-
εγώ θέλω να βρούμε ποιος ιδιωτικός πάροχος σταθερής είναι καλύτερος τεχνικά από τον ΟΤΕ.
Το αυτό και κινητής.Μετά θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε και που παίζουν οι μεγαλύτερες χρηματοφαγίες, αλλά θα είχαμε ισοπαλία νομίζω
-
Γιά μερικούς εδώ ο ήλιος ανατέλλει από την Δύση .
Ασε που σαν διορισμένοι μας φάγανε τα λεφτά μαζί με τον πάγκαλοΧτές μίλησα με ένα τζαμά που συνεργαζόμουνα . Απέλυσε όλο το προσωπικό του , έναν μάλιστα μετά από 22 χρόνια εργασίας . Μου είπε ότι το φορτηγό του που παέι τα τζάμια στις μεγάλες δουλιές έχει να κινηθεί από τον Φεβρουάριο .
Σήμερα με πήρε ο προμηθευτής μου πλακιδίων και ειδών υγιεινής . Σκέφτεται σοβαρά να το κλείσει μέχρι το τέλος του έτος ώστε να κλείσει με αξιοπρέπεια μιά και πρέπει να αποζημιώσει καμμιά 10αριά άτομα .
Πέρσι που του έλεγα ότι δεν είχε δεί τι σημαίνει κρίση με κοίταγε περίεργα .
Ετσι η κρίση της οικοδομής έφτασε πλέον και στα δάπεδα .
Θα γλυτώσουν μόνο οι ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί και μπογιατζήδες που έχουν και τα μερεμέτια .
Ετοιμαστείτε από τον χειμώνα γιά μπαράζ κλεισιμάτων στο χώρο των προμηθευτών και ξήλωμα πεζοδρομίων από τους οικοδόμους . Αλλωστε οι ξένοι είναι πολύ καιρό εδώ και έμαθαν τα κόλπα . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
και ξήλωμα πεζοδρομίων από τους οικοδόμους . Αλλωστε οι ξένοι είναι πολύ καιρό εδώ και έμαθαν τα κόλπα .Tί είναι πάλι τούτο?
-
Θα δεις.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Προφανώς οι γνωστοί μπαχαλάκηδες...
OK, λοιπον επαναλαμβανω, τα γραφομενα μου εχουν να κανουν με ενα σεναριο οχι μονο αποπληρωμης του δανειου αλλα με αναδιανομη του παραγωμενου πλουτου οχι μεσω φορων αλλα και μεσα απο ανατροπη της διαδικασιας παραγωγης.
Απαντωντας κυριως στον Κουτσαν και στον Ναςς, ναι ειναι σχεδον αδυνατο να εχεις πληρη κατοπτευση της καταστασης οπως αδυνατη εινια η χαραξη οποιασδηποτε στρατηγικης χωρις ενδεχομενα σφαλματα, ειτε λεγεται σχεδιο Μπαρπαροσσα ειτε 5ετες οικονομικο προγραμμα.
Η επιχειρηματολογια μου βασιζεται κυριοτερα στην διαλεκτικη τοποθετηση τηε Κευνσιανης αντιληψης περι οικονομιας και του φιλελευθερισμου τυπου Χαγιεκ.
Η ερωτηση ειναι απλη
Αν εγω κρατησω μονο σταση αναμονης και πραγματοποιησω μικρες διαρθρωτικες αλλαγες (πατωντας κυριως στο κομποδεμα της μεσαιας ταξης,μικρομετοχους κλπ) ποια ειναι η πιθανοτητα μου για αναπροσαρμογη του παραγωγικου μοντελου της χωρας?Προσωπικα πιστευω μηδενικες.
Απο αυτη την υποθεση αντλω την πεποιθηση οτι κατι πρεπει να γινει οχι μονο για την αποπληρωμη του χρεους αλλα και για την προσπαθεια ΜΗ-αναδημιουργιας αυτου.
Συμφωνα με τις οποιες γνωσεις και στοιχεια διαθετω αυτο δεν μπορει να γινει στο παρον γεωπολιτικο context ok?
