-
κι εσύ ποιος είσαι τώρα;
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Σου έκανα παραπάνω μια ερώτηση και απάντησες άλλα αντί άλλων.
Πάμε πάλι. Γνωρίζεις κάποιον σοβαρό επιστήμονα να παριστάνει τον τηλεπωλητή χαϊμαλιών, σταυρών, Κωνσταντινάτων κλπ?
Αυτή είναι η δουλειά ενός επιστήμονα που θέλει να λέγεται σοβαρός?Και σου απαντησα, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν ειναι σοβαρος ενας επιστημονας ή οχι?
Και μετά μας ''πείραζε'' ο Patrinos
κι εσύ ποιος είσαι τώρα;
σωστό και αυτό
Το site της NASA είναι αρκετά κατατοπιστικό νομίζω.
H nasa κρύβει την αλήθεια ανήκει στα διεθνή λαμόγια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα έλεγα για αρχή να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να σταματήσει όλη αυτή η κουβέντα κάπου εδώ. Ειλικρινά ποστ με και και δεν προσφέρουν κάτι στην όλη συζήτηση.
Για τα contrails νομίζω πως έχεις πάρει απαντήσεις, μάλιστα αν δείς και το link με το νομογράφημα που έβαλα θα καταλάβεις γιατί μερικές φορές βλεπεις και άλλες όχι κλπ. Το site της NASA είναι αρκετά κατατοπιστικό νομίζω. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κι εσύ ποιος είσαι τώρα;Εγώ είμαι ο
Πάντως βιβλία και λοιπά προϊόντα πουλάνε κατα καιρούς και σοβαροί επιστήμονες. Δίνουν και διαλέξεις κλπ όπως για παράδειγμα ο Hawking. Η τηλεπαρουσία δεν αποτελεί κριτήριο σοβαρότητας ούτε το ΜΑΡΚΕΤΙΝγκ του επιστημονικού του έργου. Βέβαια ο Λιακόπουλος είναι σε επίπεδα teleevangelist και λίγα λέω. Τεσπα από καθηγητής Φροντιστηρίου με τούτα και με κείνα κατάφερε να βγάζει καλά λεφτά -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σου έκανα παραπάνω μια ερώτηση και απάντησες άλλα αντί άλλων.
Πάμε πάλι. Γνωρίζεις κάποιον σοβαρό επιστήμονα να παριστάνει τον τηλεπωλητή χαϊμαλιών, σταυρών, Κωνσταντινάτων κλπ?Αυτή είναι η δουλειά ενός επιστήμονα που θέλει να λέγεται σοβαρός?
Και σου απαντησα, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν ειναι σοβαρος ενας επιστημονας ή οχι?
Κι εσύ ποιος είσαι να κρίνεις αν ο Kon5 είναι σοβαρός επιστήμονας προκειμένου να κρίνει τη σοβαρότητα ενός άλλου επιστήμονα;
Μήπως έχεις το άλαθητο και δεν δέχεσαι την άποψη του Κον5; Μήπως έχεις προκαταλήψεις;
Παντως δεν ειμαι δικηγορος κανενος!
Εσυ? Της Νομικης?Mirage θενξ για την σοβαροτητα και το λινκ και παλι!
-
Παντως δεν ειμαι δικηγορος κανενος!
Εσυ? Της Νομικης?Χμ και φαινόσουν να υπερασπίζεσαι το λιακό μια χαρά
Της νομικής ο άλλος, εγώ είμαι των θετικών επιστημών
Εγώ είμαι ο
http://badacetechshow.com/wp-content/up ... 03/cop.jpgshit, εσύ μας την έφερες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Χμ και φαινόσουν να υπερασπίζεσαι το λιακό μια χαράΚανεις ενα λαθος γιατι απλα δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι εγραψα απο την αρχη και απλα ποσταρες μια ισα ισα για να πεις κατι!
Βλεπεις απο που ξεκινουν ολα?Αν ο κυριος ειναι της νομικης, να ξεκινησει απο τα ευκολα πρωτα: μηχανικη, ηλεκτρομαγνητισμο, ρευστα κτλ και στη συνεχεια μπορει να μας πει αν ο Λιακοπουλος και ο καθε Λιακοπουλος με ενα αλφα πτυχιο φυσικου ειναι σοβαρος ή μη για τα επιστημονικα θεματα που λεει!
-
Όταν η κουβέντα φτάσει στη δολοφονία του Senna από ελεύθερο σκοπευτή ρίξτε ένα pm να ενημερωθώ.
ΥΓ: Ο Λιακόπουλος δεν ήταν γνωστός ως 'μπατσοπατέρας';
@Blanc Angel
έχεις φαντάζομαι υπόψη σου ότι ο Λιακόπουλος είναι ένας εκδότης και ξακουστός clopypaster. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι όλα αυτά που γράφει είναι προϊόν δικής του έρευνας... -
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διδάκτορας για να καταλάβει ότι αυτά που λέει είναι κλαπαρχιδιές.
Χρειάζεται να είσαι φυσικός για να καταλάβεις ότι το ακόλουθο είναι αρλούμπα;
Ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση.
