-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παιδια ο Ελληνας δεν το κοβει το τσιγαρο,τελειωσε.
Σωστά , oι μαλ@κες είναι ανίκητοι.
Είχαν πάρει κάποτε μια συνέντευξη από τον Καρέλια ο οποίος δεν κάπνισε καθόλου κατά τη διάρκεια της.
Δημ. : παρατήρησα ότι δεν ανάψατε τσιγάρο. Δεν καπνίζετε?
Καρ. : όχι φυσικά. Δεν είμαι ηλίθιος ούτε φτωχός!Μου έχει μείνει αυτή η απάντηση.
(φυσικά χωρίς να απευθύνομαι προς τους αξιότιμους καπνιστές συνφορουμίστες )
καπινιζει Καρελια κασετινα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παιδια ο Ελληνας δεν το κοβει το τσιγαρο,τελειωσε.
Σωστά , oι μαλ@κες είναι ανίκητοι.
Είχαν πάρει κάποτε μια συνέντευξη από τον Καρέλια ο οποίος δεν κάπνισε καθόλου κατά τη διάρκεια της.
Δημ. : παρατήρησα ότι δεν ανάψατε τσιγάρο. Δεν καπνίζετε?
Καρ. : όχι φυσικά. Δεν είμαι ηλίθιος ούτε φτωχός!Μου έχει μείνει αυτή η απάντηση.
(φυσικά χωρίς να απευθύνομαι προς τους αξιότιμους καπνιστές συνφορουμίστες )
καπινιζει Καρελια κασετινα.
και ζει ακόμα ;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν πηγα ποτε σε ενα μερος να φαω πχ οπου ειναι για μη καπνιστεςοπου με ρωτουσαν , εκανα υπομονη να κατσω σε χωρο καπνιστων (μιας και για χωρο καπνιστων η αναμονη συνηθως ηταν μικροτερη)
σε χωρο οπου απαγορευεται το καπνισμα φυσικα και εχω καπνισει, αλλα συνηθως κοντα σε καποιο παραθυρο και μακρια απο κοσμο
σε νοσοκομειο ομως δεν εχω καπνισει (εκει φυσικα και πηγαινα εξω απο το κτηριο ) , σε σινεμα δεν εχω καπνισει, οπου παω ακομα ρωταω αν υπαρχει προβλημα να καπνισω και αν δεν ενοχλω καπνιζω
δε λειτουργουσα ανεξελεγκτα ουτε νομιζω οτι οι περισσοτεροι λειτουργουσαν ανεξελεγχτα, για αυτο και δε θεωρω λυση το να καπνιζω μονο στο σπιτι μου ή στο δρομο
τωρα σε ενα μπαρ ή ενα κλαμπ , δε νομιζω οτι ειναι και τοσο θεμα.. παμε να διασκεδασουμε ειναι και αυτο μες στο παιχνιδι
λιγες ωρες δεν προκειται να βλαψουν τους μη καπνιστες, εκτος αν ειναι θαμωνες σε τετοια μαγαζια, οποτε τα προβληματα τους θα ειναι αλλα και πολυ χειροτερα απο τον καπνο
σε εστιατορια και καφετεριες η λυση ειναι καλος εξαερισμος και χωριστα τραπεζια, αλλα να εφαρμοζεται
δε νομιζω οτι ειχε ποτε κανεις θεμα
επισης δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα, αν καποιος κανει το μαγαζι του μη καπνιστων
η επιχειρηση του καθενος πρεπει να ειναι δικη του να την κανει ο,τι θελεικαθομαστε και τσακωνομαστε γιατι δε μπορουμε να κανουμε τα αυτονοητα και κοιταζουμε τι κανουν οι εξω..
στην τελικοι οι ελληνες δεν ειναι οπως οι ξενοι και δε σημαινει πώς ο,τι ισχυει εξω πρεπει να ισχυει και εδωνομιζω το bold ειναι η ουσια του μηνυματος
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Θα σου φανεί παράξενο αλλά θα επιμείνω.
Για να το δείς όμως αυτό θα πρέπει να το ... κόψεις. Τότε θα δεις πόση κακία κρύβουν μέσα τους οι καπνιστές ... φίλοι σου! 'Σίγα μη τα καταφέρεις', 'πάρε ρε μ@λάκα ένα τσιγάρο και άσε τις μ@λακίες' και άλλα τέτοια.Το ότι δεν νοιάζομαι για τον δίπλα είναι για μένα ισοδύναμο με το ότι θέλω να το βλάψω. Έβαλα στη 14 ή στη 15 σελίδα ένα λινκ όπου υπήρχε μελέτη στην Ιαπωνία ότι και 30 λεπτά μόνο έκθεσης σε παθητικό κάπνισμα δημιουργεί πρόβλημα. Στο ντούκου περάστηκε.