Αρα τι πρεπει να κανω, να κατσω και να κλαιω, να χεστω επανω μου και να παρακαλαω να μου επιμηκυνουν την διαρκεια αποπληρωμης? Οχι αν εχω καποιες πιθανοτητες ειναι να επιτυχω ειναι να πιεσω καταστασεις προς την κατευθυνση που οφελουμαι μακροπροθεσμα.εξηγουμαι, με δεδομενο το ελλειμα εμπορικου ισοζυγιου ο μονος τροπος επιβιωσης της χωρας ειναι ο δανεισμος. Αυτο ειναι ενα εν δυναμει εργαλειο αναπτυξης οταν ομως δεν σε εχει καταπιει.Επισης ειναι ενα εργαλειο αναπτυξης που επιφερει επιδεινωση των κοινωνικων αντιθεσεων.
Παραδειγμα ειναι η ενδειξη του συντελεστη Gini,
Στη παραπανω ιστοσελιδα εχει αρκετα στατιστικα στοιχεια για την ανισοκατανομη του πλουτου και ειναι εμφανης η επιπτωση φιλελευθερων πολιτικων ακομα και σε παραγωγικες οικονομιες, (εγω πρωτοδιαβασα για τον συντελεστη Gini οταν εγγραφα για τις επιπτωσεις της οικονομικης πολιτικης της Θατσερ στο ευρυτερο Λονδινο.)
Με την αναπτυξη του τριτογενους τομεα παραγωγης η καριολα εσωσε την μητροπολιτικη δομη του λονδινου αλλα κατεστρεψε την παραγωγικη της βαση, η ευκολη λυση δε της επενδυσης στο real estate και στην χρηματαγορα ειχε εντυπωσιακα αποτελεσματα , αλλα τωρα ψαχνουν να μπαλωσουν ενα ελλειμα ισοζυγιου που τρεχει με 7-8δις λιρες το χρονο, ποιος η Αγγλια που ειναι ο πρωτος στο κοσμο που εφαρμοσε πολιτικες οικονομικου πολεμου και ισχυρων αποθεματικων, αλλωστε η συσσωρευση πλουτου στο νησι δεν εγινε με το πλιατσικο που εκανε η Ισπανια απο τις αποικιες της αλλα με τα προβατακια της.(εφτιαξε ισχυρη βιοτεχνια-αργοτερα βιομηχανια και επειδη οι τιμες σε ασημι και χρυσο ειχαν πεσει πολυ(υπερπροσφορα απο τα ορυχεια των αποικιων) συσσωρευσε μεσς εμποριου σταδιακα ΟΛΟ το χρυσαφι της Ισπανικης αυτοκρατοριας) Δλδ στο ξεκινημα του 16ου αιωνα η Αγγλια ειχε μονο μαλλι και η Ισπανια ειχε μονο χρυσαφι 200χρονια μετα η Αγγλια ηταν πανισχυρη και η Ισπανια δεν μπορουσε να ταισει τον λαο της.
Δεν σας αρεσει το παραδειγμα ειναι πολυ παλιο, οκ ας παμε στην ευρωπη της Ε.Ε. του 1980 και εισαι η ελλαδα τι κανεις?Παραδινεσαι σε μια ευρωπαικη ενωση φτιαγμενη για την εκταμιευση κεφαλαιων απο τον Νοτο προς τον Βορρα, ακομα και η Ισπανια που πρεπει να παραδεχτουμε οτι κανανε καλη δουλεια οι ανθρωποι αδυνατουσε να μειωσει την ανεργια της κατω απο το 10% ακομα και με 5% αναπτυξη. Ακομα και εκει η ΚΑΠ δεν δουλεψε οπως επρεπε. Απο την αλλη η Ε.Ε. λειτουργει κατα τα παλαια αποικιοκρατικα προτυπα με καταστρεπτικες συνεπειες στις περιφερειακες οικονομιες.
Το προβλημα δλδ της μονοκαλλιεργιας και της εκμεταλλευσης φθηνων εργατικων χεριων, οι περισσοτερες χωρες αντιμετωπιζουν προβληματα αυτονομιας ακριβως για αυτο το λογο, φτιαχνουν φυτειες με κακαο ή με καφε ή βαμβακι στις καποτε αποικιες στους καταστρεφουν την ντοπια οικονομια που βασιζεται 100% στις εξαγωγες απο την μητροπολη βαζουν και ενα πλαφον παραγωγης στους 'εταιρους' και τομπολα!
