-
πού να πανε αυτα με το rcz..?
-
-
Διαβασα πριν λιγο οτι μπουρμας και φιλοσιδης σταματησαν να ειναι εξουσιοδοτημενοι οσο αναφορα τα audi. Συνεχιζει βεβαια ο φιλοσιδης να ειναι εξουσιοδοτημενος ως προς τα vw.
Η κριση τους χτυπησε την πορτα;
Γνωριζει καποιος αλλος κατι επ´ αυτου; -
θα ρωτησω ενα τυπο που ξερω απο φιλοσιδη, αν τον πετυχω βεβαια
και ο μπουρμπας εε?
θα πρεπει να ρωτησουμε καποιον που θα ξερει σιγουρα
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
RS3 και ξερό ψωμί.....και sportback......ΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχ πόθος...αυτο δεν προκειται να βγει σε αυτη τη γενια τουλαχιστον..
αλλαξε κατι και δε το πηρα χαμπαρι?
-
Εγώ Φιλοσίδη πήγαινα 12 χρόνια. Και με vw και όταν έγινε audi και με audi. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχει πολύ καλό ισολογισμό και με εξυπηρετούσαν πάντα. Τι στο καλό έγινε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα ρωτησω ενα τυπο που ξερω απο φιλοσιδη, αν τον πετυχω βεβαιαany news???
Βασικά κάποια στιγμή τέθηκε ένα θέμα από την Kosmocar (δεν θυμάμαι κι ακριβώς πότε) ώστε να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τα service των vw και ξεχωριστός χώρος για τα audi.
Πχ ο Φιλοσίδης δεν το ακολουθούσε πιστά αυτό (βασικά μάλλον σχεδόν ποτέ ) και μπορεί (υπόθεση κάνω...το τονίζω) να ήταν ένας από τους λόγους που έχασε μία από τις δύο αντιπροσωπείες*.
Κατά τα άλλα όντως ο Φιλοσίδης ως service ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο όσο αναφορά την αντιμετώπισή του προς εμένα (δεχόταν τις παραξενιές μου βασικά ).Προσωπικά από τα εναπομείναντα εξουσιοδοτημένα, δε μου αρέσει κανένα.
Karenta -> εντελώς απρόσωπη ως προς τον πελάτη και με 'ύφος' σαν σου κάνουν χάρη που σου κανουν service στο αμάξιAutonet -> ήταν αρκετά καλοί μέχρι που απέκτησαν παρόμοιο (όπως παραπάνω) υφάκι, ενώ ταυτόχρονα δεν δέχονταν να έχω οπτική επαφή με το αμάξι μου και ταυτόχρονα (παρότι δε μου επέτρεπαν να έχω οπτική επαφή) όταν τους ρωτούσα πώς πάνε οι εργασίες (τότε που άλλαξα το megatronic) εκνευρίζονταν και δε μου έλεγαν τίποτα μέχρι που ήταν να μου παραδώσουν το αμάξι.
Automarin -> δεν πάω καθώς αυτοί μου είχαν κάνει σοβαρό λάθος σε σέρβις στο προηγούμενο αμάξι μου (VW Golf 4) και μετά έτρεχα εγώ να αποδείξω τα προφανή. Κοινώς προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι...
Ρώρρης -> μου 'πέφτει' υπερβολικά μακρυά (σχεδόν 45 λεπτά με μία ώρα δρόμος από το σπίτι μου και αρκετά km μακρυά ).Εντάξει...δε θα ξενιτευτούμε για κάνουμε service (αν και γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια)
Καλή άποψη είχα για το service του Παζαρόπουλου, αλλά έχασε την αντιπροσωπεία, οπότε προς το παρόν τον αποκλείουμε.
Αλήθεια...για να ισχύει η επέκταση εγγύησης της allianz, πρέπει να κάνω τα service σε εξουδιοτημένο service για Audi έτσι? (σωστά θυμάμαι?)*του είπαν πχ να διαλέξει ποιά να κρατήσει και προφανώς λόγω όγκου αυτοκινήτων, προτίμησε να κρατήσει την vw.Λογική κίνηση πάντως.
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
RS3 και ξερό ψωμί.....και sportback......ΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχ πόθος...Kάτι δεν πάει καλά με το εν λόγο βίντεο.