Τέλος, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο στον πνεύμονα αυτοστιγμεί κόβεις το τσιγάρο. Πίστεψε με έτσι γίνεται. Δεν αρχίζεις να καπνίζεις πιο πολύ σε καμία περίπτωση.
1)εγω δε θα λεγα σε καποιον παρε ενα τσιγαρο απο κακια..
θα του το ελεγα γιατι δε βρισκω νοημα στο να το κοψεισε οσους ομως αποφασισαν να το κοψουν , δεν καθομουν να τους τα πρηζω , το εκοψαν μαγκια τους
αμα τυχαινε να μου ζητησουν τους εδινα πολυ απλα γιατι δε το θεωρω κακο
2)μελετες στην ιαπωνια με κιτρινιαρηδες they have no soul
- εχεις γνωρισει αρκετους καρκινοπαθεις ωστε να ξερεις πώς θα αντιδρασει ο καθενας?
πιστεψε με δεν ειναι ετσι τα πραγματα για ολους , ουτε εχουν ολοι τον ιδιο φοβο για το θανατο
ειναι χαζο αν ξερεις οτι εισαι ενα βημα πριν τα θυμαρακια , να αρχισεις την υγιεινη ζωη
παει, πλεον τη πουτσισες , δεν εχει νοημα εκει να κοψεις το τσιγαρο..θα μου πεις οτι καποιοι κανουν ταματα σε αγιους , η ελπιδα για πολλους πεθαινει τελευταια, αλλα οχι για ολους καποιοι εχουν επαφη με τη λογικη
οσο για τα 10 χρονια +, τι μου λες τωρα..?
χεστηκα να πεθανω στα 70 αντι για τα 80..επισης γνωριζω πολυ καλα το οτι θα παω απο καποιου ειδους καρκινο, οπως οι περισσοτεροι (υπαρχει βεβαια και η καρδια)
επισης μπορει να παω και απο τροχαιο..και λοιπον..
χεστηκα ρε προφ, δε με νοιαζει να ζησω για παντα, θελω τουλαχιστον οσο ζησω να περναω καλα
στα γεραματα δε με νοιαζει πώς θα ειμαι , αφου μαλλον θα τα χω χασει οπως και οι 2 παππουδες μου και δε θα καταλαβαινω τι γινεται γυρω μου..οσο για τους παππουδες μου, ο ενας καπνιζε , ο αλλος οχι..
και οι 2 εφτασαν 90+ , so what?αυτοι ζουσαν υγιεινα γενικοτερα, εμεις θα εχουμε προβληματα επειδη ζουμε σε πολη και ειμαστε κεφτεδες
το τσιγαρο μπορει να επιβαρυνει, αλλα ειναι απλα αλλος ενας επιβαρυντικος παραγοντας.. κλαινεπισης ειδα και τον πατερα μου που επαθε καρκινο, που καπνιζε σα φουγαρο και συνεχιζει στα κρυφα (και καλα για τη μανα μου... )
επαθε καρκινο που καμια σχεση δεν ειχε με το καπνισμα , αλλα με το αγχος (ελκος στο στομαχι-πολυποδας-καρκινος) το οποιο θα μπορουσε να προλαβει αν εκανε εξετασεις και δεν καταπινε τα ζαντακ σαν καραμελες
αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα της εποχης μας, το αγχος, εγω αυτο αισθανομαι οτι με απειλει περισσοτερο απο καθε τι, κι εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με παπαριες
οκ μπορει να σου κατσει και απο το τσιγαρο, αλλα απο καπου θα σου κατσει στο τελος
ηξερα ενα παιδι απο το σχολειο μου, πιο μικρος απο μενα , αθλητης γερο παιδι κτλ και περισυ τον ανοιξαν για καρδια..
χεσε με... - εχεις γνωρισει αρκετους καρκινοπαθεις ωστε να ξερεις πώς θα αντιδρασει ο καθενας?