Ειναι βεβαια λυση οι δασμοι και ο εμπορικος προταστευτισμος?
Νομιζω πως οχι ακομα και οταν οι ΗΠΑ πηραν ισχυρα μετρα προστασιας της εγχωριας παραγωγης χαλυβα εναντι κυριως της Ευρωπαικης βιομηχανιας απετυχε, το ιδιο και με τις αυτοκινητοβιομηχανιες.Σε ενα παιχνιδι ανταγωνισμου δεν γινεται να παιξεις αμυνα (εκει εχει δικιο ο Χαγιεκ) μονο που και επιθεση να παιξεις στο τελος χαμενος θα βγεις...Αυτο δεν το λεει ο Χαγιεκ βεβαια.Γιατι ομως, η απαντηση ειναι η ισχυρη κινητικοτητα των βιομηχανιων απο το 1990 και μετα αλλα και η χρηματοπιστωτικη σπεκουλα ακομα και για πιθανα(μελλοντικα) παραγωμενα προιοντα και υπηρεσιες (derivatives).
Η λυση για τις μικρες χωρες ειναι κυριως η προσπαθεια αυτονομιας και η σταδιακη ενσωματωση παραγωγικων δυναμενων στο παγκοσμιο εμποριο μεχρι εκει που σε παιρνει. Παραδειγμα η Γαλλια, γιατι αυτη η ανεπτυγμενη βιομηχανικη χωρα λυσσαξε να κρατησει κερδοφορα την αργοτικη της παραγωγη, δεν θα μπορουσαν να προσανατολιστουν στην μετα-βιομηχανικη οικονομια? Προφανως ειδαν οτι χωρις ισχυρη βιομηχανια και αγροτικη παραγωγη αργα η γρηγορα το βαρος ενος ολοενα και αυξανομενου ελλειματικου ισοζυγιου θα ροκανιζε τα ποδια της ιδιας τους της χωρας, και προσεξτε ακομα και σε μια χωρα υπερανεπτυγμενη οπως η Ολλανδια τις αγελαδες δεν τις σκοτωσανε για ενα κομματι ψωμι αλλα συνυπαρχουν με βιομηχανιες και εμποριο ολα υψηλοτατου επιπεδου.Με αλλα λογια πρεπει να βρεις τροπους για την κατασκευη ενος πλαισιου αυτονομιας, οχι Αλβανιας και υπαναπτυξης.Αλλα προστασια ενος παραγωγικου δυναμικου μιας οικονομικης βασης σταθερης.Αυτο πρεπει να γινει με αλλαγη συσχετισμων και αλληλεγγυη μεταξυ πολεων-κοινοτητων. Αυτο ειναι και το νοημα της αποκεντρωσης οχι γραφικοτητες και καθαρος αερας αλλα η ορθολογιστικη εκμεταλλευση της υπαιθρου και της γεωγραφιας. Αν παμε οπως παμε με προστασια στους εισαγωγεις αυτοκινητου και στους τραπεζιτες τοτε τη βαψαμε, αυτο θελω να πω.
-
Eνα ενδιαφέρον άρθρο, που δε ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου....
Προειδοποίηση Moody’s για Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία....
Προειδοποίηση ότι οι οικονομίες της Γαλλία, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Βρετανίας βρίσκονται κοντά στην πιθανότητα να χάσουν την ανώτερη αξιολόγηση ΑΑΑ εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι προϋπολογισμοί τους απεύθυνε την Τρίτη ο οίκος αξιολόγησης Moody's.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... vretania-/
koutsan, τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι απο την καθημερινή συναλλαγή όλων μας με το Δημόσιο και τη 'γεύση' που αυτή μας αφήνει. Δεν είναι τυχαίο που απο την εξυπηρέτηση των ΚΕΠ οι εντυπώσεις είναι γενικά θετικές... (αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πού οφείλεται...). Βέβαια, αν κρίνω απο περίπτωση φίλου μου Βορειοηπειρώτη που πηγε σε ΚΕΠ για τη διαδικασία απόκτησης της Ελληνικής Ιθαγένειας, οπου η 'κοπέλα' τον ρώτησε 'τωρα που έγινε Ελληνας, αν γίνει πόλεμος με την Αλβανία, με ποιόν θα πολεμήσει... ' , ισως και να αλλάξω γνωμη, αλλα τέσπα...
