-
To υπόλοιπο αυτοκίνητο τι το κάνουν...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ψαχνω σασμαν(τ50) απο αε86 η μονο τη χελωνα του!ευχαριστω!
τα κιβωτια τ50 ειναι κατι που δεν βρισκεται πλεον, ακομα και χαλασμενο η διαλυμενο, αν βρεις, μαζεψε το!
σε λιγακι δεν θα βρισκεις ουτε αυτο!!!! εδω καποιοι αγοραζουν ολοκληρο αυτοκινητο, για ενα κιβωτιο.....Πλακα με κανεις ετσι δεν ειναι? μην με βαλεις να αρχισω να μαζευω και σασμαν τωρα!!!!
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
ψαχνω σασμαν(τ50) απο αε86 η μονο τη χελωνα του!ευχαριστω!
τα κιβωτια τ50 ειναι κατι που δεν βρισκεται πλεον, ακομα και χαλασμενο η διαλυμενο, αν βρεις, μαζεψε το!
σε λιγακι δεν θα βρισκεις ουτε αυτο!!!! εδω καποιοι αγοραζουν ολοκληρο αυτοκινητο, για ενα κιβωτιο.....Πλακα με κανεις ετσι δεν ειναι? μην με βαλεις να αρχισω να μαζευω και σασμαν τωρα!!!!
ναι οντως το γνωριζω οτι δεν υπαρχουν βασικα και χελωνα μονο να βρω και το υπολοιπο απο τα22 δεν μ ενοχλει....
-
θα σας παρακαλούσα αν κάποιος δει προς πώληση (ή που μπορεί δυνητικά να πουληθεί) ΚΙΑΜΑSTER φορτηγάκι 1000 ή ακόμη καλύτερα 1300 σε καλή κατάσταση, ας με ειδοποιήσει. Ειδικά όσοι σχετίζονται με τους νομούς Μαγνησίας, Σερρών, Λέσβου, Ηρακλείου. Ευχαριστώ.
Φωτό του αυτοκινήτου
-
Είχα βρει πέρσυ το Σεπτέμβρη στην Αιανή Κοζάνης αν δεν κάνω λάθος, ένα που από ότι θυμάμαι ήταν σε καλή κατάσταση. Τότε δεν πουλιώτανε, αλλά δεν ξέρω αν πας εκεί με λεφτά τι θα καταφέρεις. Πρέπει να έχω και φωτό. Θα ψάξω το αρχείο μου.
Δυστυχώς παρότι σου έχω μαζέψει πολλές φωτό από παλιά MAZDA, λόγω έλλειψης διαδικτύου στο σπίτι δεν είναι εύκολο να στις στείλω.
Θα κάνω κάποιο ξεκαθάρισμα και θα προσπθήσω να στις στείλω από τη δουλειά μάλλον.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
θα σας παρακαλούσα αν κάποιος δει προς πώληση (ή που μπορεί δυνητικά να πουληθεί) ΚΙΑΜΑSTER φορτηγάκι 1000 ή ακόμη καλύτερα 1300 σε καλή κατάσταση, ας με ειδοποιήσει. Ειδικά όσοι σχετίζονται με τους νομούς Μαγνησίας, Σερρών, Λέσβου, Ηρακλείου. Ευχαριστώ.Φωτό του αυτοκινήτου
Λάμπρο εμένα αυτά τα ημιφορτηγά με μπερδεύουν, δείχνουν να μοιάζουν πολύ με τα mazda, datsun και Toyota της εποχής. Κάτι μας είχες πει παλιότερα για τα KIAMASTER, ήταν ίδια με τα MAZDA; Στο Βόλο και στην Καρδίτσα είναι γεμάτος ο τόπος, αλλά μπορεί κανείς μη αγρότης να αγοράσει μεταχειρισμένο αγροτικό;
-
ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Ευχαριστώ Πρόδρομε. Όπως ξέρεις βασικός στόχος είναι ένα ΡΧ9 πρώτης σειράς, και ελπίζω σε τίποτα καλύτερο πριν καταλήξω σε αυτό που μου βρήκες. Τώρα το ΚΙΑΜΑΣΤΕΡ προέκυψε από ότι μπορεί να πλασαριστεί καταρχήν και ως κάτι χρηστικό στην οικογένεια, και επειδή δεν βρίσκω επιβατικό ΚΙΑ ΣΣ. Τις φωτό από παλιά μαζντα τις περιμένω με αγωνία, χώρις όμως δυνατότητα αγοράς (όπως είπε και ο NIGA, μόνο αν μου χαρίζουν αποδώ και πέρα-εντάξει με εξαιρέσεις λέω εγώ).
