-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μα ο Ντίνος είπε ότι το τεστ που τα Saver βγαίνουν αξιοπρεπή είναι σε πίστα και άρα μη ενδεικτικό του τι γίνεται στον δρόμο! Η πολύ τραχιά άσφαλτος της πίστας βολευει τα θεόσκληρα Saver και έτσι δεν διασύρονται... το αντίθετο συνέβη στο τεστ του Auto Bild από ότι μπορώ να καταλάβω το οποίο αφορά πιο ρεαλιστικές συνθήκες.Στο τεστ του autobild ομως σε στεγνό βγαίνουν κανόνια με τον καλύτερο βαθμό 5- δηλαδή.Στο βρεγμένο πάνε άπατα
-
σωστη διευκρινηση
Δεν εχω να αντιπαραθεσω κατι σε αυτο...πιθανον να ημουν και εγω σε καλη ασφαλτο οταν τα δοκιμασα...ηταν αξιοπρεπή για ενα saxo 1.4 και καλη επιλογη μιας και εχουν μεχρι και 20% Οικονομια σε καυσιμα.
Αυτο τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο...ειχαν προοδευτικη λειτουργια σε πειραγματα πανω σε στροφη και μονο κακο την αισθηση στο τιμονι και γενικα ολο του αυτοκινητου οταν ξεπερνουσες το οριο....
Τα ''αθλια λαστιχα,δεν ξερεις , εισαι ( έμμεσα) αμπαλος σαν τον φιλο μου και αλλα τετοια'' δεν βοηθουν την κουβεντα -
Πάντως σας λέω από πείρας πως στο βρεγμένο είναι σχεδόν επικίνδυνα.Όταν τα είχαμε βάλει στο Laguna μετά από 2500 χλμ ξεκίνησα να πάω Χαλκίδα με βροχή και ενώ μπήκα στην Κάντζα το αυτοκίνητο μετά την Δουκίσης και κινούμενος με 90 χλμ την ώρα άρχισε κι εκανε τα δικά του.Τέλος βγήκα εθνική και μετά από μία όμορφη πτήση λόγω υδρολίσθησης τρόμαξα και βγήκα στην Κιφησιά και όπως καταλαβένεται γύρισα πίσω.
-
Και το rc ειναι καλυτερο απο το ιq στις στροφες στο βρεγμενο.....
Συγκρινετε με απολυτα κριτήρια ανωμοια πραγματα κατι που δεν το κανει η αγορα.
Φυσικα και ενα saver ειναι χειροτερο απο διαφορα λαστιχα επιδόσεων η ψηλοσπορ.
Ενα απλο αυτοκινητο που το οριο του ειναι μικρο και περιορισμενο δεν χρειαζεται πιο ψαγμενες λυσεις παρα οικονομικο λαστιχο.
με απολυτα κριτηρια φυσικα και δεν θα το διαλεξει καποιος αλλα τοτε με την ιδια λογικη γιατι να μην διαλεξει και ενα σπορ μοντελο και οχι ενα απλο μικρο
Και ξανα λεω σε ενα μικρο αυτοκινητο και σε στεγνο εδειξαν καλη συμπεριφορα και προοδευτικοτητα....
Η συγκριση να γινει με αλλα οικονομικα λαστιχα και οχι με το τι βαζει ο καθενας στα σμπορρρ του αυτοκινητα στις πιστες
Σε αυτο εχω αντιρρηση κατα βαση
Τελος -
Το energy δεν το κρίνω με βάση τα exalto ή τα pilotsport αλλά εφόσον παίζουν στις ίδιες τιμές με τα premiumcontact2 πχ τα οποία στις τυπικές Ελληνικές συνθήκες είναι ΑΛΛΟΥ, αναπόφευκτα θα γίνει σύγκριση με αυτά.
ΔΕΝ τα συγκρίνω με λάστιχα επιδόσεων.ΔΕΝ τα κατακρίνω επειδή τα έβαλα σε σπορ αυτοκίνητο σε πίστα και δεν με κάλυψαν, για την ακρίβεια ποτέ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Τι ανακρίβειες λες;
Έλεος με την καραμέλα ότι περιμένω απόδοση ημιλσικ από τα energy.