-
ειναι μεχρι να αποκτησει η ευρωπη και εναν δικο της οικο να εχουμε να λεμε για ολους μετα να δουμε θα τους αρεσει?..
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eνα ενδιαφέρον άρθρο, που δε ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου....Προειδοποίηση Moody’s για Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία....
Προειδοποίηση ότι οι οικονομίες της Γαλλία, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Βρετανίας βρίσκονται κοντά στην πιθανότητα να χάσουν την ανώτερη αξιολόγηση ΑΑΑ εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι προϋπολογισμοί τους απεύθυνε την Τρίτη ο οίκος αξιολόγησης Moody's.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... vretania-/
Ποιος ξερει τι χοντρα παιχνιδια παιζονται και οι τραπεζες εκβιαζουν κρατη μεγαλα.
Το μελλον θα δειξει,πιστευω. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι μεχρι να αποκτησει η ευρωπη και εναν δικο της οικο να εχουμε να λεμε για ολους μετα να δουμε θα τους αρεσει?..cabala είναι και οι ΗΠΑ μέσα....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ειναι μεχρι να αποκτησει η ευρωπη και εναν δικο της οικο να εχουμε να λεμε για ολους μετα να δουμε θα τους αρεσει?..
cabala είναι και οι ΗΠΑ μέσα....
το ξερω καπου ειχα ακουσει οτι οι ε.ε σκεφτεται να το κανει αυτο αλλα δεν ξερω τι απεγινε αυτη η ιδεα..
δεν μπορει αυτος ο γαμ οικος να κανει οτι του κατεβει.. οπως μας υποβαθμισαν τοσο εκβιαστικα οταν ειδαν οτι οντως καναμε οτι μας ζητησαν.. -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Eνα ενδιαφέρον άρθρο, που δε ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου....
Προειδοποίηση Moody’s για Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία....
Προειδοποίηση ότι οι οικονομίες της Γαλλία, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Βρετανίας βρίσκονται κοντά στην πιθανότητα να χάσουν την ανώτερη αξιολόγηση ΑΑΑ εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι προϋπολογισμοί τους απεύθυνε την Τρίτη ο οίκος αξιολόγησης Moody's.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... vretania-/
Ποιος ξερει τι χοντρα παιχνιδια παιζονται και οι τραπεζες εκβιαζουν κρατη μεγαλα.
Το μελλον θα δειξει,πιστευω.Οταν χρωστας σε τραπεζικα ιδρυματα τοτε παντα εκβιαζουν. ειτε με υποβαθμισεις ειτε με κρατικες παρεμβασεις των χωρων τους.
-
O πάγκαλος έφτασε στην Ασία
http://www.businessweek.com/news/2010-0 ... lands.html -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και η ιδιωτική Forthnet κόβει Internet και τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο στους πελάτες της στην Θεσσαλονίκη. Και δεν μιλάω για ώρες αλλά για μέρα μέρες. Την μια κόβεται η ίνα εδω την άλλη παραπέρα. Δεν βλέπω όμως ανάλογη θέρμη. Θα μου πείς και τι σε νοιάζει εσένα...Κουβέντα να γίνεται μωρέ.
Καμία αντίρρηση σε αυτό. Όμως αν η χ εταιρεία σου κάνει νερά, μπορείς να πας σε άλλες πέντε. Επί μονοπωλίου ΟΤΕ το κατάπινες ή έμενες χωρίς τηλέφωνο/ιντερνετ.