Όντως Νίκο και η Καρδίτσα εχει πολλά τέτοια και κάπως η Λάρισα (από μια γρήγορη ματιά στο αθενσ ναβιγκέιτορ το εξάγω).
Ναι τα πρωτα ΚΙΑ ήταν μαζντα. Τα φορτηγά ήταν όλα αντιγραφές της Μαζντα, από τα μικρά μέχρι τα μεγάλα, και ονομα΄ζονταν ΚIAMASTER. καταρχήν ελπίζω σε κανένα χωρίς πινακίδες, ή να μπει στο όνομα φίλου. -
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
ψαχνω σασμαν(τ50) απο αε86 η μονο τη χελωνα του!ευχαριστω!παμε ενα up!!
-
πέτυχα στην αποθήκη μου ψάχνοντας για άλλα πράγματα ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ απο MERKURY οξωλεμβια 20hp του 90-92 κομπλέ. όποιος ενδιαφέρετε να στείλει ΠΜ
την είχα βγάλει γιατί είχα βάλει χειριστήριο. -
Έχει κανείς κέντρο από τιμόνι διάκτινο ή τριάκτινο από Alfa Romeo Junior; Κατά προτίμηση μάυρο αλλά δεν με πειράζει αν είναι καφέ ...
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα μια βοήθεια για το εξής...
Εχω βρεί ενα αμάξι εδω κοντά στην δουλειά (μια φουλβια) και την βλέπω εδω και εναν χρόνο παρατημένη στο ίδιο σημείο να δυαλείεται σιγα σιγα...
Υπάρχει τρόπος να βρω τον ιδιοκτήτη ?? Την πινακίδα την ξέρω...και έχει και ενα παλαιοτερο ασφαλιστήριο στο τζαμι...
Αν μπορει ας βοηθήσει κάποιος
Ευχαριστώ
-
Θα μπορούσες να έχεις κάποιο φίλο Αστυνομικό ή ασφαλιστή, που να σε εμπιστεύεται και να σε πληροφορήσει...Αλλά αυτό δεν θεωρείται νόμιμο...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
Δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος, απ' όσο γνωρίζω... -
Δοκίμασες να ρωτήσεις στην γύρω περιοχή; Μαγαζιά, περίπτερα ακόμα και κουδόυνια να χτυπήσεις.
Σε εμένα τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. -
Γύρω απο το αμάξι δεν παίζει τιποτε...ενα περιπτερο που έχει είναι κλειστό!!
Οπως επίσης και κανα 2 καφετεριες...Παίζουν κάτι συνεργεία σε ενα στενο πιο δίπλα....αλλα τις ώρες που περνάω απο εκει είναι κλειστα...
Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να το σκάσω απο την δουλεια να τους πετύχω ανοιχτα να ρωτησω..μήπως και...
-
Ψάχνω μια 13άρα στενή σιδερένια πισωκίνητη ΤΟΥΟΤΟζάντα (114,3).
Κατάσταστη αδιάφορη. -
Καταφερα σήμερα να πετύχω ανοιχτά τα συνεργεία που είναι εκεί κοντά....
Είναι τελικά ενός πελάτη του ενος συνεργείου...και το έχει φέρει εκεί για επισκευή....
Αλλα δεν μου έλεγε με τίποτα το όνομα του πελάτη....
Δεν θα τα παρατήσω όμως...
Είναι κρίμα ...πριν μερικούς μήνες που το ειχα πρωτοδει δεν του έλειπε τίποτε.....ήταν άψογο...
Τώρα μετ'α απο έναν χειμώνα και ένα καλοκαίρι έξω στον δρόμο
Το μόνο που του μένει είναι να το τρακάρουν να τελειώνει.....
-
ΨΑΧΝΩ να βρω που είναι και ποιος έχει το αρχείο του Φώτη Φλώρου.
όποιος το γνωρίζει παρακαλώ ας ομολογήσει.
-
ψάχνω εξωλέμβια (και με πρόβλημα) μακρύ πόδι με χειριστήριο η μη και μίζα αλλά απαραίτητα να έχει ανορθωτή για παραγωγή ρεύματος.
περιμένω ΠΜ.
40 HP
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΨΑΧΝΩ να βρω που είναι και ποιος έχει το αρχείο του Φώτη Φλώρου.όποιος το γνωρίζει παρακαλώ ας ομολογήσει.
Σήφη καλημέρα!
έχεις pm
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
ΨΑΧΝΩ να βρω που είναι και ποιος έχει το αρχείο του Φώτη Φλώρου.
όποιος το γνωρίζει παρακαλώ ας ομολογήσει.
Σήφη καλημέρα!
έχεις pm
εχω, τι λες........
Ψάχνετε κάτι?