-
Απο το Peugeut 206 του αδερφου χαθηκαν (=τα εχασε ) τα κλειδια.
Τα εφεδρικα δεν τα 'χει χασει, απλα δεν μπορει να βρει που βρισκονται...Φωναζουμε κλειδαρα, το φωρτωνουμε στην οδικη για συνεργειο, κατι αλλο;
Που να το παω (Θεσσαλονικη); -
Τα εφεδρικα δεν τα 'χει χασει, απλα δεν μπορει να βρει που βρισκονται...Φωναζουμε κλειδαρα, το φωρτωνουμε στην οδικη για συνεργειο, κατι αλλο;
Στη θέση σου θα έπαιρνα τη Peugeot και θα τους ρωτούσα τι να κάνω, γιατί αυτοί θα το φτιάξουν μετά.
-
Βρες έναν κλέφτη καλύτερα για να σου το ξεκλειδώσει κ μετά τον πληρώνεις
Αντιπροσωπεία και τέλος, όλα θα γίνουν... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Που να το παω (Θεσσαλονικη);Γιατί τόσος πανικός ρε φίλε...οχι καλύτερα μην μπλέκεις με κλειδαράδες....οδική και στην αντιπροσωπεία να σου βγάλουν επιτόπου κλειδί.
-
αν έχει ασφάλειες στις πόρτες
http://www.youtube.com/watch?v=5YJzpaz0tmw
Youtube Videoαν δεν έχεις ασφάλειες στις πόρτες
http://www.youtube.com/watch?v=3g07i8zeb5U (αυτό κάνουν κλειδαράδες και τραβάνε την πετούγια από μέσα)
ή (για αρχάριους)
http://www.youtube.com/watch?v=i6j_8MI2bg0
Youtube Video -
-
Ευχαριστω.
Τελικα η δουλεια εγινε ως εξης:
Το συνεργειο (Πεζο/Citroen στην Παπαδακη με Δελφων) 'διερρηξε' την πορτα. Ηρθε κλειδαρας, εβγαλε την κλειδαρια της πορτας και εφτιαξε καλουπι.
Μετα, με τον κωδικο του κλειδιου (που υπηρχε), προγραμματιστηκαν τα κλειδια απο το συνεργειο.Κοστος: 2 κλειδια απλα (χωρις τηλεχειρισμο ηλεκτρομαγνητικων) 150 €
(ενας αλλος κλειδαρας ειχε ζητησει 250 €). -
Καλά ρε φίλε έβαλες να σου διαρήξουν την πόρτα, να σου βγάλουν την κλειδαριά και να φτιάξει καλούπι ο κλειδαράς; Kαι έδωσες και 150 €;
Πριν ένα μήνα έχασα το κλειδί εγώ από το Citroen Saxo, τηλεφωνάκι στην αντιπροσωπεία και με 45€ μου προγραμμάτισαν καινούριο.
-
Δεν εκανα εγω τα παραπανω, αλλα ο αδερφος μου.
- Ηταν επειγον να φυγει αμεσα (αυθημερον) για ταξιδι.
- Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ κλειδι.
Οταν λες 'τηλεφωνάκι στην αντιπροσωπεία και με 45€ μου προγραμμάτισαν καινούριο κλειδι', ποσο καιρο χρειαστηκε αυτο; 'Αντικλειδι' πως εφτιαξαν χωρις πρωτοτυπο;
-
Δεν φτιάξαν αντικλείδι από το πρώτο ούτε από καλούπι κλειδαριάς.
Είχαν έτοιμα κλειδιά για Saxo και προγραμματίστηκε επιτόπου πάνω στο αμάξι. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν φτιάξαν αντικλείδι από το πρώτο ούτε από καλούπι κλειδαριάς.
Είχαν έτοιμα κλειδιά για Saxo και προγραμματίστηκε επιτόπου πάνω στο αμάξι.Και πως ανοιγεις τις πορτες και γυρνας την μιζα;Αλλαξες και τους αφαλους;
-
Βγαίνει κλειδί με τον αριθμό πάνω στη κλειδαριά.
