-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τόσο μεγάλο καζίνο μέσα στη πόλη σημαίνει τακτική οικονομική αφαίμαξη.
Άμα είμαστε μ@λάκες μπορούμε να 'αξιοποιήσουμε' την περιοχή.Δεν το πιασα.Προφανως υπαρχουν καζινο ηδη στην αττικη και ο παικτης παει σαυτα.
Θα κατασκευαστουν ξενοδοχεια,μαρινες,αεροδρομιο για ιδιωτικα αεροπλανα (προφανως θα ερχονται και οι οι ιδιοι)που αυτοματως σημαινει εργασια για πολλους και κερδη για το κρατος απο φορολογιες ειδικα στο καζινο.Το να το κανουμε σκετο παρκο ποιο θα ειναι το οφελος ;
Ο madox σε προηγουμενο ποστ ειπε οτι δεν ειναι αναπτυξη και σε αλλο ποστ μετα ειπε οτι θα μπορουσε να γινει πνευμονας πρασινου.Φασκει και αντιφασκει.
Ας μου απαντησει καποιος .............! -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Καλα αστο φιλε, εισαι κακοπροαιρετος στο καθετι που γινεται.Αυτο καταλαβες?Απο την στιγμη που με θεωρεις βολεμενο γιατι να καθομαι να λυσσαω για το καθε τι
Αν δε μπορεις να κατανοησεις τον τροπο που θα πετυχεις επενδυση πανω σε αυτα που προσφερει ο τοπος χωρις να χρειαστει να τα καταστρεψεις ,τοτε δεν εισαι επενδυτης αλλα αχυρανθρωπος.Τι ειδους δηλαδη επενδυση ειναι οταν ισοπεδωνεις μια ολοκληρη περιοχη για να φτιαξεις γηπεδο γκολφ και για να το ποτισεις αλλαζεις τα φωτα στον υδροφορο οριζοντα της περιοχης?
Η κυβερνηση θεωρει αναπτυξη φαραωνικους καρκινους τυπου dubai world και τερατωδη καζινο αλα las vegas την ιδια ωρα που αδιαφορει πληρως για την αναστηλωση και αναδειξη της πολιτιστικης μας κληρονομιας αφου ολα τα εργα του ειδους υποχρηματοδοτουνται ή βρισκονται σε πληρη εγκαταλειψη.Οταν μπορεις να πετυχεις πολλα αξιοποιωντας ολη αυτη την κληρονομια βγαζοντας παραλληλα απο την αφανεια και τον αγροτουρισμο ως εναλλακτικη και φτηνη μορφη τουρισμου,αλλα αντι αυτων κυνηγας σαν ζητιανος πετροδολαρα τοτε δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο ενας τυχαρπαστος λαοπλανος αεριτζης. -
Το να το κανουμε σκετο παρκο ποιο θα ειναι το οφελος ;
το πάρκο;
-
Τάσο βάλε πιο μεγάλη φωτό στο άβαταρ
-
ψάχνω μια καλή τέτοια για desktop στη δουλειά
-
-
madox για πες μου τι αλλο θα μπορουσε να γινει στο ελληνικο σε παρακαλω γιατι ο αγροτουρισμος δεν κολλαει οπως καταλαβαινεις με το μερος που συζηταμε.
-
madox για πες μου τι αλλο θα μπορουσε να γινει στο ελληνικο σε παρακαλω γιατι ο αγροτουρισμος δεν κολλαει οπως καταλαβαινεις με το μερος που συζηταμε.Αν μου επιτρέπεις σου απαντώ κι εγώ: Τίποτε άλλο. Με πίκρα το λέω.
-
Ας υποθέσουμε ότι το 1997 το Σημίτι είχε την έμπνευση να 'πουλήσει' τα δικαιώματα για την διοργάνωση των Αγώνων σε τίποτα επενδυτές από το Κογκό. Προφανώς θα βγαίναν πάσης φύσεως πατριώτες και θα διέρυγναν τα κουρέλια τους κατακρίνοντας το γεγονός ότι θα αναθέταμε ένα τέτοιο εθνικό γεγονός στους αραπάδες. Αν το Σημίτι εισέπραττε say 50 δις (τυχαία νούμερα) και οι αραπάδες από εισητήρια, εμπορικά δικαιώματα κλπ 100 δις, η χώρα θα είχε βάλει στην τσέπη της 50 ζεστά και μετρητά και οι αραπάδες καμιά 30αρια (100-50-20 για στήσιμο χώρων κλπ).