-
ρε mod σκας γαιδαρο ειληκρινα Πω πω
τα ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ με μικρο ελαφρυ αυτοκινητο και επιδίωξες υπερστροφη, εκανες αποτομη διορθωση στην στροφη και δεν σ εφτασε η προσφυση τους?Αν ναι ο.κ ,διαφωνω συμφωνα με αυτο που δοκιμασα
εγω το εκανα και δεν ειναι τοσο τραγικα αλλωστε και τα ορια του αυτοκινητο ( μικρο πολης δεν ηταν δα και τοσο πιο μεγαλα).
Δεν ηταν τοσο αθλια οπως τα περιγραφεις .Αν τα δοκιμασω σε βρεγμενο θα σου πω, μεχρι τοτε αυτη ειναι η αληθεια. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αν τα δοκιμασω σε βρεγμενο θα σου πω, μεχρι τοτε αυτη ειναι η αληθεια.Είναι επικίνδυνα και μην τα δοκιμάσεις γιατί θα κινδυνέψεις.Τα οδηγούσα καιρό σου λέω και σε βρεγμένο δεν είναι καθόλου καλά.
-
ρε mod σκας γαιδαρο ειληκρινα Πω πω
τα ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ με μικρο ελαφρυ αυτοκινητο και επιδίωξες υπερστροφη, εκανες αποτομη διορθωση στην στροφη και δεν σ εφτασε η προσφυση τους?Αν ναι ο.κ ,διαφωνω συμφωνα με αυτο που δοκιμασα
εγω το εκανα και δεν ειναι τοσο τραγικα αλλωστε και τα ορια του αυτοκινητο ( μικρο πολης δεν ηταν δα και τοσο πιο μεγαλα).
Δεν ηταν τοσο αθλια οπως τα περιγραφεις .Αν τα δοκιμασω σε βρεγμενο θα σου πω, μεχρι τοτε αυτη ειναι η αληθεια.Εσύ σκας γάιδαρο καθώς προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις αναφέροντας πράγματα που δεν είπα.
Ναι, τα έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά αυτοκίνητα και ναι, δεν με καλύπτουν για καθημερινή τουριστική χρήση. Ειδικά σε συνθήκες πόλης ελκτική πρόσφυση για γέλια, φρενάρισμα για γέλια. Στο στεγνό πάντα.
-
Δεν ηταν τοσο αθλια οπως τα περιγραφεις .Αν τα δοκιμασω σε βρεγμενο θα σου πω, μεχρι τοτε αυτη ειναι η αληθεια.
Ο Πάπας είσαι;;;
-
μεχρι τοτε αυτη ειναι η αληθεια.Την ευλογία σου Άγιε Πατέρα! (Το Παπικό Αλάθητο)
-
Μετανοείται
-
Δεν δημιουργω εντυπωσεις στα λεγομενα σου, ειληκρινα ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει και δεν δινω σημασια οπως και προσπαθω να μην θυγω κανεναν.
Αποψη σου-αποψη μου .Αλλωστε εχω καταλαβει πως τουλαχιστον σε δυο τεστ το βγαζουν πρωτο στο στεγνο και απο τα πρωτα σε φρεναρισμα ( με μεσες ταχυτητες) με αντοχη στα διαδοχικα φρεναρισματα ,αν δεν κανω λαθος, και κακο στο βρεγμενο απο τα ενεργειακα .
Θεωρεις οτι στην ελληνικη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικα τα αποτελεσματα, συνεπως η εισαι υπερβολικος η εγω τα οδηγησα σε καλη ασφαλτο.Δεν περιμενω rallye να τα φοραει αλλα σε μικρο μια χαρα ισορροπημένα για το αυτοκινητο τα βρηκα σε παιχνιδακια με την υπερστροφη , ....και δεν τσιριζαν σαν τρελα:lol:
υ.γ η αληθεια οπως την εζησα ειναι το γεγονος...και επειδη μιλαω εκφραζοντας εμενα χωρις να βαζω παρωπίδες λογικο μου φαινεται ειναι να ονομαζω αληθεια τα λεγομενα μου.