Ο λόγος που έφυγα από ΟΤΕ ήταν η γαϊδουριά τους. Στην εταιρεία που είμαι τώρα είχα κάτι μικροπροβλήματα, στην αρχή κυρίως, αλλά έκτοτε είναι ΟΚ. Όμως όταν είχα πρόβλημα προσπαθούσαν να με βοηθήσουν, δεν μου έλεγαν 'είναι Παρασκευή κύριε, από Δευτέρα θα το ελέγξει ο τεχνικός'. Το ίδιο έγινε 3-4 φορές στον ΟΤΕ, μέχρι που έβαλα τις φωνές και θαύμα μετά από 2 ώρες ξεβαρέθηκε ο τεχνικός υπηρεσίας (ο 'Μπάμπης' όπως άκουσα την τηλεφωνήτρια να τον αποκαλεί) να κάνει αυτό που έπρεπε να περιμένει μερικές μέρες.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καλής εξυπηρέτησης από υπηρεσίες του δημοσίου, πχ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τα ΚΕΠ. Αλλά και άλλες που έχουν βγάλει τρομερές ιστορίες απόγνωσης πολιτών, πχ στις πολεοδομίες, στα υποθηκοφυλακεία, στις εφορίες, στα τελωνεία, σε ασφαλιστικά ταμεία...
Ναι Μάνο, όταν είχα πρόβλημα κάποτε στην Φορθνετ Σαββάτο περίμενα στην αναμονή για τους περιγράψω μόνο τι έχω για 2.5 ώρες (!!) , έχει φάει πρόστιμο μάλιστα για μεγάλες αναμονές.
Καλύτερα από Δευτέρα κ να κάνω την δουλειά μου παρά αυτό το χτηκιό.
-
Μνημόνιο 5 δισ. ευρώ με το Κατάρ
Μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση του Κατάρ, ύψους 5 δισ. ευρώ, το οποίο μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και την αξιοποίηση και εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί.
.........
«Στον Τύπο αναφέρεται ότι θα παραχωρηθεί έως και το 30% του παλιού αεροδρομίου, το οποίο υποτίθεται ότι θα γινόταν μητροπολιτικό πάρκο. Αντί για πάρκο και δέντρα όμως θα 'φυτρώσουν' ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα και καζίνο, μετατρέποντας το Ελληνικό σε αραβικό “Λας Βέγκας”»ωραιααααααααα...........
-
Κάπως καλύτερη προοπτική από το να δινόταν για μεζονετούλες για να βγάλουν το κατιτίς τους και οι δήμαρχοι της περιοχής...
Από την άλλη αν σε λίγα χρόνια δείτε να γίνεται και κανάς αγώνας F1 όπως φώναζαν κάποιοι γραφικοί εδώ και χρόνια (αντί του ουτοπικού σεναρίου της πίστας) και καρπωθούν τα ωφέλη οι Άραβες (γιατί δεν θα βγάζουν τριπλάσια budget α λα Yanna Games) όλοι θα αναρωτιούνται γιατί δεν το κάναμε αυτό οι ίδιοι.
Και φυσικά υπάρχει ο αντίλογος που θα ρωτήσει γιατί να πλουτίσει ο Άραβας (άσχετο αν προσφέρει και καμμιά 500αριά θέσεις εργασίας) και όχι ο γνήσιος πατριώτης και Έλληνας δήμαρχος και σία... -
Ο Αλ Θα θα συναντηθεί με τον Αλ Θανί .....
και εμείς κινδινευουμε με Θανή ....Δεν ξεχνάμε βέβαιο ότι επί επαράτου μίλαγε γιά πάρκο .
Απλά ήθελε να κάνει το ντήλ ο ίδιος γιά να έχει και τα μεσιτικά . -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οταν χρωστας σε τραπεζικα ιδρυματα τοτε παντα εκβιαζουν. ειτε με υποβαθμισεις ειτε με κρατικες παρεμβασεις των χωρων τους.
Εγω απο οτι ξερω τα κρατη στηριξαν με αρκετα τρις(ναι για τρισεκατομμυρια μιλαμε) τις τραπεζες για να μη βαρεσουν κανονι.Τωρα οι τραπεζες βγαζουν και γλωσσα απο πανω.Ειναι γνωστο οτι 'τρωγοντας ανοιγει η ορεξη'.
Καπου τα εχεις μπερδεψει με το ποιος χρωσταει σε ποιον.