Άπαντες κερδισμένοι.
Εμείς τι προτιμήσαμε να κάνουμε; Να εισπράξουμε τα 100 δις από τους αγώνες και να πληρώσουμε 300 για να χτίσουμε τα αμύθητα παλάτια της άρσης βαρών (για να πάει να κάνει τσίσα του για έλεγχο ντόπινγκ ο Πύρος Δήμας σε μαρμαρένια χέστρα) αντί να δώσουμε πες 30 για να στήσουμε τις ελάχιστες δυνατές υποδομές που θα απαιτούνταν για τους αγώνες.
Τι θα είχαμε σε αυτή την περίπτωση; 70 δις στην τσέπη
Τι δεν θα είχαμε;
-Παλάτι άρσης βαρών
-Παλάτι καράτε
-Παλάτι μπάσκετ
-Παλάτι τάβλι
-Παλάτι κουν-καν κλπ
-Τσιφτετέλι ΓιάνναςΚάντε τις συγκρίσεις τώρα.
-
Σωστος.
Ο Σημιτης ηταν μεγαλος καφρος τελικα. -
Μωρέ καλά είναι και τα παλάτια που λες. Αρκεί να τα αξιοποιούσαμε. Θέλαμε και F1 τρομάρα μας. Αν κάναμε πίστα θα κατέληγε χρεοκοπημένη και θα ρήμαζε με σαμαράκια και κρατήρες όπως και τα ολ. ακίνητα.
Τέτοιες εγκαταστάσεις θέλουν ανθρώπους που θα βγουν στα διεθνή λόμπυ και θα φέρνουν διοργανώσεις. Όπως αποδείχτηκε τέτοιους ανθρώπους δεν έχουμε ή αν έχουμε δεν τους θέλουμε. Και στη θέση τους στις διάφορες επιτροπές μπήκαν και γω δεν ξέρω ποιοι.
-
Φυσικά δεν εννοώ ότι θα πρεπε να είχε κάνει κάτι τέτοιο, αλλά να δείξω τη διαφορά του πουλάω κάτι στον ξένο και του πάω να το αξιοποιήσω δε γκρη γουέη. Στην πρώτη περίπτωση βάζεις και 2 τάλλαρα στην τσέπη, στην δεύτερη μπαίνεις μέσα πολλές χιλιάδες τάλλαρα.
Γι αυτό και η πρώτη περίπτωση είναι συνήθης τακτική πολλών ελληνικών κυβερνήσεων και όχι επειδή εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιας μασονικής στοάς. Σου λέει απ' το να μπω (και άλλο) μέσα, μπαίνει και κάτι στο ταμείο. -
Άμα είμαστε μ@λάκες μπορούμε να 'αξιοποιήσουμε' την περιοχή.Δεν το πιασα.Προφανως υπαρχουν καζινο ηδη στην αττικη και ο παικτης παει σαυτα.
Θα κατασκευαστουν ξενοδοχεια,μαρινες,αεροδρομιο για ιδιωτικα αεροπλανα (προφανως θα ερχονται και οι οι ιδιοι)που αυτοματως σημαινει εργασια για πολλους και κερδη για το κρατος απο φορολογιες ειδικα στο καζινο.Το να το κανουμε σκετο παρκο ποιο θα ειναι το οφελος ;
Ο madox σε προηγουμενο ποστ ειπε οτι δεν ειναι αναπτυξη και σε αλλο ποστ μετα ειπε οτι θα μπορουσε να γινει πνευμονας πρασινου.Φασκει και αντιφασκει.
Ας μου απαντησει καποιος .............!Ότι κατασκευαστεί εκεί θα το πληρώσουν χίλιες φορές τα κορόιδα που παίζουν στο καζίνο. Ζημιά είναι.
Δεν ξέρω πως είναι να προσγειώνεσαι και να απογειώνεσαι από εκεί (αν είναι ασφαλές πάνω από τα σπίτια) αλλά αν είναι ασφαλές τότε πρέπει να ξαναγίνει ΦΤΗΝΟ αεροδρόμιο για μικρά αεροπλάνα. Να μη χτιστεί τίποτε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ας μου απαντησει καποιος .............!Ότι κατασκευαστεί εκεί θα το πληρώσουν χίλιες φορές τα κορόιδα που παίζουν στο καζίνο. Ζημιά είναι.