-
+
+
-
-
http://www.wordreference.com/gren/αγενής
+
http://www.wordreference.com/gren/ενοχλητικοςEπειδή έχεις την μύγα φίλε Ανδροκλή
http://www.slang.gr/lemma/show/klapanaras_5224#lemma_5831 -
οταν παραθετεις την αποψη σου και απαντουν οι mods και απαντας και εσυ και απαντουν αλλοι mods με αυτον τον τροπο μονο κατι τετοιο τους χαρακτηριζει.
Ως αγένεια και ενόχληση.(δεν ειναι ύβρης)
Αν αυτη ειναι συμπεριφορα mod , παρακαλω να τον επαναφερουν αλλοι mods στην ταξη αλλιως αφηνουμε το forum στα χερια ενος ανθρωπου που προσβαλει (με χιουμοριστικο τροπο ειναι αληθεια ) την αποψη ενος χρηστη χωρις να τον γνωρίζει δυναμιτίζοντας την συζητησηcitroen συνεχεια τελος απο εμενα
Αν δεν ηταν προσωπικη επιθεση στα λεγομενα μου , ζητω συγνωμη στην παρεα και στους mods ... -
οταν παραθετεις την αποψη σου και απαντουν οι mods και απαντας και εσυ και απαντουν αλλοι mods με αυτον τον τροπο μονο κατι τετοιο τους χαρακτηριζει.
Ως αγένεια και ενόχληση.(δεν ειναι ύβρης)
Αν αυτη ειναι συμπεριφορα mod , παρακαλω να τον επαναφερουν αλλοι mods στην ταξη αλλιως αφηνουμε το forum στα χερια ενος ανθρωπου που προσβαλει (με χιουμοριστικο τροπο ειναι αληθεια ) την αποψη ενος χρηστη χωρις να τον γνωρίζει δυναμιτίζοντας την συζητησηcitroen συνεχεια τελος απο εμενα
Αγορινα μας τα έχετε κάνει τσουρέκια. Δεν ξέρω βέβαια γιατί εσύ κλασσικά την πάτησες σαν φοιτητής και το πήρες προσωπικά και άρχισες τους χαρακτηρισμούς...Δώσε τώρα πίσω την μύγα και ας τελειώνει αυτό ενεργολαστιχικό στο καημένο το θεματάκι.
Υ.Γ. Είσαι λές από Θεσσαλονίκη, αντε εμφανίσου σε καμιά συνάντηση να γνωριστούμε κι όλας. -
Δεν ειμαι θεσσαλονικη, Δεν ειμαι φοιτητης .
Θεωρησα οτι ηταν απαντηση στο post μου μιας και ημουν η αιτια της αντιπαραθεσης με τον ντοκτορ για το energy και των πολλων post για αυτο το θεμα και αρπαξα την μυγα.
Μακαρι να γνωρισω παιδια απο εδω να ανταλλαξουμε απόψεις περι φαγητού και αυτοκινήτωνcitroen...
-
Δεν ειμαι θεσσαλονικη, Δεν ειμαι φοιτητης .
Θεωρησα οτι ηταν απαντηση στο post μου μιας και ημουν η αιτια της αντιπαραθεσης με τον ντοκτορ για το energy και των πολλων post για αυτο το θεμα και αρπαξα την μυγα.
Μακαρι να γνωρισω παιδια απο εδω να ανταλλαξουμε απόψεις περι φαγητού και αυτοκινήτωνcitroen...
Δλδ όλοι όσοι πάνε στις συναντήσεις είναι φοιτητές
Τεσπα δεν πειράζει.
Καλό σου βράδυ -
Μου φα'γαν το μπιφτέκι μου!
Ρε τι σκαλόματα τρώτε ώρες ώρες πάντως...
CITROËN FORUM