Επισης μιας και ευαγγελιζεσαι συχνα πυκνα την Σουηδια(οποτε βεβαια βολευει)και το συνταξιοδοτικο οριο των 67 να σε πληροφορησω οτι αυτο το οριο δεν ισχυει για ολα τα επαγγελματα.Ουτε ειναι και κανονας τα 67 γιατι αν εχεις τα απαιτουμενα χρονια εργασιας βγαινεις νωριτερα .Ο μεσος ορος συνταξιοδοτησης ειναι γυρω στα 60 και οι κρατικες συνταξεις ειναι αρκετα χαμηλες-αλλα οχι πεινας.
Το σκανδιναβικο μοντελο κακως το βαζεις σαν παραδειγμα γιατι εκτος του οτι ξεβρακωνει την παγιωμενη κοσμοθεωρια σου και σε αφηνει εκθετο,απεχει και ετη φωτος απο τα νεοφιλελευθερα καπιταλιστικα συστηματα καζινο που αρχιζουν και επιβαλλονται με το ζορι σε βαρος του κρατους προνοιας. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάπως καλύτερη προοπτική από το να δινόταν για μεζονετούλες για να βγάλουν το κατιτίς τους και οι δήμαρχοι της περιοχής...
Από την άλλη αν σε λίγα χρόνια δείτε να γίνεται και κανάς αγώνας F1 όπως φώναζαν κάποιοι γραφικοί εδώ και χρόνια (αντί του ουτοπικού σεναρίου της πίστας) και καρπωθούν τα ωφέλη οι Άραβες (γιατί δεν θα βγάζουν τριπλάσια budget α λα Yanna Games) όλοι θα αναρωτιούνται γιατί δεν το κάναμε αυτό οι ίδιοι.
Και φυσικά υπάρχει ο αντίλογος που θα ρωτήσει γιατί να πλουτίσει ο Άραβας (άσχετο αν προσφέρει και καμμιά 500αριά θέσεις εργασίας) και όχι ο γνήσιος πατριώτης και Έλληνας δήμαρχος και σία...Υπεροχη λογικη.Αφου ειναι διευθαρμενοι οι δημαρχοι ας τα δωρισουμε στους αραβες να φτιαξουν καζινο.Αυτο θα πει αναπτυξη τζογος,γηπεδα γκολφ,μαρινες για πολυτελη γιωτ,γκαρσονια και πουτανες πολυτελειας.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Υπεροχη λογικη.Αφου ειναι διευθαρμενοι οι δημαρχοι ας τα δωρισουμε στους αραβες να φτιαξουν καζινο.Αυτο θα πει αναπτυξη τζογος,γηπεδα γκολφ,μαρινες για πολυτελη γιωτ,γκαρσονια και πουτανες πολυτελειας.
Τουλαχιστον,θα δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας,ειδαμε 30 χρονια τι εκαναν οι 'Εθνοπατερες',για την Ελλαδα.
Τωρα ας δουμε τους Αραβες τους Κινεζους τους Αμερικανους κοκ...του π@υστη πιο διεφθαρμενοι απο τους Ελληνες πολιτικους μας αποκλειεται να ειναι...
Ξεπουλημα τωρα σε ολα τα δημοσια 'βαριδια'! -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Υπεροχη λογικη.Αφου ειναι διευθαρμενοι οι δημαρχοι ας τα δωρισουμε στους αραβες να φτιαξουν καζινο.Αυτο θα πει αναπτυξη τζογος,γηπεδα γκολφ,μαρινες για πολυτελη γιωτ,γκαρσονια και πουτανες πολυτελειας.
Τουλαχιστον,θα δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας,ειδαμε 30 χρονια τι εκαναν οι 'Εθνοπατερες',για την Ελλαδα.
Τωρα ας δουμε τους Αραβες τους Κινεζους τους Αμερικανους κοκ...του π@υστη πιο διεφθαρμενοι απο τους Ελληνες πολιτικους μας αποκλειεται να ειναι...
Ξεπουλημα τωρα σε ολα τα δημοσια 'βαριδια'!Αυτο απεχει ομως απο το να χαρακτηριστει αναπτυξη.Λιγο περιεργη η θεωρια σου περι βαριδιων.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!