-
Γιά τι αμάξι μιλάς ?
Γιατί εγώ με το 2.0 C5 έχω μέση κατανάλωση 8-8,5 στην Εθνική χωρίς κλίμα και 8,5-9 με κλίμα .
Αρα στο ντεπόζιτο είμαι 800-900 χλμ . -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με ένα ντεπόζιτο έκανα 560 χιλιόμετρα...
Εθνική τα περισσότερα...Χμ... έτσι και έτσι.
Α! κλείσαμε ενα μήνα μαζί
Επρεπε να το παρεις πετρελαιο τα φορτηγα αυτο καινε
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιά τι αμάξι μιλάς ?Berlingo mkI fl 1.4
-
Εχεις 45 λίτρα τεπόζιτο και αεροδυναμική περιπτέρου
Αρα καλά σε βρίσκω. -
Ρε παίδες, τα 'φώτα' σας: σκέφτομαι στο τέλος του χρόνου να πουλήσω την Xantia-ΙΙ μου (κλαψ-σνιφ-λυγμ)! Παίζει αγορά καινούργιου τουτού τον Ιανουάριο κατά πάσα πιθανότητα βλέπετε (μάλλον από έμπορο που δεν παίρνει το παλιό)!
Είναι καλοσυντηρημένο, 1.6 του 1998 με γύρω στα 260 χιλιάδες χιλιόμετρα. Πόσο πιστεύετε θα μπορούσα/έπρεπε να το πουλήσω; Και πού πιστεύετε θα μπορούσα να το πουλήσω (ιδιώτη; συνεργείο για ανταλακτικά; );
-
αν σκεφτείς ότι αυτή πωλείται 2.000 .... βαψτα μαύρα.
-
Αυτο το αμαξι ειτε το κρατας για παντα για δευτερο γιατι φοβιζουν τον επομενο τα χιλιομετρα του ειτε το δινεις στη citroen ανταλλαγη για μια νεα c5 και με το greenbonus παιρνεις μια γενναιοτατη εκπτωση (νομιζω 3 χιλιαρικα ειναι..)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο το αμαξι ειτε το κρατας για παντα για δευτερο γιατι φοβιζουν τον επομενο τα χιλιομετρα του ειτε το δινεις στη citroen ανταλλαγη για μια νεα c5 και με το greenbonus παιρνεις μια γενναιοτατη εκπτωση (νομιζω 3 χιλιαρικα ειναι..)Ισχύει ακόμη το Greenbonus;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιός Θανάσης?
ΠΟλύ θεωρία διαβάζεις και έπηξε το μυαλό,για πιάσε και καμιά ζάντα με τα χέρια,στην ανάγκη φόρα και γαντάκι να μην λερωθούν τα χεράκια.
Οι περισσότερες ζάντες αλουμινίου που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι για πέταμα,οι χειρότερες σπάνε και οι καλύτερες στραβώνουν με το καλημέρα,όσο για το βάρος ναι οι άχρηστες που αναφέρω (και είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό) είναι και βαρύτερες,άρα η επιλογή τους γίνετε 100% από ανίδεους και μη καθαρά για λόγους εμφάνισης.
Οι αλουμινίου που είναι ζάντες κι όχι χώματα και ναι είναι ελαφρύτερες απ τις σιδερένιες πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη ίσως και κάνα τριχίλιαρο,τώρα αν εσύ ο χεράς στο 1400άρι ή ακόμα και στο GTI χάτσμπακ αν το θες σε ενοχλούν τα 5 παραπάνω κιλά όπως προείπα γιατί δεν μπορείς να φτάσεις στα όρια τα αλόγατα και κρίνεις ότι αξίζει να βάλεις ζάντα με 3 χιλιάρικα κάντο.Ένα ποστ όλο ειρωνεία ...
Ως συνήθως ουσία 0 ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο το αμαξι ειτε το κρατας για παντα για δευτερο γιατι φοβιζουν τον επομενο τα χιλιομετρα του ειτε το δινεις στη citroen ανταλλαγη για μια νεα c5 και με το greenbonus παιρνεις μια γενναιοτατη εκπτωση (νομιζω 3 χιλιαρικα ειναι..)Έλα όμως που μία Xantia δεν μπορεί να έρθει δεύτερη!
