε;
ενδεικτικα να αναφερω οτι θα δωσω το 4αρι οποτε σαν κινητο κυριο θα εχω αυτο που θα αγορασω -
nexus ή htc desire, στο galaxy δεν υπαρχει τοσο καλη υποστηριξη απο την εταιρεια (oυτε κατι ιδιαιτερο απο xda οπου καυλωνουν με htc) και δεν ειναι βεβαιο αν θα βγαλουν για αυτο επομενη εκδοση, το desire νομιζω οτι θα παρει και τη 2.0 επισημα και το nexus φυσικα δεν εχει κανενα τετοιο θεμα
-
γι αυτο, εχει ακουσει κανεις τιποτα?
Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Επιστημονικής Ηθικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης για την έρευνα REFLEX, η οποία ενοχοποιούσε την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια των κινητών τηλεφώνων για επίδραση στο DNA του ανθρώπου. Ύστερα από συνεδρίαση του Συμβουλίου στα τέλη Ιουλίου, ο υπεύθυνος καθηγητής Χιούγκο Ρούντιγκερ αποδέχτηκε να αποσύρει τα συμπεράσματα της έρευνας που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος μαζί με συνεργάτες του.
Η εξέλιξη του θέματος όμως πιθανολογείται να έχει και συνέχεια καθώς αναμένεται να εξετασθεί η εγκυρότητα και άλλων συμπερασμάτων της έρευνας REFLEX που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν ο καθηγητής Ρούντιγκερ και η ομάδα του.
Η εν λόγω έρευνα είχε στόχο να μελετήσει την επίδραση που ασκεί η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα στο DNA ορισμένων τύπων κυττάρων και τα συμπεράσματα της είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το έγκυρο Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αλλά και τις καταγγελίες επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Βρέμης, η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Ρούντιγκερ στήριξε τα συμπεράσματα της σε αποτελέσματα ερευνήτριας τα οποία αποδείχτηκαν λανθασμένα. Σύμφωνα με το γερμανικό και αυστριακό τύπο, η ερευνήτρια και συγγραφέας των μελετών της ομάδας παραποιούσε τα αποτελέσματα της έρευνας προκειμένου να καταλήγει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που καταδίκαζαν τα κινητά τηλέφωνα.
Η έρευνα REFLEX αποτελούσε για καιρό σημαντικό επιχείρημα εκείνων των επιστημόνων που εκφράζουν σκεπτικισμό αναφορικά με τις συνέπειες των κινητών στην υγεία, καθώς παρουσίαζε στοιχεία που τα ενοχοποιούσαν για την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον ανθρώπινο οργανισμό.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
Εχει αναφερθει και σε αλλα τοπικ απο μενα οτι οι 'επιστημονικες ' ερευνες πολλες φορες ειναι 'κατευθυνομενες' ετσι ωστε να βγει συγκεκριμενο συμπερασμα - αποτελεσμα. Αυτη η απαξιωση των επιστημονικων ερευνων σιγα σιγα μας κανει ολους μας μολις ακουσουμε κατι βαρυγδουπο να σκεφτομαστε ποιος ειναι ο οφελιμενος και αρα ποσο αναξιοπιστο ειναι αυτο που λεει η ερευνα....
-
delete
-
σε τι τιμή;;;
-
delete
-
Είναι και τηλέφωνο;
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.Έχει:
http://www.amazon.co.uk/dp/B0042D75TU/r ... B0042D75TU
http://www.expansys.com/samsung-galaxy- ... gb-201135/
http://www.amazon.de/gp/product/B0041RS ... B0041RSF6YΕίναι και τηλέφωνο;
Ναι.
-
αυτό είναι βολικό κινητό?
τα android θα χτυπήσουν αρκετά το iphone σε κανένα χρόνο από τώρα... μόλις ανεβούν οι πωλήσεις τους... αν και έχω φίλο που αγόρασε htc hd2 με 700€ κ το μετάνιωσε που δεν πήρε iphone... το htc το αγόρασε λόγω 'αντί-iphone' και καλά...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]