-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Για τα ιστορικα του θεματα, δε μπορω να εχω αποψη οπως και κανεις δε μπορει να χει αποψη για το τι συνεβη κατι χιλιαδες χρονια πριν απο μας, ακομα και αυτοι που κατεγραψαν 'την ιστορια μας' ξερουμε ποσο εμπιστοι ειναι? Νομιζω πως οχι!Ε, ναι....Ολοι αυτοί που κατέγραψαν την ιστορία μας, δεν ξέρουμε πόσο έμπιστοι είναι...Ευτυχώς που είναι ο Λιακόπουλος και το συνάφι του....!
-
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, ο Λιακο δε με ενδιαφερει τι υποστιριζει πολιτικα ή αν ειναι εθνικιστης κτλ...με ενδιαφερει επιστιμονικα κυριως η γνωμη του!
Ολα τα βιβλια που διαβαζω ειναι μονο επιστημονικα, ποτε δεν διαβασα καποιο λογοτεχνικο κτλ...Όταν 'επιστήμονας' και δη φυσικός μιλάει για ψεκασμούς και νευροπαραλυτικά (wtf? Aν ήταν νευροπαραλυτικά δεν θα μπορούσες να μιλήσεις για αυτά, στο πάτωμα θα ήσουν περνώντας τα τελευταία σου λεπτά να πάρεις ανάσα) τι ακριβώς το επιστημονικό περιμένεις να διαβάσεις δηλαδή;
Σημ.: όλα του τα βιβλία λογοτεχνία είναι.
-
-
Δεν ειναι λογοτεχνια, ειναι κατα κυριο λογο μυθηστοριματα! Μυθοι! Με πολλα ερωτηματικα... ? ? ?
Ο ανθρωπος ειναι φυσικος, δεν ειναι ουτε τυχαιος, ουτε ο τρελος της γειτονιας μας που βγηκε στην πλατεια και ειπε ερχεται το τελος!
Ειπα οτι δεν ασπαζομαι οοοοσα λεει, οσο για τα παιχνιδακια αερος, εχει αποδηχτει κατι? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι ειναι ολες αυτες οι γραμμες στον ουρανο, εσυ ξερεις?
Ακου την αποψη του Λιακο, οκ, ολα καλα μεχρι εδω, ακουω την αποψη ενος εμπειρου πιλοτου, ολα καλα και εδω...το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα.
Το ασχημο ειναι να κατακρινεις και να βγαζεις καποιον αλλον τρελο πριν καλα καλα διαβασεις οσα λεει ή ακουσεις οσα λεει...μην ξεχναμε οτι επιστημονες που ελεγαν οτι η γη δεν ειναι επιπεδη και οτι περιστρεφεται γυρο απο τον ηλιο, κρεμαστηκαν, σφαγιαστηκαν κτλ κτλ...αυτο παντα θα συμβαινει, μα παντα!
Οποιος παει αντιθετα στο ρευμα (αλλα με αποδειξεις) απλα αφανιζεται!Το ιδιο πιστευουν και καποιοι για τον Λιακο και για τον καθε Λιακο ρε παιδια, τον τρελο φυσικο στο τμημα φυσικης της πατρας τον ξερετε? Εβγαινε συχνα πυκνα στις πυλες...αν δεν διαβασεις ενα βιβλιο του και αν δεν κατσεις να σκεφτεις αυτα που λεει, μπορεις να τον βγαλεις τρελο?
Εγω δε μπορω να το κανω...δε μου επιτρεπουν βασικα οι γνωσεις μου και οι εμπειριες μου ακομα...αν καποιοι απο μας εχουν γνωσεις περισσοτερες απο καποιον που βγαζουν τρελο και αποδηξεις, τοτε τους παραδεχομαι!
Εγω δεν εχω τις γνωσεις φυσικης και αστρονομιας για να ακυρωσω εναν καθηγητη πανεπηστημιου ή εναν φυσικο που εχει κανει καποιες ερευνες!Τα ματια και τα αυτια ανοιχτα...το μυαλο να δουλευει υπερωριες και το στομα να ειναι ανεργο!
-
Δεν ειναι λογοτεχνια, ειναι κατα κυριο λογο μυθηστοριματα!Ο ανθρωπος ειναι φυσικος, δεν ειναι ουτε τυχαιος [...]
funniest;
-
Δεν ειναι λογοτεχνια, ειναι κατα κυριο λογο μυθηστοριματα! Μυθοι! Με πολλα ερωτηματικα... ? ? ?Έστω, αν και θαρρώ πως το μυθιστόρημα είναι υποκατηγορία της λογοτεχνίας... Επιστημονικά κείμενα δεν είναι πάντως.
