-
Είχε κανείς την ευχάριστη ευκαιρία να αναγκαστεί να παραγείλει κλειδί (πχ. εάν έχασε κάποιο) για το Audi/VW του?
Το κλειδί είναι το κλασσικό των τελευταίων χρόνων - το πτυσσόμενο που χρησιμοποιεί και η Mercedes.
Κάτι άκουσα οτι στοιχίζει πολύ - ξέρει κάποιος πόσο?
-
Είχε κανείς την ευχάριστη ευκαιρία να αναγκαστεί να παραγείλει κλειδί (πχ. εάν έχασε κάποιο) για το Audi/VW του?
Το κλειδί είναι το κλασσικό των τελευταίων χρόνων - το πτυσσόμενο που χρησιμοποιεί και η Mercedes.
-
-
Κάτω από 60 ευρώ δύσκολα.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Είχε κανείς την ευχάριστη ευκαιρία να αναγκαστεί να παραγείλει κλειδί (πχ. εάν έχασε κάποιο) για το Audi/VW του?Το κλειδί είναι το κλασσικό των τελευταίων χρόνων - το πτυσσόμενο που χρησιμοποιεί και η Mercedes.
Εξαρτάται το μοντέλο. Υπάρχει μία σχετική διαδικασία. Αν είναι το νέο Α3 έρχεται από Γερμανία βάσει αριθμού πλαισίου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτω από 60 ευρώ δύσκολα.Οοπς! Βέβαια, δεν θα περίμενα και κάτί καλύτερο απο το group VW!
-
Οοπς! Βέβαια, δεν θα περίμενα και κάτί καλύτερο απο το group VW!
[list:p0976o50]Γιατι?Στο δικο σου αμαξι τα κλειδια τα δινουν τσαμπα?[/list:u:p0976o50][list:p0976o50]Πανε ρωτα για διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων μεταξυ των εταιριων λλα και κοστος και μετα βγαζετε τα συμπερασματα σας.[/list:u:p0976o50][list:p0976o50]Τωρα το αν το κλειδι εχει 60 η 560 να τα υπολογιζετε οταν αγοραζετε αμαξι.Τα ιμομπιλαιζερ και καθε λογης εξτρα μπαινουν στο αυτοκινητο με απαιτησεις των πελατων (εμεσα φυσικα).Ε αυτα θα πρεπει να ειστε διατεθιμενοι και να τα πληρωστε [/list:u:p0976o50][list:p0976o50]ΥΓ.Για πανε ρωτα για κλειδι στη Honda η στην Toyota να δουμε ποσο θα στο δωσουνε.[/list:u:p0976o50]
-
Το ποσό είναι μίνιμουμ για όλες σχεδόν τις εταιρείες σήμερα. Φαντάζομαι ότι για κάτι BMW και Mercedes θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ΥΓ.Για πανε ρωτα για κλειδι στη Honda η στην Toyota να δουμε ποσο θα στο δωσουνε.Νομίζω οτι με πέρασες για κρυφό εχθρό της VW, έτσι?
Anyway, όταν μάθω θα σας πω...
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:37sc3uty]Γιατι?Στο δικο σου αμαξι τα κλειδια τα δινουν τσαμπα?[/list:u:37sc3uty][list:37sc3uty]Πανε ρωτα για διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων μεταξυ των εταιριων λλα και κοστος και μετα βγαζετε τα συμπερασματα σας.[/list:u:37sc3uty][list:37sc3uty]Τωρα το αν το κλειδι εχει 60 η 560 να τα υπολογιζετε οταν αγοραζετε αμαξι.Τα ιμομπιλαιζερ και καθε λογης εξτρα μπαινουν στο αυτοκινητο με απαιτησεις των πελατων (εμεσα φυσικα).Ε αυτα θα πρεπει να ειστε διατεθιμενοι και να τα πληρωστε [/list:u:37sc3uty][list:37sc3uty]ΥΓ.Για πανε ρωτα για κλειδι στη Honda η στην Toyota να δουμε ποσο θα στο δωσουνε.[/list:u:37sc3uty]
Στο Honda μου πήρα κλειδαριά μηχανής, κλειδαριά τιμονιού και 4 κλειδιά 5 €
-
[quote='chrmes']
Στο Honda μου πήρα κλειδαριά μηχανής, κλειδαριά τιμονιού και 4 κλειδιά 5 -
[quote='manosk'][quote='chrmes']
Στο Honda μου πήρα κλειδαριά μηχανής, κλειδαριά τιμονιού και 4 κλειδιά 5 -
Καλή η πλάκα με το παπάκι μου ε??
Το ποιο οικονομικό όχημα της αγοράς -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλή η πλάκα με το παπάκι μου ε??
Το ποιο οικονομικό όχημα της αγοράςΚαι νόμισα οτι αντέγραψες τον Mr.Bean. Με το μίνι και το φοβερό λουκέτο του...
-
Σε SEAT Toledo πριν 1,5 χρόνο που το πήρα, παρήγγειλα ένα επιπλέον κλειδί, το απλό, όχι το πτυσσόμενο.
Έκανε πάνω από ένα μήνα να έρθει από Ισπανία, στοίχισε 65 € , και όταν ήρθε, πήγα στην αντιπροσωπεία με την άδεια του αυτοκινήτου (για να ταυτοποιήσουν τον ιδιοκτήτη, και να μην πάει κανείς με κλεμμένο...) και όλα τα κλειδιά, και τα προγραμμάτισαν από την αρχή.Ανδρέας
-
Στο alto της γυναικας μου που χρειαστηκαμε κλειδι πληρωσα 80ε στην suzuki στεφος, και ειχε immobilazer.
Δεν νομιζω οτι καμια εταιρεία εχει φθηνα κλειδιά!!!
-
Για AudiS3 80ευρώ
-
Ο χρήστης offroadclub.gr έγραψε:
Για AudiS3 80ευρώΑυτο ειναι γρηγορο κλειδι...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Για AudiS3 80ευρώ
Αυτο ειναι γρηγορο κλειδι...
xaxaxaxaxa!! Πολύ καλό!!
-
Σε κλειδαρα,γυρω στα 25 με 30 ευρω
Αντικατάσταση κλειδιού Audi