-
ναι mig, κατι εχει το site της ferrari γενικα. και το forum ετσι βγαινει. περιμενω να δω ποτε θα το φτιαξουν.
Σπυρο, να στο πω με 2-3 λογια, για εμενα ειναι το καλυτερο f1 game που εχω παιξει ποτε μου. Και εχω παιξει αρκετα! Ειναι αρκετα δυσκολο να κανεις χρονο αλλα ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο!
-
Ρε παιδια να ρωτησω κατι... Πηρα χθες καρτα γραφικων. Ολα καλα με την αποδοση, ολα στο full και το παιζει ανετα. RAM εχω υπεραρκετη και επεξερξαστη καλυτερο απο το recommended. Παρ ολα αυτα στο career mode μου κανει αρκετα κολληματα! Καθε πχ 5-10 sec. Σε time trial κανενα προβλημα? wtf? Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευτυχως που το πηρα και στο PS3...
-
-
Ωραιος thnx! Θα το δοκιμασω. btw, σχετικα με το fullscreen, δουλευει και με alt+enter
-
Νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος και το έχω απεγκαταστήσει κιόλας το game για να δοκίμαζα. Έχουμε ένα τόπικ όμως στη GVRteam ειδικά για το F1 2010 με πολλές και διάφορες πληροφορίες, οπότε ρίξε μια ματιά μήπως υπάρχει ήδη απαντημένο ή ρώτα επί τούτου αν δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
-
Ιδού κι ένα ωραίο... ταξίδι down the memory lane
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/428736-every-f1-game-pc-compared.html
-
πφφφφφφ
Τι ρυθμισεις να βαλω για την τιμονιερα...???Μου χει σπασει τα νευρα απο χθες!!!
Δοκιμασα πολλες!!!Αλλα τπτ!!!Στις ελαχιστες κινησεις στο τιμονι (πχ να παρεις γραμη για την επομενη στροφη) απλα το μονοθεσιο δεν αντιδραει..και ξαφνικα στριβει αποτομα...τιμονια απο την αλλη για να ισιωσει...και αυτο γινεται...all the time
-
Οπωσδήποτε steering deadzone=0 %.
Δυστυχώς δεν έχουν καλή διαβάθμιση τα advanced wheel settings στο παιχνίδι αυτό.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ιδού κι ένα ωραίο... ταξίδι down the memory lanehttp://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/428736-every-f1-game-pc-compared.html
Πωπω τι λες τωρα! Εμενα μ αρεσε παρα πολυ το F1 Racing Simulation (νομιζω ετσι λεγοταν) της Ubisoft του '96! Και φυσικα μετα ολα της EA αλλα και το GP Legends!
-
Απίθανο thread - trip down the memory lane...και πάνω που νόμισα ότι είχαν περάσει απ' τα χέρια μου τα περισσότερα F1 sims μετά το 1994.....τελικά υπήρξαν τόσα ακόμη που αγνοούσα.
Ωραίες αναμνήσεις....Grand Prix 2 και 3....Geoff Crammond και ξερό ψωμί, ο άνθρωπος ήταν χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους.
Τα μόνα παιχνίδια που σου έδιναν και δυνατότητα save κατά τη διάρκεια ενός αγώνα...έτσι μπορούσες να τρέχεις 100% των γύρων χωρίς να σου βγαίνει το λάδι.
-
GP3 HOTLAPS
-
F1 Racing Simulator
μεγαλη μουφα το 2010 προς το παρον , εχω ολα τα προβληματα μαζεμενα , αλλα το οτι το ΑΙ παει δεξια αριστερα στην πιστα , η μαλακια των ποινων και του corner cutting φανταζομαι δεν σωζονται οσα tweak και να γινουν. πολυ μετριο.
-
-
Δεν ειναι F1 game αλλα δοκιμασα το καινουριο WRC και ομολογω πως με εξεπληξε θετικα! Το περιμενα πολυ χειροτερο! Ωραιος, δυσκολος χειρισμος, θελει πολλη συγκεντρωση και πολυ καλα γραφικα (για PC ολα αυτα). Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει force feedback αλλα κατα τ αλλα μ αρεσε παρα πολυ!
-
vasili πλακα μου κανεις ετσι!!!το παιχνιδι εκτος οτι ειναι τελειως ανιωθο,δεν σου προσφερει τιποτα,εχει και πανευκολο γελοιο χειρισμο.μπενεις παντου με τερμα γκαζι και δεν κανει κιχ!!που την ειδες την δυσκολια??αν ειναι δυσκολο το wrc2010 το richard burns rally δεν θα πρεπει να παιζεται με τιποτα!
-
Για πειτε οσοι το εχετε λεπτομερειες οπως:
-Τι επιπεδο δυσκολιας εχει; Απο αποψη χρονων των αντιπαλων σε σχεση με του παικτη ειδικα.
