-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι πάντως φοβερή η δύναμη που έχουν τα media.Ίδια κατάσταση με αυτή του Ιουλίου σχετικά με την απεργία των ΔΧ φορτηγών...αλλά καμιά ουρά στα βενζινάδικα.
Επιτέλους...αυτή τη φορά τα κανάλια έκλεισαν το στοματάκι τους.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά στον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε υπουργός υπεύθυνος για τα ΜΜΕ.Τι σημαίνει αυτό?Ότι πρακτικά έχουμε έναν υπουργό προπαγάνδας όπως στα δικτατορικά καθεστώτα που ενίοτε όμως στην περίπτωση αυτή τα στάζει στο εκάστοτε κανάλι και .Και μετά όλα καλά.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είναι πάντως φοβερή η δύναμη που έχουν τα media.
Ίδια κατάσταση με αυτή του Ιουλίου σχετικά με την απεργία των ΔΧ φορτηγών...αλλά καμιά ουρά στα βενζινάδικα.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά στον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε υπουργός υπεύθυνος για τα ΜΜΕ.Τι σημαίνει αυτό?Ότι πρακτικά έχουμε έναν υπουργό προπαγάνδας όπως στα δικτατορικά καθεστώτα που ενίοτε όμως στην περίπτωση αυτή τα στάζει στο εκάστοτε κανάλι και .Και μετά όλα καλά.
Δε ξέρω τι έχουμε (λίγο υπερβολικό σε βρίσκω), ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει. Δεν ταλαιπωρείται ο κόσμος ΚΑΙ εκεί.
Εκτός αν κάνω λάθος...και τα ΔΧ βυτιοφόρα δε συμμετέχουν στην απεργία.
-
Είναι πάντως φοβερή η δύναμη που έχουν τα media.
Ίδια κατάσταση με αυτή του Ιουλίου σχετικά με την απεργία των ΔΧ φορτηγών...αλλά καμιά ουρά στα βενζινάδικα.
Δε ξέρω τι έχουμε (λίγο υπερβολικό σε βρίσκω), ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει. Δεν ταλαιπωρείται ο κόσμος ΚΑΙ εκεί.
Εκτός αν κάνω λάθος...και τα ΔΧ βυτιοφόρα δε συμμετέχουν στην απεργία.Δεν ξέρω ποιος συμμετέχει αλλά να ξέρεις δεν είναι άγιοι.Αν δεις τις αρμοδιότητες του υπερυπουργου Θ.Ρουσσόπουλου παλαιότερα θα δεις ότι υπήρχε μέχρι και λογαριασμός με μερικά εκατομύρια ευρω υπό τον έλεγχό του που δεν απαιτούταν να δικαιολογηθεί που πάει το ποσό.Και αυτή την Αρμοδιότητα την έχει τώρα ο κύριος Χυτήρης και επανήλθε ενώ είχε καταργηθεί 2 χρόνια τώρα.
-
Εκτός αν κάνω λάθος...και τα ΔΧ βυτιοφόρα δε συμμετέχουν στην απεργία.
από όσο θυμάμαι αφενός αφήνουν τα ΙΔΧ να βγαίνουν από τα δυιλιστήρια αφετέρου εφοδιάζουν την αγορά και τα ΦΔΧ όσα δεν συμμετέχουν στα μπλόκα.
δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί είναι επιταγμένα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:offtopicviii: και απο μενα. Τα Χριστουγεννα θα δωθει ο ΗΣΑΠ. Εκτος απροοπτου οποτε και θα κινουμαστε κανονικα μεταΈτσι λένε
Άρα πάσχα -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:offtopicviii: και απο μενα. Τα Χριστουγεννα θα δωθει ο ΗΣΑΠ. Εκτος απροοπτου οποτε και θα κινουμαστε κανονικα μετα
Έτσι λένε
Άρα πάσχαΚάπου είχα διαβάσει ότι ήταν να παραδοθεί πριν το καλοκαίρι....