Είχα βγάλει κλειδί με αυτό το τρόπο το 1984 για μια μηχανή Honda CB350 1972.Αν ο αριθμός δεν είναι πάνω στη κλειδαριά, έχουν δώσει καρτελάκι με το καινούριο αμάξι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αν έχει ασφάλειες στις πόρτεςΞέχασα τα κλειδιά μέσα και κλείδωσα. Ο κλειδαράς το άνοιξε με παρόμοιο τρόπο , βάζει μια λεπτή πλαστική θήκη σαν ξεφούσκωτο πιεσόμετρο ανάμεσα στην πόρτα και τη μεσαία κολόνα , τη φουσκώνει μετά όπως το πιεσόμετρο και από το άνοιγμα που δημιουργείται με ένα συρματάκι τραβάει την ασφάλεια.
10 δεύτερα υπόθεση , 20e .
Προσπάθησα προηγουμένως κι εγώ με τον τρόπο του video αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να πληγώσω λιγάκι τα λάστιχα... -
Κάποιοι άλλοι έχουν ασφάλεια κλειδιού και όταν το χάσουν το παίρνουν τσάμπα!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
αν έχει ασφάλειες στις πόρτες
Ξέχασα τα κλειδιά μέσα και κλείδωσα. Ο κλειδαράς το άνοιξε με παρόμοιο τρόπο , βάζει μια λεπτή πλαστική θήκη σαν ξεφούσκωτο πιεσόμετρο ανάμεσα στην πόρτα και τη μεσαία κολόνα , τη φουσκώνει μετά όπως το πιεσόμετρο και από το άνοιγμα που δημιουργείται με ένα συρματάκι τραβάει την ασφάλεια.
10 δεύτερα υπόθεση , 20e .
Προσπάθησα προηγουμένως κι εγώ με τον τρόπο του video αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να πληγώσω λιγάκι τα λάστιχα...Σε δυο περιπτωσεις που ειχαν Α) χαθει προσωρινα, Β) κλειστει μεσα γιατι παλεβαμε να βαλουμε μπρος με βοηθητικη μπαταρια και ο συναγερμος ανιχνευσε αποπειρα κλοπης... και κλειδωσε τις πορτες με τα κλειδια μεσα... (σε αυτη τη περιπτωση μαλιστα ειχε κλεισει η πορτα στην πρωτη σκαλα.... μονο, παλι με το αγκιστρο ανοιξαν αλλα τραβοντας το μοχλο ανοιγματος των πορτων.... μιας και οι ασφαλειες ειναι επαφης.... ηλεκτρικες και δεν τραβιουντε....!!! Στη Thesis Αυτα...
-
Σε μερικα αμαξια αν εχει κλεισει η πορτα στην πρωτη σκαλα αν την σπρωξεις να κλεισει καλα τοτε ανοιγουν οι ασφαλειες.
Που θα κρυβατε εξωτερικα ενα δευτερο κλειδι στο αμαξι για τετοιες περιπτωσεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε μερικα αμαξια αν εχει κλεισει η πορτα στην πρωτη σκαλα αν την σπρωξεις να κλεισει καλα τοτε ανοιγουν οι ασφαλειες.Που θα κρυβατε εξωτερικα ενα δευτερο κλειδι στο αμαξι για τετοιες περιπτωσεις;
Τηλεχειριστηριο κλειδωματος ξεκλειδωματος εννοεις??? γιατι με σκετο κλειδι π.χ. δεν ακυρωνει το κλειδωμα του συναγερμου στην αναφλεξη.... π.χ.??? Ενταξει σε παλια οχηματα.. ισως στα νεα με τα τσιπακια πανω στα κλειδια να χρειαζεται μονο το προγραμματισμενο κλειδι... δεν εχω ομως λυση ειτε για το ενα ειτε για το αλλο..
εκτος ισως απο το να το κραταει ο- συντροφος στο ταξειδι αν υπαρχει τετοιος... -
Απλα ενα κλειδι για να ανοιξουν οι πορτες .Αφου τα εχεις ξεχασει μεσα
SOS! Χαθηκαν τα κλειδια. Τι κανουμε;