-
«Το τσιγάρο είναι απόλαυση. Επιτρέψτε μας να έχουμε κάποιες αδυναμίες διότι το να ζούμε σαν άρρωστοι για να πεθάνουμε υγιείς δεν βρίσκω να έχει κάποιο νόημα»
Είπε τέτοια απίστευτη χοντρομαλακία η Ζατέλη;
Όποιος δεν καπνίζει ζει σαν άρρωστος;
Και μπορεί κανείς να πεθάνει υγιής;
-
Διαβασε προσεχτικα τι λεει.
-
χεστηκα να πεθανω στα 70 αντι για τα 80...Καλώς, αλλά θα σε πιστέψω άμα μου το πεις στα 69 σου.
-
θα του το ελεγα γιατι δε βρισκω νοημα στο να το κοψειM@λ@κ!ες λες και εσυ ρε συναγωνιστη μου φαινεται...
Το τσιγαρο καλο ειναι να μη το αρχισει κανεις. Εαν δεν καπνιζει καποιος, δε θα του προσφερει τιποτα το να αρχισει.
Προσωπικα θα ηθελα να μην καπνιζα εξαρχης. Εκτος απο την επιβαρυνση της υγειας, ειναι η μυρωδια, τα €, η εξαρτηση...Μη κρινεις απο εμας που καπνιζουμε...
- εχεις γνωρισει αρκετους καρκινοπαθεις ωστε να ξερεις πώς θα αντιδρασει ο καθενας?
πιστεψε με δεν ειναι ετσι τα πραγματα για ολους , ουτε εχουν ολοι τον ιδιο φοβο για το θανατο
+Μελινα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
χεστηκα να πεθανω στα 70 αντι για τα 80...Καλώς, αλλά θα σε πιστέψω άμα μου το πεις στα 69 σου.
-
-
..καλό!
Δηλώνω κι εγω καπνιστής.Εδω και ενάμιση χρόνο άφησα το πακέτο και γύρισα στον καπνό.
**Σωστό **να μην το είχαμε αρχίσει.
Σωστό αν μπορούμε και θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κόψουμε.
**Σωστή **η απαγόρευση στους δημόσιους χώρους (νοσοκομεία , υπηρεσίες κλπ κλπ).
**Ετσι και ετσι **η απαγόρευση καπνίσματος σε εστιατόρια-μπαρ κλπ κλπ , ας δημιουργηθούν χώροι για καπνιστές και μη , είτε στο εσωτερικό των υπαρχόντων καταστημάτων , ή ας υπάρχουν αυτούσια καταστήματα καπνιστών ή μη.Απορία , όλα αυτά τα έσοδα από τη φορολόγηση του καπνού , πως θα τα αντικαταστήσει η Πολιτεία?
ΥΓ: Την Τετάρτη σ σύζυγος επισκέπτεται μονάδα υποβοήθησης για την διακοπή του καπνίσματος....προβλέπω σκηνές απείρου κάλους στο σπίτι!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
θα του το ελεγα γιατι δε βρισκω νοημα στο να το κοψειM@λ@κ!ες λες και εσυ ρε συναγωνιστη μου φαινεται...
Το τσιγαρο καλο ειναι να μη το αρχισει κανεις. Εαν δεν καπνιζει καποιος, δε θα του προσφερει τιποτα το να αρχισει.
Προσωπικα θα ηθελα να μην καπνιζα εξαρχης. Εκτος απο την επιβαρυνση της υγειας, ειναι η μυρωδια, τα €, η εξαρτηση...Μη κρινεις απο εμας που καπνιζουμε...
Σωστός. Η χειρότερη μλκία είναι από εκεί που ένα τσιγάρο ή πουράκι αποτελούσε απόλαυση μια στις τόσες, όπως ένα ποτό, να γίνει εξάρτηση, και να μην καπνίζεις πλέον επειδή το απολαμβάνεις αλλά επειδή αν δεν καπνίσεις θα νοιώθεις σκατά.
Το 'δε με νοιάζει να ζήσω για πάντα, εγώ θέλω όσο ζω να περνάω καλά' θα το δεχόμουν, αλλά προσωπικά δε θα 'περνούσα καλά' αν λαχάνιαζα μετά από 20 σκαλοπάτια, αν βρωμούσε η ανάσα μου, αν δε μπορούσα να μείνει χωρίς τσιγάρο λόγω εξάρτησης, κλπ, κλπ.
Εντάξει, εκεί είναι οι προτεραιότητες που έχει βάλει ο καθένας....