Ειπα οτι δεν ασπαζομαι οοοοσα λεει, οσο για τα παιχνιδακια αερος, εχει αποδηχτει κατι? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι ειναι ολες αυτες οι γραμμες στον ουρανο, εσυ ξερεις?
Ναι.
2 contrails-2 κινητήρες-στην ίδια ευθεία με αυτούς-πάνω από θάλασσα.
Ο ανθρωπος ειναι φυσικος, δεν ειναι ουτε τυχαιος
Φυσικός και τέτοιες αρλούμπες δεν ταιριάζουν. Απορώ πώς το φυσικό δεν έχει ζητήσει το πτυχίο του πίσω, το έχει ντροπιάσει.
-
Είναι πολύ απλό να μάθεις τί είναι οι γραμμές που αφήνουν πισω τους τα αεριωθούμενα και μάλιστα γιατί εμφανίζονται πιο έντονα κάποιες εποχές του χρόνου...
Επίσης σαν αντεπιχείρημα ξαναλέω αυτό που είπα πριν....
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eγω ακόμη δεν εχω καταλάβει αυτοί που ψεκάζουν τον πλανήτη με όλα αυτά τα τρισκατάρατα χημικά, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ...;; Εκτος κι αν κυκλοφορούν αυτοί και οι οικογένειες τους μόνιμα με μάσκα... Ή μηπως έχουν πάρει κάποιο κρυφό αντίδοτο..!!!;;; Χμμμμμμμμ.......
Απο κεί και πέρα, η επιστημονική κατάρτιση του Λιακόπουλου επι παντός επιστητού, απο ενα σημείο και μετά, τίθεται εν αμφιβόλω απο μόνη της.
-
Tην δουλειά του μια χαρά την κάνει πουλάει βιβλία, μενταγιόν κλπ χαϊμαλιά και συνάμα ιστορίες για νεφελίφ και λοιπά μπαρμπαδέλια που τα χάφτουν κάτι χαμένοι και οι γνωστοί γέροι και γριές του καναπέως...
Τα κορόϊδα με το δρεπάνι να τα θερίζεις φυτρώνουν 10πλάσια. Δυστυχώς.
-
Το αν εχει ντροπιασει το πτυχιο του θα ηθελα να το ακουσω απο καποιον φυσικο, τωρα για τους κινητηρες εισαι σιγουρος?
Γιατι δεν βγαζουν ολα τα αεροπλανα που πετουν αυτες τις γραμμες, παρα μονο μερικα?Φιλε kon, αποδηξεις εχεις οτι λεει αρλουμπες?
Και γω θεωρω οτι εισαι ψευτομαγκακι του πληκτρολογιου, τερμα τα σαπια, αποδηξεις εχεις? το επαγγελμα σου? Εσυ πιστευεις οσα εμαθες στην ιστορια που σου διδαξαν στο σχολειο? Αποδηξεις για το τι δεν πιστευεις εχεις???Σχολια παντως τυπου κανω και γω, αλλα ξεκαθαρισα οτι δε μπορω να αμφισβητισω κανεναν φυσικο, υδραυλικο, ηλεκτρολογο κτλ απο τη στιγμη που δεν εχω τις βασικες του γνωσεις!!!
Πληκτρολογιακηδες τσαμπα μαγκες!
-
Ξέρεις κανένα σοβαρό επιστήμονα να πουλάει (τηλεοπτικά) σταυρουδάκια, Κωνσταντινάτα κλπ χαϊμαλιά?
υ.γ. τσέκαρε λίγο την ορθογραφία σου. Επιστημονικά πάντα.