-
Χμ και φαινόσουν να υπερασπίζεσαι το λιακό μια χαρά
Κανεις ενα λαθος γιατι απλα δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι εγραψα απο την αρχη και απλα ποσταρες μια ισα ισα για να πεις κατι!
Βλεπεις απο που ξεκινουν ολα?Αν ο κυριος ειναι της νομικης, να ξεκινησει απο τα ευκολα πρωτα: μηχανικη, ηλεκτρομαγνητισμο, ρευστα κτλ και στη συνεχεια μπορει να μας πει αν ο Λιακοπουλος και ο καθε Λιακοπουλος με ενα αλφα πτυχιο φυσικου ειναι σοβαρος ή μη για τα επιστημονικα θεματα που λεει!
Εγώ που τα έχω κάνει αυτά να πω δλδ
ΑΠό την άλλη θα σου αντιπροτείνω να διαβάσεις λίγο δικονομικά για να καταλαβαίνεις περί του τι συνιστά επιχειρηματολογία υπεράσπισης -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όταν η κουβέντα φτάσει στη δολοφονία του Senna από ελεύθερο σκοπευτή ρίξτε ένα pm να ενημερωθώ.Εσύ μην ξύνεις πληγές Κάποιοι δεν το είχαν προλάβει αυτό το thread ζωντανό
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@Blanc Angel
έχεις φαντάζομαι υπόψη σου ότι ο Λιακόπουλος είναι ένας εκδότης και ξακουστός clopypaster. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι όλα αυτά που γράφει είναι προϊόν δικής του έρευνας...Φυσικα και το γνωριζω!
Μονο που δε θα ονομαζα clopypaster τον εαυτο μου αν επαιρνα το βιβλιο το δικο σου απο τα γερμανικα με τα πνευματικα δικαιωματα και το μετεφραζα στα ελληνικα.
Αν γνωριζεις οτι ο κυριος αυτος δεν εχει τα πνευματικα δικαιωματα βιβλιων ξενων συγραφεων κτλ, τοτε ντροπη του! Αυτος λεγεται clopypaster -
Θα μου απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που σε ρωτάω? Ξέρεις κάποιον που επαγγέλλεται επιστήμονας φυσικός (και δεν ξέρω εγώ τί άλλο) να πουλάει σταυρουδάκια και Κωνσταντινάτα (χρυσό νόμισμα βυζαντινό) ? Γιατί πολλάκις στις εκπομπές του αυτά κάνει.
-
Blanc ange, εσύ τι σπούδασες/σπουδάζεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διδάκτορας για να καταλάβει ότι αυτά που λέει είναι κλαπαρχιδιές.Χρειάζεται να είσαι φυσικός για να καταλάβεις ότι το ακόλουθο είναι αρλούμπα;
Ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση.
Λεει ο Λιακο οτι ο ηλιος ανατελει απο τη δυση??? Αυτο μας λες τωρα???
Γιατι τα αυτονοητα τα ξερει και η γιαγια που λεει ο λογος, αστροφυσικη ομως δεν εχω σπουδασει και γι αυτο προσπαθω μιας και με ενδιαφερει να ακουσω γνωμες και μια γνωμη ειναι και του Λιακο!
Κοιλη Γη, οκ ομορφα...ακουσαμε τι μας ειπε ο μη-σοβαρος Λιακος, απο κει και περα δεν καθεσαι μονο σε αυτα, ψαχνει να δεις τι λενε και οι αλλοι επιστημονες, γεολογοι, φυσικοι κτλ!
Το να θεωρεις οτι κατω απο το γραφειο που καθεσαι και σε βαθος 5km υπαρχουν πετραδακια επειδη αυτο σου εμαθαν στο σχολειο, αυτο ειναι αρλουμπα και βλακιτιδα! Μηπως εχει παει κανεις στο κεντρο της γης και δε το ξερω και εχει δει τι σκατα εχει εκει μεσα???Γι αυτο λεω οτι ακους τα παντα και αποφασησε εσυ τι θα πιστεψεις, αλλιως ξεκινα και σκαβε να φτασεις στο κεντρο και να τους βγαλεις ολους τους αλλους τρελους!
Αυτη ειναι η μαγκια και οχι η ψευτομαγκια του πληκτρολογιου -
Πρώτον, τα ίδια θα σου πω και από κοντά (μάλλον και περισσότερα), οπότε οι βλακείες για μάγκες του πληκτρολογίου κλπ δεν ταιριάζουν.
Δεύτερον, όχι, το quote έστω ότι το ισχυρίζομαι εγώ. Πρέπει να είσαι πτυχιούχος φυσικός με ειδίκευση στην αστροφυσική κλπ για να το καταρρίψεις; Απλή ερώτηση, απλή απάντηση.
Οι ισχυρισμοί του τέτοιοι επιπέδου είναι.
ΥΓ: για να καταλάβω, πιστεύεις και στην κοίλη γη;
-
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με τον Λιακόπουλο έχω δει να πλασάρει και κάποια σοβαρά βιβλία και συγκεκριμένα σχετικά με τα μυστικά όπλα των Ναζί.