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Αυτο το αμαξι ειτε το κρατας για παντα για δευτερο γιατι φοβιζουν τον επομενο τα χιλιομετρα του ειτε το δινεις στη citroen ανταλλαγη για μια νεα c5 και με το greenbonus παιρνεις μια γενναιοτατη εκπτωση (νομιζω 3 χιλιαρικα ειναι..)
Έλα όμως που μία Xantia δεν μπορεί να έρθει δεύτερη!
Δώσε την στον citrovag να έρθει 25η.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ισχύει ακόμη το Greenbonus;
Και βεβαια..
-
Ειναι σα να μου λες οτι πας καρφι για c5 thp..
-
Ισχύει ακόμα η τιμή για C5 1.6THP με υδροπνευματική, κάτω από τα 22k;
Με green bonus/ απόσυρση και δεν ξέρω τί άλλο που ήταν πριν από κανά μήνα δηλαδή.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δώσε την στον citrovag να έρθει 25η.
Μην κάνουμε πλάκα παιδιά, την 'πονάω'! Την οδηγώ από το 2001! Κάναμε μαζί πάνω από 170 χιλιάδες χιλιόμετρα για 9 χρόνια! Δεν μου πάει η καρδιά να την δώσω για καταστροφή+ανακύκλωση!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ισχύει ακόμα η τιμή για C5 1.6THP με υδροπνευματική, κάτω από τα 22k;
Με green bonus/ απόσυρση και δεν ξέρω τί άλλο που ήταν πριν από κανά μήνα δηλαδή..Ψήνεσαι;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι σα να μου λες οτι πας καρφι για c5 thp..
Να σου πω... Η Xantia των 12 ετών και των 260φεύγα χιλιάδων χιλιομέτρων κάνει το 'ταξίδι' επαρχία-Θεσσαλονίκη ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ (που έκανα σήμερα με άλλο μικρομεσαίο με φοβερό θόρυβο και ελαφρύ πονοκέφαλο όταν φτάσαμε!!!)! Λες και είναι καινούργιο+στρωμένο αυτοκίνητο! Άρχισα να σκέφτομαι τον διάδοχο! Έχω ψιλό-αποφασίσει να πάρω το Honda Insight αλλά ... άρχισα να μπαίνω σε σκέψεις... Να πάρει...
-
Ψήνεσαι;Κατά βάση, όχι, αλλά επειδή κάποιος κοντινός μου έχει ταλέντο στις καταστροφικές επιλογές, καλό θα ήταν να το ξέρει πριν έστω σκεφτεί να πάει να ρωτήσει για Superb 1.4, την τιμή του 'καλού' C5. ( εδώ πήγε να ρωτήσει για το ..wait for it ..Avensis! Τζίζους κράιστ..
-
Βρε εγω σε καταλαβαινω απολυτα σχετικα μετην xantia αλλα με τη c5 και θα παρεις ενα αυτοκινητο το οποιο δε συγκρινεται πουθενα με το insight (?? ) και η ξανθουλα σου θα πωληθει ουσιαστικα σε πολυ υψηλη τιμη.. Ασε που θα βρει και επομενο ιδιοκτητη..Δε τα καταστρεφουν ολα τα αυτοκινητα που παιρνουν απο greenbonus..
Τωρα τα περι δεσιματος με τη ξανθουλα κτλπ σε καταλαβαινω απολυτα.. -
Για να καταλαβαιβετε τι τιμες παιζουν με τα νεα c5.. Μιλαγα αυτες τις μερες με εναν κυριο που απο εκει που ηταν να παρει καποιο μικρομεσαιο πηρε μια ετοιμοπαραδοτη THP ολολευκη στην εκδοση ambiente αλλα με navi και xenon δινοντας και ενα παλιο huyndai στα 18800 με τα εξοδα φακελου-παραλαβης κτλπ..
CITROËN FORUM