-
http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/faq.html
Για τα contrails ή αλλιώς αυτό που βγάζουν τα αεροπλάνα
http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/resources/activities/appleman_student.html
Πότε εμφανίζονται -
Απορία
Οταν αυτά γίνουν θρησκεία και ο Λιακό ο προφήτης της ( ) θα μπορούμε να τα λέμε έτσι ωμά η θα πρέπει να 'σεβόμαστε' την πίστη του άλλου; -
Τι φυσικός ορέ;
Παπάτζα του κερατά είναι ο άνθρωπος, που βρίσκει και εκμεταλλεύεται ημιμαθείς και αμαθείς συμπολίτες μας.Πουλάει φόβο,ψευτιές με το κιλό,σκαρώνει παρανοικά βίντεο, με ακόμα πιο παρανοικές ερωτήσεις, χαιδεύει τα αυτιά καθυστερημένων με μελλοντολογικές αρλουμπολογίες (έρχεται η κοσμοκρατορία των ΕΛ,ο Πούτιν θα μας δώσει την πόλη,τα βαρύδια μας κουνιούνται κλπ κλπ) το παίζει αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάφορων μαστουρωμένων καλόγερων, που μετά τον τρίτο μπάφο είδαν την παναγία την ταβλαδόρισσα να τους λέει πως θα ψοφήσουνε οι τούρκοι και οι ελληνάρες κοπρίτες θα κυριαρχήσουν στον κόσμο .
Πίσσα και πούπουλα στο λαμόγιο ρε... -
-
-
Blanc...
Αν ψάξεις πληροφορίες για τα contrails, με τον ίδιο ζήλο που ψάχνεις για τα chemtrails, θα σου λυθούν όλες οι απορίες.Ξεκίνα όμως απο τα πρώτα και αν δε σε ικανοποιήσουν αυτά που θα μάθεις, πιασε και τ΄αλλα μετά, να δεις τί εχει να πει ο Λιακόπουλος...
Επίσης, αν θες μου απαντάς όμως και στην απορία που εκφράζω παραπάνω.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/faq.htmlΘενξ, θα προσπαθησω να το διαβασω.
Ξέρεις κανένα σοβαρό επιστήμονα να πουλάει (τηλεοπτικά) σταυρουδάκια, Κωνσταντινάτα κλπ χαϊμαλιά?
Και ποιος εισαι εσυ που τσεκαρεις την σοβαροτητα ρε φιλε ενος επιστημονα???
Καλα μην μπεις στον κοπο να σκεφτεις να γραψεις ολο σου το βιογραφικο...χαλαρωσε απλα λιγο!υ.γ. τσέκαρε λίγο την ορθογραφία σου. Επιστημονικά πάντα.
Εχω ενα προβληματακι με την ορθογραφια, το φορουμ δεν απαγορευει λαθη ορθογραφικα, αν δε θες μη με διαβαζεις και προτιμω να κανω ορθογραφικα παρα να ποσταρω 15.000φορες αρλουμπες!
(Με αποδηξεις) -
Το αν εχει ντροπιασει το πτυχιο του θα ηθελα να το ακουσω απο καποιον φυσικο, τωρα για τους κινητηρες εισαι σιγουρος?
Γιατι δεν βγαζουν ολα τα αεροπλανα που πετουν αυτες τις γραμμες, παρα μονο μερικα?Φιλε kon, αποδηξεις εχεις οτι λεει αρλουμπες?
Και γω θεωρω οτι εισαι ψευτομαγκακι του πληκτρολογιου, τερμα τα σαπια, αποδηξεις εχεις? το επαγγελμα σου? Εσυ πιστευεις οσα εμαθες στην ιστορια που σου διδαξαν στο σχολειο? Αποδηξεις για το τι δεν πιστευεις εχεις???Σχολια παντως τυπου κανω και γω, αλλα ξεκαθαρισα οτι δε μπορω να αμφισβητισω κανεναν φυσικο, υδραυλικο, ηλεκτρολογο κτλ απο τη στιγμη που δεν εχω τις βασικες του γνωσεις!!!
Πληκτρολογιακηδες τσαμπα μαγκες!
Γιατί δεν πετάνε όλα τα αεροπλάνα στο ΙΔΙΟ ύψος, ούτε έχουν ίδια EGT (θερμοκρασία καυσαερίων), ούτε υπάρχουν παντού και πάντα οι ίδιες εξωτερικές συνθήκες υγρασίας/θερμοκρασίας ώστε να σχηματιστούν τα συμπυκνώματα.
Οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται.
-
Drdino είσαι σοβαρός επιστήμονας?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απορία
Οταν αυτά γίνουν θρησκεία και ο Λιακό ο προφήτης της ( ) θα μπορούμε να τα λέμε έτσι ωμά η θα πρέπει να 'σεβόμαστε' την πίστη του άλλου;Εξαρτάται πόσο Δημοκράτης είναι κανείς....Οχι οτι είναι υποχρεωμένος να είναι βέβαια....
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