Και λέω σοβαρά γιατί είναι ντοκουμέντα που καταρρίπτουν σε μεγάλο βαθμό όλη την μπουρδολογία περί UFO και δίνουν σοβαρές ενδείξεις ότι όλες οι αναφορές για στενές επαφές τρίτου τύπου αφορούν μυστικές δοκιμές τέτοιων όπλων.
Τώρα για όλα τα άλλα περί προφητειών, γέροντων οσίων, Πούτιν, ξανθό γένος, νεφελίμ, Ελ και ότι οι Αρχαίοι Έλληνες έφτιαξαν διαστημόπλοιο και πήγαν πρώτοι στο φεγγάρι τα θεωρώ παραμύθια για παιδιά.
Είδα μια φορά που έδειχνε μια τοιχογραφία από την Αρχαία Αθήνα, όπου φαινόντουσαν τα κλασσικά ψάθινα καπέλα που φορούσαν οι Αρχαίοι για τον ήλιο. Σαν τα κινέζικα στο πιο απλωμένο. Και πετάει ο επιστήμων το θεϊκό: 'Τι σας θυμίζει αυτό; Τι σας θυμίζει αυτό; ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ!!!' και συνέχισε μετά να μιλά για μια προσφορά 500+23 βιβλία μόνο 1000 ευρώ.Ε τέτοια άτομα προσωπικά δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά.
-
Λοιπόν
ως ανώτατος επιστήμων του πολυτεχνίου επί τοων Η/Υ
Με μεταπτυχιακά χαρτιά σε ιατρική και ιατρική μηχανικήΕγώ έχω να σου πω ότι μέσα στο πισί σου ζούνε κάτι πλασματάκια σε μέγεθος quark. Έχουν collective intelligence ακι επικοινωνούν τηλεπαθητικά
Τρώνε πυρίτιο και ρεύμα για να ζήσουν (γι' αυτό χαλάε ο υπολογιστής μετά από καιρό. Η απόδοση πέφτει γιατί βρίσκουν σιγά σιγά πιο δύσκολα τροφή, η οποία είναι χαλασμένη κι όλας. Γι' αυτό κάνει καλό η ψύξη του πισιού, διατηρείται η τροφή περισσότερο. Ιδανικά βάλτον σε ψυγείο!)
Και τριγυρνάνε μέσα από το χαλκό (είναι κοίλα τα καλώδια, μην ακούς τι σου λένε)Τα Core1, Core duo, quad κλπ είναι πόσες βασίλισσες έχουν στη φωλιά/μητρική. Όσες περισσότερες τόσο ισχυρότερη η collective intelligence.
Στην ασία έχουν βρει κάτι τρύπες (στην κοίλη γη ντε!) όπου τα δελεάζουν με πλακούντες μωρών εμβαπτισμένους σε πυρίτιο και τα φυλακίζουν σε λογικές πύλες (αυτές είναι φτιαγμένες με τα οστά των πιο αρχαίων οργανισμών που ζουσαν στους παλιούς 8088).
Λοιπόν, τα πτυχία τα έχω.
Ηλεκτρόνια έχει δει κανείς; Quarks μήπως;Ξεκίνα να σκαλίζεις μητρικές και πύλες, ανακάλυψε κανά ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που να 'βλέπεις' μοριακή δομή (προφ αυτό δεν γίνεται, οπότε είμαι καλυμμένος 100%)
Μέχρι τότε, είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς την επιστημονική μου άποψη για το πως λειτουργούν οι υπολογιστές.
Είμαστε ΟΚ; ΑΝ θες, το βγάζω και σε βιβλίο να γίνω πιο πιστευτός.
-
Το να θεωρεις οτι κατω απο το γραφειο που καθεσαι και σε βαθος 5km υπαρχουν πετραδακια επειδη αυτο σου εμαθαν στο σχολειο, αυτο ειναι αρλουμπα και βλακιτιδα! Μηπως εχει παει κανεις στο κεντρο της γης και δε το ξερω και εχει δει τι σκατα εχει εκει μεσα???Γι αυτο λεω οτι ακους τα παντα και αποφασησε εσυ τι θα πιστεψεις, αλλιως ξεκινα και σκαβε να φτασεις στο κεντρο και να τους βγαλεις ολους τους αλλους τρελους!
Αυτη ειναι η μαγκια και οχι η ψευτομαγκια του πληκτρολογιουΕπίσης, από την στιγμή που δεν έχουμε δει προσωπικά τον Σωκράτη πεθαμένο, κακώς δεχόμαστε άκριτα τις θεωρίες ότι τα έχει τινάξει.
-
Ο Λιάκουρας την άποψη του για την κοίλη γη την έχει στηρίξει επιστημονικά δλδ; Την έχει αποδείξει με επιστημονική μέθοδο; Με την φυσική που του μάθανε στο πανεπιστήμιο; Γιατί επικαλείσαι την επιστημονική του ιδιότητα; Ο ίδιος δεν την χρησιμοποιεί για να στηρίξει τις αρλούμπες του πάντως.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