Δεν ξέρω πως είναι να προσγειώνεσαι και να απογειώνεσαι από εκεί (αν είναι ασφαλές πάνω από τα σπίτια) αλλά αν είναι ασφαλές τότε πρέπει να ξαναγίνει ΦΤΗΝΟ αεροδρόμιο για μικρά αεροπλάνα. Να μη χτιστεί τίποτε.
Ενα μονο θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.
Ενας βλακας πεθαινει και δεκα γενιουνται. -
madox για πες μου τι αλλο θα μπορουσε να γινει στο ελληνικο σε παρακαλω γιατι ο αγροτουρισμος δεν κολλαει οπως καταλαβαινεις με το μερος που συζηταμε.Μητροπολιτικο παρκο και τιποτα αλλο.Το κρατος δεν υπαρχει μονο για να διαχειριζεται την περιουσια μαςαλλα και να μας παρεχει ολα τα εκεινα τα μεσα που συμβαλλουν σε αυτο που λεμε ποιοτητα ζωης.Οι ελευθεροι χωροι ειναι σπανιοι στην Αθηνα και το πρωην αεροδρομια ειναι καταλληλο για τετοια χρηση.Ειναι τραγικο να ξεπουληθει ο χωρος σε αραβες και για τον επιπλεον λογο οτι τα κερδη τους δεν θα τα επενδυσουν στην Ελλαδα οπως συμβαινει με καθε ξενη εταιρια που δραστηριοποιειται στην χωρα μας.
Πρακατω σε εκταρια παρκα σε διαφορες πολεις του κοσμου.
Αεροδρόμιο Ελληνικού = 580
Hyde Park & Kensington Gardens = 253
Vondelpark = 47
Central Park = 341Πεδίον Άρεως = 28
Richmond Park = 955
Bois de Boulogne = 846
Καμένο δάσος Πάρνηθας το 2007 = 2500 -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μνημόνιο 5 δισ. ευρώ με το Κατάρ
Μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση του Κατάρ, ύψους 5 δισ. ευρώ, το οποίο μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και την αξιοποίηση και εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί.
.........
«Στον Τύπο αναφέρεται ότι θα παραχωρηθεί έως και το 30% του παλιού αεροδρομίου, το οποίο υποτίθεται ότι θα γινόταν μητροπολιτικό πάρκο. Αντί για πάρκο και δέντρα όμως θα 'φυτρώσουν' ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα και καζίνο, μετατρέποντας το Ελληνικό σε αραβικό “Λας Βέγκας”»ωραιααααααααα...........
Κορυφαίες στιγμές δημοκρατίας ζούμε, την μια μέρα είναι περιοχή σου την άλλη μέρα ανήκει στο ..κατάρ, με συνοπτικές διαδικασίες, κανεις δεν πήρε πρέφα Καταραμένοι πασοκοι
Ελπίζω αν πουλήσει το σπίτι μου σε τπτ άραβες να με ενημερώσει λίγες μέρες πριν να κάνω τα κουμάντα μουΟταν διαβασα την ειδηση νομιζα οτι εκαναν πλακα μλκα δεν παμε καλα ,θα γινει δευτερο παρτυ της αρκουδας ,Ερωτηση θα κανουν και μεταφορα συντελεστη δομησης απο την Ντοχα?
-
hey τουλαχιστον το carspotting θα παρει φωτια!
-
http://www.elliniko.gr/article.php?id=7193
Ελπιζω οι κατοικοι της περιοχης να αντιδρασουν σε αυτο το εκτρωμα που θελουν να φτιαξουν.
-
Ενα μονο θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.
Ενας βλακας πεθαινει και δεκα γενιουνται.Ας είναι πιο δύσκολο να πάνε για αιμοδοσία. Δεν χρειάζεται κι άλλο καζίνο.
Αυτό που είναι απαράδεκτο είναι μια πόλη με τον πληθυσμό της Αθήνας να μην έχει 3-4 μικρά αεροδρόμια.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Το κρατος δεν υπαρχει μονο για να διαχειριζεται την περιουσια μαςαλλα και να μας παρεχει ολα τα εκεινα τα μεσα που συμβαλλουν σε αυτο που λεμε ποιοτητα ζωης.Αυτό νομίζω (ή κάποια παρόμοια διατύπωση) είναι άρθρο του Συντάγματος.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!