-Ποσους αγωνες και με ποσες διαδρομες εχει; Ποση ωρα πχ ο καθε αγωνας;
-Τι παιζει με τις ζημιες;
-Τι αλλα features που υπαρχουν στο wrc εχει; (συνεντευξεις, κανονισμους κλπ)
-Τι game modes εχει; -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
vasili πλακα μου κανεις ετσι!!!το παιχνιδι εκτος οτι ειναι τελειως ανιωθο,δεν σου προσφερει τιποτα,εχει και πανευκολο γελοιο χειρισμο.μπενεις παντου με τερμα γκαζι και δεν κανει κιχ!!που την ειδες την δυσκολια??αν ειναι δυσκολο το wrc2010 το richard burns rally δεν θα πρεπει να παιζεται με τιποτα!Κατσε γιατι δεν γινεται να εχουμε τοσο αντιθετες αποψεις! Σε ποιο level το δοκιμασες? Στο μεσαιο (και το δυσκολοτερο ακομα χειροτερα) δεν μπαινεις πουθενα με τερμα γκαζι! Χθες το επαιζα για ωρες! Πρεπει να πατας φρενο κανονικα και να εισαι πολυ απαλος με το γκαζι αλλιως σβουριζει! Αν μπεις με τερμα γκαζι απλα φευγεις ευθεια!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για πειτε οσοι το εχετε λεπτομερειες οπως:-Τι επιπεδο δυσκολιας εχει; Απο αποψη χρονων των αντιπαλων σε σχεση με του παικτη ειδικα.
-Ποσους αγωνες και με ποσες διαδρομες εχει; Ποση ωρα πχ ο καθε αγωνας;
-Τι παιζει με τις ζημιες;
-Τι αλλα features που υπαρχουν στο wrc εχει; (συνεντευξεις, κανονισμους κλπ)
-Τι game modes εχει;Πρωτα απ ολα μιλαω για PC με τιμονιερα.
-
Για εμενα ειναι αρκετη προκληση στο μεσαιο και δυσκολο επιπεδο. Απο αποψη αντιπαλων, στην μεση αν δεν κανεις κανενα λαθος κερδιζεις με σεβαστη διαφορα. Στο τερμα δυσκολο δεν το γνωριζω αλλα πρεπει να εισαι παρα πολυ καλος.
-
Εχει ολους τους αγωνες του 2010 αλλα maximum μονο 6 ειδικες. Αυτο ειναι λιγο ξενερα. Η καθε ειδικη ειναι περιπου 5 λεπτα αλλα δεν δοκιμασα ολους τους αγωνες. Στο περιπου αυτο που σου λεω.
-
Αλλα features... εχει ολες τις κατηγοριες (P-WRC, J-WRC κλπ), εχει και καποια group Β, για κανονισμους και συνεντευξεις δεν γνωριζω γιατι δεν προχωρησα πολυ στο career mode.
-
Τα modes (εκτος απο το παραπανω) ειναι single rally, single stage, time trial, championship και online multiplayer. Δεν νομιζω να ξεχναω καποιο. Εχει και ενα academy τ οποιο ειναι σχετικα ευκολο.
Αυτα απο εμενα.
-
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
vasili πλακα μου κανεις ετσι!!!το παιχνιδι εκτος οτι ειναι τελειως ανιωθο,δεν σου προσφερει τιποτα,εχει και πανευκολο γελοιο χειρισμο.μπενεις παντου με τερμα γκαζι και δεν κανει κιχ!!που την ειδες την δυσκολια??αν ειναι δυσκολο το wrc2010 το richard burns rally δεν θα πρεπει να παιζεται με τιποτα!
Κατσε γιατι δεν γινεται να εχουμε τοσο αντιθετες αποψεις! Σε ποιο level το δοκιμασες? Στο μεσαιο (και το δυσκολοτερο ακομα χειροτερα) δεν μπαινεις πουθενα με τερμα γκαζι! Χθες το επαιζα για ωρες! Πρεπει να πατας φρενο κανονικα και να εισαι πολυ απαλος με το γκαζι αλλιως σβουριζει! Αν μπεις με τερμα γκαζι απλα φευγεις ευθεια!
πλακα κανεις ετσι?.. εγω ουτε καταφερνα να το γυρισω να μπω με τα 4 ρε τι χειροφρενα τι γκαζι τιποτα το nfs μπροστα του ειναι simulator
-
ρε παιδια τι να πω δεν ξερω! Εμενα με χειροφρενο μια χαρα γυρναει! Και τις στροφες με το πλαι και ολα! Τελος παντων ειλικρινα δεν ξερω... Εσυ ρε man σε τι επιπεδο το δοκιμασες?
F1 Games/Simulators [#2]