Τα φώτα ημέρας τρεμοπαίζουν συνέχεια και η μπροστινή ρόδα αλλάζει χρώμα ζάντας από το ένα πλάνο στο άλλο...
Όσο αφορά το θέμα των service.
Μόνο στην εγγύηση πήγαινα στον Παζαρό στην Πειραιώς, μπορούσα να περάσω όλη την ώρα δίπλα/κάτω/γύρω από το αμάξι μου και τα παιδιά ήταν αρκετά ευγενικά.Μέ το πέρας της εγγύησης αναζήτησα μη συνεργείο και τελικά κατέληξα σε έναν τύπο στην Καλλιθέα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
RS3 και ξερό ψωμί.....και sportback......ΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχ πόθος...
Kάτι δεν πάει καλά με το εν λόγο βίντεο.
Τα φώτα ημέρας τρεμοπαίζουν συνέχεια και η μπροστινή ρόδα αλλάζει χρώμα ζάντας από το ένα πλάνο στο άλλο...
Τα LED δε μπορούν να συγχρονιστούν στη κάμερα.
Σχετικά με τη ζάντα, είναι δύο διαφορετικά mules με διαφορετικές ζάντες εμπρός.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
any news???
Βασικά κάποια στιγμή τέθηκε ένα θέμα από την Kosmocar (δεν θυμάμαι κι ακριβώς πότε) ώστε να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τα service των vw και ξεχωριστός χώρος για τα audi.
Πχ ο Φιλοσίδης δεν το ακολουθούσε πιστά αυτό (βασικά μάλλον σχεδόν ποτέ ) και μπορεί (υπόθεση κάνω...το τονίζω) να ήταν ένας από τους λόγους που έχασε μία από τις δύο αντιπροσωπείες*.
Κατά τα άλλα όντως ο Φιλοσίδης ως service ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο όσο αναφορά την αντιμετώπισή του προς εμένα (δεχόταν τις παραξενιές μου βασικά ).Προσωπικά από τα εναπομείναντα εξουσιοδοτημένα, δε μου αρέσει κανένα.
Karenta -> εντελώς απρόσωπη ως προς τον πελάτη και με 'ύφος' σαν σου κάνουν χάρη που σου κανουν service στο αμάξιAutonet -> ήταν αρκετά καλοί μέχρι που απέκτησαν παρόμοιο (όπως παραπάνω) υφάκι, ενώ ταυτόχρονα δεν δέχονταν να έχω οπτική επαφή με το αμάξι μου και ταυτόχρονα (παρότι δε μου επέτρεπαν να έχω οπτική επαφή) όταν τους ρωτούσα πώς πάνε οι εργασίες (τότε που άλλαξα το megatronic) εκνευρίζονταν και δε μου έλεγαν τίποτα μέχρι που ήταν να μου παραδώσουν το αμάξι.
Automarin -> δεν πάω καθώς αυτοί μου είχαν κάνει σοβαρό λάθος σε σέρβις στο προηγούμενο αμάξι μου (VW Golf 4) και μετά έτρεχα εγώ να αποδείξω τα προφανή. Κοινώς προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι...
Ρώρρης -> μου 'πέφτει' υπερβολικά μακρυά (σχεδόν 45 λεπτά με μία ώρα δρόμος από το σπίτι μου και αρκετά km μακρυά ).Εντάξει...δε θα ξενιτευτούμε για κάνουμε service (αν και γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια)
Καλή άποψη είχα για το service του Παζαρόπουλου, αλλά έχασε την αντιπροσωπεία, οπότε προς το παρόν τον αποκλείουμε.
Αλήθεια...για να ισχύει η επέκταση εγγύησης της allianz, πρέπει να κάνω τα service σε εξουδιοτημένο service για Audi έτσι? (σωστά θυμάμαι?)*του είπαν πχ να διαλέξει ποιά να κρατήσει και προφανώς λόγω όγκου αυτοκινήτων, προτίμησε να κρατήσει την vw.Λογική κίνηση πάντως.
Δεν μας αρέσουν οι λοιποί αλλά σε κάποιον πρέπει να πάμε πλέον.
Κοίτα που θα ξαναμπώ σε Καρέντα μετά από 12 χρόνια. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
any news???