-
Εβαλα βενζινη σημερα στο αμαξι και στο βενζιναδικο ειχε μονο αμολυβδη,παλια σουπερ και πετρελαιο ειχαν τελειωσει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εβαλα βενζινη σημερα στο αμαξι και στο βενζιναδικο ειχε μονο αμολυβδη,παλια σουπερ και πετρελαιο ειχαν τελειωσει.Επίκειται κάτι;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εβαλα βενζινη σημερα στο αμαξι και στο βενζιναδικο ειχε μονο αμολυβδη,παλια σουπερ και πετρελαιο ειχαν τελειωσει.
Επίκειται κάτι;
Δεν απεργουν τα βυτιοφορα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επίκειται κάτι;
Δεν απεργουν τα βυτιοφορα;
Τοσες μερες απεργουν αλλα δουλευουν. Μια φορα στα βενζιναδικα της περιοχης βενζινη υπαρχει.
-
το Σαββατοκύριακο που ειναι μειωμενα τα ανοιχτα πρατηρια υπαρχει έλλειψη.
Την κυριακη που περασε ειδα πινακιδες (καυσιμα τελος) σε καποια πρατηρια (στη Λάρισα) -
Έβαλα χθες με 1.41. Ψιλοέπεσε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έβαλα χθες με 1.41. Ψιλοέπεσε...Γαλατσι σε Aegean 1,419
-
εγω εχθες 1.40 € σε aegean
-
Κάτω από 1.40 σε Βενζινάδικο πλησίον του ΤΕΙ Πειραιά (κατά μήκος της Πέτρου Ράλλη).
-
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, έφτιαξε αυτό το γραφικό, όπου μια ματιά μπορούμε να καταλάβουμε που πάει το 1,493 που πληρώνουμε για βενζίνη, δηλαδή:
Τα 94,1 λεπτά στο κράτος
τα 43,4 στο διυλιστήριο
τα 6,3 λεπτά στις εταιρείες χονδρικής και
τα 5,5 λεπτά στα βενζινάδικο.
Δηλαδή όταν γεμίζετε με 50 ευρώ, τα λεφτά σας πηγαίνουν:
31,5 ευρώ στο κράτος
14,5 στο διυλιστήριο
2,1 στις εταιρείες
1,8 στο βενζινάδικο. -
μπου....Λο κρατος του ΓΑΠ και της παρεας του εκαναν την βενζινη λες και ειναι χρυσος.
Αρμεγουν τον κοσμο, αποδυναμωνοντας οικονομικα τον κοσμο!
Δηλαδη γιατι να πληρωσω στα καυσιμα αυτην την αναλογια στο κρατος, τι υπηρεσιες μου προσφερει;;
Οπως τα ιδια και στον κλαδο των αυτοκινητων.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ σαν μαλ...ες στο κρατος περισσοτερα απο οτι στην εκαστοτε αυτοβιομηχανια που εξελιξε-κατασκευασε το αυτοκινητο.
Γιατι ολα αυτα;;
Για τις υπηρεσιες υψηλου επιπεδου που προσφερει! -
Αυτό το γραφικό είχε μπει και παλιότερα. Ωστόσο οι αλήθειες του παραμένουν το ίδιο εκνευριστικές.
-
Tι κονε πρεπει να κανω για να βαζω με 0,43 δλδ τιμη διυληστιριου? Εγω καλλιθεα βαζω απο ενα χαμηλα στην θησεως οπως στριβεις απο ποσειδωνος μετα τις μουσες με 1,38
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αυτό το γραφικό είχε μπει και παλιότερα. Ωστόσο οι αλήθειες του παραμένουν το ίδιο εκνευριστικές.Οι 'φίλοι' βενζινοπώλες, όμως, δε μας εξήγησαν ακόμη αν το κέρδος που προκύπτει για το πρατήριο είναι με τα νοθευμένα καύσιμα και τις πειραγμένες αντλίες ή χωρίς.
Βενζίνη ώρα μηδέν!