-
[/url]
Καλή απάντηση!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
-
Aυτή είναι πιο σέξι:
-
M@λ@κ!ες λες και εσυ ρε συναγωνιστη μου φαινεται...
Προσωπικα θα ηθελα να μην καπνιζα εξαρχηςΔηλώνω κι εγω καπνιστής.Εδω και ενάμιση χρόνο άφησα το πακέτο και γύρισα στον καπνό.
**Σωστό **να μην το είχαμε αρχίσει.
Σωστό αν μπορούμε και θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κόψουμε.
ΥΓ: Την Τετάρτη σ σύζυγος επισκέπτεται μονάδα υποβοήθησης για την διακοπή του καπνίσματος....προβλέπω σκηνές απείρου κάλους στο σπίτι!Αφού αναγνωρίζετε οτι κάνετε μαλακία που καπνίζετε γιατι δεν κάνετε προσπάθεια να το κόψετε ? Πολυ φιλοσοφια καλο θα ηταν να μην το αρχιζαμε αλλα τωρα που εχουμε ποτισει απο την νικοτινη και καπνιζουμε τοσα χρονια ειναι δυσκολο κ.λ.π .
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΝΤΕ ! εστω καντε προσπάθεια , ειναι κριμα
εσυ Κωνσταντινε γιατι δεν πας μαζι με την γυναικα σου στο κεντρο ? αν ερχετε σπιτι και σε βλεπει να καπνιζεις δεν θα το κοψει , γιατι δεν κανετε αποπειρα να πηγαίνετε μαζι , να υποστηρίζει ο ενας τον αλλον ? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:ysterical: ..καλό!Δηλώνω κι εγω καπνιστής.Εδω και ενάμιση χρόνο άφησα το πακέτο και γύρισα στον καπνό.
ΥΓ: Την Τετάρτη σ σύζυγος επισκέπτεται μονάδα υποβοήθησης για την διακοπή του καπνίσματος....προβλέπω σκηνές απείρου κάλους στο σπίτι!
Θα λες και συ αυτά που μου έλεγε η τάσαινα, αν είναι να μας τα κάνεις τσουρέκια δεν πας να καπνίσεις κάνα τσιγαράκι;
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αφού αναγνωρίζετε οτι κάνετε μαλακία που καπνίζετε γιατι δεν κάνετε προσπάθεια να το κόψετε ?
Eγραψα πουθενα οτι θεωρω μαλακια που καπνιζω?
Θεωρω μαλακια που το αρχισα.Σωστός. Η χειρότερη μλκία είναι από εκεί που ένα τσιγάρο ή πουράκι αποτελούσε απόλαυση μια στις τόσες, όπως ένα ποτό, να γίνει εξάρτηση, και να μην καπνίζεις πλέον επειδή το απολαμβάνεις αλλά επειδή αν δεν καπνίσεις θα νοιώθεις σκατά.
Κοιτα, φροντιζω τα περισσοτερα τσιγαρα να ειναι αυτα της απολαυσης. Δεν το πετυχαινω παντα, αλλα με το ποτο πχ τα γουσταρω ολα. (Και τα 20 ) Οπως καταλαβαινεις, δεν πινω 1 ποτο, ουτε κανω 2 τσιγαρα οταν βγαινω.
Το 'δε με νοιάζει να ζήσω για πάντα, εγώ θέλω όσο ζω να περνάω καλά' θα το δεχόμουν, αλλά προσωπικά δε θα 'περνούσα καλά' αν λαχάνιαζα μετά από 20 σκαλοπάτια, αν βρωμούσε η ανάσα μου, αν δε μπορούσα να μείνει χωρίς τσιγάρο λόγω εξάρτησης, κλπ, κλπ.
Υπερβολες. 20 σκαλοπατια τα ανεβαινω ανετα. (Και παραπανω, αλλα με το ασανσερ δε χρειαζεται)
Η μυρωδια της ανασας οντως με ενοχλει, οπως και το ενδεχομενο να 'ξεμεινω'. -
Η μυρωδια της ανασας οντως με ενοχλει, οπως και το ενδεχομενο να 'ξεμεινω'.
-
Αφού αναγνωρίζετε οτι κάνετε μαλακία που καπνίζετε γιατι δεν κάνετε προσπάθεια να το κόψετε ?
Eγραψα πουθενα οτι θεωρω μαλακια που καπνιζω?
Θεωρω μαλακια που το αρχισα.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)