Δεν μας αρέσουν οι λοιποί αλλά σε κάποιον πρέπει να πάμε πλέον.
Κοίτα που θα ξαναμπώ σε Καρέντα μετά από 12 χρόνια.Παίζει να έβαζαν off the record κανα πρόγραμμα βελτιωτή εντος 'εγγύησης' και να τα πήρε στο κρανίο ο γεικός εισαγωγέας για αθέμητο ανταγωνισμό?
Ο Φιλοσίδης πούλαγε Audi μέσω Φιλιπαίου και προφανώς του μέτραγαν την απόδοση για να δούν αν αντέχει αντιπροσωπεία ή όχι.
Η Karenta έχει και νέες εγκαταστάσεις που την βοήθάνε να πετάξει έξω κάποιους ανταγωνιστές για να πάρει δουλειά
-
δε νομιζω οτι ηταν αυτο το θεμα(καμια σχεση βασικα), απλα οι γερμανοι ηθελαν καποια πραγματα τα οποια καποια συνεργεια δε μπορουσαν να κανουν λογω χωρου
στη καρεντα πχ πλεον εχουν 2 σαλονια, ενα για τους κατοχους vw και ενα premium με δερματινους καναπεδες για τους κατοχους audi
προφανως καποιοι δε μπορουσαν να ανταπεξελθουν..
βλακειες..
παντως οσοι θελετε να δειτε τα συνεργεια που συνεχιζουν να επισκευαζουν audi ψαξτε στο audi.gr
το ολο θεμα βεβαια ειναι για αυτοκινητα εντος εγγυησης , τα εκτος μια χαρα τα φτιαχνουν
αυτο το σκηνικο παντως εχει ξεκινησει εδω και καιρο
-
Έχετε δει το Q7 f/l στο δρόμο; Το γ@μησ@ν με τα ledάκια. Τόση καγκουριά ούτε τα aftermarket.
-
+άπειρο
Το ίδιο είδαμε;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχετε δει το Q7 f/l στο δρόμο; Το γ@μησ@ν με τα ledάκια. Τόση καγκουριά ούτε τα aftermarket.γενικα ειναι χαλι το q7
τερμα αμερικανια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+άπειροΤο ίδιο είδαμε;
Ένα άσπρο χθες στη θεσ/νίκη.
-
Ένοπλη ληστεία από πολυμελή συμμορία έγινε στις 03.25 τα ξημερώματα στα κεντρικά της εταιρίας αυτοκινήτων AUDI στην οδό Γεννηματά στη θέση Πλακωτό Μάνδρας.
Έξι άγνωστοι ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών το φύλακα της εταιρίας στο χώρο της οποίας υπήρχαν περίπου 2.000 αυτοκίνητα, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια άρπαξαν άγνωστο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και πινακίδων και εξαφανίστηκαν.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ένοπλη ληστεία από πολυμελή συμμορία έγινε στις 03.25 τα ξημερώματα στα κεντρικά της εταιρίας αυτοκινήτων AUDI στην οδό Γεννηματά στη θέση Πλακωτό Μάνδρας.
Έξι άγνωστοι ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών το φύλακα της εταιρίας στο χώρο της οποίας υπήρχαν περίπου 2.000 αυτοκίνητα, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια άρπαξαν άγνωστο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και πινακίδων και εξαφανίστηκαν.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.Αφου 6 ηταν οι αγνωστοι ποσα αμαξια να εκλεψαν;
Εχει 2000 αμαξια η Αουντι σε αποθηκη; -
Κάμερες δεν έχουν εκεί; Πως γίνεται να είναι άγνωστος ο αριθμός.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάμερες δεν έχουν εκεί; Πως γίνεται να είναι άγνωστος ο αριθμός.Γιατί δεν ήξεραν ένα προς ένα όλα όλα τα αυτοκίνητα που είχαν μέσα; Άγνωστος αριθμός για εμάς, όχι για αυτούς.
Πάντως το νούμερο των 2000 αυτοκινήτων μου κάνει τεράστια εντύπωση... μήπως εννοούσαν 200;
-
Άντε τώρα να είσαι στην αναμονή κανα 4μηνο για κανα συγκεκριμένο εξοπλισμό και να στο πήραν οι τύποι. Ξανα στο περίμενε
AUDI FORUM